Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nah, majd a többi skill.
Délelött óta 160 üzenetet írtatok, nekiáltam olvasgatni, de látom, hogy még mindig egymást szídjuk, meg azon nyavajgunk, hogy legyen-e warez a FAQ-ban, vagy ne, ami csak azért vicces, mert jelenleg mindenki ismétlem MINDENKI warezzel nyomul. Akkor miért kell ezen vitázni? Hogy Te tudj a warezzel játszani, a többiek, akik nem töltöttek annyi idõt a kereséssel, mint Te, azok meg ne tudjanak vele játszani?
Szóval szerintem nyugodtan törölgetheted az üzeneteket. Ha gondolod, ezt is kitörölheted, nem fogok e miatt egy rossz szót sem szólni!
Szeritnem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány üzenet szólt magáról a játékról. Na jó, nem nyavajgok tovább, inkább elindítom a Heroes V-t...
Ja, és mit szóltok, ahhoz, hogy az 5 pályás Haven hadjáratból kettõt kineveztek tutorial-nak? Én nagyon nem örültem neki, hogy így spórolnak a pályákkal. De most komolyan, mit tudsz csinálni az elsõ pályán? Lép egy szintet, vagy még azt sem....
Szerk: Vagy most nem a játékról van szó?<#banplz>#banplz>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Amúgy szegény Laszlo kb 4x lett lehivva a városban,mert mindig kis sereget adtam mellé és legyilkoltak<#vigyor>#vigyor>
Tujner János
Fodor Zoltán
Tóth László Gábor
Tolnai Péter
stb. stb. fél rakat magyar ült a projekten!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az elõfeltélekkel együtt szerintem képtelenség táblázatos formában áttekinthetõen megcsinálni. Arra ott a link a #4926-ban. Ez meg arra jó, hogy ha nem tudod, mit jelentenek a felajánlott lehetõségek, itt gyorsan megnézd.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És AA-t kapcsoljátok ki, nagyon homályos tõle a game.
DE ISTENÍÍÍÍÍÍ 😄