14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • j0nNyKa
    szerintem pont a ressurection miatt lehet, ugyan a csata erejeig feltamasztottad a parasztokat, viszont csata utan a feltamaszott parasztok eltunnek, igy nem maradt sereg - isabell meghalt - end
  • Kandurex
    van:

Blindness
    Puppet Master
  • Sephi
    Jelenet :

Azon a palyan vok amikor Izabelt ki kell szabaditani. Kiaszbaditom , megvan a var es van ket herom. Jon az elso hos , leverem majd Iza-t bent hagyom a varba. Oreggel elkezdek jarkalni mire latom hogy ket darabb hos is jon a var fele. oreggel elkezdem uldozni oket de az elso pont beer es nekem tamad. Pontosan 98 sima mezei parasztom volt , full var vedelem ertem ezaltal a tornykat es maga a Iza. Hihetettlen de sikerul levernem oket a Ressurection magia es a nyilas tornyok segitsegevel. Nyerek es boldog vagyok de ahogy kilep terkepre es lepnek a oreggel hogy kapjam el a masodikat abban a szent minutumban MISSIO FAILED vagy mis es vege....

VALAKI MAGYARAZZA MEG NEKEM EZ MIVOLT. Jelzem a Objektiv reszlegnel nem volt semmi olyan ami idore menne!

BAAAH
  • j0nNyKa
    faq
  • haxoror
    Hi!

Ha van a csapatomban pl 100 íjjász akkor hogyan tudom szétbontani őket két 50-es szakaszra?
  • Boroskóla
    Hi, ebben a részben van olyan varázslat mint a 3-ban volt a feledékenység (FORGETFULNESS)hogy a távolra támadókat lebéníthatjuk vele ??
  • j0nNyKa
    de ilyen lesz egy javitasig... es mindenki ezt tapasztalta
  • Dant0r
    Én még mindig reménykedem, hogy ez csak egy arany-előtti-full verzió..
    Vagy egy 0day patchnak is örülnék, de nagyon:)
  • gallik
    Cápafogxy : Neked működött normálisan? Mert kipróbáltuk, de még egymással sem tudtunk csatázni ghost módban, a szinkron iszonyatosan rossz.A ghostommal olyan egységet is láttam ami már rég nem volt ott. Tele van buggal ez a mód!
    Vagy az eredeti nem lesz ilyen ?

• zsolt11
    hol van a leírás?
  • Cápafogxy
    Már rákeretem és megvan.
  • izsook
    Elovastam ezt a leírást, de ellentmondásba ütköztem Blowing up a Chain 1. résznél.
  • Cápafogxy
    Mondják az 5. küldetésben hogy küldjem gotrig-ot nikoláj-hoz valaki segítsen ebben.
  • narazzino
    kösz, már én is rájöttem, csak balfaszoskodtam egy kicsit :D
  • Tutilevi
    igen mert az exe a főkönyvtár/bin könyvtárban van
  • narazzino
    a crack-kel amúgy melyik fájlt kell felülírni? mert én semelyiket nem tudom, mert nincs a játék fő könyvtárában, úgyhogy a crackkel csak indítom a játékot. (talán itt is lesz a hiba)
  • narazzino
    volt nekem egy olyan problémám, hogy mikor idnítottam a játékot, akkor mindiig kidobott az asztalra mert a windows hibát észlelt és a program leáltt hibaüzenetet kaptam. tanácsolták hogy nézzem meg a demo-t, az működik-e. megnéztem és az működik. ezek szerint nem a gépigénnyel lehet baja?
  • zsolt11
    hi,
    segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
    Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
  • dr Kotász
    Ezen a linken keresd meg a racial abilities résznél az elemental chains leírást. Én elolvastam, de még nem tartok ott a campaignekben, úgyhogy a gyakorlatban még nem próbáltam...
  • izsook
    Én nem érzem magam májernak, de annyit észre vettem, hogy mikor sebzek valakivel néha kiírja, hogy sebez még + air vagy + earth stb damagét pl így +51 air damege nagyobb betűkkel.
  • Tutilevi
    reinstall
    aki májernek érzi magát,kifejtené nekem mi is és hogyan működik az elemental chain a dungeonnál?
  • SP szan
    nekem az inferno 3.pályáján van egy pici problémám, mégpedig, hogy a két elf vár helyén csak két tök üres tisztás van, a várak sehol...
    Az elfeknek annyi nyoma van, hogy ott áll egy nyamvadt hős a váram fölötti kapuban, azt kinyírom könnyedén már az első nap, aztán sehol máshol nincs zöld szín...a pályán elfoglaltam mindent, abszolút az enyém minden,de persze nincs vége a pályának...újrakezdtem, de megint ugyanaz a helyzet, elf várak sehol...Valakinek tipp, hogy mit csináljak??
  • izsook
    Szerintem elég jó ki lett balanszírozva. Pl Én szívesebben harcolok unikornok ellen, mint archmagék ellen, akik szarrá tűzlabdáznak
  • [Jakuza]
    Nekem nem is, de hidd el lesz par arc akinek meg ez is bonyolult lesz.
  • Cápafogxy
    Nem kell hozzá semilyen nyelvű tudás csak rámész hogy join és kész, amúgyis van benne tutorial.
  • [Jakuza]
    Amugy itt van a Hamachi beallitasa, ha valakinek nem menne elsore.
    Remelem a kepek segitseget nyujtanak azoknak is akik nem vagjak az angolt.
    Hamachi beallitas FAQ
  • Cápafogxy
    Mi haverral kipróbáltuk már a kiadás napján írtam is ide, de látom csak most esett le.
  • Botond #5730
    De azt is írjátok bele,amit Lynx ír már napok óta,hogy ugyanezzel a cuccal szépen megy meg minden,de nincs szinkron.
  • NeoMaN
    hamachi mindennel működik....
  • gallik
    Köszi!
    ezt én is akartam javasolni...
  • Sheltem
    J0nNyKa a F.A.Q -t légyszíves bővítsd ki a hamachi virtuális lan/netes játék cumóval #5719 alapján.
    Köszi
  • Magic Boy
    Srácok a Sylvan nemlett túl erős?
    Csak azért zavar, mert ők a kedvenceim.
    Ha ellenfélnek választanám még örülnék is neki, hogy erősek, de így, hogy velük vagyok nincs ellenfelem szinte!
  • Tutilevi
    jól van na nem lehet minden mindig tökéletes
    amúgy tényleg LOL vagyok
  • Kandurex
    :DDDDDD
  • Kandurex
  • Sheltem
    Peace légyszíves. J0nNyKa legyél picit türelmesebb. Látod még a nevedet is sikerült leírnom rendesen
  • Tutilevi
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
    bocsesz
    ezek a japán nevek:)
  • NeoMaN
    hamachi lesz az, nem hitacsi
  • Tutilevi
    üdv emberek
    gallikkal előbb teszteltük a NETes játékot
    nem tévedés netes
    akit érdekel mindössze annyi a teendő,hogy eltölti a hitachi nevezetű programot,amely LAN-t hoz létre interneten,és máris jáccható a dolog
    10 perc tesztelés alatt mi nem találkoztunk hibával
    sza lakit érdekel töltse le (kb 1 MB) és lépjen be abba a szobába,amit gallik már leírt
  • [Jakuza]
    Ne varj tobbet egy sihedertol, akinek a szocializacioja meg az oviban sem tortent meg.
    Majd talan 20 ev mulva rajon, hogy nem o az istencsaszar, aki a vilag legokosabb embere.
    Bar igaz, akkor is 20 evvel el lesz maradva a felnottek vilagatol.