Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
"gef3 (!) ti200 128mb"
hehehhe nekem itt egy 64mbos van, remelem majd megindul XDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Igen, vannak teljesen jól láthatók a négyzetek, minden rendben van vele.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dr Kotász
Hatszögek vannak a csatatéren vagy négyzetek?
precision
ÚRISTEN! Hatalmas lett a játék, issssszonyuan überbrutál. Féltem hogy a csotrogány gépemen (p4 2,4ghz, 512ddr, gef3 (!) ti200 128mb) szaggatni fog, DE NEM! Még normalon is bõven játszható 1024ben, lowon meg maga a tökély, és a graf még igy is szép, szerintem. Szóval szerintem a gyengébb géppek rendelkezõk is örülhetnek, remekül optimalizálták.
A zene tényleg jó, hihetetlen hangulata van. Akárcsak a hangoknak. Minden egyes kis "zörej" nagyot dob a hangulaton. A csaták nagyon jók, a terepek szépek, kidolgozottak. Féltem a 3D -s nyavajától is, hogy nehézkes lesz irányítani, DE NEM, szerintem teljesen rendben van. Huhh, nem is bírom tovább megyek vissza tolni a játékot. Csak gondoltam élménybeszámolok a várakozóknak! 😊

Bazinga!

Sheltem
Na kipróbáltam....

Sorraveszem a dolgokat.

Menü: Warcraft3 ra emlékeztet engem, egyszerü, letisztult, mesésen egyszerü és nagyszerü(gyönyörü grafika, gyönyörü zene).

Maga a játék: A grafikáról annyit, hogy maga a térkép csodaszép, nem is kell ennél szebb, heroes3as hangulat griddel a csatában, végre a fõhõs nem harcolhat a csatában fõisteni szinten mint a 4. részben.

Itt sokan isteníteni fogják én elmondom mi az ami elsöre nekem fura.
Egységek gyönyörüek mégis nekem elsöre föleg a kisebbek nem túl tünnek ki, vagyis nem nagyon tudom megkülönböztetni öket ha alapnézet van(hangsúlyozom a kisebb egységekre gondolok).
A kamera(hála a jóistennek) nem ugrál össze vissza csak a támadás pillanatában közelít rá ezzel minden rendben van.
Város: 1 várost találtam az elsõ pályán(majd belemélyedek) klassz, hogy ilyen 3d-s az egész biztos sokan azt mondják etalon nekem mégis az egységgyártó épületek kinézete semmi egyediséget nem mutat. Értsétek úgy, hogy homm3ban a városba belépve egypillanat alatt eldöntöttem milyen egységtermelõ van és melyik upgradelt melyik nem(ez 1 rossz pont sokan majd vitatkoznak velem).
Tehát 2 dolog zavar, egyrészt kicsit az egységek(amik egyébként gyönyörüek, de valamiért én láma sokkal nehezebben különböztetem meg öket elsöre mint homm3ban ez lehet egyedi probléma), a másik pedig a városnézetben az egységtermelõ épületek kinézete(ez szerintem lehet csak engem zavar).
A játék elsõre is sokkal jobbnak tünik mint a 4 de majd elválik hosszabb hadjárat alatt lesz e olyan élmény mint a 3ban.

Gépigény: Nekem 3000+ Barton, 1gb ram, Sapphire 9800pro van(ez a videokártya ma már alsóközép kategória kb) és 1024 minden maxon +2xAA +2xAF tökéletesen röccenésmentesen fut(még a varázslatoknál is, direkt figyeltem van e valami röccenés de nincs).

Végsõ vélemény: kipróbáltam, tetszett de megvárom a fullt, addigis heroes3 complete+warcraft 3 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

OMG UUUtáálom amikor crc-s egy tömörített állomány <#gonosz2>

Acidlich
Amugy ez all a readmeben a gepigenyrol:
Minimum
-------

- CPU: Pentium 4 1.5 GHz / Athlon 2000+ or higher
- RAM: 512 MB or higher
- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card

Recommended
-----------

- CPU: Pentium 4 3.0 GHz / Athlon 3000+ or higher
- RAM: 1024MB or higher
- Video: 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 / RADEON x800 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Dolby Surround 5.1 sound processor

Acidlich
a betat multira szantak, ez meg singlere. remeljuk lesz hot seat mod ehhez is😊

Acidlich
kicsit mintha optimalizalgattak volna a sracok a gamen, igencsak jobban szalad, mint a beta anno😊, ja es ugye a zene se recseg mar😊. A csataterep mintha valamelyest nagyobb lenne mint a betaban

akor nem is lehet multizni bent?mint a betaban..

Kandurex
Nem kell sehova, nem kell NET se. Ez single.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát ez is 2 óra..de mindegy..akor innen töltöm..kösz..

