Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Pletyi:
Lehet, hogy az angol collectors csak júniban jelenik meg itthon, a magyarított változattal egyszerre...
Ne kezdjetek el azért sehova telefonálgatni plz, nemtom mennyire publikus ez az info!

NeoMaN
LOÁL

j0nNyKa
es nem leptem szintet.. :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fejes021
Pár napja (asszem kedd) túnt fel "itt ott"

http://www.panoramio.com/user/518310

j0nNyKa
shadow witch / shadow matriarch, utolso elotti egysege dungeonnek, johogy eros.

Nem rossz ez a game de az Age of wondersban sokkal több a lehetösége az embernek. Olyan mintha ezt "általános iskolásoknak" irták volna azt meg "egyetemistáknak".
dr Kotász
Csak azután lehet majd, ha hivatalosan is megjelenik. A Ubisoft szerverein.
bigapó
hát ha, ráviszed a kurzort, akkor kiírja annak is a nevét, nem?
és mióta van a gém egyébként? már kérdeztem az elõbb, hogy-hogy ilyen korán kijött, hiszen csak május 19 a hiv. idõpont?

The Matrix has you...

(Assassintol balra 2vel) anak adodt a gép állandoan +23 életet.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Komoly volt ez a csata... elnézést kérek hogy nem látszik jol hogy menyi TP kaptam de boldog voltam hogy végre letudtam gyözni a gépet 😊
Kérdés:Assassin mellet az a 52db csajt hogy hivjak az nagyon erös..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

NeoMaN
LOL mivan?
Gyógyító sátor vagy Vámpire vagy a démonok gatingja...
Vagynemtudom mirõl beszélsz. 😊

Hello!

Valaki meg tudná mondani hogyan lehet az interneten játszani a barátaimmal?

Elõre is köszönöm!

Üdv
Nah tengap sikerült Linditani.
Ezt a Skill táblázatot nem lenne hülyeség megcsinálni...
Engem az érdekell hogy hogyan kell az egységeimnek + életet adni? Mert tegnap az a szemét gép allandoan csak adta a +23 életet egy késelös emberkének és emiat buktam a csatát.. 😞

bigapó
félig off:

május 19-én jelenik meg a játék, de ti már nyomjátok??

on:

The Matrix has you...

dr Kotász
Nálam nem 😊
Botond
Akkor simán kicsik a betûk :-)
dr Kotász
Tévedés. A kedves nivalös srácok úgy csinálták meg a progit, hogy a betûméret nem csökken a felbontás növelésekor.
Sephi
Jah nekem 1280x1024 mindenen fullba es nem akadozik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
1600*1200,abban nem is látsz semmit,már 1280*1024ben is meregetni kell a szemem,hogy lássam mit ír,pedig 19es a monitor. <#gonosz1>
dr Kotász
Nekem simán eldöcög 1600x1200-ban ezen: GeF6, 3,5 GHz, 2 GB RAM
max grafikához milyen gép kell?

Kmarha
autosave? 😄 érdemes bekapcsolni, alig van mentési idõ, ellentétben a demoval.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fritz Von...
Ez a démon /3 as küldetés kezd az idegeimre menni. 😄
Már harmadszor kezdtem elölrõl, de fingom nincs, mivel kéne leállítani a druidák erejét, amivel a lényeket termelik... Suxx... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

MaverickSXT
Amugy nalam siman fut a game 1024/768 es fullon minden egy gf6800gt n,semmilyen driver es DirectX frissites nem kellet

MaverickSXT
Egyet ertek veled es igazad van itt mindenki warezal nyomul,es valoban jo lenne inkabb magarol a gamerol beszelni mert szerintem nagyon jo lett es ez a topic gondolom a jatekert van es nem azert hogy warez vagy sem,a HOMM 3 feltuningolt valtozata,jatszottam a 4 el is de kb 1 orat mert nem tetszett ,de ez az 5 ideragasztott a monitor ele hajnali 1 ig

Sephi
Baszki 3 oras jateknal amikor menteni akartam F7-et nyomtam <#falbav>

Nem baj! Evek ota nem volt meg ekkora jatek a gepemen! Egyszeruen csodalatos es imadom! Bar lehetne kicsit nehezebb is....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

azirafael
Én egy kicsit csalódtam a gamében.... Lényegében teljesen a H3-at csinálták újra az elavult warcraft 3 szinvonalú grafikával. A világ térképen való bolyongás kifejezetten idegesítõ lett,folyton forgatni kell a k kamerát, hogy lássam mi van a fa vagy domb mögött, ráadásul sokkal kissebnek tûnnek amég a legnagyobb pályák is mint a régebbi kiadásokban. Az egyetlen pozitív változás a harc szerintem, ahol nagyon jó ötlet volt a monszták sorrendjének mutatása, valamint a mozgás rács is már az alapverzióban benne van (ez ugye hiányzott a H4-bõl az elején).

