14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#6222 én az inferno 3ason vok de már nem merek kérdezni :D. volt 1 ilyen jellegű válasz de nem megy (monnyuk csak 1x próbáltam)
így most jegelem -
#6221 mondjuk aki nem tud olvasni, annak mind1 a betumeret... :D -
#6220 72es betűméretben, azt könnyű olvasni:) -
#6219 nekem ne mondd, en vegigmentem mindenen gond nelkul, pedig nem vagyok 1 hardcore player.. csak tudok olvasni, ez mondjuk teny.
akkor megirom -
#6218 Ezekszerint igény van rá.Amúgy én most az 5 ös pályán vagyok(nem nagyon volt időm a héten játszani vele csak ma), de semmi problémába nem ütközöm, most ástam ki a cuccot sorra verem le a támadásokat stb. Semmi bonyolult nincs benne. Minden rosszindulat nélkül mondom(tényleg), hogy aki elakad itt tényleg inkább valami akciójáték után nézzen, jobban jár hiszen több a sikerélmény is. -
#6217 a puzzle map-on van egy kép (halványkék háttérrel látszik a hely) ahol van az a kis bigyó ott kell
tehát keresd meg azt a helyet ahol a napraforgó mellett út van -
#6216 350szer irtak le, miert vagy felhaborodva? -
#6214 Sheltem.. ez 1 komoly kerdes.. Irjak walktrough-t a jatekhoz ? Igen tudom, hogy szanalmas hogy 1 hirozhoz vegigjatszas kell, de... hat nezzel szet. -
zsolt11 #6213 az a kibaszott hely ahol ásni kell,csak annyi,de ha nem tudsz válaszolni csak kioktatni akkor inkább ne is mondj semmit. -
#6212 jobbra lepj 12t, majd lefele 4et, vegul balra 1et, NA ES OTT LESZ -
#6211 egyebkent annyiban igaza van a jazzynek, hogy a bannerban ottvan a FAQ szo mellett kotojellel hogy Gyakran feltett kérdések, aki ebbol nem vagja le a dolgot, az kosse fel magat
mondd h nincs igazam -
#6209 FAQ - GYAKRAN FELTETT KERDESEK. Koss belem megegyszer. -
Mr. Perfect #6208 A FAQ mióta van magyarul? -
#6207 a FAQ az Frequently Asked Questions, es az angol !!!! HÁHÁHHÁ. :] -
#6206 Sheltem, olyat nem lehet, hogy ha 100 hozzaszolason belul 2x kerdeznek meg valamit, ami a faqban is bennevan, esetleg torlod? Hiaba vagyok magas lorol, ahogyan te fogalmazol, banto a szemnek ezt olvasni a forumban. Elfogadom, ha valaki nem tud angolul, FAQ, KERESO, mind2 szo magyarul van. -
#6205 galamb a szajaba. -
#6204 ha megtaláltad az összes obelisket, és a puzzle térképen kirajzolódott a láda, akkor mi a franc kell még?:) -
zsolt11 #6203 hol van ?
valaki írja le pontosan hol van mert már nagyítóval sem találom azt az aranyládikát.
hol ássak,már feltúrtam még a szomszéd telkét is.
thx -
#6202 nem kell elásni semmit, ki kell ásni:) ha visszaolvasol kevesebb mnt 10 kommentet, még meg is tudod, hogyan. -
#6201 fu ezen az inferno 3. pályán lehidaltam...nemtom hogy fogom megcsinálni, de tetszik :) rohadtnehéz. -
#6200 olvasd el a kveszt logot -
#6199 jaaj
csak annyit mondok, hogy oldal legalján kereső, és kapcsoljatok páran read only üzemmódba.
-
#6198 A negyedik pályán nem tudok semerre menni,pedig találkoznom kellene Alaron seregével.Hol találom meg őket? -
zsolt11 #6197 egy kérdés 5. pályán tartok és megtaláltam az összes puzzle-t el kéne ásni,de hova és hogyan?
thx. -
zsolt11 #6196 pedig ott van,a vártól jobbra le mész a katakombába és ott valamelyik résznél van. -
#6195 egy villámkérdés: van ebben a részben karaván, vagy valami másik lénycsoportosító módozat? -
#6194 ha nem volt a kriptában amit kipucoltál, akkor bugot szoptál be:/ -
PG Captain #6193 Nemrég kesztem el jáccani a Heroes 5-tel irtóra tetszik, és megakadtam a Heaven küldi 4. fejezetében. MEg kell keresni a Levitáció csizmáját de én nem találtam meg sehol! azt irja a katakombákban van de ott sem volt, plz egy pontos leirást adjatok róla! ELőre is thx... -
bigadam #6192 Aztat olvastam a FAQba, hogy notebookról szinte esélytelen játszani. Nekem simán megy notebokról a játék, csak ha játszok, utána legközelebb reset után tudom újra elindítani, és a felbontásváltst sem komálja. Lesz a patchhez is crack szerintetek? -
SaGa Jr #6191 Ásni kell a megjelölt helyen. Ásni meg csak úgy tudsz, ha nem mozgott előtte a hős. Azaz közvetlenül azután, hogy kört váltottál. -
#6190 ehhh azert ez nem igy van, akkor miert van a Disc.2ben? (szerintem tok jo lenne ) -
#6189 nem lenne sötét, max a korábbi részekben. itt nevetségesen könnyű megtalálni. 1 obeliskel már be lehet azonosítani kb:) -
#6188 nem lenne meg az élmény, hogy te fejleszted a hősödet egy idő után. kimaxolt hőssel nem állna másból, csak gyártanál egységet és végig mész mindenen. szvsz -
#6187 lol
megsiratunk
aláírásod meg inkább égő, ilyen hozzáállással sztem
:F
-
#6186 sracok en egy dolgot hianyolok a gamebol... mivel custom game freak vagyok(:D) ezert tok jo lenne, ha lehetne exportalni a herokat(mint a konkurencianal)... tokre beleszeret az ember egy hosbe(jol feltapolja of korsz XD) es utana ennyi...
tok jo lenne, ha supportalnak az elkepzelesemet :DDDDDDDDDD
kivancsi vagyok a velemenyetekre... :D -
armandusy #6185 hol van azza ott mer tnem találom! -
Tutilevi #6184 nem teljsen random akkor az eljelyezés,mert két alkalomból egyzser nekem is itt volt -
kHares #6183 Ezt nem lehet olyan nehéz megtalálni. Van vagy 2 olyan tanya a pályán, út mellett van ráadásul elágazás alatt, alul ha jól látom manakút ill. még valami neutral lény is van. Nekem máshol volt de ezekkel a támpontokkal csak nézz szét kicsit. -
SaGa Jr #6182 Na ezt a pontot kell megkeresned a térképen. :-) Mivel látszik rendesen, már jártál ott. Ha még nem jártál volna a helyszínen, akkor sötét lenne az egész kép.
Így ránézésre egy paraszt tanya mellett menő úton lesz a keresett tárgy. -
armandusy #6181 itt a Puzzle térkép!