Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
renccertelepítés kell, mert nekem sem a béta, sem a demó, sem a full nem fagyott soha

NeoMaN
valami gáz van nálad, nem lehet képregény!!

Sephi
Alitolag a lemezen levo DirectX telepitese segit a bajon. Es a legujabb nVIDIA driverek is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Fene egye meg, annyira széleskörû az abilities fejlesztés, hogy nem tudom mit nyomjak a sok finomság között. Haj, haj, van mit felfedezni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
A játék persze a fagyást leszámítva szuper. A hangulat nagyon jó. Rögtön bele is kezdtem a kampányba. Most már csak egy kéréds maradt tanulva demóból...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon bevállaljam-e a Logistics skillt? De asszem hû maradok a kedvenc skillemhez, s bár ismerve a következõ kampány elején ennek visszaütését, mégis úgy tekintek rá, hogy érdekesebb lesz a játék.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Hát én is pont "jókor" mentem el konferenciára...
Tegnap reggel indulás elõtt csak körbe kukkantottam, hogy mik jelentek meg, erre ott látom virítani a Heroes 5-t. Hát alig vártam, hogy ma végre haza érjek.

Már túl is estem az elsõ próbán, s "természetesen" az elsõ dolog amire kiváncsi voltam, hogy a full is fagy-e a demóhoz hasonblóan a várban, s azon belül is az építés képernyõn. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy éppen úgy fagy... 😞
Már csak 2 apró reményem maradt egy a hibát javító patch, illetve a rendszer újra telepítése.
Miután körbenéztem a neten a patch után picit elkeseredtem, hogy nem leltem rá a kincsre, így nincs más lehetõségem, mint egy rendszer újra telepítése.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

most már mindent frissítettem, 800×600-ben ezen a konfigon képregény...

feladom, május végén jön az új gépem, addig csak kibírom...😞

http://gaborszantai.co.uk/

Sephi
MEKKORA LETT EZ A JATEK GECIEK! IMADOM!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

De csak már találtam normális exet igy müxik normálisan!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Kandurex
tényleg :/

Kandurex
a game menüben :/

Kandurex
Tanulmányozd a helyesírási szótárt pl.

Kandurex
nem

sziasztok
segitség kéne
heroes 5
be jön a játék és amikor a páját akarom be tõlteni akor ki lép
mit csináljak
Acidlich
nekem is ez volt az egyik 1. dolgom h megnezzem van e szerkeszto, miutan feltelepitettem, mondanom sem kell, nagyot csalodtam. hat remeljuk mielobb belepatchelik, mer ez igy nagyot ront az osszkepen, foleg h nevetsegesen keves a custom scenario is..

Sheltem
Megtörtént <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
<#hehe>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Valószinûleg az optionsban.

NeoMaN
jó crack nem lehet

Magic Boy
Skaccok a trainert hol kell kikapcsolni?
Rohadtul idegesítõ!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

crack lehet nem jó

mucius
hali!
olyan problámám van hogy a 2. mission (Rebellion) véghezvitele után
nem lehet elkezdeni a 3.-at, sõt campaign selectben még a 2. is átvált nem válaszhatóra. ha a mission1 fölé viszem a cursort akkor az el is tünik.
ez mi a faxtól lehet?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Sziasztok! Remélhetõleg lesz megoldás arra, hogy az angol verziót magyarosítsuk, úgy mint a Fifa 06-ban (ott ugyanis minden nyelv benne volt az angol DVD-ben , és ott csak 2 .db filet kellett módosítan). Sztem érdemes várni egy pár hetet, amíg ki nem derül, hogy van-e lehetõség erre. Üdv, Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

NeoMaN
Szerintem meg menj vissza még egy pár magyar órára.
😛PP

Shiwo
nálam "ennyi"..azaz nem sok...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

még1 dolog miatt elégedetlen vagyok: tényleg ennyi összesen a custom map-ek száma, vagy nálam egyedi eset?😊

mert akkor ez egy rossz vicc...

