Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
negatív tipp:

1. Alonso
2. Fisico
3. MS

...Kimi OUT

pozitív tipp:

1. Kimi
2. JPM
3. MS

Reális tipp:
1. Alonso
2. Kimi
3. MS

http://gaborszantai.co.uk/

NeoMaN
ÉN EZZEL VÁROM:

NESZTEK

Május 19-ig verseny. Prinscreen kötelezõ!
😄

NeoMaN
kutyát nemérdekli

Magic Boy
Ezt tippeltem:
1. MiSchu
2. Button
3. Raikkönen
4. Alonso
5. Massa
6. Rosberg
7. Fisichella
8. Montoya

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

mucsácsó
csóró póréhagyma<#idiota><#idiota><#idiota>
McW
<#idiota>

Mess with the best, and die like the rest...

Solid Snake
<#idiota><#nevetes1><#buck>
Kandurex
Várjuk, várjuk a Heroes V.

(beteg Finországi dalocska <#idiota><#idiota>)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
README !!!!!!!!!!!!

dr Kotász
W gomb. Meglepetésre. H3-ban is az volt.
Cobra.
w gomb a billentyûzeten <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Magic Boy
Van wait?
Én nem találtam! <#wow2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sheltem
***Offtopic****

Az érdekelne még rohadtul, hogy a blizzard melyik vonalon fog kijönni az új játékukkal.
Diablo2/Starcraft/Warcraft

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Cdgalaxis oldala alapján van rá esély, hogy egyszerre jön.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

én meg a Neverwintert...

gondolj bele évek óta egy játék sem hozott izgalomba...
CE-t mikor kezdik szétosztani? Az késõbb kerül boltokba?

Remélem jeleznek, ha egyszer felíratkoztam...

http://gaborszantai.co.uk/

Sheltem
Ráadásul még most jön majd a hónap végén a HL2 Episode 1 is. Remélem azért nem kockulom át a nyarat <#hehe>

NeoMaN
Pont ezért lesz szar. PÉNZ, nem HOBBI és SZENVEDÉLY.
Mint minden más....

NeoMaN
Quake4

Sheltem
Egyébként belegondoltatok, hogy ha igazak a pletyik akkor egészen pontosan már csak 15 nap a megjelenésig? Bizarr, hogy mindjárt itt van, utoljára a halflife2t/warcraft3at vártam ennyire mint ezt most <#vigyor3>

Ez így van de ezért õ kemény magyar forintokat markol fel.
A nagyobb gond szerintem, hogy minõsíthetetlen magyarítást képesek kiadni.
Mintha nem lenne ellenõrzés. Amint eljutunk addig hogy lesz ellenõrzés, úgy lesznek jobbak a fordítások is.

www.republiknet.hu

NeoMaN
Én értem az okát. Hivatalos fordítást egy hivatásos fordító készíti talán, aki esetleg nem játszott többszáz órát a játékkal, fingja sincs róla, õ csak egy sima nyers szövegfordító. 😊

Sheltem
<#eljen>

Off topic /bocs/

Sheltem! Köszönöm a normális hangnemet!

De akkor is megkérlek, hogy tartózkodj a "magyarítással játsszanak a kispöcsök akik nem tudnak semmit angolul" szövegtõl, mert nem hiszem, hogy csak én vettem magamra és ez személyeskedés /neked flame/!

Ha valaminek van magyarítása, akkor felrakom, mert élvezhetõbb vele a játék, de ez tényleg ízlés kérdése. Viszont azt csak divatnak tartom, hogy manapság többen eleve elvetik a szinkront vagy a magyarításokat! Szerintem a játékos társadalom nagy többsége ért annyit angolul, hogy játszani tudjon, a játékokat mégis kiadják a nagyobb nyugati nyelveken és van is keletje, szóval ez itt nálunk csak divat, hogy inkább angolul nyomjátok. A két kezünket összetehetjük, hogy a Heroes 5 magyarul is megjelenik!

Abban igazat adok, hogy a hivatalos játékfordítások gyakran nagyon alacsony szinvonalúak, ennek nem értem az okát, mikor a maszek fordítások általában kiválóak! <#worship> Azért én reménykedem, hogy a Heroes 5 is szuper fordítást kap.

Sheltem
"csak a sztori lett elcseszve"

Demó alapján honnan tudod a sztorit?

Én amúgy valami jó kis gonosz sztorit várok mint anno a warcraft3ban volt/van.
Nálam az a top játéksztori mai napig <#nevetes1>

Sheltem
Nem csak te.