én sem értem, a demo tökéletesen futott, pedig az nem volt optimalizálva...

http://gaborszantai.co.uk/

dr Kotász
Egyébként valóban készül az 1. patch, ezt Fabrice már múlt héten mondta. Megjelenés után 2-3 nappal kint lesz, nyugi.
Botond
De amire válaszolt ott nem 1-2 hét múlva kereste a srác a patchet,hanem tegnap,amikor még nincs is játék gyakorlatilag. Szóval igaza van GodBadkának.
Cobra.
Attól még hogy elküldték sokszorosításra a játékot még remélhetõleg tesztelik a játékot ls megtalálnak pár hibát a megjelenésig, szóval reménykedünk, hogy 1-2 héttel a megjelenés után kijön az elsõ patch.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Te milyen patchre számítottál? Még meg sem jelent. A warez != megjelenés.
Nekem pontosan ugyanilyen konfigon teljesen korrekt volt. 1280x1024-be High details, élsimítást nem kapcsoltam be.
Sheltem
Megköszönöm ha nem linkelsz ilyen progikat a fórumra.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aragorn10
Nálam minden be van kapcsolva daemonban és mégis simán elindul és megy <#eplus2><#eplus2>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

még talán annyit, hogy a daemon toolsban az securom es a rpms emulacio legyen bekapcsolva ( es csak ez a 2 , mert ha tobb van mar nem megy ! )

(vagy daemon sem kell hozza? )

Aragorn10
Ja igen és nem kell hozzá semmiféle crack ezzel tökéletesen fut a játék <#nyes><#nyes><#nyes>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

koszi, es bocs a felreerthetosegert privatban. kora van meg.

Sheltem
Done.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

a shift+ klikk ( áthúzás )
es a W wait lassan mehetnek a gyakran ismételt kérdések közé!

Nenrandil
Thx...lehet van benne valami... majd mélyen magamba nézek...
Egyébként meg...utoálok korán kelni... de nem is tudom miért, sikerült felébrednem...jóval hamabarbb...<#vigyor2>

\"A book is a book\" Clive Barker

Kmarha
szétosztás: shift és klikk

a város kinézete igenis változik. csak láttni kell mit hova pakol.

wait gomb helyet ott a w gomb a billentyüzeteden. használd azt.

nekem kifejezetten tetszenek a modelek a játékban 😊 egyéni megítélés kérdése.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Korrupt és céltudatosan egoista? Szerintem mindenki magából indul ki.

Én sem találom a management screent (bányák meg a többi).

Lenne még egy kérdés. Hogy tudok szétosztani egy csapatot? Klikkelgettem, de nem sikerült :S

Egyébként egész jó a játék, csak szerintem nem túl nagy szám modelleket használ harc közben. Meg nem is túl változatosak. De fõleg nem karakteresek. Kivétel az Arkanygal, õ a kedvencem ^^

A városok (Haven és és az ördögös) nem tetszenek. Meg kár volt kihagyni, h a világtérképen nem nagyon változik a város kinézete.

És harc közben miért nincs a Wait parancshoz külön gomb?!?!

De apróbb hibái ellenére eszméletlen a játék, viszont így csak a sima változatot fogom megvenni 😉

hol találom azt a részt ahol mutatja hogy hány/milyen bányám van, összesen mennyi aranyat kapok naponta?

és ezt hogy a lények termelõdése mibõl áll össze?
(pl. +10 alapból, +3externálból)

http://emulehelp.uw.hu

Ó, dehogynem. Kb. 15 perce fejeztem be a custom game-t a Warlords mapon. Du. 2-kor kezdtem. 😄
j0nNyKa
amugy nemtom, masnak nem csillant fel a szeme a jo oreg warlords nevu map lattan ? teljesen le lett kopizva a 3bol a map, nagyon nagyon orultem neki

Nenrandil
mellesleg nem bírtam, és most megint a demoval toloma costum game Haven oldallal... és várok... várok...és próbálom magam rászánni a tanulásra is... valamikor 😊

Nenrandil
Én mostanában azt veszem észre hoyga jó odlal nem mindig egyértelmûen a "jót" képviseli...és néha úgyérzem ez az igazságos és valóságos hozzá állás...A HoMM 5 storyát nem ismerem, de pl a WIIIban anno pont az emberek oldala volt ami nagyon elferdült, és az addig számomra antipatikus orkok váltak kedvenccé a "mindent a becsületért" mentalitással... szerintem itt is valami ilyesmi áll fenn... szerintem ha a Heroes világában "jók" vannak akkor azok inkábba Rampart azaz Sylvian népei... az emebr minidg is korrupt és céltudatosan egoista...Vagy nem?

Kmarha
nekem az nem tetszett, hogy megváltozott egy kicsit a fajok hozzáállása a világhoz. Biztos és igen, volt olyan a régi HMM-ekben hogy a saját fajtánkat irtottuk. De azért az kicsit ellenszenves, hogy a parasztok kiállnak az önkéntes birodalommentõ hölgy elé, hogy õk bizony féltik életüket, családjuk van, és különben is, menjen harcolni az aki akar, akkor a válasz a totális megtorlás és megsemmisítés lesz. :S Leköpném õket, és hagynám futni mindegyiket, de az, hogy szisztematikusan végigmegyek a parasztok során, és legyakom azt, aki azt meri mondani hogy "nem".. nekem a heaven néphez való hozzáállásom, felvett mentalitásom nem sarkal ilyesmire.

Na de ezen túlteszi magát az ember. Ugy fogom fel a dolgot, ahogy a készítõk is tálalni akarták: egy birodalom királynõje vagy, és hadban állunk. Aki nem hajlandó közremüködni, engedelmeskedni, arra az ítéletünk halál.

Különben is. Amig ilyen relativ kis gépigényhez ilyen brutál képi világot kapunk, minimális töltési és mentési idõvel, egyelõre lenyügözõ hangulattal, addig bánom is én, felõlem a démon hordák lehetnek akár a legemberségesebb lények e játékban. 😊

Lynx_TWL
Ezt komolyan gondolták, hogy nincs a játékban multihoz simultaneous mód??? Ez valami késõi április elsejés tréfa? Istenem, hogy lehet így elbaszni egy kurvajónak ígérkezõ játék multi részét....😞
Ez a ghost mode is valami vicc: Lannál lagzik annyira szar a szinkron.
Hallottak a készítõk az Age of Wonders 2rõl? Esetleg Civilization 4? Itt mi a ***ért nem lehet egyszerre mozogni?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;