Davidus
igaz hogy szarabbulk fut a full mint a demo?😛

V9ykn8_TZL0

te meg ragd ujra a játékot

az jó és mert én junius 29 röl hallottam
ja és a sugo is magyar lesz mert én azt is lehet meg csinálom

lenne egy kérdésem, túl vagyok az Ati és directX frissítésen, és elviselhetetlenül szaggat minimál beállításon, lehet valami tenni?

P4-3GHz, 2 GByte ram, Radeon 9800Pro 128...

Shiwo
miután magyarul jelenik meg, gyanítom nem készítenek hozzá külön magyarosítást..

Botond
Elméletileg május 19. Szerintem is jó lenne visszarakni a FAQ mellé,hogy megjelenés várhatóan május 19.
Shiwo
határeset...

vagy ha elöbb meg kapom szöveg fájlt meg lesz hamarabb a z egészé

a demo bol kiszedett dolgaimé mert tudtommal teljes még nincs kinn

agusztus ra lesz kész az enyim

de nem mindenki tud angolul😊

létezik egy hivatalos oldal...
nyugi, megoldják! nem hinném, hogy hagyják úgy tönkremenni a dolgot mint a heroes4-nél.
Shiwo
meg így megvan az esélye, hogy X idõ után ellaposodik, ha nem adnak ki hozzá gyorsan egyet.. a 3-ban is az volt az 1ik legszebb, hogy készíthettél pályát, generálhattál pályát, vagy kereshettél a neten más által készített pályát..

hát csúnya dolog, hogy nem tettek bele! még a disciples 2-ben is volt!
Shiwo
hiányolom az editort <#rinya>

Akinek még nem megy és RELOADED-je van az frissítse a Directx-ét!!! Ennyi, nekem is ez volt a gond!!!

Kössz mostmár megy!!!

melyik cracket töltötted le? mert a proper crack tuti hogy jó!
Rettenthető
Mapgenerátor az nincs (gondolom random map generátor), de pályaszerkesztõ, ahol minden kis nyûvet nekem kell lepakolnom, olyan van?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

z0ty
és pont a csaj vezeti?D:

elõbb sikerült végre kipróbálnom a teljes verziót, megcsináltam a haven elsõ tutorial-kampánymapját, meg elkezdtem egy custom mapot necropolissal. jó dolog azt tudni, hogy még sok újdonság vár rám, mivel teljesen csak a haven és inferno lényeit ismertem meg (a demoban). a képzettségrendszeren nekem még kissé nehéz kiigazodnom, és nemszeressem, hogy az jobban hasonlít a 4. rész rendszeréhez... (jó, talán épphogy az volt a 4. rész egyetlen erõssége számomra, de mégiscsak sokkal egyszerûbb a 8-rubrikás 3. részes megoldás. gyakran amúgy az ijeszt el egy új játéktól, hogy meg kell ismernem 😛 a homm alapjait szerencsére már régóta ismerem, és imádom, sszlaszas...)
a gépem kissé szar hozzá (athlon xp 2500+, 512ddr, radeon9200se 64 mega) de 800x600-ban normalon elfogadható az fps, meg a töltési idõ is.
naszal még jáccok vele néhány órát (vagy napot, esetleg hetet)... aztán kiderül, tud-e annyiva függõvé tenni, mint amennyire a 3. rész tudott... 😛

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Fritz Von...
Na az elsõ igazán szívatós map a démon 3-as küldetése. Van a hõsöm, van egy minimál váram, találkozok egy elf sereggel, akit szétverek. Utána next step, ahol el kell foglalni az összeset. De egy pár körrel késõbb meg a druidák ereje minden héten agyon növeli az ellenség erejét a mapon és a váraiban is. Meg kell találni és ki kell iktatni. Csakhogy akármerre indulnék, atom lények vannak az úton is. Szóval kezd durvulni. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

NeoMaN
nem vagyok otthon, nem én ülök a MSN elött... 😊

Láma!
már utálom a játékot...
kést kell a torkomnak szegezni hogy felkeljek, és abbahagyjam😄
amitöl féltem bejött... de nem rontotta el, és az kurva jooo😛