Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Hát a H2 'feeling'-jét tény hogy elvesztette ..legalábbis számomra, az vmi egész más...azok a szépen nagy gondossággal megrajzolt karakterek, meg a körítés, számomra az a leginkább meseszerû.
Viszont stratégiázni a H2-ben kellett a legkevesebbet szvsz.
H3 és a H5 demó közt túl nagy különség nincs, kivéve ami kiveri az ember szemét, a grafika és a játékkezelés.
Nehéz meghatározni a 'feeling'-et mert ki mire kattant rá..
Nekem annyi a bajom hogy az ai-val való stratégiázás kimerül a save-load-ban, mert egyszerûen sajnálom néha azokat a seregeket amiket csak úgy leüt spec tulajdonságból...fõleg azért mert uez lény az én seregemben nem üti meg ilyen gyakorisággal.
Ezért aztán én úgy gondolom hogy ezzel a HoMM játékkal fogok a legtöbbet multizni majd.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dr Kotász
„szerettem számolgatni, hogy hogy jön ki a dolog” - szerintem ez marha nehéz, számításba kell venni az artifacteket, varázslatokat, és a hõsök skilljeit is. Mivel az ellenfél hõsének nem ismered sem az artifactjeit, sem a skilljeit, voltaképpen lehetetlen kiszámolni a várható sebzést. Szóval jó kényelmi funció ez szerintem. Szerintem...
dr Kotász
Igaz, valószínû 1-2 patch után tudunk csak tényleges ítéletet mondani.
mondjuk nem sokat játszottam eddig vele, de nekem egy kicsit lassú volt, amikor portyázok meg minden. meg azt hogy kiirja, hogy mennyit vesz kb. le a csatában, ez nekem annyira nem tetszett. szerettem számolgatni, hogy hogy jön ki a dolog.
a grafika viszont lenyûgözõ.
lehet a teljes játék meghozza majd jobban a kedvem hozzá, de egyenlõre meg kell még ismernem.
Valaki megtudja ölni a demoban custom mapon az ellen hösét? Kb ugyanakkora hadseregünk csak neki van 1000 ijásza mira odajutok hozzá/gondolom a trainer képesség miatt/. Nos amikor az kerül sorra állandóan luckot kap leöl mindenkit ehh...<#wilting>
Sheltem
NE igyunk elõre a medve bõrére. Kaptunk egy igéretes DEMO-t.
Majd a fullba belemélyedve pár nap játékidõ múlva meg lehet kockáztatni egy "visszahozza a H3 feelinget jobb grafikával" addig szerintem elhamarkodott,de nem kötözködni akarok csak leírtam a véleményem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Acidlich
"de lehet ezt csak én gondolom igy." - na ez eleg valoszinu

dr Kotász
Kandurexnek igaza van, pont, hogy visszahozza a H3 feelinget jobb grafikával, a hõsök még szerteágazóbb fejlõdési lehetõségeivel. Nem kizárt, hogy a Heroes széria legjobbjának bizonyul majd.
Kandurex
Stratégiához nem sok köze van? Misi. Csak pár dolgot említek meg., Kezdeményezõ rendszer amit, ha átlátsz, hatalmas stratégiai fegyver a kezedben. Említeném még a kompletten átdolgozott ablities és skill rendszert ami ismét taktikázáshoz enged. Nem elhanyagolható tényezõként pl. a parasztokat stb. És hozzá kell tennem, a játék teljesen a III. rész alapjain fekszik,.

Mégis mirõl beszélsz? Nem hozza III. feeling -jét? Túlfejlett grafika ami játékrovására ment? Talán ideje lenne játszani is a játékkal!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv Harcostársak !

Cyrus és Galib academy hõsök között mi a különbség ( a nevükön és kinézetükön kívül ) ??
" Nyikoláj" necró hõs lesz ( miután kinyírták az infernósok ) ?? Vagy még ez is csak 0.9 verzió ?

