Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Istenem...<#zavart2>

Jó, oké, még nem játszottál ezzel a sorozattal....

....foglalj el egy várat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lehet már volt róla szó..de nincs kedvem keresgélni😊 az elsö küldinél mit kell csinálni elöször?mert 1 hét múlva meghalok..

Sheltem
Mindenkinek aki a hülye kérdések helyett már leszedte.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Loxa
kinek van már meg?

Már változott. Május 23 😊)

A kamera meg természetesen mozgatható egérrel is.
Jobb gomb nyomva tart és mozgat egér. Zoomhoz a görgõ.
Kösszi, remélem pontosak lesznek.
Sheltem
Szigorúan csak elméletileg(!) május 16 usa.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Pontosan mikor is jelenik meg??
Cobra.
Az irányításon remélem még csiszolnak, elég gáz, hogy a billentyûzettel kell mozgatni a kamerát. A Ctrl+nyilakat remélem az 1.0-ban már lehet helyettesíteni az egér középsõ gomb nyomvatartásával. A kezelõfelület is nagyon más, mint eddig, ezt is meg kell majd szokni, meg hogy "hála" a 3D térképnek sokkal átláthatatlanabb az egéz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

b-type
hát a H3-h4-ben óriási jelentõsége volt, H2-ben meg nem volt csak védekezés.
Ott a kör végén léphettél ha akartál..ha többen vártak akkor a sebességüknek megfelelõen.
pl. ha blokkolták az íjjászt, akkor az a minuszos közelharctámadása helyett várhatott egyet míg egy erõsebb de lassabb egység le nem ütötte a blokkoló ellent,..vagy a h4-ben elfordította.
és így már használhatta a távolövõ képességét.
..stb.
sok helyen nagyon hasznos.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bár kétségtelen ebben a folyamatos kezdeményezõs rendszerben kisebb a szerepe, de néha jól jöhet.
Mert utána tud lépni miután mindenki lépett. Defend esetén meg nem.
Aztán most elindítottam, és kiakadt, miközben tökti a pályát.
Lehet, hogy nem elég neki az alaplapi videókártya???

Kandurex
Amúgy mi értelme van a wait -nek? Mert ugye kivár egy kört ugyanúgy, mint a defend, csak az utóbbiba kap még pár védelmi pontot...? <#zavart2>

Valaki írta, hogy nincs wait a csatában. Nos íme:

COMBAT

defend 'D'
wait 'W'
auto combat 'A' or 'V'
retreat 'R'
cast 'C' or 'S'
autoplace army 'A' or 'V'
melee attack for shooters 'CTRL'
switch turn order bar / combat log 'TAB'
Na ma reggel kipróbáltam. Eddig jónak tûnik.
Ami nem tetszett, az a kamera mozgatása az egérrel. Akár invert módban van, akár nem, az egyik irányba mindig szokatlanul mozog a kamera. Itt egy kicsit kevertek a srácok.
A város kicsit átláthatatlan. Valóban nem látszik elsõre olyan egyértelmûen, hogy most mi is van építve, vagy mi nem. Persze ezen a játékidõ majd biztosan segít valamennyit 😊
Én ma reggel szedtem le a HardWiredrõl. A firefox átlag 3500kbps-t írt letöltési sebességnek...<#ijedt>

Kandurex
Kurzor nyilak a harc alatt hasznosak.

NeoMaN
azt hozzátenném, hogy a 3D azért hozta magával a szokásos gondokat:
-ostromnál forgattyúzni kell a képernyõt, hogy lásd hol omlott le a fal, ill. ki áll a torony mellett/mögött
-a térképen néha alig lehet észrevenni dógokzokat, úgy kell zoomolgatni-forgattyúzni a mapot

Dehát ez az ára a 3D-nek, és sztem még belefér. Akkor van cumi, ha néha elfelejted...
😛

Shan
SG-rõl is lehet tölteni...
Sheltem
Nálam nem fagy.

b-type
meg elõtte x napot..
Nekem is tetszik, bár nem különbözik nagyon az elözõ verziótól, viszont ahol különbözik ott sztem jobb lett.
Tényleg látszik hogy sokat optimalizáltak a géphasználaton, sokkal jobban fut most.
A menü zene is nagyon jó, bár nekem bejövõs volt a H2-bõl vett is. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Smuge
Nem tapasztalt valaki fagyási problémát? Megy a game és véletlenszerüen lefagy. Elöbb pl amikor kiszabaditottam a prisonert a toronybol. Hiba az ön készülékében van?

