Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
A war3-as videók tényleg jók, hangulatosak és szépek. Az Exigonak csak az intrója fogott meg, az megint gyönyörû volt. Persze ezek tényleg nem árulnak el semmit a játék grafikájáról, de már erre sem kell sokat várnunk... talán már csak egyet vagy kettõt kell aludni....... és itt a demó

Lammer
no azert a war3as mozik sem kutyak... en az orkos endszekvenszen pisiltem a liberomba... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem mondta, hogy a Blizzard videoknak tobb ertelmuk volt 😊
Szep, szep, de onmagukba nem sokat ernek. Majd, ha csinalnak egy egesz estes filmet, akkor okes lesz a dolog 😊
Amugy meg azert, mert egy kiragadott kepkocka jol nez ki, az animok meg lehetnek jo nagy kakik is. Spec nekem termeszetesebbnek tuntek a Blizzardos videok mozgasban, mint az Exigonak a betetjei.
b-type
hát az említett Blizzard videóknak sem volt közük a játék/ok grafikájához, mégis elhíresültek....mert desznajok voltak nagyon. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hunnenkoenig
Ja, ok.

ez csak egy vacak elore renderelt video, semmi koze a jatek grafikajahoz.ilyen videokkal dunat lehet rekeszteni. ertelmuk 0.

Hunnenkoenig
Hat gondolhatod, hogy ha a grafika ilyen, akkor a mozgas sem lehet rossz...

Amugy azok csinaltak, akik az Armies of Exigo-t, szoval elkepzelheted...

robotnyk
ehhez a kijelentéshez elõbb mozgásban kéne látni
Hunnenkoenig
A kepre meg nem regalt senki...

Szerintem csak azzal a mondattal lehet jellemezni, hogy "Who the fuck is Blizzard?"

😛PP
Csak dolgozz serényen 😛
Mayday
Huhh, de jo hogy szoltak, en mar majdnem beugrottam! 😉

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Háát, a demó mellett még csak-csak, de ha kijön a teljes... Eh, vidd azt is, hátha most nem talál haza <#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hunnenkoenig
Jovanna, probalkozni lehet, hatha valaki beugrik ra... :-)))

precision
ingyen is megteszed, azthiszem 😊
sõt... 😊

Bazinga!

Hunnenkoenig
En bevallalom, hogy helyettetek heroes-ozok es napi helyzetjelentest küldök screenshotokkal.

Potom 10 000 forintert naponta.

én megcsinálom a melókat mások helyett, de akkor az asszonyra sem lesz idõtök, így azt is vállalom...😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Acidlich
valaki meg helyettem mehetne munkaba amig heroesozok<#rinya>

Acidlich
ez tenyleg egy kellemes meglepetes

precision
yuppi, végre vmi jó hír

Bazinga!

Ha nem építészeti jellegû lenne, akkor se? 😄

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

én idén már két diplomamunkát csinálok építészeknek, többet nem vállalok...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Valaki befejezhetné a szakdogámat míg én tolom a demót! <#nevetes1>

Kandurex
Fene, tényleg kiadják a demót a héten :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

b-type
😊
Fõnök, az ember nem bír el egyszerre ennyi terhet!!! 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Davidus
leveheted a kérdõjelet😊

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Juj azt ne! Az oblivion miatt lett egy csomó lemaradásom! Most, ha ez is kijön engem kivágnak <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
Demó Április 11-14 között?!?

Állat lenne! baromi kíváncsi vagyok rá remélem nem Settlersezik el a dolgot 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hunnenkoenig
Egy kepecske az outrobol (ne kerdezzetek honnan):

Lammer
jajjj OSTert akkor most izgulni kell 😄DDD

Mayday
Hmmm... Kopiznam akkor most meg a Hardwireden a temahoz hozzaszolo cikket is:

HoMM V - gyûjtõi kiadás

Az Ubisoft fellebbentette a fátylat a HoMM V gyûjtõi változatáról, mely ezúttal a Deluxe Edition titulust kapta. A korlátozott példányszámú kiadás több finomságot kínál a szépreményû, vastagabb pénztárcával megáldott játékosoknak. Egy "Aura" névre hallgató egyedi hõst illetve, három egyjátékos misszióra kihegyezett térképet.

A taperálható tartalmat Ashan térképe, 16 oldalas mûvészeti album, egy mini strategy guide az összes lény tulajdonságával, illetve a Heroes of Might and Magic II Windows XP-re hergelt verziója adja. Nem mellékesen van egy kis kavarodás ezen a téren, ugyanis korábban szó volt tarot kártyákról, illetve soundtrack CD-rõl, mindazonáltal az alábbi sajtófotó (és a hivatalos oldalon vigyorgó közlemény) nem tartalmaz semmi ilyesmit.

