Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy lényen van valamilyen varázslat, akkor annak csak az ikonját, ill. talán a nevét látom (ez utóbbi most nem biztos), de a hatáséát nem, pl. +1 speed vagy +10% damage, vagy akármi..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lenne 1 kérdésem:a barátommal szeretnék játszani Hot Seat-ben,de csak Free For All pályák vannak.Hogy lehet megoldani hogy egy csapatban legyünk?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
összes dwelling, városonkénti dwelling....external dwellingbõl hány van...
ilyeneket 😊
de sehol se találjuk 😞
(fakk, ezt lehet nem dwellingnek hívják, de remélem értitek mit értek alatt,,,, azt hogy hány lény termelõdik hetente)
http://emulehelp.uw.hu
hogy hagyhatták ezt ki?
még az elején OK, de késõbb a bazi nagy pályákon??
na és a lények dwelling-je (remélem jó szót írtam le 😄) hogy mibõl áll össze, hány external, az se? 😞
http://emulehelp.uw.hu
Skillek
Fent van a többi, "mouse over"-re bejön a leírás, plusz hogy mi kell az adott képzettséghez, vagy mihez kell hogy meglegyen.
Az hogy angolban egy szónak több jelentése van egy dolog,nemtom miért kell ebbe belekötni. A szó azt is jelenti,amit én leírtam.
Ennyi erõvel beleköthetnél abba,hogy mondjuk "house" leírom,hogy házat jelent,de példul jelent befogad-ot is,s miért nem azt írtam,szal semmi értelme kötözködni...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki leirná EZ alapján?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
๏̯͡๏﴿
"és várható még ilyen hiba? 😞"
Akármitõl is lehet, proci/vga túlhúzás, vírus, kevés hely a virtuális meghajtónak(memóriatúlcsordulás pl.), nem megfelelõ driver stb.
Erre neked senki nem fog tudni itt pontos választ adni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
figy, van egy kis gond.
játszottam inferno várral, vmi bányás szart akartam megtámadni, de akkor leállt a játék és kiírta hogy a winfos hibát észlelt és leáll...ez meg hogy? és várható még ilyen hiba? 😞
Kuss!-magyarázta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Pedig gondoltam meglepem az asszonyt egy gyujtoi valtozattal, mert o van annyira a HOMM-ert annyira oda.
De ugy tunik akkor marad a sima valtozat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Magyarul csak az alap kiadás lesz. A limitált collectors edition-ben nem lesz magyar nyelv.
Tehat ha leirsz valamit, mert okosnak akarsz latszani akkor legalabb pontosan ird le. <#hehe>#hehe>
A menedek inkabb a shelter.
The Matrix has you...
Én is úgy tudtam hogy az angollal egyszerre jelenik meg a magyar, mivel az ubi kb másfél éve jelentette be hogy lesz magyar változat..
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
The Matrix has you...
\"A book is a book\" Clive Barker