14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#5757 szerintem pont a ressurection miatt lehet, ugyan a csata erejeig feltamasztottad a parasztokat, viszont csata utan a feltamaszott parasztok eltunnek, igy nem maradt sereg - isabell meghalt - end -
#5756 van:
Blindness
Puppet Master -
#5755 Jelenet :
Azon a palyan vok amikor Izabelt ki kell szabaditani. Kiaszbaditom , megvan a var es van ket herom. Jon az elso hos , leverem majd Iza-t bent hagyom a varba. Oreggel elkezdek jarkalni mire latom hogy ket darabb hos is jon a var fele. oreggel elkezdem uldozni oket de az elso pont beer es nekem tamad. Pontosan 98 sima mezei parasztom volt , full var vedelem ertem ezaltal a tornykat es maga a Iza. Hihetettlen de sikerul levernem oket a Ressurection magia es a nyilas tornyok segitsegevel. Nyerek es boldog vagyok de ahogy kilep terkepre es lepnek a oreggel hogy kapjam el a masodikat abban a szent minutumban MISSIO FAILED vagy mis es vege....
VALAKI MAGYARAZZA MEG NEKEM EZ MIVOLT. Jelzem a Objektiv reszlegnel nem volt semmi olyan ami idore menne!
BAAAH -
#5754 faq -
haxoror #5753 Hi!
Ha van a csapatomban pl 100 íjjász akkor hogyan tudom szétbontani őket két 50-es szakaszra? -
Boroskóla #5752 Hi, ebben a részben van olyan varázslat mint a 3-ban volt a feledékenység (FORGETFULNESS)hogy a távolra támadókat lebéníthatjuk vele ?? -
#5751 de ilyen lesz egy javitasig... es mindenki ezt tapasztalta -
Dant0r #5750 Én még mindig reménykedem, hogy ez csak egy arany-előtti-full verzió..
Vagy egy 0day patchnak is örülnék, de nagyon:) -
gallik #5749 Cápafogxy : Neked működött normálisan? Mert kipróbáltuk, de még egymással sem tudtunk csatázni ghost módban, a szinkron iszonyatosan rossz.A ghostommal olyan egységet is láttam ami már rég nem volt ott. Tele van buggal ez a mód!
Vagy az eredeti nem lesz ilyen ?
-
zsolt11 #5748 hol van a leírás? -
#5747 Már rákeretem és megvan. -
#5746 Elovastam ezt a leírást, de ellentmondásba ütköztem Blowing up a Chain 1. résznél. -
#5745 Mondják az 5. küldetésben hogy küldjem gotrig-ot nikoláj-hoz valaki segítsen ebben. -
#5744 kösz, már én is rájöttem, csak balfaszoskodtam egy kicsit :D -
Tutilevi #5743 igen mert az exe a főkönyvtár/bin könyvtárban van -
#5742 a crack-kel amúgy melyik fájlt kell felülírni? mert én semelyiket nem tudom, mert nincs a játék fő könyvtárában, úgyhogy a crackkel csak indítom a játékot. (talán itt is lesz a hiba) -
#5741 volt nekem egy olyan problémám, hogy mikor idnítottam a játékot, akkor mindiig kidobott az asztalra mert a windows hibát észlelt és a program leáltt hibaüzenetet kaptam. tanácsolták hogy nézzem meg a demo-t, az működik-e. megnéztem és az működik. ezek szerint nem a gépigénnyel lehet baja? -
zsolt11 #5740 hi,
segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
-
#5739 Ezen a linken keresd meg a racial abilities résznél az elemental chains leírást. Én elolvastam, de még nem tartok ott a campaignekben, úgyhogy a gyakorlatban még nem próbáltam... -
#5738 Én nem érzem magam májernak, de annyit észre vettem, hogy mikor sebzek valakivel néha kiírja, hogy sebez még + air vagy + earth stb damagét pl így +51 air damege nagyobb betűkkel. -
Tutilevi #5737 reinstall
aki májernek érzi magát,kifejtené nekem mi is és hogyan működik az elemental chain a dungeonnál? -
#5736 nekem az inferno 3.pályáján van egy pici problémám, mégpedig, hogy a két elf vár helyén csak két tök üres tisztás van, a várak sehol...
Az elfeknek annyi nyoma van, hogy ott áll egy nyamvadt hős a váram fölötti kapuban, azt kinyírom könnyedén már az első nap, aztán sehol máshol nincs zöld szín...a pályán elfoglaltam mindent, abszolút az enyém minden,de persze nincs vége a pályának...újrakezdtem, de megint ugyanaz a helyzet, elf várak sehol...Valakinek tipp, hogy mit csináljak?? -
#5735 Szerintem elég jó ki lett balanszírozva. Pl Én szívesebben harcolok unikornok ellen, mint archmagék ellen, akik szarrá tűzlabdáznak -
#5734 Nekem nem is, de hidd el lesz par arc akinek meg ez is bonyolult lesz. -
#5733 Nem kell hozzá semilyen nyelvű tudás csak rámész hogy join és kész, amúgyis van benne tutorial. -
#5732 Amugy itt van a Hamachi beallitasa, ha valakinek nem menne elsore.
Remelem a kepek segitseget nyujtanak azoknak is akik nem vagjak az angolt.
Hamachi beallitas FAQ -
#5731 Mi haverral kipróbáltuk már a kiadás napján írtam is ide, de látom csak most esett le. -
#5730 De azt is írjátok bele,amit Lynx ír már napok óta,hogy ugyanezzel a cuccal szépen megy meg minden,de nincs szinkron. -
#5729 hamachi mindennel működik.... -
gallik #5728 Köszi!
ezt én is akartam javasolni... -
#5727 J0nNyKa a F.A.Q -t légyszíves bővítsd ki a hamachi virtuális lan/netes játék cumóval #5719 alapján.
Köszi -
#5726 Srácok a Sylvan nemlett túl erős?
Csak azért zavar, mert ők a kedvenceim.
Ha ellenfélnek választanám még örülnék is neki, hogy erősek, de így, hogy velük vagyok nincs ellenfelem szinte! -
Tutilevi #5725 jól van na nem lehet minden mindig tökéletes
amúgy tényleg LOL vagyok -
#5724 :DDDDDD -
#5723 -
#5722 Peace légyszíves. J0nNyKa legyél picit türelmesebb. Látod még a nevedet is sikerült leírnom rendesen -
Tutilevi #5721 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
bocsesz
ezek a japán nevek:) -
#5720 hamachi lesz az, nem hitacsi -
Tutilevi #5719 üdv emberek
gallikkal előbb teszteltük a NETes játékot
nem tévedés netes
akit érdekel mindössze annyi a teendő,hogy eltölti a hitachi nevezetű programot,amely LAN-t hoz létre interneten,és máris jáccható a dolog
10 perc tesztelés alatt mi nem találkoztunk hibával
sza lakit érdekel töltse le (kb 1 MB) és lépjen be abba a szobába,amit gallik már leírt -
#5718 Ne varj tobbet egy sihedertol, akinek a szocializacioja meg az oviban sem tortent meg.
Majd talan 20 ev mulva rajon, hogy nem o az istencsaszar, aki a vilag legokosabb embere.
Bar igaz, akkor is 20 evvel el lesz maradva a felnottek vilagatol.