Tehat mar nem tudom hany/milyen verzio van, es hogy azok mit tartalmaznak! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
CDGalaxis

► Heroes of Might and Magic 5
PC DVD, magyar nyelven
(várható: máj-jún, 11 990 Ft)
► Heroes 5 Collector's
PC DVD, ANGOL nyelven
(várható: máj-jún, 14 990 Ft)

Lammer
Soundtrack!!!! OMG az naon baba lenne!!! de gondoljatok bele... kik is veszik meg a collectorst??? hat nana' hogy a fanok... a fanoknak(like me) mar ugyis megvan a 2-3(Complete)-4(Complete)... szal... egy Soundtrackert megvenni a collectorst?(a tobbi nekem sallang) hmmmm...

Voltan
Heh, vajon nálunk mibe fog kerülni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mayday
Nekem is megdobbant a szivem tole! (Pedig eddig magyar editionra voltam raallva)

Acidlich
Ez csinos lesz<#wow1>

Mayday
Ime a "bizonyitek"

Ez egy limitalt verzio, abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy a Limited Ed. es a Collectors Ed. ugyanaz-e?!

Rettenthető
Én csak H2-rõl tudok, de neked legyen igazad.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Mayday
Es lesz benne full H3-H4 is! (A gyujtoiben.)

Jajj a szívem

http://www.ir-base.hu/Upload/homm5collectors.jpg

Ezekután erõsen elgondolkodom, hogy megvegyem e a gyûjtõi változatot...
precision
nem rossz 😊

Bazinga!

Már játszható a Heroes 5, miniben és ingyen!
<2006. április 06. @ 20:04 - Mantis>
Az esti órákra remek hírként szolgál, hogy a francia Ubisoft egy nagy meglepetéssel rukkolt elõ. Beindították ugyanis az online játszható Heroes of Might & Magic V Minit, amely egy leegyszerûsített, miniatûr változata a májusban megjelenõ nagytestvérének. A Heroes Mini weboldala jelenleg elég lassú, valószínûleg a nagyfokú túlterheltség miatt. Node elég a szóból, ide katt!!!
heroesmini

Gamestar

kissé lassú az oldal..
3278 Olvasd el. Mar felesleges letolteni es probalkozni.
Ez nemigaz ! ezt hogy lehet letolteni elore is kosz ker valami kodot

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Sheke
igazi siker történet lehetné író😄

Le Parkour

Na a betának egyenlõre annyi. Érdekes, hogy tegnap még adtak kulcsot, amirõl az aktiváláskor kiderült, hogy szerdáig volt jó csak.

Ezt jól megcsinálták 😊
Lammer
amen <#papakacsint>

(en meg amigan toltam a kings bountyt, nagyon szep volt anno!!!)

3P
Na igen az elsõ rész, vagyis a kezdet, illetve majdnem akezdet... 😊 Mennyit játszottam vele, pedig anno csak véletlen akadtam rá. Akkor még nem volt más Heroes amihez hasonlítani lehett volna, de mégis egy csapásra megkedveltem. Tudom, az igazi õs a Kings Bounty anno még C64-rõl, de PC-n is kijött. Azonban igazi siker történet, mégis Heroes néven lett belõle. A 2. rész megjelenése már igazi ünnap volt egy kora februári napon. Sok mindenben elõre lépett és igazi királlyá koronázta a játékot. Nagyon sokan kedveltük, de talán az igazi áttörést a 3. rész hozta meg. Abban végre sikerült megoldani, (legalább is a 2. résztõl jobban) a különbözõ várak kiegyensúlyozását. Korához képest nagyon szép grafikája volt (s szerintem még ma is az). S kijött hozzá két nagysikerû kiegészítõ, majd a kevésbé emlékezetes Chronicles sorozat. Ismét néhány év, és megjelent a 4. rész a maga forradalmi változtatásaival. A változtatások alaposan megosztották a Heroes tábort, de vitathatlanul új híveket is toborzott a sorozatnak. Majd jöttek ki a 4. részhez is a kiegészítõk. Ma meg már az 5. rész megjelenésének kapujában vagyunk, s remélem hogy nagyon messze még a sorrozat vége... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Lammer
jah telleg... mind1 😛

j0nNyKa
minden vártípusban minden szinten csak egyetlen típusú lény lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
egyebkent most a hosokrol volt szo de nempara :]

2-3 az hulyeseg, volt 5-6 hasznalhato minimum

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/