Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kell még valami kattingatok még képeket😊
██
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
😊)))
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
annak is örülök h sikerült beraknom néhányat
<#lama>#lama>vagyok az ilyesmihez
██
az ubinál kérte a kulcsot a többit nem vágom!
pályaszerkesztõt nem találtam,de a scenario fasza benne:
a többi kép a galériában
██
2. Football Manager
3. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. Heroes of Might & Magic V.
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek
10. FORMA1
hehe, jövünk fel jee 😊
Lenne egy fontos kérdésem: Van a játékban pálya-generátor??? Sehol nem találtam errõl infót, hátha itt vki tud segíteni...
Nem minden arany ami hörcsög.
Akinek már lentvan, nézzen rá a multira plz! Helyi háló, egy gépen ketten szimultán, ill. közvetlen IP neten keresztül vannak-e vagy csak a JUBI szerver létezik?
Közben csinálom a FAQ-t is.
Jöhetnek ötletek másoktól is mik menjenek még a FAQ-ba.
██
Nem tudja valaki, hogy mi újság a bolti megjelenéssel? (egyáltalán hol jelent meg?)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Beleírtam amit kértél, köszi az infót <#eljen>#eljen>
FAQ ban is ott van, letöltési hely itt nem téma <#ejnye1>#ejnye1>
2 legyszi ird bele a faq ba , hogy a "Heroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix" szar.
http://rapidshare.de/files/20092792/H5_GAME.EXE.html
nekem ne magyarazd mi az unleashed. en egy szoval sem irtam, hogy ok csinaltak a krekket, sot azt irtam, "az uleashed verzio korul megjelent krekk".
az a nev amit bemasoltam(eroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix) ,meg az a nev amin terjedt a hibas crack.