14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
bloodrayne2 #6424 Mi az a banner? -
#6423 ha jol tudom nem toled kerdeztem cimbora.
aki igazi kihivast keres, es/vagy regi heroesos ugyis heroicon tolja -
#6422 menj a retekbe ha nem tudsz rakattintani a bannerbe. buta. -
bloodrayne2 #6421 ????????????????????????? -
bloodrayne2 #6420 Hy nem tudná valaki leíni vagy nem tudom hogy lehetne a Cultis küldetésben (Dámonok:Agrael)a3. küldtést a The Conquest asszem amikor a Elf várakat kell elfoglalni egyszerüen nem tudom megcsinálni és nem tudok tovább jutni nagyon fontoss lenne!! -
bloodrayne2 #6419 Valaki nem tudna segíteni?
-
bloodrayne2 #6418 Mi? -
#6417 beleszol a hiro spellpowerje, ezt is vegyetek figyelembe -
#6416 F.A.Q.-Gyakran feltett kérdések - .: Tippek azoknak, akik elakadtak :. -
bloodrayne2 #6415 Hy nem tudná valaki leíni vagy nem tudom hogy lehetne a Cultis küldetésben (Dámonok:Agrael)a3. küldtést a The Conquest asszem amikor a Elf várakat kell elfoglalni egyszerüen nem tudom megcsinálni és nem tudok tovább jutni nagyon fontoss lenne!! -
#6414 50*60 az 3000 es annyit nem sebez tehat valami koztes ertek, nem ertem mi szerint no de egy ido utan sokkal jobban megeri loni mint castolni. -
haxoror #6413 Csak a Medieval 2-ig ütöm el az időmet szal a régi részeket inkább kihagyom, egyedül a Fallout volt ahol a második rész után beszereztem az elsőt is :) -
haxoror #6412 Nem az ütése hanem a varázslata csak példaként ha egy pit fiend tűzgolyólya 60-at sebez akkor 50 fiend tűzgolyója mennyit?
60-at vagy 300-at?
Vagy vmi köztes érték?
Na erre vagyok kíváncsi -
#6411 sőt ultra heroicon.
nem mindenki jáccik úgy nem gondolod? -
#6410 heroic fokozaton?:) -
Vejitto #6409 Jah, amúgy az inferno 3-mas pályához... én lenyomtam Gilraent csak inferno egységgel :) Úgyhogy megoldható. Csak orrba-szájba gatingelni kell. -
#6408 Hát egen. Emlékeim szerint 99-es a game. Vagy még öregebb.
:F -
#6407 Pár hónapja az a mostanában :) -
#6406 Te is mostanában toltad a 3-at nem? -
#6405 Na ja, csak rengeteg XP veszendőbe megy, és fel kell gyúrni maxig minden pályán a hírót! -
#6404 Amúgy irigyellek, hogy csak most ismerkedsz a Heroes szériával, számodra még sok faszányos idő jön, Heroes 3 - 4 +kiegészítők! Nyamm! Már, ha nem okoz gondot a kicsit idejét múlt grafika, de hasonlóképpen zseniális játékmenet. -
#6403 Az általános sebzése nem nő, az marad, de az szummázva már igen. Ez kb. olyan, mintha 1 angyalt nekiugrasztunk 1000 Arch-devilnek és assziszük nyer az angyal, mert az ördög ütési is ugyanennyi... vagy én értem félre, hogy miről beszéltek -
haxoror #6402 heroesofmightandmagic.com-on azt írják hogy
"Spellpower depends on the number of creatures"
Bár mostmár fogalmam sincs, asszem csinálok egy 40-es meg egy 20-as druidacsoportot és elkezdem tesztelgetni -
Cassell #6401 Nono az pont jó lesz nekem akkor irány a földalatti barlangrendszer úgyis hullanak ezen a pályán az elf unitok körönként dezertálnak így se sok marad majd mire a várához érek.
-
#6400 Igen körbe is lehet menni (a föld alatt), de úgy túúúúl könnyűűű...
:D -
SaGa Jr #6399 Nem fog növekedni számottevően a varázsolni tudó egységek varázslata által okozott sebzés. Ez akkor növekedne, ha az adott hős valami ilyen speciális képességgel rendelkezne. Létszámtól függő varázslat sebzés ha jól emlékszem csak a titánoknál van. Ott minden titán után 30 pontnyi sebzést zúz be a villám varázslatuk (nem amit kilőnek, hanem amit varázsolniuk kell hogy létrejöjjön). A többieknél a létszám nem befolyásolja a dolgot. -
#6398 Hm, jó lett az elrendezés:D -
#6397 Nekem ezzel védte, és ezzel támadtam:
-
Mester01 #6396 Én megfogtam volna monitort meg minden egyebet és a gyerek fején vertem volna szét! -
Cassell #6395 Hát a várában elvileg pack dragonja throng master hunter meg tündibündi horda druida meg sok treant ami figyel de mire ezeket a garrisonokat leverem el is hiszem lesz ott is neki horda sárkánya... -
#6394 Nem arra kell menni, vmerre vannak teleportkapuk:) -
#6393 Csakghogy közben a várban is nő a védő sereg... :))) -
#6392 Az alsó csapat védte a várat, és adj még hozzá 94 Treantet mert az nem látszik. :))))
-
#6391 LOL az semmi! Majd a várat nézd meg!
:DDDDDDDDD -
Cassell #6390 Na ez az Inferno 4es pálya se piskóta. Ezek az agyontápolt garrisonok az úton ami a leverendő város fele vezetnek levertem az elsőt vagy 8 ArcDevilem ottmaradt na mondom oké mostmár csak lehet menni a vára felé aztán következő kanyarban meg egy 25 sárkányos kapu oh királyság akkor most majd tenyereljek rá az end turn gombra és várjam amíg populálnak az egységek rém szórakoztatónak ígérkezik... -
#6389 Üdv
Multiban játszottam, de a ghost mód nálam sem működött tökéletesen!
Van aki játszott már LAN-on és ment normálisan ?
Mert, ha ez nem jó, akkor valamit nagyon elrontottak a készítők!
Ez egyike volt a fontos újításoknak, amit már nagyon vártam.
Köszi! -
#6388 OFF:
:)
én ezen nem filóztam, annyira nem érint meg, ..de van egy olyan véleményem hogy nem ritka az ilyen/ennyire beteg arc.
ON: -
#6387 ez kamu sztem és ráadásul nagyon rosszul rájátszik -
#6386 igen, ezért írtam... :) -
#6385 csak aztán nem idegeskedni a fagyások miatt :)))
(egyébként pffffff)
nem tom nálad miért fagyhat, de remélem majd megoldódik. :)