Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csatlakozom: 9-10 napon már nem múlik semmi, csak jöjjön a CE a beígért idõpontra...

http://gaborszantai.co.uk/

Magic Boy
Akinek mûködik az dobhatna egy torrent címet pivátban(azt is írja le, hogy hogyan kell elindítani)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sephi
The Game works fine for me. (The Game is MULTILANGUAGE)

1.Mount the Image with Daemon Tools 4.03.......ONLY RMPS EMULATION must been Marked in the Emulation Options.Then close Daemon Tools but let the emulation ENABLED.

2. Remove the Virtual Drives in Alcohol 120% and ALL the Emulations in Alcohol.

3. Use Securom Loader 1.2

Play the Game

Alitolag igy mukodik. Most probaltam de nalam nem ment 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mayday
En meg kihagyom a warezt, van egy elorendelesem egy CE-re.
De van-e itt olyan, aki megjeleneskor tervezi megvenni a magyar verziot? Csak esetleg majd belekukkantani, hogy kiramolhato-e a magyaritasa.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jaja én is letöltöm majd ha kijön a magyar verzió fél év múlva majd akkor tesco...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Sephi
Nekem egybol nem megyen. Majd este szarozok vele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeoMaN
miértisne mûködne?

NeoMaN
😊

AtiRadish
Aki már letöltötte és feltette és mûködik az egybõl jelezze már!!!!
Mert akkor én is rávetõdnék!!!!!!

Sheltem
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gameplusz
Mûködik, mint már írtam ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

j0nNyKa
na hat tori utanra pont le is csorog, <3 life 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ez a "clonedvd"... olvasd el nfo-t...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most akko letõtsem vagy ez elindíthatlan és várjak két napot a clodedvd-s változatra?
nincs

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pyotr
brilliáns.
estetleg oldal cimet is lehetne kérni nyiltan ahol fent van,de ha nincs akkor nefáradj😊

&#9608;&#9608;

megmondom neked nyiltan is, torrent...
szivesen...

Pyotr
irjatok már egy privit h ti honnan szeditek (torrent,warez)

&#9608;&#9608;

a_n_d_r_e_w
eddig kételkedtem, de fent van nforce-on is

One Vision. One Purpose.

Hidd el, a végleges. Gondolom már kipostázták a boltokba, egy élelmes eladó meg kibontotta a DVD-t, és csinált róla egy másolatot.
miért is nema végleges?

Sephi
Ez ami most kijott nem a vegleges. Azaz nem hinnem hogy az lenne 😄

gameplusz
Hehe, mûködik ez a verzió! <#hawaii><#vigyor2><#nyes><#pias>

Majd ha kijön megveszem, addig kipróbálom, hogy megéri-e a pénzét a kicsike.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tudom, hogy nincs warez meg minden, de:
Heroes_Of_Might_And_Magic_V_EMUDVD-Unleashed

😄DDDDDD
Nenrandil
én az eredetit szeretném... deh... ha jól tom 19.én jelenik meg... ha meg késõbb az se baj, mert juni másodikán vizsgázom és ha azelõt veszem meg akkor mellékelhetem mellé borítékbana bukást is...Ergo az én premier dátumom a vizsga utáni buli következtében elszenvedett józanodási eljárás után junius 3.-a 😊...

\"A book is a book\" Clive Barker

Shaman

:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

GothiK Aesh
lehet hogy tul naiv vagyok de ki az aki elöször nem az eredetit akarja megvenni? 😛 mert nekünk kicsit többet kell aludni 😛

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Sheltem
Hát már énis alig tudok várni...

http://www.ir-base.hu/Upload/lol.jpg

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

uv
10 napot átaludni...de jó is lenne (bár valszeg nem is menne- legfeljebb egy medvének, annak is csak télen)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Nenrandil
már csak 10 napot kell aludni 😊😊😊

dr Kotász
A Tear of Asha nevû tárgyat kell megkeresned. A rejtekhelyét a P betûvel elõhívható térkép mutatja. A térkép egyes részei pedig a pályán található 3 db obeliszk megtalálásával válnak láthatóvá.

Plusz engedj meg egy pontosítást: nem heaven (menny), hanem haven (menedék).
Vki tudna nekem segíteni? A Demoban lenyomtam a heaven kampányban az ellenséges várat, már egy piros ellenfél sincs, de még mindig jönnek csapatok ilyen portálokon keresztül. A küldiben azt írják hogy kell vmi tears, nos az merre van mert már az egész mapot feltúrtam de sehol semmi. Elõre is köszi a válaszokat!

Nenrandil
addig meg önmegtartóztatás...

Nenrandil
jah!!! 😞 Juni 2. még sokkalta messzebb van... én akkor vagyok túl a mindenen...

precision
dejo hogy pont vizsgaidõszakra jön ki 😞

Bazinga!

Sheltem
10 napocska.

Sheltem
<#worship>

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
Flash fileként lehet lementeni ? Nekemis kéne

Agamemnon
Ez tényleg sirály, le is mentettem egybõl... persze azért még így is eleget kell majd vele játszani, mire mindez kisujjból menni fog....

Sheltem
Ja megvan én voltam láma

Sheltem
Ez kurvajó!

De hol a necromancy skill ? <#wilting>

GothiK Aesh
ez gecijó

dr Kotász
Itt egy rendkívül praktikus, az összes skillt és ability-t összefoglaló táblázat.
SP szan
Én sokat játszottam barbárokkal a H3-ban, általában a következõ skillekre gyúrtam:
1:Magic Resistance
2:Tactic
3😮ffence
4:Ballistic
5:Logistic
6😛athfinding
És elég sokat nyomtuk haverokkal multiban és sokan próbáltak szívatni a toweres magic-tápos hõseikkel, de nagyon lefagyott a mosoly a pofijukról a mágjaellenállásom láttán, meg miután simán legyaktam õket a harcban...<#mf1>, szóval próbáld ki õket szerintem, jó dolgokat lehet kihozni belõlük is.

GothiK Aesh
ha jobban megfigyelted itt a pokol a stronghold sztem felesleges berakni

Nenrandil
jah... habár én a strongholddal toltam a legkevesebbet anno... viszont ellenségnek szívesen raktam be õket, mert nem volt lelkifurkám nekrókkal legyakni a sök barbárt 😊

izsook
Remélem, mert ezzel a grafiakai megvalósítással kár lenne kihagyni Õket!

dr Kotász
Pontosan... Lesznek még itt orkok/trollok/ogrék, nem kell félni.
jazzy
#4363 #4364 #4365 koszonom.. bld commentjere nem reagalnek.