Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A book is a book\" Clive Barker
idézek:
"Hi
a game azt írja ki hogy 0.9-es verzió, vagy mostmár a játékok nem 1.0 -ként jelennek meg? Kiadják így és majd egyszer befejezik, patchekkel !? Valamint nekem nem megy a hálós rész és a credits -sem."
namostakkor?<#nemtudom>#nemtudom>
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Indul a móka.
Warez, hogy indul, mi a minimum konfig és egyéb köcsög kommenteket lehetne törölgetni keményen. Senki nem kíváncsi a kismajmok "már jön, este játszok" stb. megnyilváûnulásaira sztem.
Elvileg nekem mindegy, mert úgy is csak holnap szedem le addigra meg mindenütt fennlessz!<#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2006-05-10 PC Game ISOs Heroes Of Might And Magic V (c) Ubisoft *EMUDVD* UNLEASHED 52x50 MB
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PS. énis melóból nézem pedig😛
masok probaltak.
de nagyjabol mindegy, ha megsem lenne 100%, akkor kesobbi krekkel siman lecserelheto.
a reloaded verzio ettol csak a krekkben kulonbozik, a jatek tobbi reszet nem szokas piszkalni a krekkerek reszerol.
Nem minden arany ami hörcsög.
(amugy igen. )
Bazinga!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Emberek fent van a teljes játék😊)))
legközelebb én is jobban ránézek ki mit ír😊
"Client is intended exclusively for the multi-user game and contains 2 maps for the net battles on server Ubi.com. Opened Beta-testirovanie began on 26 January and will be prolonged 4 weeks, during which the players from entire peace can send their opinions and commentaries to developers. For activating distributiva it is necessary to pass registration and to obtain special key on the official site of publishing house Ubi Soft.
"
Ebben mi utal arra, hogy ez a teljes? Fõleg, hogy az oldal, ami ide mutat, azt mondja, hogy FULL ISO, és mégis csak 700 Mb? Mint a BÉTA?
Béta, vagy teljes?
Az elsõ link 450 MB-os file-t takar, gondolom a másik is hasonló méretüt. A béta mekkora volt?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"