Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez a .doc -os megoldás nem a legszerencsésebb szerintem
Bazinga!
Heroes.of.Might.and.Magic.V-RELOADED-ben meg a régi, 0.9-es crack van..
nade fejezzük be, télleg megint warez, a lényeg az hogy:
-vagy clonet indítod
-vagy a RLD proper crackje
ennyi...
Na egy nagyon(!) kezdetleges Faq-t elkezdtem, várom a további infókat, ötleteket.
HTML formátum lesz a faq is nem doc, de azt majd otthon, kezdésnek jó lesz ez.
ugyanezt irtam.
kiveve, hogy en nem tudom hogy Heroes.of.Might.and.Magic.V-RELOADED ebben mi van csomagolva.
szerinted ez : Heroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix
en meg nem tudom.
Aki játszik, már, az dobja a képeket, fontosabb infókat.
Pl. felmerült a demó alapján, hogy 1 várban csak 1 típusu hõs toborozható...
Van-e WAIT ikon? stbstb...
erre lépett a RELOEADED a DEMO exevel, ami ugye 0.9 volt.
most lázong a nép, mert rájöttek hogy nem jó az a 0.9, és erre most kidobta a PROPER-t (a tényleges, javított) verziót, ami 21 megájával elárulja, hogy tényleg jó, és írják is hogy ezzel a PROPERrel 1.0.0.27 a verziószám...
szóval az van hogy:
vagy szeded az UNLEASHEDET és trükközöl, vagy a RELOADED PROPER crack-ét használod ahelyett.
Heroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix <<< errol nyilatkoztak mindig. ez a szar 0.9 , de azt meg senki nem mondta, hoyg ez lenne a reoaded csomagban!
Heroes.of.Might.and.Magic.V.Proper.Crack-RELOADED
21 MB
Heroes.of.Might.and.Magic.V.Proper.Crack-RELOADED
H5_GAME.EXE -be az láthatja hogy OTT a verziószám
v0.9. 11279872 bytes dated 2006-04-06 17:28:16
Elvilege RETAIL/STORE NEM LEHET v1.00 alatti verziószámú
(esetleg pár SHAREWARE/FREEWARE/INET CORE).
Köszi az Upload-ot.
Egyébként a Heroes4 -ben SEM VOLT Multiplay csak a v2.0-
tól (ha jól emlékszem, a Heroes3 is valahogyan így volt)."
"Jáááj már. Crack exére jobb gomb, tulajdonságok, verzió.
Oda van írva, hogy v0.9 spdemo azaz a demo crackjével szórakozik a RELOADED. (Gyengébbek kedvéért az 'spdemo' single player demo-t jelent.)"
számításunk bebizonyosodott, RELOADED megint átb*szta a népet, mint a BiA: EiB idején...
2. Amint kipróbáltam este.
Tárhely megvan, hogy hova linkeljem ki a faq-t, egy word fileba összeírom(amint tudom) és ott lesz a collectors kép mellett(helyileg is).
a krekk meg egy demobol kibuheralt exe, es szar 0.9
most mar csak 1 kerdes maradt.
a reloaded fele kiadvany mit tartalmaz krekk es anyag teren.
Nem minden arany ami hörcsög.
mert gondoltam arra, hogy a crackelés után lesz 0.9 a verzió, mert az még lehet a DEMO idejébõl való...vagy maga a DEMO exéje?
erre jó lenne pontot tenni, bocsi hogy megint warez, de erre marha kíváncsi vagyok, és szerintem nem csak én 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sajna 0.9 es verzio.
Grat a moderátori kinevezésedhez és jó munkát!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
krekk nelkul?
mert az a krekk , amit ide is beirtam h5game.rar az egy 0.9 es krekk.
de maga az unleashed verzio lehet hogy 1.0!
Ja és köszönöm.
Bár engem a multi és a credit zavar a legkevésbé, de ha leszedek valamit az legyen teljes!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az a baj, hogy irnak ilyet is olyat is.
eleg erdekes, hogy ilyen nehez eldonteni, hogy 1.0 vagy 0.9 az amit lat az ember.
szomorusagom, hogy az unleashedet letoroltem ( mar ami lejott belole ) most meg ugy nez ki, a reloaded a szar?!
eh.
lehet pont fordítva?
de szvsz egy és ugyanaz a kettõ..
bár akkor iygekszem bekötni egy gyors netet h letudjam szedni, és utánna sztem megveszem eredetibe -.-
hm látom Sheltem lenne a házigazda, é nis szerettem volna lenni dehát ah õ ráér akkor nyugodtan, támogatom! -.-
szal van 2 verzio
unleashed es reloaded.
aszondjak reloaded 0.9 es verzio multi nelkul
unleashed meg krekk nelkul 1.0 es multi is van benne.
kerdes:
hmm?
ÁÁÁÁÁ!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De nekem ma pl kurvára nincs melóm, és van idõm nézni / moderálni, szívesen elvállalom.
Most írni kell a modi topikba, vagy Punker úgyis olvassa, hogy mi történik itt?
amúgy Sheltem-et támogatom! 😊
mellesleg látom énis elõre, hogy mi lesz itt (meg már mi van), úgyhogy ehhez több modi kellene, az tény, de csak mondom...
Igaz most jon le.
AAAARRRGGHHHHHHH BASZKI MIOTA VAROM GECIEK!!!!11
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"