Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GothiK Aesh
de az msn nem dynamikus, meg nekem az ip se 😛

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Shan
ja-ja..most akartam írni, hogy mindjárt megkezdik a "Magyarítást hol találok hozzá?; Fordítása készvanmá?"-típusú üzenetek árasztását...
Pyotr
jól van b@zdmeg a többit megkapjátok avatár méretben<#mf2>
ha kell még valami kattingatok még képeket😊

&#9608;&#9608;

NeoMaN
A "játszók" IP címe nagy részben dinamikus... 😊

NeoMaN
Jól nyomod, de infranwiev-ben van egy olyan opcijó, hogy kép átméretezése. (resize).

Sheltem
Megint bõvítettem picit a FAQ-t találtam némi hivatalos infót a gépigényrõl így hát gyorsan bele is írtam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Okés.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Képek alapján megy Local Network-el NET-keresztül, hamachival helyi hálót emulálva!!!!!!!!!!!
😊)))

mucsácsó
én bennelennék asszem 😊
mucsácsó
jaja....hát ez picit bánt engem is, aszittem ideiglenes, meg a 0.9 miatt...de nem...
GothiK Aesh
sheltem ha müködik majd az ip s multiplayer akkor lehetne a faq mellet egy sg homm 5 közösség fejléc, és gyüjthetnénk oda a jáccók ip- illetve msn cimeit, és lehetne jó kis partikat nyomni ennek segitségével

Pyotr
bocs csak elkapott a hév😊
annak is örülök h sikerült beraknom néhányat
<#lama>vagyok az ilyesmihez

&#9608;&#9608;

GothiK Aesh
pyotr egy picit kisebb képeket köszi 😊

GothiK Aesh
sajnálattal látom hogy a panelek maradtak fapadosak 😞(((

Pyotr
a multiplayamenü alatt 3 lehetõség van:

az ubinál kérte a kulcsot a többit nem vágom!
pályaszerkesztõt nem találtam,de a scenario fasza benne:

a többi kép a galériában

&#9608;&#9608;

mucsácsó
még annyi hírt találtam egyenlõre (Sheltem írhatod F.A.Q.-ba is akár), hogy a game megy az IMAGE nélkül is (azaz DVD nélkül), ha crackeled.
NeoMaN
2 emeber egymás ellen (akár hamachicval) IP alapján tud-e nyomni, vagy csak ubi szerver? Ezitten a nagyonnagy kérdésem!

mucsácsó
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Football Manager
3. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. Heroes of Might & Magic V.
8. SilkRoad Online
9. Humoros és aranyos képek
10. FORMA1

hehe, jövünk fel jee 😊
mucsácsó
dehhhhülyevagyok...ez Hot Seat...aszitten Net play...sry...
Sheltem
Na ez az ami engem is nagyon érdekelne.

mucsácsó
és ezelõtt dobta be a CD-kulcs bizét? vagy ezután?
netán hogy kerülted el?
Hello
Lenne egy fontos kérdésem: Van a játékban pálya-generátor??? Sehol nem találtam errõl infót, hátha itt vki tud segíteni...
Sheltem
Köszi, frissítettem a faq-t.

Pyotr
multiplayer menüpont alatt

&#9608;&#9608;

Nem akaok hülyeséget kérdezni de nem aztí rták, hogy magyar nyelv is lesz a dobozban? Nem értem ez akkor miért nem tartalmazza? Esetleg a maradék 9 nap alatt akarják lefordítgatni?

Nem minden arany ami hörcsög.

Botond
Ezt hogy sikerült elõcsalni?
Pyotr

&#9608;&#9608;

NeoMaN
Ha nem kulcsos, akkor klón a tuti.

NeoMaN
Tényleg, CD kulcs védelem van???????

mucsácsó
szerintem még nincsen UBI szerver egy sem, korai még 😊

majd pár nap múlva indítják...
NeoMaN
Ja, a megjelent az helytelen! 😛P

Akinek már lentvan, nézzen rá a multira plz! Helyi háló, egy gépen ketten szimultán, ill. közvetlen IP neten keresztül vannak-e vagy csak a JUBI szerver létezik?

Sheltem
A törtben még kérdéses, egyébként lehet persze.

Ez nekem miért nem jelenik meg? Valaki fel tudja rakni valahova?
Lenne egy láma kérdésem,ezért nemkell lehúrrogni.Szóval a Heroes V-ben lehet online is játszani?
Botond
Gyárból kilopták simán,még nem jelent meg. Az majd május 19. Addig várunk türelemmel. Meg warez verzióval. <#zavart1>
Sheltem
Szeintem most jól néz ki így, ha nem jelezd nyugodtan és módosítok.

Közben csinálom a FAQ-t is.

Jöhetnek ötletek másoktól is mik menjenek még a FAQ-ba.

Sheltem
Csere is volt 😊

Pyotr
na itt van kettö, igaz nem a legjobbak😊
képek
ugy linkelem mert kicsit nagyok

&#9608;&#9608;

Kandurex
Cserét írtam. De én már csak javaslok, a topik a te ügyed 😊

Nem tudja valaki, hogy mi újság a bolti megjelenéssel? (egyáltalán hol jelent meg?)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Így gondoltad kb?

Botond
SG galéria ;-)
Kandurex
Hááátõõõ, kicsit érdekesen néz ki ez a banner. Javasolnám, hogy a "megjelent" szöveget kicserélni a "FAQ" -val. Mert így elég furcsa a vágás :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pyotr
köszi!
most akkor az a kérdés hova töltsem a képeket

&#9608;&#9608;

Sheltem
Tudom, hogy tud menteni, csak közben melózok is.

Beleírtam amit kértél, köszi az infót <#eljen>

Sheltem
Ilyen hozzászólásokat mellõzz légyszíves.

FAQ ban is ott van, letöltési hely itt nem téma <#ejnye1>

mucsácsó
jólvanna, hát ne pattogj, én csak mondtam, mellesleg nem konkrétan neked akartam azt, más is olvassa ezt a fórumot, nem tudhatja mindenki...
héló word tud html ben is menteni!

2 legyszi ird bele a faq ba , hogy a "Heroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix" szar.

Botond
Infranview. Ingyenes képmacerálós izé.
reloaded proper crack

http://rapidshare.de/files/20092792/H5_GAME.EXE.html

nekem ne magyarazd mi az unleashed. en egy szoval sem irtam, hogy ok csinaltak a krekket, sot azt irtam, "az uleashed verzio korul megjelent krekk".
az a nev amit bemasoltam(eroes.Of.Might.And.Magic.V.EMUDVD-Unleashed crackfix) ,meg az a nev amin terjedt a hibas crack.

Pyotr
tga kiterjesztésü a screenshot!
akkor most hogyan?<#lama><#wilting>

&#9608;&#9608;