Sheltem
"Ez egy tökéletes game 😄"

Az ilyen hozzászólásoktól mászok falra 😞

Játszol fél órát egy teljesen új játék demójával és megállapítod tökéletes.
Na de nem akarom elvenni a kedved, jó játékot neked!

Acidlich
hat igen. vastaps a nivalnak<#worship><#taps><#taps><#taps><#worship>

Acidlich
kiszabaditod a var melletti prisonbol a lovagcsajszit, aki mellesleg igen magas szintu, na azzal siman leversz barkit a palyan

Ez egy tökéletes game 😄 És ezt úgy mondom hogy a heroes 2 3 4 plus kiegészítõkkel játszottam (3 a nagy kedvenc)😄
Hogyan frissítetted a VGA drivert???
nekem geforceMX440 64 MB kártyám van
Evogordon
Ohh a playware-rõl 300-al jön fjamatosan nekem 😊

Hogy vigyem végig ez elsõ kampányt? Iszonyat erõs az elsõ inferno-s csávó aki nekem jön, van vagy 5 ördögje kapásból, és nincs elég idõm felkészülni ellene, ki hogy oldotta meg?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Acidlich
lesz az junius is

nekem is..eltelt egy hét..azt vesztettem:S észrevettem hogy sok lénynek új hangja van pl griffnek nekem nagyon tetszik..a tündérnek háát annak nem annyira..eddig ezt a 2-t vettem észre...meg ez a haven-ös zene ami a menüben is van..hát nekem nagyon bejön..

zsirfecske
oké visszavonom, frissítettem a vga drivert és megy 64 megán is. viszont a textúrákkal nincs minden rendben, a szöveg is megkattan néha meg ilyenek.

amúgy a játék marha jónak néz ki, nagyon szépek és egyszerûen kezelhetõk a menük, skillrendszer is tetszik stb. jólesz ez...

teljes verzió elvileg április vége, május eleje.

scorpeeon
szedem lefelé, kivi vagyok 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

[HUN]FaTaL
nah kezdem én is tölteni a Demót😊 Mikorra várható a teljes verzió?

http://goo.gl/gd6Zi5

Egyszercsak kiírta,hogy kikaptam,asszem nem olvastam el a küldetést rendesen.

Lammer
nalam siman megy!!! a kisgepembe egy 64 megas gef3ti200 van szal 😉

btw skacok lejott, ki is probaltam!!! nagyon ott van a feeling!!!!!4444
viszont csak nekem tunt fel, hogy nincs WAIT????? csak defend van, ez igy nagyon gaz... a waittel kicsit jobban lehetne tatktikazni :CCC

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Cobra.
Elképzelhetõ, hogy 64megás videókártyán nem megy, ugyanis ez a minimum:
Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ja engem is kidob az asztalra:-(
TDC Geronimo
Egy szó mint száz...fergeteges lett! btw archmagek animációja vmi döbbenet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zsirfecske
64 megás gef4ti4200-n nem megy vagy mi? kidob asztalra indítás után 😞

precision
tényleg megérte
thx a tippet

Bazinga!

Shiwo
nah, majd akkor én is tesztelem holnap a gépemen 😛 végülis a wow szépen megy és a DDO is elindult rajta... (1,2-es proci, 256 mega ddr, gef 2 😊

másnem a tesómén (1,2-es az is, csak több memóval és radeon 9600-zal..végülis az Oblivion azon már megnyikkant 😊

DE AKKOR IS HOMM5-özni fogok valahol..másnem átköltözök haverhoz <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

NeoMaN
ja

Kandurex
Inkább 800X600 nyomd very high -on! Megéri!

dr Kotász
És egy átlós lépés ugyanannyinak számít, mint egy sima?
NeoMaN
PONT EZT AKARTAM ÍRNI!

Megtanulod, ennyi.

NeoMaN
négyzetek, de átlósan is támadhacc természetesen....

Davidus
nagyon baba lett a cucc😊 mondjuk a haventõl hányok szal már alig várom hogy nyomhassam infernoval😊

V9ykn8_TZL0

Acidlich
majd ha annyit jaccol ezzel is mint a 3-mal, egybol felismersz mindent😛