Nekem pl megvan a Heroes 3 eredetiben(a complete is).
Na hát amit a hátára írtak az okos magyar fordítók...érdemes megnézni.
Szóval nagyon nem kell messzire mennem(még az Age of empiresig sem) ha szar példát akarok felhozni(sajnos).

mucsácsó
de egyébként igaz, erre gondoltam énis, hogy lehet nem magyarul kéne játszani (mellesleg rendeléskor majd válaszhatsz, hogy angol vagy magyar)
mert énis útálom a magyarításokat, én csak akkor, és csakis akkor teszek fel, hogy ha télleg nem értek meg semmit... (pl Riddick-nél azért elkell, meg a Psychonauts-nál is)
vannak jó magyarítások, és vannak amik játszhatatlannál teszik a játékot...
azzal is egyet értek, hogy az Age of Empires 3 nagyon gyengus lett...de ettõl lehet még a Heroes V jó lesz...úgy érzem én, hogy néha jobb lenne magyarul tényleg, de többször azért mégis angol...

aszittem csak én fintorgok így a magyar gameektõl, de akkor ezek szerint nem...<#rolleyes>
NeoMaN
1. A sztorit nem ismerheted.
2. Feneketlen teknõ
3. Van WAIT
😊
Év játéka simán.

Cobra.
Wait van, csak máshogy mûködik, mint a 3-ben, mivel itt nincsenek elkülönülõ körök. Ami hiányzik és talán javítják, hogy gomb nincs a waithez a képernyõn.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Muki100
Nekem a demoból az jött le, hogy egy butított bár sok szempontból javított és szépítgetett H3-at láthatunk, csak a sztori lett elcseszve meg pár lény átvariálva.
Szerintem ha ez lenne az elsõ heroes ez is sikeresen bevágódhatna úgy mint annak idején a régiek, de a H3-nak nem lehet a nyomába lépni pláne nem egy ilyennel. Nem rossz de nem is jó, bár én se tudom mit csináltam volna az oroszok helyében.
Apróságok hiányoznak belõle, mint harc közben a wait vagy mapon a sleep hero, stb. amúgy tökéletes másolat + H3 bizonyos felháborító dolgainak javítása. Mi lett volna ezzel petíciózás nélkül?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sheltem
***Offtopic****
Látom jól kiadtad ezt most magadból. Szar napod volt vagy mi? <#duhos2>

Ízlések és pofonok én hányok a szinkrontól / magyarítástól te nem.
Ne akarj itt nekem fél oldalon keresztül okoskodni ismétlem "ízlések és pofonok".

"Ja, és valószínüleg kétszer annyit telet láttam már mint te"

Ebben ne legyél annyira biztos.

Egyébként tök érdekes amint az ember valami érzékeny témát érint, rögtön jönnek a komplexusos emberkék és lecsapnak, kiélik a fórumon a napi gondjaikat.

Nem állt szándékomban személyeskedni, de ha már "minõsítem magam" úgyis, akkor eresszük ki.

Azonban, hogy egyetértés is legyen veled:
"Talán vess egy pillantást Göncz Árpád fordítására, a Gyûrûk urára! Akkor talán mégis megállja a helyét...? "

Az nagyon szép munka volt, sõt szinkron terén is van ami tetszik, lásd Csengetett Mylord sorozat, de ez már nagyon offtopic, itt fejezzük be a flamet.

Hagyjál lógva és beszéljünk innnentõl inkább a játékról.

Te aztán szépen minõsíted magad, csak gratulálni tudok!

Azért mert jól tud valaki egy nyelvet, nem jelenti azt, hogy az anyanyelvén nem kényelmesebb valamit nézni vagy játszani vele! Teljesen más a hangulata!

Szinkronnál nagyon nehéz pont egy olyan hangorgánumot találni mint az eredeti, szinte lehetetlen. Ettõl függetlenül természetesen vannak csapnivalóan rossz szinkronok, amiket én is gyûlölök. De valamit csak azért elvetni, mert magyar, az barátom ostoba felvágás csak... <#ejnye1>

Vajon a kínai nyelvû filmeket is szereted felirattal, vagy csak az angolra áll rá a füled? Menõ az angol, mi? Húha! Furcsa magyar nyelven a fõleg germán és kelta mitológián alapuló fantasy? Magyarul szarul hangzik? Talán vess egy pillantást Göncz Árpád fordítására, a Gyûrûk urára! Akkor talán mégis megállja a helyét...?

