14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
kHares #5837 Érdekelne ezek a skillek a játékból vannak kinyerve vagy a skillwheel egy nyomtatóbarát verziója? Mert utóbbi ugye nem nagyon használható az ultimate ability megszerzéséhez -
Madu #5836 Kössz meg lesem -
Ha magyar akkor jöhetne nekem is! -
bazsi123 #5834 égessetek meg, de én egyszerűen besokaltam az inf/3 pályán. sehogyse sikerült megoldani. használtam a trainert. mea culpa! -
bazsi123 #5833 elindítod, majd utána a heroes5-öt, és a numpadot használva aktiválhatod a cheateket. de ha vársz egy kicsit a trainer elindítása után, szépen kiírja, hogy mellik gomb milyen effektet produkál... -
Madu #5832 #5823-as kérdésemre tudja valaki a választ?
Meg köszönöm. -
-
Megjött a dr. Kotász féle skill táblázat. Remekül használható. Majd ő megossza az úri közönséggel :pp
Én egyelőre olyan formátumba próbálom rázni, ami kinyomtatva /kizárólag nyomtató barát verza/ segíti a játékot. A fordítása majd ez után jön.
Ennek tükrében, aki jó angol - magyar fordító (kb. 1 - 2 órás melóról van szó, nem sok) és vállalkozó kedvű, az küldjön nekem privit. Hxt. -
van meg mit javitani -
kHares #5828 Értem, akkor erről ennyit -
semmit, azt hogy hozzaad +mapokat -
Light #5826 Hát, csak annyi, h nem a Shift-et használtam, hanem a 3-ban - ha visszaemléxel - volt egy ikon is a csapatok szétosztására.., szval azt.., de akkor már okosabb lettem, köszönöm a helpet Cápafogxy-nak is!
Üdv -
Sziasztok!
Van valahol leírás a hősökhöz, hogy melyiknek mi a speckó abilityje, és hogyan lehet azt unlock-olni? -
na akkor mégegyszer máshogy :) a második küldi első pályáján hány puzzle darab van? -
Madu #5823 Hogy működik ez a trainer kicsomagolom a rar-t és utánna elindítom az exet bejön valami zelélős micsoda ott csak esc vagy info-t tudok nézni. -
COLLECTORS EDITION PATCH, ebből a patch mit akar takarni? -
iszonyat sok csitet, like
Infinite Resources
Max Hero's Stats
Infinite Action Points
Infinite Mana
Level Up
Infinite Building
-
werter #5820 mit tartalmaz a Heroes.Of.Might.And.Magic.V.PLUS.6.TRAINER-Unleashed ? -
nem. -
kHares #5818 Na a démonlord kinyalhatja a seggemet. Inf négyes map, 29. szintre lépek és bizony nem adja be a skilleket amik kellenének. Kéne light magic twilight ugye, amihez van light magicom expert, semmi üres ability slotok ill. megvannak a dark magicos előfeltételek.
Urgash call-hoz kell Teleport Assault, Power of speed és Dead men's curse. Legutóbbi nincs mert ahhoz meg a köcsög twilight kell.
Könyörgöm valaki aki végignyomta ezt a kampányt avasson már be neki sikerült megszerezni? -
Heroes az ilyen szerepjáték féle aminek az a lényege, hogy néha kicsit gondolkodsz is nem mingyá jössz a fórumba sírni, ha nem sikerül elsőre. 2. pályánál meg pláne, enm illik még kérdezősködni. Szerintem. De lehet hogy tévedek -
:(. ehhez kellet a csít?:D már nemtom melyik pálya ez, de gondolom nincs várad az elején, úgyhogy azt keress az első héten belül. akkor mindenki örülni fog, te is. -
rögtön megtámadod. szerintem ez lenne logikus. Ennyire azé ne félj egy játéktól, megpróbálod, nem sikerül, akor nem sikerül. Nem fogsz a valóságban is meghalni.
-
[spoiler]
valaki tudna segiteni a 2dik pályán (rebelion)
hoty tudom megcsinálni leghamarabb hogy ne teljen el egy hét?
[Láma] -
Tutilevi #5813 ezeket honnan vetted? -
Előbb talán jelenjen meg a játék. -
markastor #5811 A patch megjelenése után milyen szép reinstall lesz ebből. :) -
ezt letoltod, a data mappa tartalmat bemasolod a data.pak -ba (kb masfel perc), es maris van 3 uj skirmish palyad.. enjoy -
"
This release contains the following:
1. Normal to Collectors Edition Update
- 4 Extra Single Player Missions
- 1 Extra Artifact Available in Single Player Missions"
na ez jol hangzik -
nem adok linket mer irigy vagyok !!!4 :D -
Kandurex, volt rola szo ugye, hogy a ce-ben lesz +3 skirmish map, es van 1 ilyen, hogy Heroes of Might and Magic V NORMAL-2-COLLECTORS EDITION PATCH & CHEATS, szerinted ez tartalmazhatja ezt ? vagy mi lehet ebben a collertors edition patch ? -
hol lehet letölteni??? -
Ha van! -
a legjobb csit a jozan esz hasznalata. -
istentelen béna láma nub e vagy?:D -
Távozz tőlünk SÁTÁN!
/aki ilyet rak be azonnal törlöm, intézzétek privátban/ -
[spoiler] van vlamailyen cheat a játékhoz vagy tréner? -
termeszetesen -mar ha megengedi- -
majd a faq-ban is elérhetővé teszitek dr.Kotász skill táblicskuját? -
bepakoltam