Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1.Mount the Image with Daemon Tools 4.03.......ONLY RMPS EMULATION must been Marked in the Emulation Options.Then close Daemon Tools but let the emulation ENABLED.
2. Remove the Virtual Drives in Alcohol 120% and ALL the Emulations in Alcohol.
3. Use Securom Loader 1.2
Play the Game
Alitolag igy mukodik. Most probaltam de nalam nem ment 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De van-e itt olyan, aki megjeleneskor tervezi megvenni a magyar verziot? Csak esetleg majd belekukkantani, hogy kiramolhato-e a magyaritasa.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert akkor én is rávetõdnék!!!!!!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
estetleg oldal cimet is lehetne kérni nyiltan ahol fent van,de ha nincs akkor nefáradj😊
██
szivesen...
Majd ha kijön megveszem, addig kipróbálom, hogy megéri-e a pénzét a kicsike.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Heroes_Of_Might_And_Magic_V_EMUDVD-Unleashed
😄DDDDDD
\"A book is a book\" Clive Barker
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Plusz engedj meg egy pontosítást: nem heaven (menny), hanem haven (menedék).
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De hol a necromancy skill ? <#wilting>#wilting>
1:Magic Resistance
2:Tactic
3😮ffence
4:Ballistic
5:Logistic
6😛athfinding
És elég sokat nyomtuk haverokkal multiban és sokan próbáltak szívatni a toweres magic-tápos hõseikkel, de nagyon lefagyott a mosoly a pofijukról a mágjaellenállásom láttán, meg miután simán legyaktam õket a harcban...<#mf1>#mf1>, szóval próbáld ki õket szerintem, jó dolgokat lehet kihozni belõlük is.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"