Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Köszönöm az infót! <#worship>

Cobra.
Miután átmentél a kapun és megjött Nikolai, még oda kell menned hozzá egy embereddel. Utána a köv. körben meg jön az ending animáció (megjegyzem elég jóra sikerült).
Az Inferno-s küldetésnél meg csak futni kell a kékek elõl. Elõször a Keymaster tenthez kell eljutni (útközben érdemes nekiesni a vándorló szörnyeknek, mert az infernosok beállnak hozzád, a többitõl neg jól jön az xp és a tárgyak, amiket õriznek). A sátorlátogatás után állj meg a teleport elõtt, és csak a kovetkezõ körben menj át rajta.
Ja igen, érdemes a Logistics skillre rakni szintlépéskor.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Agamemnon
Engem azért dob ki mindig az asztalra, mert megkértem a tûzfalat, hogy ne engedje a hálózatra kapcsolódni, és hiába mondtam neki, hogy ne értesítsen, valahogy mindig megteszi. És mivel a demó elég gyakran küld(ene) adatokat (vereség, gyõzelem, küldetés megváltozásakor) ezért ilyenkor engem kidob az asztalra. Még szerencse, hogy fagyás nélkül visszalép.

Amúgy meddig tart az elsõ pálya? Átsétálok a kapun és utána már vége lesz? Utálom az ilyen pályákat, ahol nem támadhatom meg az ellenfelet. Már minden az enyém a pályán... immáron szinte veszteség nélkül verem vissza a gép támadásait...

Acidlich
hogy birod ki olyan sokaig?😊

Acidlich
csajszit bortonbol kiszabadit, gralt kias(jobbfele a varadtol, eleg 2 obeliszket megnezni es besaccolhato hol a kincs). nem ertem hol itt a problema<#conf>

Rettenthető
Nos.
Eddig sajnos nagyon szimpatikus a játék.
Igaz nem megy zökkenõ mentesen, akad ahogy illlk - szal nem elég a játékot megvennem, jobb vas is kell alá.

Amit nem látok sehol, az a Hero-k parkoltatását támogató gomb, aminek aktiválásával a kör átadásakor nem kérdez rá, hogy Józsi még tud menni, biztos átadod a kört?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Nah én is kiprobáltam nagyon jo kis GAME lett!
Semmi lagg tökéletesen megy nekem!
Csak még nem tudom mire valo az a sok varázslat 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

z0ty
ez egyre jobban tetszik... kár volt kipróbálni, most várhatom a teljes verziót 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

3P
Rátapintottál a lényegre már ehhez, vagy a harakirihez folyamodom... 😊
Komolyabbra fordítva a szót, ha 2-3 napon belül nem látok rá megoldást, akkor újra felrakom a rendszert, mert hát ugye ezért a játékért mindent.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Kandurex
"format c: /s, be a wincd, oszt haccszójon"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
Ja igen. VGA driver csere volt, de nem segített...

3P
Nem zárom ki, hogy igazad lehet, de ha így lenne, akkor a béta is fagyna vélhetõen ugyanott hasonló módon nem? Ha meg memória hiba lenne, akkor sok minden más is fagyna, de lekopogom, hogy más játékokkal, illetve programokkal az ég világon semmi gondom, csak pont ezzel és iztt is csak a várban és csak ezzel a demóval, tehát ez nekem egy speciális bugnak tûnik inkább... 😞

Cobra.
Akinél fagy, az nézze meg memtest86-tla a gépét, illetve hogy megfelelõ-e a VGA-jának a hûtése. Szerintem hardveres gond lehet a fagyás, mert elég kevés embernél jelentkezik.

dr Kotász
Isabellel védj, ne Godric-kal.
3P
Fagyások megoldásáról nem olvastatok valamit? Sajnos nagyon elkeseredtem, mert az épitkezõ képernyõn iszonyat gyorsan megfagy a demo.
Az egészben az az érdekes, hogy a februári béta és a nyári alfával sincs gondja a gépemnek, csak evvel... 😞

Az elsõ mapon, a második hét elsõ napján betámad az ellen 6 kaszással és sehogy nem tudom megverni a seregét, mindig pár egységgel nyer a rohadék...
Esetleg tudok valami taktikát mondani?😄
Itt találtam inferno, haven, necropolis lények leírása az is hogy mi a különlegességük. Sajna a többihez nincs pedig igazán megcsinálhatnák.

enciklopédia
j0nNyKa
a battle dive iszonyat felelmetes, amint latom, hogy felrepul az ellenfel griffcsapata, papazok az ijaszoknak :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Van valahol a lenyek kepessegeirol valami reszletes info? Nagyjabol a kepessegek megnevezese alapjan van rola sejtesem, hogy mire jok, de neha jol jonne egy reszletesebb leiras.