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Sziasztok.

probéûáltátok már a demot?
nem rossz, csak szerintem már elvesztette azt a régi heroes2-3 fellinget, és átment egy ilyen tulpumpált grafikai játékba, aminek a stratégiához már nem sok köze van.
de lehet ezt csak én gondolom igy.
azért várom a teljeset.
ÜDv Misi
Magic Boy
Kösz a válaszokat.
Nekifutok mégegyszer az olvasásnak!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

j0nNyKa
na hat ha mar igy 4en leirtuk ugyanazt, beszelgessunk masrol.. :]
ghost mode-rol milyen informacioink vannak eddig azon kivul, hogy lesz ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Félek összetéveszted a fórumot valami játéklappal. Szubjektívan ítéljük a játékot, többnyire nem litáníákban. Bár, ha visszaolvasol és nem vagy rest összekapcsolni (a fejedben) pár hosszabb hozzászólást akkor könnyedén kialakítasz egy saját képet és egy általánost a játékról

precision
mi legyen summázva? ez nem egy játékteszt oldal, ez egy fórum, ahol mindenki elmondja a saját véleményét

Bazinga!

jazzy
Nem azoknak mennek a commentek aki csak benez, nezz be surubben.
j0nNyKa
van summazott hsz is, kb 15

Magic Boy
Visszaolvastam, de jó lenne, ha summázva lennének a dolgok, hogy az is lásson egy áttekintést aki csak benéz!

jazzy
Szerintem ha visszaolvasol 300+ comment ota errol irnak.
Magic Boy
Kinek mi a véleménye a demórol?
Szerintetek mi jó és mi rossz a játékba?
Kinél mi a játék "nagy dobása" és nagy "bukása" a demó alapján?

-tRs-Landor

precision
Vajon ehhez nem csináltak hot-seat "mode" -ot, mint ami volt a betahoz is? 😊 Jó lenne 😊

Bazinga!

Kandurex
Jaj istenem, van még kb. egy vagy másfél hónap a megjelenésig, ezt már ki lehet bírni fél lábon 😊)

A verziószáma a demónak 0.9 ez kb. valamivel több, mint 90% elkészültséget is jelent, nem csúszik ez már semmit, finomhangolják és jöhetnek a pittymalba nyúló éjszakák.

De mivel? Notepaddal?
én speciel a campaign térképen szivesen elmojolnék

-tRs-Landor

Custom map? És mivel csinálnák azokat a custom térképeket?
Nah megnéztem én is a demót. Örömmel vettem észre hogy mostmár nem akadozik a játék ha mindent maxra teszek 😊
A demóhoz custom mappok jöttek már ki?

-tRs-Landor

3P
Bocs, de tényleg elkerülte a figyelmem az alábbi hozzászólásod, ezért nem reagáltam akkor rá.
Véleményem szerint ez egy ötletes fejlesztés, és jó eséllyel érdemessé teszi a mágiát, még akkor is ha ez csak a tûz sebzésekre igaz, ami nem gond mert a legtöbb sebzõ mágia a H5-ben tûz alapú. Mégegyszer köszi az infót, tányleg elkerülte a Hellfire ability a figyelmem.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Rettenthető
Igazán félreértés ne essék. Meg akinek nem inge ne vegye magára, mégha ezt kényszerzubbonynak is érzi, amit épp rá akarok eröltetni, de nekem olybá tûnik, hogy vannak emberek, akik egy álomvilágba ringatták magukat, s elképzeltek egy Heroes V-t, a saját kis világukkal, meg miegyébbel, és amikor kijön az ami kijön - mégha istencsászár is lenne - akkor sem tetszene, mert nem a kis saját világuk valósult meg...
Akik ilyen jellegû problémával küzdenek, s úgy érzik, hogy ezen álmuk sehogy sem akar valóra válni, azok csak egyet tehetnek...
1. Lecke: írjuk ki a képernyõre: Hello world!... ;-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

GothiK Aesh
meg kell jegyeznem a panelek papirusz széle is hagy kivánni valót maga után nahde nahde maga a panel az enyhén szólva fapados 😛

