Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
csakez már a valóság, és tényleg van ilyen RLS, nem csak elképzelések hegye 😊
Nenrandil
Jajjj jajjj gyerekek...nemérdemes kísérteni a sorsot...én inkább még alszom és csak álmodok a dologról...

\"A book is a book\" Clive Barker

mucsácsó
hmmm, azt írják, hogy a Game verzsönszáma 0.9, és nem megy a Credits, és a Network része....

idézek:
"Hi

a game azt írja ki hogy 0.9-es verzió, vagy mostmár a játékok nem 1.0 -ként jelennek meg? Kiadják így és majd egyszer befejezik, patchekkel !? Valamint nekem nem megy a hálós rész és a credits -sem."

namostakkor?<#nemtudom>
GothiK Aesh
Peace végül is jó hogy irtad ezt csak itt nem állja meg a helyét... egy homm4 után én ugyan megnem veszem az eredetit amig ki nem probáltam ingyen... mindekinek köszönöm a torrentes és egyéb crackes infot, jöhetnek még!

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Heroes.of.Might.and.Magic.V-RELOADED 😊

Indul a móka.
mucsácsó
CRACK ONLY:

HEROES V CRACK

sry ha vótmá<#rolleyes>
Hi! Most tolom a tört teljessel ( míg megjön a rendelt 😊 ), de sehogysem tudom a multiplayer módot elindítani (hot seat). Valakinek sikerült?
mucsácsó
de igazad van....
peace

NeoMaN
Nemtom ki itt a modi, de kezdjen el kíméletlenül moderálni.
Warez, hogy indul, mi a minimum konfig és egyéb köcsög kommenteket lehetne törölgetni keményen. Senki nem kíváncsi a kismajmok "már jön, este játszok" stb. megnyilváûnulásaira sztem.

Magic Boy
Bocsi ma kötekedõs napom van!
Elvileg nekem mindegy, mert úgy is csak holnap szedem le addigra meg mindenütt fennlessz!<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ez van kinn az NForce-n: 2006-05-10 PC Game ISOs Heroes Of Might And Magic V (c) Ubisoft *EMUDVD* UNLEASHED 52x50 MB 11192.

Voltan
Jaja, vágom. Csak nagyon utálok szarakodni az DTools-al, meg a spéci emulátor progikkal. Ezért kérdeztem, hogy mûxik - é.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mayday
Csak ez van ott:

2006-05-10 PC Game ISOs Heroes Of Might And Magic V (c) Ubisoft *EMUDVD* UNLEASHED 52x50 MB

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hát reloaded még nincs kinnt nforce-on csak az emudvd de már kerül fel helyekre a reloaded verzió is...
PS. énis melóból nézem pedig😛

Magic Boy
Nemnyert ugyanis a másik 2.39 GB!

dr Kotász
Srácok, én is felizgultam 😊 Nekem innen a melóból sajnos tiltott az NForce oldala, így lenne szíves valaki megmondani, hogy pontosan mit raktak ki oda? Ha full, akkor én is megkezdeném az ismerkedést a origi verzió megérkezéséig...
csaknem😄DDD LOL ugyanakkora mint a másik

Magic Boy
Hol találtad?<#wow2>

nem probaltam.
masok probaltak.
de nagyjabol mindegy, ha megsem lenne 100%, akkor kesobbi krekkel siman lecserelheto.
a reloaded verzio ettol csak a krekkben kulonbozik, a jatek tobbi reszet nem szokas piszkalni a krekkerek reszerol.

Voltan
Próbáltad is a cracket?

Ember nem nézted az oldalt? Már fent van a Wanadoonál...

Nem minden arany ami hörcsög.

azert tedd el az eredeti .exe t, ne kelljen mar ujratelepuiteni, ha kijon ujabb krekk.
(amugy igen. )

precision
Szal elvileg ha ezzel felülírom az exe -t akkor nem kell securomloader meg mittoménmi, és indulni fog simán?

Bazinga!

Sheltem
De utálom az ilyen kérdéseket.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igaz én meg is rendeltem úgyhogy csak addig játszom "feketén" míg meg nem kapom az eredetit...

52*50 MB nem lehet demo😊 az akárhogy zámolom 2600MB
Emberek fent van a teljes játék😊)))

jaja nem néztem meg a linket, amit beraktál😛P szal én vagyok a hibás ebben😊
legközelebb én is jobban ránézek ki mit ír😊

Agamemnon
Semmi gond, már én is rájöttem, hogy elbeszéltünk egymás mellett. Csak nálam a torrent nem szokott összejönni, mert valahogy nem tudom a rooter miatt a hálózatra szabadítani, és kerestem valamilyen alternatívát...

sorry akkor mi 2 különbözõ játékról beszélünk.. Heroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed én erröl, de hogy te melyikröl azt nemtom sajnos..bocsi, ha félreértésért😊

Agamemnon
Nekem az a szöveg nem azt sugallja, hogy ez a teljes verzió:

"Client is intended exclusively for the multi-user game and contains 2 maps for the net battles on server Ubi.com. Opened Beta-testirovanie began on 26 January and will be prolonged 4 weeks, during which the players from entire peace can send their opinions and commentaries to developers. For activating distributiva it is necessary to pass registration and to obtain special key on the official site of publishing house Ubi Soft.
"

Ebben mi utal arra, hogy ez a teljes? Fõleg, hogy az oldal, ami ide mutat, azt mondja, hogy FULL ISO, és mégis csak 700 Mb? Mint a BÉTA?

és milyen szövegbõl tippelsz te bétára?😊 nemvágom azt se..

Épp ez az, hogy ez nem a béta látom nagyon nem vágod...

Agamemnon
Akkor ez a béta...

Voltan
A béta install fileja, ha jól emlékszem 6-700 mega volt. Ez az clone verzsön meg cirka 2,5 giga.

Agamemnon
Hi, valaki, aki játszott a bétával, please látogasson el ide, és mondja meg, hogy lehet-e, hogy ez a béta, vagy a teljes verzió. Mert a szövegbõl a bétára gondolnék, de ma került fel a szerverre, és annak nem nagyon látom értelmét <#conf> ...

Béta, vagy teljes?

Az elsõ link 450 MB-os file-t takar, gondolom a másik is hasonló méretüt. A béta mekkora volt?

Voltan
Nem mondom. Ég a kezük alatt a munka 😄

http://users.atw.hu/chaostheory/H5_Game.rar

már van krekk is, amivel mukodik. csak nincs osszecsomagolva.

Én várok 1-2 napot addig biztos kijön valami kevésbé elindítás-fejtörõs verzió.
Agamemnon
Hát ez egy kellemes meglepetés... most majd egész hétvégén szórakozhatok, hogy leszedjem, és elindítsam. Sabaj, azt hiszem nagyon kellemes szórakozás lesz!

Voltan
Hoppá! Hogy mik történnek egy éjszaka alatt!!! <#wow2>

precision
kijött? <#wilting>
asszem meg fogok bukni a vizsgákon 😊

Bazinga!

Tud valaki olyan címet, ahonnan nem 4 -5 nap alatt jön le?
PLackó
<#wilting>

Pyotr
Na nekem sikerült elinditanom<#mf2>

&#9608;&#9608;

NeoMaN
Ja, tényleg röhej....

Magic Boy
Nem kávézok!<#ravasz1>

Sheltem
Kávét is hozzon neked?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mayday
Meg jojjon eleg, ne csak nehany darab!

(Egyebkent en nem tudom, a CDGalaxis honlapjan nincs konkretan 19-e, csak majus-junius datum 😞 )

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...