Nagyon tetszik az Imperial Griffinek battle dive kepessege, csak sosem tudom, mikor fog pontosan lecsapni.
Szinten nagyon mokas a Dark raider. Ugyanugy mukodik, mint a cavalier, minel tobbet mozog tamadas elott, annal nagyobbat sebez, es nagyon hasznos tulajdonsaga, hogy ha valaki massal megutok egy olyan ellenseget, aki mellett all, akkor meg o is belemar.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A demóból ítélve nagyon jól sikerült az 5. rész. Többen irtátok hogy lehetne jobban áttekinthetõbb a város, hát sztem nincs rá szükség, pár kattintással meg lehet oldani mindent. A grafika csodaszép/aki teheti nézze meg 1600x1200ban fullon/. Nekem az irányítással nincs semmi problémám, fagyás sem volt még, jópár órát játszottam már vele. Az abilityk bevezetése nagyon jó ötlet. Nekem inkább az nem tetszett annyira hogy még mindig lehetne nagyobb a harctér, meg hogyha zoomolok harcnál akkor csak a tér közepére zoomol külön a lényekre nem lehet/legalábbis nem jöttem rá, hogy lehet, ha lehet/. Aztán a másik dolog, a kezdõ zene nagyon jó viszont pl a harc zene lehetne jobb/itt sztem még mindig a 3. részé a pálma/. Más problémám nem volt eddig vele. Persze azt hozzá kell tenni, pozitívumok meg negatívumok ide vagy oda ez még csak egy demó szal bármi változhat, nameg ugye még több mint 1 hónap a megjelenés nem véletlenül adták ki a demót.
Mindent egybevetve azt mondom a nival megcsinálta azt amit sokan vártak és méltó utód lesz ha megjelenik, az már csak hab a tortán/legalábbis számunkra/, hogy ezt magyar nyelven is élvezhetjük.
j0nNyKa
dehat annak a palyanak az a lenyege, hogy ragyere, hogy a tulero ellen mit kell tenned... gyorsan kiszabaditod a host, lepakolod castlet, onnantol meg 1 szimpla rutinpalya

dr Kotász
Bizonyára csak én nem értem, légyszi magyarázzátok meg:

1. Mi értelme annak, hogy a hõs skilljei szerepelnek a skills és az abilities lapon is?
2. Miért van az, hogy a skills lapon 6 skill, az abilities lapon csak 5 skill látható?
3. A skills lap alján a specialization and racial résznél található skillek más számára elérhetetlenek?
Rettenthető
Ilyen jelenséggel fogadott engem is.
Normálban nyomom, elsõ hõs 6 Devillel jött, a másodiknál is volt kettõ... ha ez így megy tovább, nagyon jó lesz.
Remélem a mesterséges intelligenciát nem egy 6-os szorzóval oldották meg...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

TVelvet
Hat nemtom, elejen rögtön 2 devilel jön a keménygyerek.. második kkörbe 6 al jött.. nekem 1 angel em volt csak.. nagyobb sereg? hat errõl beszélek..😊
j0nNyKa
te inferno kampanyban el tudtal vhogy menekulni ?

