14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#5717 Tegnap atolvastam a hivatalos tech help topicot, es a nep java resze sir mint a furdos...1,hogy meg kozvelteln betoltesnel osszefossa magat...arra azt irjak,hogy telepits SP2-t...a masik,hogy map toltes kozbe kivag a desktopra...az biz vga problema...ugyanis nem csak a 128Mb a szuk parameter,de a vga-nak rendelkeznie kell hardwares(nem emus) T&L-el...ami a laptopok integralt vgainak 90%ba nincs!!!...Valamint rossz hir a Gf4MX tulajoknak,hogy a tetu game szinten nem tamogatja ezt a tipust...szal laptoposok Gf4MX esek T&L nelkuliek varhatnak a peccsre ha lesz egyaltalan! -
#5714 van meg idom fejlodni. :] -
#5713 Megértem Jonnyka-t, de még neki is van mit fejlődnie. Én már eljutottam arra szintre, ahol már figyelembe se veszem ezeket a postokat és nem is reagálok rá -
#5712 Nem értem most mit akarsz.
Annyit nem tudtam a pályáról hogy ott kell maradni jobb alul 2 körig.
Gondoltam hogy azt az izombrutál sereget nem lehet legyőzni. -
#5711 hat sajnos valsz a windoz van megkergulve, nem ritka jelenseg, ez akkor kezd jeletnkezni(tapasztalatom szerint) ha egyre tobb program/codec installalodik a gepre...ha netalan van egy ures hdd-d probalj meg egy uj windozt installalni(30 perc) es ugy probald meg..ha megy akkor megvan a valasz:reinstall -
#5710 hej ember..kicsit kőkemény vagy.
értem én meg minden, de inkább ne írjál sztem, te sem őszülsz, meg azért a fórumozás lényege nem az hogy az aki magas szinten müvel valamit az elvárja hogy csak olyan kérdezzen aki hasonlóan ért hozzá...akkor jó nagy kuss lenne :D -
kHares #5709 Jelentem a Skill Wheel hibás a demon lordnál. Death Magicnál a Master of Mind és Weakening Strike után nem ír semmit, pedig ezekből jön a Dark Renewal. Illetve a lentebb belinkelt Wizardnál is vannak eltérések. Persze, tudom még meg sem jelent, csak pontosítás miatt írom -
gallik #5708 Hamachin létrehoztam egy szobát.Aki akar multizni másokkal jelentkezzen fel.
név: heroes5hun
passw: heroes5hun -
kutjus #5706 Nekem megy 1024en Radeon 9600 Mobilityn, az is 64 MB. -
#5705 Minimum requirements:
DirectX 9.0c compatible video card with 64 MB of RAM
Ha DX9-es a kártyád akkor mennie kell.
Mond a videókártya pontos nevét. -
#5704 Ki kell próbálni. 128at írnak,de az nem feltétlen akadály. Wowhoz is azt írják 64es kell,mégis elszaladgál egy 32megás gf2gtsen is. -
#5703 64megás vidikártyás laptopon menne a gáme? -
#5702 Ott írja hogy védejm meg a várat meg hogy szerezzem meg azt a cuccot hát én ott álltam és védtem a támadásokat. De mindegy ... -
#5701 Azért megdöbbentő mennyire butul a társadalom. Amikor én voltam fiatal még szénné szótaraztuk magunkat, hogy megtudjuk mi a szart kell csinálni. Így is tanultunk meg angolul. Ma meg benyögsz a netre,hogy "helló, szellemi fogyatékos vagyok,tudna vki segíteni?",és ha az a válasz,hogy "nem, menthetetlen vagy öreg" akkor még nekik áll feljebb...
Na de ez off.
2es hadjárat 1es pályáján merre van az a vár?