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Rettenthető
Le tudtam magam is fordítani - itt elnézést kell kérnem azoktól, akik mégis fáradtak vele; bár vannak olyan abilty-k is, amikbõl valóban nem sokat értek - de látva, hogy min problémázol a korábbi hozzászólásaidban, gondoltam, hátha így valamelyest megbékélsz a programmal, s látod, hogy igyekeznek õk, de hát mindent nem lehet egyszerre:-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ugyan annyit lehet építeni..meg amúgy nagyon sok változás van a betahoz képest..
meg még arra lennék kíváncsi..hogy ugyebár már elõlehet rendelni a heroest.és magyar.nos a magyar hangokról nemtudtok v.mit.hogy ki-ki lesz..

3P
Köszi az infót. Elkerülte a figyelmem, pedig átnyálaztam az ability-ket. Ez már azért egy jó irány a tökéletesség felé... 😊

Van valahol valami lista hogy mi valtozott a mp beta ota? mintha nagyobb lenne a harcter meg kevesebb az epitesi lehetoseg? vagy csak kissebb az epito kepernyo?

May the force serve you well!

NeoMaN
Én mindig a varázslatokra gyúrtam a hõst.

Tessék! És itt a válasz 3P kérdéseire =D
Ez pölö a Spellpower-tõl függ.
Meg na, azért egész durva varázslatok vannak, amiket csak mágus karakter használhat (és fõleg, hogy nem csak egyszer!)..
Lehet, hogy magában a csatában nem jön úgy ki, de van egy rakat "utility" spell, ami bizony megkönnyíthet dolgokat egy harcos hõssel szemben.

dr Kotász
6 campaign lesz egyenként 5 pályával. Kezdésnek jó az.
3P
A pályákszámát illetõen nem aggódom. Kis idõ után jöönek majd a rajongók által készített pályák és kampányok. S bizony van közöttük ami szerintem sokkal jobb, mint az eredetiek.
A hirek között meg olvashattuk, hogy kifejezetten támogatja a játék a kampány készítést.

Cobra.
Gondolom összesen lesz kb 30 kampány pálya és mellé remélhetõleg mégegyszer ennyi skirmish.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nem úgy mondom..mert azt írták 30 pálya..most mind a 6 -hoz van 30 ..vagy összesen...amúgy nekem 5 is elég..

j0nNyKa
es ha 28 lesz mindegyikhez, akkor nem lesz kiraly ?

tényleg kampányokban akor hogyan lesz? mindegyikhez van 5-6 pálya?vagy mindegyikhet 30..ami király lenne😊

NeoMaN
Így van! Imádtam a disciplest, de a harcok nagyon monotonná váltak és egy idõ után meguntam.

Kandurex
hmm...nos, ad egy 30% esélyt plusz tûzsebzésre a teremtményeknek, ha Demon Lord a hõs, ez a sebezés függ a creatúrák számától, valamint a Lord varázserejétõl. Az ehhez szükséges manát a Demon Lordtól veszi el.

Sorry, gyengusz vagyok angolból 😞

leveskocka
marmegintjohogyakinemtudangolulazbalfasz
erreneaztmondomhogyakiegyplcprogramozasugepetnemtudjavitaniazabalfasz
dr Kotász
Tessék (némi költõi szabadságot bátorkodtam alkalmazni a magyarosság érdekében):

A Démonherceg lényei támadáskor 30% eséllyel plusz tûzsebzést visznek be. A sebzés függ a lények számától és a hõs varázserejétõl. A Pokoli Tûz a Démonherceg varázspontjait fogyasztja.
Kandurex
Akkor olvasd el <#rolleyes>

Ha tudnam nem kerdeznem
Rettenthető
Creatures under Demon Lord's control are granted a 30% chance to deal additional fire damage on attack. The damage is dependent upon the number of creatures in the stack and the hero's Spellpower. Hellfire drains the Demon Lord's mana.

Valaki ezt fordítaná? Thx.

Shiwo
nem beszélve az expert slowról.. 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../