Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok nemtudjátok, hogy mi van az atw-s oldalakkal és mikor lesz jó újra az atw szervere?
ON
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
+ egy vélemény azzal kapcsolatban, hogy sokan kifogásolták azt, hogy egy várban csak egyféle hõs választható:
1. Itt a fajoknak vannak speciális skilljei. A H3-ban minden várban volt ugye harcos és mágus, de azokat minden fajnál nagyjából egyformán lehetett fejleszteni. Így viszont sokkal markánsabb különbségek lesznek a fajok között, sajátos íze lesz pl. a Wizard artifact-összeszerelõ vagy a Sylvan hõs kedvenc ellenség skilljére építkezni. Ráadásul sokkal kevésbé lesznek használhatók az adott várban felvett más fajhoz tartozó hõsök, mert ugye nem tudják használni a speciális épületüket. Jól ki van ez találva kérem...
2. A H3-ban az volt a tendencia, hogy különbözõ módon indultak a hõsök, de egyre hasonlóbbak lettek, pl. mindenki kapott logistics/pathfinding/wisdomot. Most viszont egyforma (egyféle) az indulás, de a valóban dinamikus és szerteágazó skillrendszer miatt drasztikusan eltérõ magas szintõ hõsöket kapsz. Szal úgy is vehetjük, hogy egy váron belül 100-féle hõsöd is lehet, de ez rajtad múlik, nem elõre van kialakítva. Te döntöd el, mágiát vagy harcot tanul inkább a hõs, nem pedig bele van programozva.
Úgyhogy szerintem akár úgy is tekinthetjük, hogy jobb a mostani rendszer, mint a „csak” kétféle hõs közül választás.
Saint of Underworld N/Me
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
😞
Azért ez gáz.
Nemtom minek van az csicsázva (a sorrend felcserélõdése), egyszerûen nem tud engem követni, így meg én nem tudom azt nézni, mivel szart mutat...
Mivel 2en szóltatok módosítottam a dolgot legyen ahogy akarjátok, FAQ csinosítva.
2 dolgot nem írtam át "gyermeteg" kifejezésrõl rendesre aki belegondol rájön majd, hogy miért nem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagyon tetszett a beszámolód, énis nagyon elégedett vagyok a játékkal, illetve mégsem mert nincs rá elég idõm 😞
Viszont muszáj kicsit kötözködnöm veled:
***OFFTOPIC***
"Az átvezetõk olyanok, mint pl a warcraft 3-ban is voltak. De míg oda tök fölöslegesek, mert az a játék a gyogyósok stratégiája (gyorsan kattintgass, építs, minél többet minél rövidebben), addig ehhez az egészhez nagyon jól mennek. "
Ez nagy butaság, ha érdekel a dolog dobj fel egy 1.20 as patchet a war3 frozen thronera és nézz meg 1-2 demót a wcreplays.com incup / wc3l verseny demói közül.
Abszolút nem a gyors kattintgatás a lényeg, sõt ha megnézed(már ha érdekel) láthatod a demókból is, hogy ameddig csak lehet low upkeep azaz 40es népességgel mennek pontosan az aranybevétel miatt. Azonkívül a legnagyobb sereget is pikkpakk le lehet zúzni ha jól játszol.
Na mind1 nem akarok nagyon belemenni ez Heroes topic, de a warcraft3at ne szidjuk az egy gyöngyszem, én mai napig játszok vele Battle.net en és imádom.
lemerem fogadni, hogy elõbb volt hozzá egy halom cheated, mielõtt a 3DO kitalálta, hogy legyen 5. rész is...😊
ratyi<#mf2>#mf2>
http://gaborszantai.co.uk/
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\"A book is a book\" Clive Barker
amúgy meg lestem a Credits-et, hát lehet ezért lesz magyar nyelven is? pár magyar név van benne...íme egy shot:

dehát tudom milyen a game, nem véletlen volt az hogy elkezdtem a DEMO-ban egy Custom mapot olyan délután fél 5 körül, és toltam este 9ig...áhh, hát látom elõre az átalvatlan éjszakákat 😊
Mess with the best, and die like the rest...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Fagyások: nekem x800 XT van a gépben, és nekem is volt, hogy kb. 15-20 percenként fagyott, utána fekete kép és visszament a játékba. De egyszer-kétszer totál halál lett. Feltettem az ATI 6.4-es driverét, azóta is tolom, próbáljátok ki, akinek ATI van.
Bugok: komolyan mondom, nem találtam eddig semmit. Apróbb hibák vannak, pl. amikor a griffel felrepülök (Battle Dive) és amikor leér, képes a vár elõtti szöges árokba (vagy mi) érkezni, ahol ugye egybõl pár meghal. De ez ritkán van.
Sztori: most fejeztem be a Heaven kampányt, kezdõdik a démonos. Az átvezetõk olyanok, mint pl a warcraft 3-ban is voltak. De míg oda tök fölöslegesek, mert az a játék a gyogyósok stratégiája (gyorsan kattintgass, építs, minél többet minél rövidebben), addig ehhez az egészhez nagyon jól mennek. Marha jól össze lett hangolva a játék a sztorival, egy-egy mapon belül is jó változások akadnak.
Irányítás: egy picit szokatlan az elején, de egy-két küldetés után ,már nincs gond. A lényeg az, hogy amíg régebbi részekben a ló ikon közepét kellett a tárgyra kattintani, most az ikon fejét kell. Utána már minden megy simán.
Mapok: ahogy nézem, 30 küldetés van, 6-féle városban. Nem mondanám túl soknak, de ezzel a 40-80 játékórával a mai idõkben atom. Ezen kívül van egy adag skirmish küldetés is, illetve a multi pályákon is lehet tolni. Szóval ezzel még hozzájön kb 60-80 óra, így már brutál.
Gépigény: az én gépem: 3 Ghz P4, 2 GB 533 Mhz RAM, ATi X800XT 256 MB, és ezen a masinán röccenés nélkül megy full felbontásban. Ez ma már nem egy túl nagy erõgép, és ha megnézzük a látványt, akkro azt merem mondani, hogy jól megírták.
Hangulat: zseniális!!! Végre!! Kicsit féltem tõle, hogy csak nevében marad Heroes, és elõ kell vennem a 3-as részt ismét, de nem. Szerencsére!
Hõsök: már valóban nincs választható típus. És sokkal jobban függnek az adott várostól, mint az eddigi részekben. Fel lehet venni más városból való hõst is, de nem sok értelme van. A fejlõdés tényleg úgy van megoldva, hogy elég tág határok között lehet formálgatni a hõsödet. De már nincsenek übertáp mágusok, akik minden iskola varázslatait megtanulják. Ez így jó és rendben is van, mert (mondom csak most jön a démon) így gondolom más és más stratégia kell majd a harcokban. Tehát ez is jó lett.
Ha kihagytam valamit, majd pótolom. 😄
Egy nagy nagy nagy csillagos 5-ös a Nivalnak, hogy egy ilyen múltú sorozat folytatását el merték vállalni és még egy csillagos 5ös azért, mert sikerült nekik!!! 10-es skálán tehát 10 pont a game nálam!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
"az epitkezes is gaz, igy, hogy nem lehet latni az osszes epuletet."
jobb lent, az építkezõ menünél a tekercsre katt
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
de rendkivuli modon zavaro ez a 3d perspektiva. nehez kibogozni, nehez navigalni.
bugokkal nem talalkoztam. campaign t jatszottam, az elcsorgott, talan azert mert nem volt ellenfel.
zavaro az is , hogy a lovacska ikon bal felso sarka a pointer csucsa, igy azzal kell celozni.
az epitkezes is gaz, igy, hogy nem lehet latni az osszes epuletet.
az otletek jok, de ez a 3d nagyon lerontja a hasznalhatosagot.
athlon xp 2500+ 1gb ram , ati 9600pro 128MB ezzel 1024 ben very low detaille, a grafika sebessegevel nem volt gond.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Lenne egy kis gondom.
Megvan a játék. reload-es változat. crackeltem.
Játszottam vele tetszett is. DE kb 20 perc után ráfagyott a kép a monitorra, és csak taskmanaggerrel tudtam leirtani. ujra proba ugyanaz 20 perc után, addig semmi gond de egyszercsak lefagy innen már csak restart segitett. Ezután pedig már el sem akar indulni a játék. ismeretlen hibát dob ki. Letöröltem, az egészet, regeket is kiszedtem. Ujraraktam, és igy sem indul. most a codeceket is ujranyomtam de ugy se jo...
Van valakinek ötlete mi lehet? Vagy esetleg másnak volt ilyen? Esetleg nem 100%os a crack?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
én mondanék máááá valamit, de még 6-7 file 😞
már 11-dél óta szedem 😞
512kbit rlz..hát erre telik 😄
ha kitörlésre került felteszem másképp a kérdést. van már megjelent teljes végleges verziója? ez már a full játék?
A 3. mapot toltam végig Haven champ.ban, de újrakezdem nehezebb szinten.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
FAQ ahhoz, hogy az osszes kampanyt jatszhassuk defaultban!
1) megkeressuk total commanderrel a a 'jatek mappaja'\data\data.pak filet (en esetemben D:\games\Heroes of Might and Magic V\data\data.pak)
2) szepen ranyomunk 2t, mintha 1 tomoritett allomany lenne, bemaszunk a Campaign "mappaba"
3) C2...C6.xdb fileokat kimasoljuk 1 altalunk valasztott mappaba
4) levesszuk roluk az irasvedettseget, majd megnyitjuk oket szepen egyessevel, es valahol az elejen keresunk bennuk 1 olyan reszt, hogy
<DependentCampaigns>
<Item href="C'x'.xdb#xpointer(/Campaign)"/>
</DependentCampaigns>
(ahol az x 1 szam)
ezt a reszt ugy modositjuk, hogy elso 2 sort toroljuk, 3.ban pedig a perjelet a vegere tesszuk, tehat ennyi marad belole:
<DependentCampaigns/>
5) miutan az osszes filet igy vegigmodositottuk, a data.pakban levoket toroljuk, a modositott file-jainkra visszarakjuk az irasvedettseget, majd visszamasoljuk oket a data.pak/Campaign-be
6) elinditjuk a jatekot, innentol elvileg az osszes kampany elerheto
FIGYELEM! Mindenki sajat felelossegre probalja ki, reinstall is lehet a vege.
Ha tényleg ennyi hiba van benne, akkor megvárom az elsõ patch-et.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"