(nehogy spoilerezzen itten vki,akkor este nem lesz mit kiderítenem :-P) -
#5700 es a scenario informationban sem latod, mi a feladat ? ne tetozt azt, amit mar igyis faszan megcsinaltal. huzd meg magad, orulj h segitettunk meg igy is. -
#5699 Bocs hogy megkérdeztem csak mint írtam is nem láttam kiírva hogy frissült a faq. -
kHares #5698 Azért a fene se gondolná hogy a tök könnyű tutorial kampányban azért akadnak el emberek mert nem tudnak olvasni. Szegény j0nNyKa-t a stressz viszi el, még páran ezt leírjátok és komolyan aggódni kezdek. Javasolnám a faq és a megjelenés közé nagy vörös betűkkel kiírni: "Haven kampányos kérdések törlésre kerülnek, tanulj meg olvasni" vagy hasonló. Kicsit már engem is irritál. Viszont ez azért jó mert nem jutnak el az infernóig és tovább, beépített hülyeségszűrő -
#5696 Ja!!! Én már olvastam a faq-t de frissítették én már voltam ott jobb alul csak nem vártam 2 kört. :) -
#5694 Nem akarok visszaolvasni pár 100 hsz-t. De hogy lehet megcsinálni azt a 1-es kampány 5-ös pályát ahol csítes a gép? -
kutjus #5693 Tényleg már én is látom...hmm akkor lehet újta kellene vívnom egy elég necces csatát, hátha mást ad. Szeretném kipróbálni extra abilityt, ha már eddig eljutott. -
#5692 jaa, hogy ability. rangernek van ez szóval itt valami bug lesz -
kutjus #5691 De elvileg ilyen ability nincs is leírásokban :(
Meg akartam próbálni összehozni tápot, remélem ez is jó lesz hozzá. -
#5690 igen -
kutjus #5689 Ilyet láttatok már? -
#5688 Igazán senkinek nem akarok a hóvirágos lelkébe taposni a hegymászóbakancsommal, de néha kicsit többet árultok el egy-egy pályáról, mint szeretném... -
#5687 Nem ő az egyetlen, aki ilyen könnyen megúszta azt a pályát. Én is elég korán felmentem a jobb oldali várhoz, majd látom a kicsivel nagyobb seregét, erre el a vártól, ő meg üldöz. Még egy nap rohanás, még mindig üldöz. Visszafordultam, lehagytam, be a várába, szerencse első nap volt, megvettem mindent, és megvártam a várban. Még nem volt több nála mint 4 sárkány... szóval ahhoz képest, hogy Ti milyen csatákat vívtatok, elég könnyen megvertem. S a következő pálya sem volt olyan vészes. Viszont az ötödiken már azt hittem befonom a hajam, mire körbeutaztam a Karib tenger kismillió szigetét... -
#5686 Emlékszem volt ilyen a háromba is :D -
kHares #5685 Na ne, ez a röhelyes teteje. Úgy tűnik a véletlen megkímélt, én az ő seregéért 148.000 xp-t kaptam, szal el tudod képzelni, mint a sáskák. Egyébként ha néha átadta az egységet és a közelébe mentem nyomta a town portalt aktívan, az tetszett -
Tutilevi #5684 hát ja
hogy azt lenyomjam 3 vár seregét kellett egyesítenem a végén,és még szerencse hogy volt manakút a vára előtt a summon creaturehöz:) -
#5683 ugye ugye megmondtam :D -
#5682 Másik hősnek adta, de attól még ez akkor is durva hiba sztm.
Szal olvasom a feladatot, hogy ezt meg kell majd ütni, gondoltam giga sereg, meg esély 0, erre ez... szal egy vicc, nah mind1. -
Tutilevi #5681 persze ez még mindig semmi a next map armyjaihoz képest de nem akarom lelőni a pojéééént:) -
Tutilevi #5680 nekem a mocsok úgy kb. (15 emerald dragon 40 unicorn 150-200 master hunter 100 driuda meg az apraja) armyval jött
persze nem egyből,de nekem meg minden egyes dögöt kihozott a várából az ostromhoz -
#5679 :DDDDDDDDDDDDD az kemeny, nalam emlexem mindenbol kismillioja volt, es pont a sarkanyokat hagyta a varban.. :D -
Tutilevi #5678 nem mondod komolyan hogy ezzel kijött a várból a többit meg bent hagyta?
hát sztem ez veled fordult elő először
gratulálok
amúgy meg hibagyanús és LOL:) -
#5677 Nem azért mondom, de az Infernos kampány 3. fejezete... szal ezt komolyan gondolta a gép ezt a sereget? - ezen csak nevetni tudtam:
Gilraen serege -
#5676 hm erre nem is gondoltam latod.. en meg hagytam, h szepen elfogyjanak :] na mind1, mar reg tul vagyok rajta, de jo latni, hogy mekkora okossagot nem vettem eszre -
Tutilevi #5675 kezd dezsa vű érzésem lenni más fórumokkal kapcsolatban
Kedves Csoszka És Minden Más Gondolkodásban Belső Vagy Külső Ok Miatt Gátolt Személy!
1:a quest leírásban minden,érts MINDEN le van írva szájbarágósan.
2:olvass vissza,mert csak ma ezt is vayg 20szor megkérdezték
3:de ha lámaságot mellé lustaság is társult,ott a kereső a lap alján! -
#5674 #5465 -
csoszka #5673 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy az első küldetés sor(The Queen)negyedik küldetésében(The Trap)hogyan lehet a hí túloldalára jutni vagy pedig, hogy kell a folyó innenső részénél lévő bal alsó részébe eljutni.Előre is köszke