Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont stratégiázni a H2-ben kellett a legkevesebbet szvsz.
H3 és a H5 demó közt túl nagy különség nincs, kivéve ami kiveri az ember szemét, a grafika és a játékkezelés.
Nehéz meghatározni a 'feeling'-et mert ki mire kattant rá..
Nekem annyi a bajom hogy az ai-val való stratégiázás kimerül a save-load-ban, mert egyszerûen sajnálom néha azokat a seregeket amiket csak úgy leüt spec tulajdonságból...fõleg azért mert uez lény az én seregemben nem üti meg ilyen gyakorisággal.
Ezért aztán én úgy gondolom hogy ezzel a HoMM játékkal fogok a legtöbbet multizni majd.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a grafika viszont lenyûgözõ.
lehet a teljes játék meghozza majd jobban a kedvem hozzá, de egyenlõre meg kell még ismernem.
Majd a fullba belemélyedve pár nap játékidõ múlva meg lehet kockáztatni egy "visszahozza a H3 feelinget jobb grafikával" addig szerintem elhamarkodott,de nem kötözködni akarok csak leírtam a véleményem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mégis mirõl beszélsz? Nem hozza III. feeling -jét? Túlfejlett grafika ami játékrovására ment? Talán ideje lenne játszani is a játékkal!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cyrus és Galib academy hõsök között mi a különbség ( a nevükön és kinézetükön kívül ) ??
" Nyikoláj" necró hõs lesz ( miután kinyírták az infernósok ) ?? Vagy még ez is csak 0.9 verzió ?
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
probéûáltátok már a demot?
nem rossz, csak szerintem már elvesztette azt a régi heroes2-3 fellinget, és átment egy ilyen tulpumpált grafikai játékba, aminek a stratégiához már nem sok köze van.
de lehet ezt csak én gondolom igy.
azért várom a teljeset.
ÜDv Misi
Nekifutok mégegyszer az olvasásnak!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ghost mode-rol milyen informacioink vannak eddig azon kivul, hogy lesz ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bazinga!
Szerintetek mi jó és mi rossz a játékba?
Kinél mi a játék "nagy dobása" és nagy "bukása" a demó alapján?
-tRs-Landor
Bazinga!
A verziószáma a demónak 0.9 ez kb. valamivel több, mint 90% elkészültséget is jelent, nem csúszik ez már semmit, finomhangolják és jöhetnek a pittymalba nyúló éjszakák.
-tRs-Landor
A demóhoz custom mappok jöttek már ki?
-tRs-Landor
Véleményem szerint ez egy ötletes fejlesztés, és jó eséllyel érdemessé teszi a mágiát, még akkor is ha ez csak a tûz sebzésekre igaz, ami nem gond mert a legtöbb sebzõ mágia a H5-ben tûz alapú. Mégegyszer köszi az infót, tányleg elkerülte a Hellfire ability a figyelmem.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Akik ilyen jellegû problémával küzdenek, s úgy érzik, hogy ezen álmuk sehogy sem akar valóra válni, azok csak egyet tehetnek...
1. Lecke: írjuk ki a képernyõre: Hello world!... ;-)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
meg még arra lennék kíváncsi..hogy ugyebár már elõlehet rendelni a heroest.és magyar.nos a magyar hangokról nemtudtok v.mit.hogy ki-ki lesz..
May the force serve you well!
Ez pölö a Spellpower-tõl függ.
Meg na, azért egész durva varázslatok vannak, amiket csak mágus karakter használhat (és fõleg, hogy nem csak egyszer!)..
Lehet, hogy magában a csatában nem jön úgy ki, de van egy rakat "utility" spell, ami bizony megkönnyíthet dolgokat egy harcos hõssel szemben.
A hirek között meg olvashattuk, hogy kifejezetten támogatja a játék a kampány készítést.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Sorry, gyengusz vagyok angolból 😞
erreneaztmondomhogyakiegyplcprogramozasugepetnemtudjavitaniazabalfasz
A Démonherceg lényei támadáskor 30% eséllyel plusz tûzsebzést visznek be. A sebzés függ a lények számától és a hõs varázserejétõl. A Pokoli Tûz a Démonherceg varázspontjait fogyasztja.
Valaki ezt fordítaná? Thx.