Lammer
hmmm az igen... encsak kedden megyek haza de remelem akkor f4szan fog futni a 3500+ 64(@2500MHz), 2GB ram, sz4rrahuzott 6800GSen, mert itt felek nem fog olyan jol menni(melohelyi gepem: 2800+os 64bites sempron+ 768 MB ram+ gef3 ti200 huzva <#idiota>) szerinted a gef3ason el fog menni elvezhetoen? (yaaay szerk: tftm van itt is, es elegge dara ugye, ha nem nativban tolom... akkor forget it) :C

ööö... igen...

ezt nem tudtam, továbbra sem megy a single/hotseat net nélkül?
csatlakozni kell valahová, mert az elég gáz...😞

http://gaborszantai.co.uk/

dr Kotász
hardwired-es jó?

de akor honnan töltsük?

csomó szerver fullon van.
és lehetöleg még ma játszani akarok

Kandurex
Szerintem megfelelõ rá.

jah, igen banner update: hardwired is magára talált, leellenõriztem, onnan maxal jön! (260k)

Kandurex
Nagyjából sejtem mi a bajod, használd a kurzor nyilakat a billentyûn!

Cobra.
Gamestart felejtsétek ma el, 40-50k-val jön csak jelenleg tõlük.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TreDoR
Hát, ideáig lenyomtam 1 db csatát <#vigyor>, grafja olyan mint vártam, viszont a csatában az irányítás ritka sz*r lett, sztem bele telik pár hétbe mire megszokom, persze ez csak egyéni vélemény.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
3 alapjai, azé persze bõven van merítve a 4. -bõl is és vannak újdonságok...amiket még nem vettem észre 😊, na jó, megyek vissza tolni. Kíváncsi leszek a hell várra!

Davidus
nem tudom... én heroes5-öt akarok nem heroes 3-at😛

V9ykn8_TZL0

Solid Snake
Ezt szerettem volna hallani! A "király" visszatért......<#worship><#eljen>
bárcsak ott tartanék😞

Valaki segítsen plz!!mikor betöltené a pályát kidob az asztalra!!! :-(
Kandurex
Gyerekek nekem könnybe lábadt a szemem. Megkaptuk a Heroes III. részét ESZMÉLETLEN, CSODASZÉP grafikával, barátságos gépigénnyel, istentelenül nagy hangulattal. Olyan zenék mennek, istenem...!

Én nem tudom mit csinálnak ezek a Nival -os srácok, de ez a város 3D -ben BRUTÁLIS!

Pár jó tanács: a zene hangját vegyétek kicsit lejjebb, csata közben idegesítõen hangos. (a mozgások gyorsaságát is érdemes állítgatni, mint a 3. részben)

mindenhol fullon van...ááá..szinte én voltam az elsö..azt én leszek az uccsó..hát szat érzés😄

Köszönöm, amúgyis dolgozom, így csak kicsit bánom😊

Acidlich
gamershell-holland mirrorrol gyorsan jon

Fejes021
KÉPEKET IDEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1>

http://www.panoramio.com/user/518310

de jó nektek...nem elég hogy megszakadt nekem, ráadásul 50kb-al tölti😞((..
nemtud v.ki egy gyors szervert??

NeoMaN
"Azbesztmegbaszta bazdmeg!!!!!!!"
lol ez kurvajóóóóó
😊))))))))))))

szakadok, ahogy elképzelem a fejed, ahogy remegõ kézzel hátadon felállt szõrrel csapkodod be ezt a 2 szót...
😊))))

NeoMaN
😛PPPPPPPPPP

Acidlich
na meg franya 20 perc...

Acidlich
biztato elojelek

Kandurex
Nah akkor pár szót.

A menü egyszerû és nagyszerû, letisztult formák + mellé egy olyan zene, hogy hanyat esik az ember. Elsõ körben kizárólag a mennybéliekkel lehet nyomulni, gondolom utána lehet választani a hell kampányt is.

1024X very high -on azt kell mondjam KÖRÜLBELÜL FELE A GÉPIGÉNYE, mint a beta -nak 800X600- ban kitûnõ optimalizáció! Mint kés a vajon, annyira finom 40 - 80 FPS. Szinte nincs is töltési idõ, még csata kezdés elõtt se.

Eddig 10 / 10

(gép 2500barton+1gb+6600gt)

még 4 óra...😞

nekem 47k-val jön, 110k-val kezdte, folyamatosan csökken...😞

Kandurex
Azbesztmegbaszta bazdmeg!!!!!!!

Olyan iszonyat zene megy a menü alatt!! Én nem szoktam ennyit vergõdni DE ÁLL A SZÕR A HÁTAMON!

Lammer
jah, ehhh wget rulz... bar most tuti sokan raakaszkodtak, mert ha jon 50el akkor mar ujjongok -.-

Kandurex
nah, indítom a gamet, ízzitom a Frapsot is, nem soká gyüvök, by

Davidus
ha minden jól megy így 87k-al is hamarabb leér mintha újra kezdeném😊

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Mirrorok fent, ha már ennyit dolgoztam, gyorsak!

Davidus
úgy látszik valami nagyon tré servert sikerült kiszúrnom magamnak. még 54 perc😮

V9ykn8_TZL0

ThugEdge
maj akinek megvan mondjon má vmit,játékmenetrõl fõleg

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kandurex
<#circling>

/telepítem 😊/

precision
meg vagy dícsérve 😊

Bazinga!

Kandurex
Na jó, kész, asszem ennyi a html kód ismeretem :/

/valaki dicsérjen meg <#idiota>/

Ams
raidelnem kell a guildel, de HoMM V-znék most

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE