14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#6790 szvsz wizard, és ranger ultimate ability megéri -
haxoror #6789 Én inkább utolsónak hagytam őket, a megjelenő csapatok egy csomó tapasztalat pont amúgy meg ártalmatlanok -
#6788 en nem tartom olyan durvanak az ulti abilityket, hogy arra epits.. se kampanyban, se mashol -
haxoror #6786 Így a kampány küldetések alatt van értelme rágyúrni az ultimate abilitykre?
Meg lehet őket még időben szerezni szal nem csak az 5-ös missionok végén hanem korábban is?
vagy inkább hanyagoljam? -
haxoror #6785 Öld meg a körben álló druidákat -
joe69 #6784 na megcsinaltam ujra a nekromanta elso missiont, es megint nem ment tovabb ez a franya jatek.
valaki plz kuldjon egy mentest amin a nekromanta 2es mission hozzaferheto
elore is koszonom -
kutyafulu #6783 Helló!
Hogy kell az Inferno 3. pályáján a Source of Druid varázslatot megsemmisíteni??
-
#6782 es szerinted nem lesz tobb nagy map kesobb se ? nem, nem fogunk minden 2. mapon savet kuldeni -
#6781 nema kamerával van a baj,hanem gyenge a gépem..:S akad mint állat. szval vki egy save-t pls -
#6780 ellensulyozni fogjak a fasza tamadovarazslatok, hidd el :] meteor shower istenjo -
#6779 meg az se árt, ha a catapult nem 30 kör alatt szedi le az egyik falrészt... -
#6778 Mondjuk a többi kampány érdekes lesz, hisz alapesetben inkább a varázsló hősök felé húzz a szívem. Aztán csak úgy gúvadni fog a szemem, hogy 1 - 2 egység még se olyan erős :p -
#6777 FAQ-ba betettem xls-ben -
#6776 Grat. Tökugyanez volt az én koncepcióm is. Attack, Defense, Leadership, War Machines, zéró varázslat.
Felhívnám a figyelmet az elhanyagolt War Machines skillre. Ha expert szinten tudod, és van mellé First Aid és Ballista ability-d, akkor a sátor 100-at gyógyít feltámasztó üzemmódban, a ballista pedig hőstől függően 200 körül sebez. Élet-halál kérdése lehet. -
#6775 Ez brutális lehetett... -
#6774 Elküldtem. -
#6773 Nah, szerintem is über a játék. A Haven kampányt, ahogy elterveztem, harcos karakterrel viszem túl, persze hard -on. A 4. pályánál tartok és azt hiszem elég beszédes ez a kép:
kis takony parasztból durva lényt csinál bónuszokkal a harcos kari. Nem gyenge, a lovas pl. angyal szintű egység :D annyira fel van turbózva. Expert luck, expert defense, expert attack, expert logistic :D
ISTEN A JÁTÉK :p -
#6772 "Kérünk Titeket, hogy a lehető legalaposabban tanulmányozzátok a F.A.Q. -t mielőtt kérdést tesztek fel!"
Bazi nagy piros betűkkel a bannerba:)
-
#6771 http://www.sg.hu/galeria/10909125811147979211.jpg -
#6770 Shift. Faq. -
SeLFisCH #6769 Kérdés plz: Hogy tudom lényeimet megosztani? Mondjuk avn 200 gremlinem egyben és 100-100ra akarom osztani -
kutyafulu #6768 Helló!
Hogy kell az Inferno 3. pályáján a Source of Druid varázslatot megsemmisíteni?? -
SeLFisCH #6767 Egyébként emgtaláltam amit kerestem ^^ Multiba volt a Hot-Seat :D -
#6766 Ha valaki már végigvitte, akkor légyszi tegyétek be a FAQ-ba a szükséges file-okat, útmutatással együtt, mert attól tartok még sokáig kell a "légyszi küldj egy mentést" üzeneteket olvasgatnunk.... -
#6765 Amúgy engem csak zavartak a + hősök. A warlocknál is kaptam egy extra puncit, és áld beraktam egy zárdába. Leírtottam mindent, és utána mozdultam meg vele. Púp a háton:) -
#6764 Egyként Godrick most 20-as vagy 21-es.
:) -
#6763 Nemjól állítottad be a kamerát... -
#6762 Tudom és nembaj. Annál jobb a géééém!
Mais: ISTENI EZ A GAME!
:) -
#6761 vki küldjön save-t,mert akad a haven 4ik küldetése,túl nagy a pálya.... thx -
#6760 Mer ha nem az uccsó, akkor később ciki lesz a godric miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Godricot majd ki kell nyirni, nekem 10-es volt, de ha pl 30-as, akkor már lehet kellemetlen:) -
#6759 Nem, a második Nekrós, az Attack nevű. :)) -
#6758 Ez melyik pálya? nem az uccsó nekrós? -
#6757 Aha, csakhogy úgy nem tudod kimaxolni a híródat, aztán akésöbb baxhatod. :) -
#6756 Ja, mivel Godrick és a Nekróm is MAX-on volt, Godrickkal mentem nekik. Nekroval HERO-val simán buktam a csatát...
(nemtom miért) :( -
#6755 Jesszus:D Az 1-2. héten be kell támadni, és lóf*sz sem lesz neki:P -
#6754 Brutális csata. DE NYERTEM! :))
-
#6753 Avoid enemy guards/patrols, asszem ez van megadva az objective-k között... -
#6752 csináld újra azt a küldit, más ötletem nincs... -
SeLFisCH #6751 áh nem régen toltam heroes3al lehetetem úgy 9-10 éves , vayg több nem emléxem :DDD
Tegnap 20 percet toltam vele csak ^^ most izzítom -
#6750 blódréjnezz inkább :)))))