Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Tegnap reggel indulás elõtt csak körbe kukkantottam, hogy mik jelentek meg, erre ott látom virítani a Heroes 5-t. Hát alig vártam, hogy ma végre haza érjek.
Már túl is estem az elsõ próbán, s "természetesen" az elsõ dolog amire kiváncsi voltam, hogy a full is fagy-e a demóhoz hasonblóan a várban, s azon belül is az építés képernyõn. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy éppen úgy fagy... 😞
Már csak 2 apró reményem maradt egy a hibát javító patch, illetve a rendszer újra telepítése.
Miután körbenéztem a neten a patch után picit elkeseredtem, hogy nem leltem rá a kincsre, így nincs más lehetõségem, mint egy rendszer újra telepítése.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
feladom, május végén jön az új gépem, addig csak kibírom...😞
http://gaborszantai.co.uk/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
segitség kéne
heroes 5
be jön a játék és amikor a páját akarom be tõlteni akor ki lép
mit csináljak
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Rohadtul idegesítõ!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
olyan problámám van hogy a 2. mission (Rebellion) véghezvitele után
nem lehet elkezdeni a 3.-at, sõt campaign selectben még a 2. is átvált nem válaszhatóra. ha a mission1 fölé viszem a cursort akkor az el is tünik.
ez mi a faxtól lehet?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
mert akkor ez egy rossz vicc...
ja és a sugo is magyar lesz mert én azt is lehet meg csinálom
P4-3GHz, 2 GByte ram, Radeon 9800Pro 128...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
elõbb sikerült végre kipróbálnom a teljes verziót, megcsináltam a haven elsõ tutorial-kampánymapját, meg elkezdtem egy custom mapot necropolissal. jó dolog azt tudni, hogy még sok újdonság vár rám, mivel teljesen csak a haven és inferno lényeit ismertem meg (a demoban). a képzettségrendszeren nekem még kissé nehéz kiigazodnom, és nemszeressem, hogy az jobban hasonlít a 4. rész rendszeréhez... (jó, talán épphogy az volt a 4. rész egyetlen erõssége számomra, de mégiscsak sokkal egyszerûbb a 8-rubrikás 3. részes megoldás. gyakran amúgy az ijeszt el egy új játéktól, hogy meg kell ismernem 😛 a homm alapjait szerencsére már régóta ismerem, és imádom, sszlaszas...)
a gépem kissé szar hozzá (athlon xp 2500+, 512ddr, radeon9200se 64 mega) de 800x600-ban normalon elfogadható az fps, meg a töltési idõ is.
naszal még jáccok vele néhány órát (vagy napot, esetleg hetet)... aztán kiderül, tud-e annyiva függõvé tenni, mint amennyire a 3. rész tudott... 😛
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar