Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehehhe nekem itt egy 64mbos van, remelem majd megindul XDDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A zene tényleg jó, hihetetlen hangulata van. Akárcsak a hangoknak. Minden egyes kis "zörej" nagyot dob a hangulaton. A csaták nagyon jók, a terepek szépek, kidolgozottak. Féltem a 3D -s nyavajától is, hogy nehézkes lesz irányítani, DE NEM, szerintem teljesen rendben van. Huhh, nem is bírom tovább megyek vissza tolni a játékot. Csak gondoltam élménybeszámolok a várakozóknak! 😊
Bazinga!
Sorraveszem a dolgokat.
Menü: Warcraft3 ra emlékeztet engem, egyszerü, letisztult, mesésen egyszerü és nagyszerü(gyönyörü grafika, gyönyörü zene).
Maga a játék: A grafikáról annyit, hogy maga a térkép csodaszép, nem is kell ennél szebb, heroes3as hangulat griddel a csatában, végre a fõhõs nem harcolhat a csatában fõisteni szinten mint a 4. részben.
Itt sokan isteníteni fogják én elmondom mi az ami elsöre nekem fura.
Egységek gyönyörüek mégis nekem elsöre föleg a kisebbek nem túl tünnek ki, vagyis nem nagyon tudom megkülönböztetni öket ha alapnézet van(hangsúlyozom a kisebb egységekre gondolok).
A kamera(hála a jóistennek) nem ugrál össze vissza csak a támadás pillanatában közelít rá ezzel minden rendben van.
Város: 1 várost találtam az elsõ pályán(majd belemélyedek) klassz, hogy ilyen 3d-s az egész biztos sokan azt mondják etalon nekem mégis az egységgyártó épületek kinézete semmi egyediséget nem mutat. Értsétek úgy, hogy homm3ban a városba belépve egypillanat alatt eldöntöttem milyen egységtermelõ van és melyik upgradelt melyik nem(ez 1 rossz pont sokan majd vitatkoznak velem).
Tehát 2 dolog zavar, egyrészt kicsit az egységek(amik egyébként gyönyörüek, de valamiért én láma sokkal nehezebben különböztetem meg öket elsöre mint homm3ban ez lehet egyedi probléma), a másik pedig a városnézetben az egységtermelõ épületek kinézete(ez szerintem lehet csak engem zavar).
A játék elsõre is sokkal jobbnak tünik mint a 4 de majd elválik hosszabb hadjárat alatt lesz e olyan élmény mint a 3ban.
Gépigény: Nekem 3000+ Barton, 1gb ram, Sapphire 9800pro van(ez a videokártya ma már alsóközép kategória kb) és 1024 minden maxon +2xAA +2xAF tökéletesen röccenésmentesen fut(még a varázslatoknál is, direkt figyeltem van e valami röccenés de nincs).
Végsõ vélemény: kipróbáltam, tetszett de megvárom a fullt, addigis heroes3 complete+warcraft 3 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Minimum
-------
- CPU: Pentium 4 1.5 GHz / Athlon 2000+ or higher
- RAM: 512 MB or higher
- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
Recommended
-----------
- CPU: Pentium 4 3.0 GHz / Athlon 3000+ or higher
- RAM: 1024MB or higher
- Video: 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 / RADEON x800 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Dolby Surround 5.1 sound processor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ezt nem tudtam, továbbra sem megy a single/hotseat net nélkül?
csatlakozni kell valahová, mert az elég gáz...😞
http://gaborszantai.co.uk/
csomó szerver fullon van.
és lehetöleg még ma játszani akarok
jah, igen banner update: hardwired is magára talált, leellenõriztem, onnan maxal jön! (260k)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én nem tudom mit csinálnak ezek a Nival -os srácok, de ez a város 3D -ben BRUTÁLIS!
Pár jó tanács: a zene hangját vegyétek kicsit lejjebb, csata közben idegesítõen hangos. (a mozgások gyorsaságát is érdemes állítgatni, mint a 3. részben)
http://www.panoramio.com/user/518310
nemtud v.ki egy gyors szervert??
lol ez kurvajóóóóó
😊))))))))))))
szakadok, ahogy elképzelem a fejed, ahogy remegõ kézzel hátadon felállt szõrrel csapkodod be ezt a 2 szót...
😊))))
A menü egyszerû és nagyszerû, letisztult formák + mellé egy olyan zene, hogy hanyat esik az ember. Elsõ körben kizárólag a mennybéliekkel lehet nyomulni, gondolom utána lehet választani a hell kampányt is.
1024X very high -on azt kell mondjam KÖRÜLBELÜL FELE A GÉPIGÉNYE, mint a beta -nak 800X600- ban kitûnõ optimalizáció! Mint kés a vajon, annyira finom 40 - 80 FPS. Szinte nincs is töltési idõ, még csata kezdés elõtt se.
Eddig 10 / 10
(gép 2500barton+1gb+6600gt)
nekem 47k-val jön, 110k-val kezdte, folyamatosan csökken...😞
Olyan iszonyat zene megy a menü alatt!! Én nem szoktam ennyit vergõdni DE ÁLL A SZÕR A HÁTAMON!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
/valaki dicsérjen meg <#idiota>#idiota>/