Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Akinek nem tetszik, nem tetszik, akinek tetszik, tetszik.
Aki játszani akar vele, játszani fog, aki meg nem, az meg nem.
Itt a többségnek tetszik az új demó és játszani fog az V-el. Nem azért látogatunk erre az oldalra, mert a 3-at a 4-et vagy az 5-öt akarjuk összehasonlítani. Mindegyiket lehetne órákon át fikázni, és órákon át érvelni mellette.
Amennyiben tényleg szeretted a 3-at, szerintem ezzel is tudsz majd játszani. Talán egy kicsit sok minden megváltozott az óta, és ez volt furcsa neked. A lényeg, hogy megismertük a véleményed, és tényleg felráztad a topicot, de szerintem próbáljuk meg befejezni ezt a témát.
Én már nagyon unom, hogy az elmúlt 60 hozzászólásban ezt a sok rosszat kellett olvasnom. Kivéve persze KandurEx, és neki nagyon köszönjük a linket.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A személyeskedés itt és máshol is nagyon távol áll tõlem.
2. Nem vitatom, hogy szereted, de az írásaidból az tükrözõdik, hogy nem, vagy csak felületesen ismered a sorozatot...
Ami külön érdekes az írásaidben, az az, hogy nagyon sok olyan dolgot állítottál a H5-rõl, amirõl szvsz. semmi, vagy csak felületes fogalmad lehet (sztory, mappok, stb...). Mégis ítéltél...
Nem az a gond, hogy véleményed van, sõt az sem gond, hogy az eltér másokétól. Ez rendjén is van, hiszen mindenki más, és más tetszik neki. A gond ott van, hogy ez nem kritika amit írsz, csupán alap, illetve jó részt alap nélküli vádaskodás...
Részemrõl befejeztem a reagálást a hozzászólásaidra, mert egyszerûen érvek nélkül irogatsz, ez egyenesen már flame, azt meg én nem akarom táplálni.
61 %
I'm luvvin' it
16 %
None too shabby
4 %
Not luvvin' it
11 %
Not got it, but I will!
8 %
Not got it and I won't. I'm happy to wait for now
Total Votes: 3271
Van akinek azé bejön 😛 avyg csak sokan hanyattvágták magukat nah még 3 hét és kiderül 😛
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Vagy lámultam? 😛
Kandur!!! Kösz a Heaven linket kurvajó! Mégy egy pár óra game.. 😛
nyammmm
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ellenben a letölthetõ mapok között volt ilyen... nem ilyennel kevered véletlenül?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Bazinga!
Néha erõs túlézásba is esel: " olykor a gép a második héten 4000-es arkangyal sereggel jött ellenem" azért ezekkel hiteltelenné teszed magad.
1. Személyeskedés. Fejezd be.
2. Nem barátom, ez az amiatt nem szerettem a 3. részt. Többek közt. Nem érdekel mit hiszel. Tényeket közlök. Miért tennék másképp? Ugyan mi okom lenne, hogy teljesen idokolatlanul fikázzam az egyik kedvenc játékom?!
Gondolokozz el egy kicsit. 😉
Ezt ugye nem mondod komolyan? 😊 A Heroes nam az a játék amit "érezni" kell, hanem ez az a játék, amit tanulni kell! S ha hiszed, ha nem, pont az teszi jóvá ezeket a játékokat, ha kiismered, megtanulod a lehetõségek által felkínált trükköket.
Látom durván nem érted. Továbbra is játéktechnikai kérdéseket feszegetsz. A hangulatnak és a játék technikai részének semmi köze egymáshoz. Olvasd át még egyszer. Kérlek légy különös tekintettel a #4167 utolsó mondatára. Köszönöm.
A #4179 hozzászólásban említett +Haven custom map mûködése:
Nem egyszerûen fogod és bemásolod a játék fõkönyvtárába, hanem az 519 megás data (pak) file -t kell megnyitni és abba bemásolni.
Ajánlott célszerszám: Windows Commander
Közérdekû közleményt láthatták.
a falra tudtam mászni mikor levertem egy erõs ai-t és ha beadta akkor az ai visszavásárolta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lásd pl. #4149
Amit állítottam hogy hangulatilag nekem jobban bejött a H2, ez meg mivel saját elbírálás alá esik, így kikezdhetetlen 😊.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A H4 esetén a nehézség állításnak volt még egy hátul ütõje, mégpedig, hogy a szabad lények nagysága és napi populációja is változott a nehézségi szintõl, így a legnehezebb fokozotaon az ellenfél sokszor ki sem tudott mozdulni a várából, iletve annak közvetlen környékérõl. A H3 esetén szerencsére nem így volt, ott azért már 200%-on meg kellett küzdeni néha a sikerért, de ott sem volt agyafurt AI, csupán túlerõ.
A H4-ben viszont ötletes változtatás volt, hogy az egységeknek is volt mozgás pontja, így a kiszállítási lánc lehetõsége megszünt. Kár, hogy az 5. részben ez ismét visszabutult.
