Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
mi ez a :/ ? 😞

Bazinga!

precision
letöltésvezérlõ rlz 😊

Bazinga!

nekem megszakadt 80%-nál 😞 kezdhetem elöröl..

Ams
leért, de wow:/

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Kandurex
Kicsit alakítok a banneren... na, hogy tetszik?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
/me irigy 😛

Bazinga!

Sheltem
Leért...mentem kipróbálni

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Acidlich
azt h jo lesz e vagy nem, a betabol le lehetett szürni sztem. es jo lesz😊

Acidlich
magam reszerol a multit se hanyagolnam...khm..remelem azt a kis hibat a nekrokkal kapcsolatban, kijavitottak😊

Sheltem
Mondok majd utána véleményt,de sajnos nekem nagyok az elvárásaim.
A 3 nagyon magasra tette a mércét és attól, hogy gyönyörü lesz még lehet azt mondom szar ha nem annyira összetett és jól kitalált a rendszer mint ott volt, tehát az én véleményem nem biztos hogy mérvadó.
Remélem azonban, hogy nem így lesz és kellemes lesz a fos 4. rész után.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A bétában nekem nem "csak" az AI jelenléte hiányzott, kicsit túlzottan szaggatott is, voltak benne érdekes dolgok, huhh.. mindegy, én nem adtam fel a reményt- sõt be vagyok sózva mint gép =D

Shaman
infókat majd pls amint lejött!

én csak holnap tom leszedni,de kíváncsian várom az élményeket!:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sheltem
Nagyot kell ütnie, csúnya lenne ha nem.

gamerman01
Nekem 250-nel jön 19:00->lentvan!!!!!!!

Kandurex
Single player a kulcszó!

Ezt a játékot a single adta el! Szerinted? Hát persze, hogy óriási különbségek a nyamvadt multi-beta és a pre-alpha mellett!

Ugye.. ugye sokkal jobb lesz, mint a beta volt?
Ugye?
<#pardon1>

Sheltem
I love hype.

Davidus
nekem 150-röl indult most 104😛

V9ykn8_TZL0

nekem is kíváloan jön lefele..valyon miért?😊 nembaj az a jó😄

Kandurex
Na, rádörrentettem a gépest, jön....majd 1,5h míg leér, addig megyek zabot hegyezni... Mindenesetre elkezdtem boostolni a hardwired -et az ügyben 😊

Sheltem
Vajon hány hozzászólás lesz törölve a hype miatt? 😊

Biztos vagyok benne, hogy ezis...ugyanis beírom 20% nál tartok 😊

precision
jön ez kérem mint a meszes 😊
40 perc kb és leér...csak maradjon így 😊

Bazinga!

Sheltem
Nekem maxom jön 268kval. Európai szervert válassz annyi a titka(lehetõleg 1gbitest).

gamerman01
Valaki nem tud valami gyorsabb letöltõ helyet?

srácok, én már elvileg töltöm 😄
lehetséges?

How much can you take,before you snap?

Sheltem
Jejeje

😄 én voltam az elsö 😛 na jó nem😄 már 4%..na majd késöbb felnézek..sok sikert mindenkinek

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

NEKTEK MENYIVEL SZED???

http://csuknorisz.mybrute.com

Kandurex
Miattad van <#idiota> mert olyan erõszakosan töltesz! <#idiota>

hááá😄 2% 😛

Davidus
ok el is kezdett zuhanni😄

V9ykn8_TZL0

Túlterhelés van!!!

http://csuknorisz.mybrute.com

Kandurex
Demo is released!

Davidus
eddig jó a speed😛

V9ykn8_TZL0

KIJÖTT!!!!!!http://www.gamershell.com/download_13278.shtml

dr Kotász
<#eljen> Pontosan... Én se néztem meg.
Lammer
/izgul <#zavart1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
***Offtopic***

Azért nem szabad elfelejteni a régi might and magiceket(4.-5. egybefüggõ részt 4szer játszottam végig) azonfelül a blizzard játékok is nagyon keményen odateszik a szintet. Nekem nincs No. 1. nem tudok diszkriminálni a kedvenceim között 😊

lassan visszaszámlás lesz😄
de úgy is késni fog..

3P
Nálam csak szimplán a No. 1. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sheltem
A 3. részt(a 2 kiegészítõjével) minden idõk top10 pc játékába sorolom(szubjektív saját listámban).

3-ra és a 4-re..(nemtom miért nem tetszik sokaknak a 4..igaz a 3 jobb,de a 4 se szar..de akor is az 5 a legjobb)

Sheltem
Gondolom nem a 4es részre célzol <#vigyor3>

Úgy ahogy mondod😄 de tudod nagyon kíváncsi voltam rá😊 egyik kedvenc game-m a heroes...

Sheltem
Én direkt nem néztem meg a bétát. Az egy szentségtörés lett volna.

ÉN is kíváncsi vok rá nagyon..de az a baj,hogy a beta után ..háát nem lesznek új dolgok (nem kellett volna betával játszani)..vagyis láttam minden várat..majdnem minden lényt..stb---tudom lesz sok javításbent meg nem fog végre recsegni a hang..de nem izgaz😄 MINDENKINEK JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!!!

És ha v.ki látja hogy kijött..az egyböl írjon ide..

Sheltem
Csak kijöjjön ma a papírforma szerint <#nezze>

Nem azért mert nem tudok megvárni egy demót vagy egy bármit álltalában én türelmetlenkedem utoljára, de most ebben az esetben nem tagadom nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játék.

precision
majd ha kijött, biztos szitkozódni fogunk mert lassan fog jönni 😊
na akkor majd lesz pörgés 😊

Bazinga!

Sheltem
Hát gyerekek nem akarok kritizálni , de ez a mai napi eddigi 12 hozzászólás ahhozképest hogy ma jön a demó elég karcsú... és a HEROES5rõl van szó... 😞

Gyerünk pörgést akarok :>