Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg lehet most is nézni, hogy mit lehet építeni. Az építkezés képernyõn lehet kérni egy teljes építési listát, illetve útvonalat.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Véleményem a demóról:
Grafika szép és az egységek is ütõsen néznek ki, ha egy szóval kellene jellemezni, akkor meg csak simán azt mondom, hogy Darkos és végre ez az amire vártunk.
A hõsök fejlõdése teljesen korrekt kicsit zavar, hogy váranként nem lesznek (vagy csak eddig nem tünt fel) külön harcos vagy varázsló beálítottságú hõsök, persze ezt ellensúlyozza a meg tanulható spec képességek, amik szerintem elég áttörõ erejüek. Teccik, hogy a hõs valamilyen szinten részt tudd venni a harcokban és itt legfõképpen nem arra gondolok, hogy varázsol.
Ami kicsit zavar az az építkezés. Nincs thief guild, valamint az elõzõ részekkel ellentétben nem látom, hogy mit építhetek majd, csak akkor jelenik meg, ha egy bizonyos szintet elért a városom, na persze mondjuk ez is csak addig újdonság, amíg nem játszik az ember az összes várral.
Grafika szép és az egységek is ütõsen néznek ki, ha egy szóval kellene jellemezni, akkor meg csak simán azt mondom, hogy Darkos és végre ez az amire vártunk.
A hõsök fejlõdése teljesen korrekt kicsit zavar, hogy váranként nem lesznek (vagy csak eddig nem tünt fel) külön harcos vagy varázsló beálítottságú hõsök, persze ezt ellensúlyozza a meg tanulható spec képességek, amik szerintem elég áttörõ erejüek. Teccik, hogy a hõs valamilyen szinten részt tudd venni a harcokban és itt legfõképpen nem arra gondolok, hogy varázsol.
Ami kicsit zavar az az építkezés. Nincs thief guild, valamint az elõzõ részekkel ellentétben nem látom, hogy mit építhetek majd, csak akkor jelenik meg, ha egy bizonyos szintet elért a városom, na persze mondjuk ez is csak addig újdonság, amíg nem játszik az ember az összes várral.
Please, nyomjátok ezt privátban. Már épp eleget vitáztunk ezen. Itt most az 5 van, és azt lehet szeretni, meg nem szeretni.
a H4 nem volt se jobb se rosszabb mint H3
teljesen más volt ennyi
(bár nem tudom mi jó abban ha 1(!) hõssel lenyomsz egész seregeket)
teljesen más volt ennyi
(bár nem tudom mi jó abban ha 1(!) hõssel lenyomsz egész seregeket)
höhöh, mi is sokan szeretjük fõleg hogy nézz a banner alá!
| Leírások (ajánlott!) |
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
hehe😄 ottisottvan<#idiota>#idiota>
| Leírások (ajánlott!) |
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
hehe😄 ottisottvan<#idiota>#idiota>
Játszottam az 2. 3. 4. résszel meg a 7. el de most az 5 öt várom. Az eddigi részekbõl a 4 volt a legjobb és akinek a 4 nemtetszett hát az nemtud logikázni(Mert sok olyat hallottam hogy azért jobb a 3 mert egyszerübb...)
Szóval aki a 4. et nemszereti jó ember nemlehet <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Csak ennyit mondanék...(írnék)
Szóval aki a 4. et nemszereti jó ember nemlehet <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Csak ennyit mondanék...(írnék)
:)
itt egy jó kis H5 oldal annak aki még nem ismeri:
http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/heroesofmightandmagic5v.shtml
http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/heroesofmightandmagic5v.shtml
Igazán magyar barát a játék-két magyar hõs is van:Laszlo(Haven)és Zoltan (Necropolis)😊
hú..tényleg, ez engem is érdekelne 😊
Az lenne a kérdésem hogy a bétában szereplö map ok müködnek a demoba is?
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Mo-n is akor jön ki...amikor megrendeltem a magyar heroes-t írtak egy mail..hogy a játék megjelenésekor rögtön küldik..és ott volt hogy 19...
Amúgy igen. május 19 (vagy 23?) a külföldi megjelenés idõpontja. Mo-on meg ki tudja.
Nem lesz belõle semmi. Egy kamu az egész. A demo a béta és a arany lemez is. Valójában a minesweeper 2-t fejlesztik és ez csak álca.
én regisztráltam a CE változatért, kíváncsi vagyok, mikor jeleznek vissza...
http://gaborszantai.co.uk/
nincs hacsak a szolgáltatóé-e nem de más játékkal nincs gondom...
tûzfal esetleg? Router?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hi! Segítene vki. NEm enged fel HOMM5 az ubicomra. Azt írja mindig hogy "Cannot connect to ubicom". Egy haverom megnézte az accomat és õt csontnélkül felengedte!
Nem lehet, hogy valami tûzfel nem enged ki?
nem, jó az emailem is, meg minden, már három különbözõ acountot is csináltam, de mindnél azt írja ki, hogy nem vagyok Log in olva 😞
Esetleg e-mail verify, vagy ilyesmi? :S
Érdekes, csináltam accountot, de ha bejelentkezek, akkor nem lép tovább, csak kiírja, hogy még nem Log in -oltam be...<#szomoru1>#szomoru1>
Multiplayer -> ubi.com. Csinalsz accountot (lesz ott vmi regisztralos gomb), aztan belepsz vele.
