Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Acidlich
remeljuk nem ismetlodik meg a beta korul kialakult kavar

Minden komolyabb lapon már ott a helye. A gamespot-on is pl.
TreDoR
A demó helyét a gamershell már elõkészítette, 668 mega lesz vagyis 1 cd:

heroes 5 demo

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
Fogós kérdés...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

áprilisban is lesz karácsony vagy megint megcumiztatnak minket?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Davidus
amúgy szerintem ebbõl simán péntek lesz😛 hiába jön ki hatkor ha 10k/sec álomsebességgel fog jönni

V9ykn8_TZL0

Davidus
amcsi nyugati part szerinti idõ +9 óra

V9ykn8_TZL0

3P
Igen. Tegnap nekem is ez járt a fejemben, de bíztam benne, hogy én tévedek. Végül is mindegy este is jó lesz... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sheltem
Az nem baj akkor legalább már otthon vagyok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
És rájövünk, hogy az idõeltolódás miatt nem reggel 9, hanem este 18 körül lesz demó 😞(

Sheltem
Reggelt.

A PST mit jelent a topicban? Amcsi idõ szerint vagymi? :>
Mindjá 9 óra gec.

precision
<#eljen>

Bazinga!

NeoMaN
szuahéli bammeg.....

pont ezt akartam én is bemásolni! hehe
Heroes 5 - nem lesz Starforce!
<2006. április 12. @ 20:25 - Mantis>
A francia Ubisoft hivatalos weboldalának fórumán Fabrice Cabounet, a projekt egyik atyja igen fontos kijelentést tett. A francia úr elárulta, hogy a Heroes of Might & Magic V nem használ majd starforceos másolásvédelmet. További, a Heroes sorozat ötödik részével kapcsolatos hír, hogy holnap, elvileg pontban 18.00-kor érkezik meg a stratégia kipróbálható verziója. A Starforce-ügyben bizonyíték itt. Thanks Mechman.

Gamestar

Ennyit tudok mondani csak: Jeeeeeee!!!
Lammer
hehe az sem rossz 😛 de siman lehet humannal+dwarffal+demonokkal+elfekkel is... es az sem lenyeg, hogy te kezdj 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Shaman
hát a disciplinesben 2-ben 1 dolog volt a lényeg,hogy te kezdj,s tuggy paralizálni,onnatól kezdve tök mind1,milyen erõs volt az ellenfél,akár várvédõ...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gamerman01
Mit jézusozol???
Csak azért kérdeztem meg mert Magyarországon magyarul jelenik meg az alap verzió. Csak a Collectors Edition lesz angol.

jezus...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mayday
Termeszetesen csak angol.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gamerman01
Ez a demo angol nyelvû lesz vagy magyar?

Lammer
akkor mar off: hehe nekem az volt a hobbim, hogy azokat zuztam le... nem nehez XDDDDDD de tenyleg 😄 utana meg is pusztul az egesz race, magyaran kiesnek a jatekbol 😄DD

Sheltem
Fenét verünk meg, ízlések és pofonok. Én bevallom(azonfelül, hogy a homm3 completer jobban tetszik) túl nehéznek is találtam, egyrészt nagyon meg kell gondolni, hogy milyen egységgeket veszel másrészt a nagyobb városokat védõ hmm championok?(már nem emlékszem) olyan szinten táposak voltak, hogy eldobtam a tököm. Ettõl még lehet jó játék csak én voltam béna...

Shiwo
hmm..majd boldogít a tudat, hogy amig órán unom az agyam, ti a szervert anyázzátok, mert túlterhelt lesz és allig akar majd lejönni a demo 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát azért majd csak túléled 😛P
Shiwo
wazze.. pont csütörtökön lesznek csak óráim o.O

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lammer
meg fogtok verni, de a disciples 2 a "besztevör" nalam, tudom sokkal komplexebb a h3, de valahogy a hangulata, a mesteri zsirigenyes artworkjeitol padlot fogok mindig... nagyon remelem ott is majd kijon a 3ik resz, nagyon fincsi lenne 😄

Kandurex
Bizony, pontos idõ a bannerban!

Heroes 5 demó - holnap!
<2006. április 12. @ 06:55 - Mantis>
Az Ubisoft hivatalos közleményében tudatta, mely szerint az ígéretének megfelelõen, ezen a héten érkezik meg a Heroes of Might & Magic V kipróbálható verziója. Nos, a demó egészen pontosan holnap, azaz csütörtökön kerül majd föl a netre. Addig is a már ismert infók itt olvashatóak a demóról.

Gamestar
Sheltem
Vihar elõtti szélcsend?

Nem jön ez ma gyerekek, de szerintem holnap sem, én 13.ára tippelek.
Tegyék meg a tétjeiket uraim : "tétre, helyre befutóra"

Acidlich
johetne mar, kivancsi vagyok mennyire fedi majd a valosagot a csucsszupernek beigert ai

Ams
mától jöhet a demó, igaz?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Kandurex

Sheltem
Lassú vagy 😊

Sheltem
Nekem mondjuk közel nem jött be annyira a hangulata mint a Heroes3 Completenak de azért nem volt rossz.

Kandurex
Arra vazz, már fél órája a guta kerülget, hogy nem jut eszembe 😞 <#idiota>

Davidus
te a disciplesre gondolsz😊

V9ykn8_TZL0

Sheltem
beugrott.. Disciples 2

Davidus
age of wonders?

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Hú baze nem jut eszembe a neve pedig kiegészítõje is volt.

Kandurex
Mi annak a játéknak a neve, ami nagyon hasonlít erre a sorozatra?? Vannak benne a várakat õrzõ full tápos lények, meg gyönyörû rajzolt grafix.

Mayday
Aki probalta a betat, azt mondjak, az a hangulat, mint a 3-e.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sheltem
Viccet félretéve várom már a demót. Nem fûzök sok reményt ahhoz , hogy megközelíti a Heroes3 etalon hangulatát, de reménykedem azért.

Sheltem
És gépigénye? <#mf2>

Kandurex
Van neki

Egyébként meg ott van lent a keresõ, beírod pl, hogy: "minimum"...garantáltan lesz pár hozzászólás ami a minimum igényt firtatja. Vagy beírod, hogy "recommend"...nc

Sheltem
Hát gépigénye? <#wilting>

Persze. Van neki gépeigénye 😊
Sheltem
Lehet tudni valamit a gépigényrõl ?

RaZoK
azannyát :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?