Kb.2* kellett letolni ugyan azt a pályát csak más fajjal.
Végül is lehet mondani hogy képes meglepni a HoMM AI-e, de azt nem mondanám hogy okos...azt akkor mondanám ha 'tanuló' ai lenne 😊)
Ha max-ra húzod a nehézséget, akkor élni kell az összes olyan kis 'csalással' ami jellemzõ volt a H3-ra, hõsválasztás (ha lehet), láncoshõsök, esetleges ai lehalt hõsök visszavásárlása..stb.
De szvsz nagyon jó térképnek kell lennie ahol már kihívás az ai.
Bárki bármit mond a 2 volt a király.
Nem a Blizzard szarta a 3D-t.
A grafika meg azért ilyen kocka - w3-ban is meg itt is - hogy ezeken a szar gépeken elfusson...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Néha erõs túlézásba is esel: " olykor a gép a második héten 4000-es arkangyal sereggel jött ellenem" azért ezekkel hiteltelenné teszed magad.
"Süt az üresség mindenbõl, a menükbõl, a sztoriból, mindenbõl. Csak rá kell nézni."
A H5 sztoriját meg nem tudom miként tudtad a demó alapján megítélni, felszines ismeretek szivárogtak csak ki, ebbõl következtetni... A 3. részt sem a szövevényes sok infós sztori jellemezte, mégis jó játék volt. Írogatsz, hogy mennyivel jobbak voltak a régi mappok. Ezt megint hogy vontad le? A demo csak a töredéke a teljesnek... 😊
"Ez nem olyan dolog, amit meg lehet magyarázni technikai részletekkel, bonyolult vitákkal a skillrenszert illetõen, stb (mivel semmi köze semmilyen játéktechnikai dologhoz). Egyszerûen vagy érzed, vagy nem"
Ezt ugye nem mondod komolyan? 😊 A Heroes nam az a játék amit "érezni" kell, hanem ez az a játék, amit tanulni kell! S ha hiszed, ha nem, pont az teszi jóvá ezeket a játékokat, ha kiismered, megtanulod a lehetõségek által felkínált trükköket.
S ráadásul egy apróság még. A 4. részre írod, hogy kiegyensúlyozott, illetve a 3. résztõl kiegyensúlyozottabb. Ne haragudj, de ez már tényleg elképesztõ hülyeség! 😊 Sajnos a 3. rész sem a legtökéleteseb a kiegyensúlyozás területén, de a 4. ebbõl a szempontból nagyon gyenge lett (sok minden másban viszont nagyon is jó). De nem akarok itt egy H3 vs. H4 vitát szítani, így nem folytatom.
"..Na mindegy, nem akarok én vitázni de imho heroes3at kicsinyíteni a heroes4 javára olyan mintha trabantból fikázol egy mercit kb"
Akkor ezt a mondatodat miért is lõted el?
A láncban szállító hõsök és a town portál miért is taktika?
ezt csinálta mindenki, ennek semmi köze sincs a taktikához, fõleg az ai ellen, mivel az 90%-ban nem csinálta.
c:\...\locals...\temp\pftb90.tmp\Disk1\data2.cab adathiba (CRC)
Mi a fene miatt van ez?
Nem minden arany ami hörcsög.
Mi miatt van ez?
Nem minden arany ami hörcsög.
Ezt letöltve, csomagolva a megfelelõ helyre Haven -el is tolhatjátok a custom mapon!
Homm2, Homm3 -õt se tudtam mirõl szól, amíg utána nem olvastam valahol, és mégis nagyszerûeket játszottam velük.
Ennek ellenére lehet, hogy egy tényleg egy fantasztikus game volt, de a silány körítés nálam megölte.
HOMM V már eleve úgy indult nálam, hogy hidegrázás-libabõr. 😊)))))
Játszva a bétával, a demóval, jópárat duelezve pedig szinte bizonyos, hogy megkaptam amire vártam: HOMM3 mai graffal. Ez nekem tökéletesen elég.
(jöhetne egy Tie Fighter is így 😄)
Én nem állítom, hogy korunk játékkészítõi felelõtlen módon elhagyták ezt, de mivel a piac kíméletlen és az egy-egy projektre szánható idõ lerövidült 4-5 évrõl 1-2(-3) évre, a kidolgozott héjjal és kongó belsõvel boltokba kerülõ játékok még mindig jobb kombinációt adnak, mint fordítva. Hogy ez miért van így (hogy miért ér többet manapság a látvány az észnél), az világunk tragédiája, de ez már más kérdés.
Én nem állítom, hogy korunk játékkészítõi felelõtlen módon elhagyták ezt, de mivel a piac kíméletlen és az egy-egy projektre szánható idõ lerövidült 4-5 évrõl 1-2(-3) évre, a kidolgozott héjjal és kongó belsõvel boltokba kerülõ játékok még mindig jobb kombinációt adnak, mint fordítva. Hogy ez miért van így (hogy miért ér többet manapság a látvány az észnél), az világunk tragédiája, de ez már más kérdés.