Cobra.
Nálam 1024*768-on megy full grafikán, általában gond nélkül, de van hogy 1-2 másodpercre erõsen belassul. Remélhetõleg az 1.0 + újabb Catalyst majd megoldja a hibát. A játék valószínûleg a videókártya memóriáját terheli le nagyon, nem a GPU-t.

a 2.küldi az infernos---az nagyon könnyü😄😄 és rövid..

j0nNyKa
te igy mirol beszelsz? normalon a gep soha nem jott nagyobb sereggel mint ami nekem volt, pedig nem vagyok 1 progamer

Kandurex
Itt jön elõ kérem ki nem játszott a III. résszel. <#hehe> Ez a szép ebbe a játékba, hogy képes pofánverni a leglehetetlenebb helyzetekbe is <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én már 1 napja folyamatosan nyomom😊 sikerül visszavernem már öket..a hõseim is erõsek..csak hogy mit kell csinálni..arra még nem jöttem.rÁ😊már majdnem mindenhova elmentem..majdnem mindet felszedtem..(igaz mindig volt egy kis helyen v-mi ami fontos..de megtaláltam😊)

b-type
Ez még nem elég, egy jó gépet is le lehet terhelni, és most nem arról van szó hogy a tied levan az enyém nincs izé, hanem hogy az nem elég hogy megvan az igénygép.
Az elözõ bétához képest nagyon jól javult a gépigény, ott ha kimentem nagytotálba, szinte gyöngyözött a gépem homloka, most pedig simán elviszi, sõt még maxolt élsimítással is jól viszi, miközben nem változott talán csak a kondenzcsík..bár ennek még nem néztem utána rendesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TVelvet
Hat nemtom, de az enemy kibaszott erõs.. leverem leverem, de 5x anyi egységgel jön mindig.. és 50x anyi hõse van, ez szanalmasan szar. így. valki véggitolta már a haven t?
NeoMaN
Mi vicces?

Botond
Recommended gépem van,minden maxra húzva épp hogy nem reccen be. Elég vicces. Viszont a játék nagyon jó lesz a demó alapján.
ááááá.....jobb lesz ezzel nem próbálkozni...

j0nNyKa
a skirmish palyat nem lehetseges valahogy a haven oldalan jatszani ?

j0nNyKa
Minimum
-------

- CPU: Pentium 4 1.5 GHz / Athlon 2000+ or higher
- RAM: 512 MB or higher
- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card

Recommended
-----------

- CPU: Pentium 4 3.0 GHz / Athlon 3000+ or higher
- RAM: 1024MB or higher
- Video: 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 / RADEON x800 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Dolby Surround 5.1 sound processor

valaki megnézné a readme fájlban hogy fut-e win 98 alatt???<#wink>

j0nNyKa
dungeont mindig utaltam heroes sorozatban, itt az 5ben viszont vele leszek a gyors egysegei miatt

GothiK Aesh
Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem egy 2000+ os amd m van 512 ram és egy ati 9600xt és néha olyan szinten beakad hogy 1 fps 😞
amugy elég raj.

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Acidlich
ezek szerint neked is a dungeon a kedvenc😊

Acidlich
hat igen a 3 felsorolt problema kozul 2 nem letezik, a 3. meg nem is problema😊

Lammer
csapat szetszedese: hasznald a SHIFT gombot...

amugy sracok baromira jol jon a wait gomb itt is... direkt leteszteltem... 😛PP nagyon hasznos nah 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
eszmeletlen hangulata van a dueleknek

Én is kipróbáltam a DEMO-t. Hát az elsõ benyomás naon pozitív. Azonban van benne egy 1-2 dolog ami nem tetszik. Pl.: ami a sereged rendezését illeti. Nem tudok össze vonni 2 csapatot, nem tudok a várba egyseégeket berakni, nem tudok 2 hõssel egyszerre csatázni. Ez a szabadság nekem naon hiányzik amit a Hereos 4-ben jól megcsináltak. Ott úgy rendezted az egységeket ahogy csak gondoltad. Vagy én nem tok vmit?

ouch, már ovlasni se tok akkor, sorry :/
amugy securom semmit nemt ud felmutatni csak blacklistel oszt annyi 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lammer
nem is azt irta("legyárTATnak")... remeljuk a securom programozoi nem tekernek bele a megjelenesig valami durvabb SRos okossaggal 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

izé..., securomot nem õk gyártják...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jAsOn VoOrHeEs
" ha addig ki nem jon egy izomverzios Securom 😄 "

Az UbiSoft-tól végülis még az is kitelik, hogy gyorsan a megjelenésig legyártatnak egy ilyen általad említett "izomverziós" Securomot. <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
bocs, lemaradtam -.- amikor hirtelen lett 100 olvastlan üzenet a topicban nem olvastam vissza