Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, oké, még nem játszottál ezzel a sorozattal....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A kamera meg természetesen mozgatható egérrel is.
Jobb gomb nyomva tart és mozgat egér. Zoomhoz a görgõ.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ott a kör végén léphettél ha akartál..ha többen vártak akkor a sebességüknek megfelelõen.
pl. ha blokkolták az íjjászt, akkor az a minuszos közelharctámadása helyett várhatott egyet míg egy erõsebb de lassabb egység le nem ütötte a blokkoló ellent,..vagy a h4-ben elfordította.
és így már használhatta a távolövõ képességét.
..stb.
sok helyen nagyon hasznos.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lehet, hogy nem elég neki az alaplapi videókártya???
COMBAT
defend 'D'
wait 'W'
auto combat 'A' or 'V'
retreat 'R'
cast 'C' or 'S'
autoplace army 'A' or 'V'
melee attack for shooters 'CTRL'
switch turn order bar / combat log 'TAB'
Ami nem tetszett, az a kamera mozgatása az egérrel. Akár invert módban van, akár nem, az egyik irányba mindig szokatlanul mozog a kamera. Itt egy kicsit kevertek a srácok.
A város kicsit átláthatatlan. Valóban nem látszik elsõre olyan egyértelmûen, hogy most mi is van építve, vagy mi nem. Persze ezen a játékidõ majd biztosan segít valamennyit 😊
-ostromnál forgattyúzni kell a képernyõt, hogy lásd hol omlott le a fal, ill. ki áll a torony mellett/mögött
-a térképen néha alig lehet észrevenni dógokzokat, úgy kell zoomolgatni-forgattyúzni a mapot
Dehát ez az ára a 3D-nek, és sztem még belefér. Akkor van cumi, ha néha elfelejted...
😛
Nekem is tetszik, bár nem különbözik nagyon az elözõ verziótól, viszont ahol különbözik ott sztem jobb lett.
Tényleg látszik hogy sokat optimalizáltak a géphasználaton, sokkal jobban fut most.
A menü zene is nagyon jó, bár nekem bejövõs volt a H2-bõl vett is. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ilyen hozzászólásoktól mászok falra 😞
Játszol fél órát egy teljesen új játék demójával és megállapítod tökéletes.
Na de nem akarom elvenni a kedved, jó játékot neked!
nekem geforceMX440 64 MB kártyám van
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
amúgy a játék marha jónak néz ki, nagyon szépek és egyszerûen kezelhetõk a menük, skillrendszer is tetszik stb. jólesz ez...
teljes verzió elvileg április vége, május eleje.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
btw skacok lejott, ki is probaltam!!! nagyon ott van a feeling!!!!!4444
viszont csak nekem tunt fel, hogy nincs WAIT????? csak defend van, ez igy nagyon gaz... a waittel kicsit jobban lehetne tatktikazni :CCC
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
másnem a tesómén (1,2-es az is, csak több memóval és radeon 9600-zal..végülis az Oblivion azon már megnyikkant 😊
DE AKKOR IS HOMM5-özni fogok valahol..másnem átköltözök haverhoz <#eplus2>#eplus2>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
V9ykn8_TZL0