õõõ, a heroes V demoban nektek hány campaign-otok van? mert én megcsináltam kettõt és utána nyista, meg a scenario a maga egy pályájával. Csak ez a három pálya van benne össz vissz?
igazabol nem az lesz az 1. palya, masreszt azert lehet nehez pont, mert az 1. palyan tul eros lett a hirod, ugyanis itt elole kell menekulni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
valaki tudna segíteni a 2. campaignban (inferno)? az 1. viszonylag simán ment, az eleje nehezen ment, aztán fölényes gyõzelmet harcoltam ki, de itt a 2.nál mit kéne csinálni, nem jövök rá sehogy... és ez az inferno 1. pályája, szóval nem kéne nehéznek lennie...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hullákból lehet, tsak :C
Hm, igaz, várost nem nehéz elfoglalni a 99 paraszt védelmével 😛
Bár érdekes, hogy úgymond normálon is rá kell(ene) állni a combo-skillekre. Mert haven-nel 1 benediction, max. divide guideance, és alázás.. Ezt picit unfair-nek érzem😊
Viszont a másik, h a vorpal sword hogy mûködik? Ugyanúgy, mint a Wraith Harm Touch-a? (nem nagyon néztem, de közelharcban volt h simán 0-t öltem valamibõl pit lorddal, vagyis akkor ez is ilyen kiválasztós képesség...)
Bár érdekes, hogy úgymond normálon is rá kell(ene) állni a combo-skillekre. Mert haven-nel 1 benediction, max. divide guideance, és alázás.. Ezt picit unfair-nek érzem😊
Viszont a másik, h a vorpal sword hogy mûködik? Ugyanúgy, mint a Wraith Harm Touch-a? (nem nagyon néztem, de közelharcban volt h simán 0-t öltem valamibõl pit lorddal, vagyis akkor ez is ilyen kiválasztós képesség...)
Aztán bekocog mondjuk 100 paladin... charge és leírtja a fél mezõt! Nagyon kell a puppet master. 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tényleg én cerberust nem is tudtam venni azon a pályán..én addig vártam míg pitlordból lesz 40--75 sucubbi meg 30 nightmare...innentöl már nagyon könnyû..de cerberust tényleg nemtudtam venni..nincs is épülete
Ugye az a gondod, hogy túl erõs a Haven vár hõsének serege? Íme a megoldás: a cél a vár elfogása, nem a hõs legyõzése. Kerüld el a fickót, és amikor elég messze van a saját várától, egyszerûen sétálj be. A várat jóval kisebb sereg védi. Nekem sikerült heroic szinten is megnyerni a pályát.
Egyébként hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak: a gatingre kell rámenni. Úgy fejleszd a hõsödet, hogy a következõ ability-k meglegyenek neki: Gate Master, Swift Gating, Swarming Gate. Gate-eljél a marksmanek/inquisitorok mellé, ezzel õk kiestek a harcból. Az ördögökkel idézz meg Pit Lordokat. 1 Pit Lord leszed 1 Archangelt 1 ütéssel (Vorpal Sword). Ha tehát megidézel Pit Lordokat plusz gate-elsz is, akkor a 2. körben 3 kupac Pit Lordod van. Ezekkel ledarálhatod az angyalokat vagy Meteor Showert küldhetsz az egy kupacban álló ellenslges csapatokra. Használd a Cerberusok 3-fejü támadását is. Ez gyilkos képesség megfejelve azzal, hogy nem vágnak vissza neki.
Ennyi elég lesz? 😊
Egyébként hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak: a gatingre kell rámenni. Úgy fejleszd a hõsödet, hogy a következõ ability-k meglegyenek neki: Gate Master, Swift Gating, Swarming Gate. Gate-eljél a marksmanek/inquisitorok mellé, ezzel õk kiestek a harcból. Az ördögökkel idézz meg Pit Lordokat. 1 Pit Lord leszed 1 Archangelt 1 ütéssel (Vorpal Sword). Ha tehát megidézel Pit Lordokat plusz gate-elsz is, akkor a 2. körben 3 kupac Pit Lordod van. Ezekkel ledarálhatod az angyalokat vagy Meteor Showert küldhetsz az egy kupacban álló ellenslges csapatokra. Használd a Cerberusok 3-fejü támadását is. Ez gyilkos képesség megfejelve azzal, hogy nem vágnak vissza neki.
Ennyi elég lesz? 😊
Valaki tudna segíteni?😄
Nem vagyok valami nagy heroes-os, de azért az itteni két kampány pályát végig tudtam tolni rendesen.
Viszont a custom game-nél egyszerûen infernoval nem tudok nyerni a haven ellen! Túl gyors, és túl nagyot üt..
Valami tippet adjatok már plz😊
Neten duelban ha inferno hõst választanak, én tuti havennel megyek és 3-4 kör alatt úgy cipóra verem a száját hogy megmarad az összes squire-m, marksmen-em, inquisitorom, plusz marad kb 5 arkangyal, 20 griff és 15 champion.
Szóval vmi inferno vs haven csata taktikát, ha kérhetnék, köszi😊
Nem vagyok valami nagy heroes-os, de azért az itteni két kampány pályát végig tudtam tolni rendesen.
Viszont a custom game-nél egyszerûen infernoval nem tudok nyerni a haven ellen! Túl gyors, és túl nagyot üt..
Valami tippet adjatok már plz😊
Neten duelban ha inferno hõst választanak, én tuti havennel megyek és 3-4 kör alatt úgy cipóra verem a száját hogy megmarad az összes squire-m, marksmen-em, inquisitorom, plusz marad kb 5 arkangyal, 20 griff és 15 champion.
Szóval vmi inferno vs haven csata taktikát, ha kérhetnék, köszi😊
hát kicsomagolod elõször a maps.zip-et, aztán megnyitod Total Commanderrel a data.pak-ot, és ott lesz olyan maps mappa benne, abba belemásolod és felülírod a maps.zip tartalmával 😊
ennyi
ennyi