Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy az angol collectors csak júniban jelenik meg itthon, a magyarított változattal egyszerre...
Ne kezdjetek el azért sehova telefonálgatni plz, nemtom mennyire publikus ez az info!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
és mióta van a gém egyébként? már kérdeztem az elõbb, hogy-hogy ilyen korán kijött, hiszen csak május 19 a hiv. idõpont?
The Matrix has you...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kérdés:Assassin mellet az a 52db csajt hogy hivjak az nagyon erös..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Gyógyító sátor vagy Vámpire vagy a démonok gatingja...
Vagynemtudom mirõl beszélsz. 😊
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet az interneten játszani a barátaimmal?
Elõre is köszönöm!
Üdv
Ezt a Skill táblázatot nem lenne hülyeség megcsinálni...
Engem az érdekell hogy hogyan kell az egységeimnek + életet adni? Mert tegnap az a szemét gép allandoan csak adta a +23 életet egy késelös emberkének és emiat buktam a csatát.. 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Már harmadszor kezdtem elölrõl, de fingom nincs, mivel kéne leállítani a druidák erejét, amivel a lényeket termelik... Suxx... 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem baj! Evek ota nem volt meg ekkora jatek a gepemen! Egyszeruen csodalatos es imadom! Bar lehetne kicsit nehezebb is....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://gaborszantai.co.uk/
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
(vagy daemon sem kell hozza? )
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
es a W wait lassan mehetnek a gyakran ismételt kérdések közé!
Egyébként meg...utoálok korán kelni... de nem is tudom miért, sikerült felébrednem...jóval hamabarbb...<#vigyor2>#vigyor2>
\"A book is a book\" Clive Barker
a város kinézete igenis változik. csak láttni kell mit hova pakol.
wait gomb helyet ott a w gomb a billentyüzeteden. használd azt.
nekem kifejezetten tetszenek a modelek a játékban 😊 egyéni megítélés kérdése.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én sem találom a management screent (bányák meg a többi).
Lenne még egy kérdés. Hogy tudok szétosztani egy csapatot? Klikkelgettem, de nem sikerült :S
Egyébként egész jó a játék, csak szerintem nem túl nagy szám modelleket használ harc közben. Meg nem is túl változatosak. De fõleg nem karakteresek. Kivétel az Arkanygal, õ a kedvencem ^^
A városok (Haven és és az ördögös) nem tetszenek. Meg kár volt kihagyni, h a világtérképen nem nagyon változik a város kinézete.
És harc közben miért nincs a Wait parancshoz külön gomb?!?!
De apróbb hibái ellenére eszméletlen a játék, viszont így csak a sima változatot fogom megvenni 😉
és ezt hogy a lények termelõdése mibõl áll össze?
(pl. +10 alapból, +3externálból)
http://emulehelp.uw.hu
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Na de ezen túlteszi magát az ember. Ugy fogom fel a dolgot, ahogy a készítõk is tálalni akarták: egy birodalom királynõje vagy, és hadban állunk. Aki nem hajlandó közremüködni, engedelmeskedni, arra az ítéletünk halál.
Különben is. Amig ilyen relativ kis gépigényhez ilyen brutál képi világot kapunk, minimális töltési és mentési idõvel, egyelõre lenyügözõ hangulattal, addig bánom is én, felõlem a démon hordák lehetnek akár a legemberségesebb lények e játékban. 😊
Ez a ghost mode is valami vicc: Lannál lagzik annyira szar a szinkron.
Hallottak a készítõk az Age of Wonders 2rõl? Esetleg Civilization 4? Itt mi a ***ért nem lehet egyszerre mozogni?
๏̯͡๏﴿