Nagyon utálom ezt a mai trendi, divatos angol majmolást! Mitõl különb az a nyelv, hm? A magyarnak csak jelenthetne! Ha annyira szereted a feliratos filmeket, akkor bizonyára feltûnt már, hogy rengetegszer a szövegben ugyanazok a kifejezések hangzanak el, miközben az alatta futó felirat sokkal korrektebben fejezi ki a mondanivalót, tekintve hogy sokkal árnyaltabb...

Elég jó az angolom, és még jobban olvasok angolul, de akkor is szívesebben játszom magyar nyelven és nézek szinkronos filmet, ettõl nem érzem magamat kispöcsnek! Ja, és valószínüleg kétszer annyit telet láttam már mint te, szóval hagyd ezt a szöveget ha megkérhetlek!

U.i: Vajon az amerikaiak is szívesebben néznének magyar nyelvû filmet angol felirattal? Én nem hiszem. Ja, ott nem divat a magyar, és egyébként is meg van a magukhoz való eszük, inkább filmet néznek, mint feliratot olvasnak...

Sheltem
Kurvára mind1 láttam e vagy nem, utálom a fordításokat(szinkronnal is így vagyok eredeti hang + felirat rulez).
Magyarítással játsszanak a kispöcsök akik nem tudnak semmit angolul, így legalább az ember tanul is egy kis angolt közben.

Na mind1 ez egyéni szoc. probléma, majd veszek a teszkóba heroes5öt <#eplus2>

3P
"Imádom" amikor valaki úgy minõsít valamit, hogy még csak nem is látta... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Shaman
nekem ez a saját magam ellen harcolok dolog nem jön be annyira....
legyen inkább feltápolva a gép úgy ahogy akarja,de nem kis fáradtság árán s persze a nekem kellõ dologkkal felépítem a karit,aztán köv. pályán harcolhatok ellene...ez már a H3-ban sem jött be annyira nekem,fõleg,hogy ott mindenki tudott town portal,fly,dimension door (ráadásul mester szinten ezeket)...most harcoljak egy olyan csóka ellen aki 1 kör alatt végigér a pályán...C

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sheltem
Baze cdgalaxisnál hirdetve van a sima Heroes5 magyarul meg a Heroes5 collectors. Nehogymár collectorst kelljen vennem ha nem akarok hányadék igénytelen magyar fordítással játszani. Megnéztem az age of empires3at magyarul hát asszem utolsó játék volt amit magyarul megnéztem.

Remélem azért lesz sima Heroes5 angol is nem csak collectors <#szomoru1>

Shaman
-Helloooo Béééébi! Nah muzi?

Ez elég fantasy-s? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

izsook
Felvehetnéd diszkóba aztán részegen öklelhetnél vele 😊
Vagy a csajoknak valami nagy fantasy szöveget nyomnál

Tuti siker 😊

Kandurex
Azt hiszem nagyon elégedett lennék a collectors változattal, ha ez is benne lenne!

<#gonosz3>Mondjuk nem tudom, hogyan gyömöszkölnék bele a dobozba<#vigyor>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

izsook
Ez a játék egyre egyszerûbb lesz 😊

dr Kotász
Képernyõ tetején csík a nyersanyagokkal.
GothiK Aesh
talán a nyersanyagpanel?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

izsook
Milyen panelen?

GothiK Aesh
be lehetne kapcsolni hogy mutassa a multiplayer mapeket de nem engedi...kéne rá valami peccs

GothiK Aesh
3 jobbklikk a panelen

izsook
Én már nagyon jáccanék a teljessel, mert csak ott lehet porráverni egymást melegülésbe

Botond
Április 20án lett gold,de azért május 19ig húzzák az idegeink.Ejnye ejnye! Mondjuk legalább adtak elég idõt,hogy a demót elverjem. :-) Sokadik próbálkozásra. :-)
izsook
Akkor van még egy két opció, amit nem próbáltam ki, ha tényleg, akkor már annyira nem is zavar a dolog. Tényleg ilyen infó képernyõ van mennyi bányám van hány aranyat szippantokbe naponta, hõs statok?

Agamemnon
Ha nem engedi betölteni, akkor lehet hogy nem kompatibilis, talán KandurEx talál még nekünk valamit, amivel feldobhatjuk a demót...

GothiK Aesh
nekem megvannak a béta mapek aki gondolja elküldhetem neki mondjuk msn en a probléma csak az hogy nem engedi betölteni öket a progi 😞 MSN: [email protected]