Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem, nem ellened iranyult

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Jóvana' ne az én torkomat vágd el az ügyben, köszi <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és te ezt hogy oldottad meg?mármint a the Conquest c. kampányt?

Lammer
(mindennemu flame nelkul) pcs jatek... sajnos ehhez mar volt idod hozzaszokni(ha regota nyomatod a hobbigaminget 😄DD)...
amugy el vagyok aljulva, mert a kisgepemben gef3ti200al(raadas 64 megas) priman fut a gamez... <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
dungeon kampanyt fejeztem be :]

ja amgy ki hol tart a gammában?

meg ba***atom a mana elszívást, mikor ezen a pélyán én devilt nem tudok csinálni, õ meg 5 sárkánnyal jön... 😞

j0nNyKa
nem lehet, hogy a hirod gyenge ?
masreszt elf egysegek durvak nagyon, 1 probat meger.. bar infben is minden egysegnek megvan a maga nagy elonye, imp elszivja a hos manajat, hell charger rogton a csata kezdeten meg tud olni vmi nagyobb egyseget, pitlord fireball, succubi vegigosztja az egesz ellenseges vonalat.. jok azok

j0nNyKa
na jo, patch meg kieg majd mindent orvosol.. tudod

erol egyreszt az a velemenyem, hogy ha x ev fejlesztes alatt sem voltak kepesek ezeket a bugokat kijavitani, most sem fogjak rendesen
masreszt egy alsokategorias jateknal elnezheto, hogy csak a patchek/kiegek utan lesz viszonylag bugmentes... 1 heroesnal NEM !

Bazz a második küldetéssorozat harmadik pályáján elkadtam,(hát ilyen még nem vol, pedig én még a heroes 1-el is (és az összes többivel is)játszottam,) akárhogy gyúrom magam egyszercsak jön egy tündér hõs és legyak, ezek az infernos egységek meg olyan gyengék mint az állat.
egybõl az elején el tudok foglalni a saját váramon kívül egy tündér várat, de eddig nem az feljesztettem, lhet, hogy itt buktam el, az infernos egységgekkel nem tudom õket lenyomni..

ötlet?

Kandurex
<#nemtudom>

Majd lesz kieg, lesz patch, én elégedett vagyok most is a játékkal. Ez innentõl fogva már csak jobb lehet <#circling>

j0nNyKa
Nem mondod komolyan hogy ezt igy ahogy van, kiadjak ? ennyi palyaval, ilyen net/lan koddal, ennyi buggal ? ez heroes ? hm.

Arról tettem. Ezért nemértem. Ubisofton kell regisztrálni?

Kandurex
DVD -rõl tedd fel!

Megpróbálom csak a direct X-et😄

faxa 😞

Kandurex
Directx, videókártya, hangkártya, alaplapi driverek, média codec -ek reinstall -ja.

Kandurex
Majd a patch orvosolja.

Miért nem tud manapság egy kiadó egy-két hónappal többet várni? Egyszerûen fel nem tudom fogni. Mire jó az, hogy befejezetlen, teszteletlen játékokat dobnak piacra? Mi lett volna az eredeti márciusi idõpontban dobják piacra? Még most is ráférne vagy 1 hónap fejlesztgetés: a kezelõfelület nagyon összedobottnak tûnik, mindent az almenük almenüjébõl kell elõcsalogatni, a várban is elég gáz a kamera, a csatát nem lehet egérrel scrollozni, olyan bugok, hogy csak na, a lények egységárát sem lehet látni azonnal... és azt hiszem még pát érdekesség 😄
ja, jol megszivatott par nepet, es tovabbra is problemat fog okozni.
megkockaztatom, lehet a kiado muve is akar, hogy szivassa a warezkodokat.

az emudvd unleashed verzio crack nelkul a legbiztosabb . ezekkel a krekkekel csak a gond van.

Vki nemtudna segítteni?

Kandurex
Tökegyszerû 😊 Az elsõ crack a demo exe -jét használta fel, kisebb alakítással. Annak a verziószáma 0.9

/volt is pattogás az IRC a reloaded felé, hogy ez nem törés/

j0nNyKa
ahoz kepest 2 tores/crack kozt is verzioszam (es persze tartalom)-beli kulonbsegek vannak.. akkor most hogy van ez a tortenet ?

Kandurex
Figyelj. A játék aranyba ment 1 hónapja, azaz sokszorosításra és dobozolásra került! Ezen már nincs változás! Ez a verzió valszeg az egyik sokszorosító üzembõl került ki. Ennyi. Nincs tovább a történet.

Mi az hogy ez nem a végleges verzió? Már miért ne lenne az? Nyilván nem crackelné a Reloaded, ha nem lenne az. Lebutázol és közben te magad beszélsz oltári butaságokat, már sokadik alkalommal.

Újabb esemény😄. Most az írja ki,hogy:
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (5007).
Ez mit jelent??

És amikor elindulna a játék egybõl kijön az ami Gothik Aesh-nek.

Nekem telepíttésnél nemkér Cd key-t:S Nemtom ez természetes-e. Amikor elindítom a A játékot nemindul kéri a DVD-t:S pedig Crackeltem:S.Nemértem

Agamemnon
Biztosan bug, mert a pénz meg jött, a fa meg nem...
Talán majd a patch megoldja.

Én mint Haven rajongó nagyon-nagyon nem örülök, hogy a Haven kampányból készítettek tutorial-t. Fõleg, hogy tudom, hogy mi lesz az utolsó pályája.

"Szemetek, kinyírták Keny-t!"

[Jakuza]
A hosoket es az adott mapon talalt targyakat nem lehet atvinni a kovetkezo palyara ?
Mert eltunt egy hosom es a fohos targyai.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

j0nNyKa
hogy azert pozitivumot is mondjak, a tortenet zsenialis.. aki halad a kampanyban, tudja, mirol beszelek... annyira jo szovettsegi rendszerek, kavarasok alakulnak ki, hogy mar tiszta szappanopera 😄

Fejes021
De ha nem egy bizonyos irányba fordítom a kamerát akkor bárhova zoomolok, nem szaggat.
Mindegy ez úgysem egy egy Quake, hogy csak az FPS számít...

http://www.panoramio.com/user/518310

Nenrandil
Ez néha nem csak error...nekem egy hétig nem volt bevételem a Week of Festival alatt... lehet hoyg nem is hiba... ha azonban csak a fa nem nõt... akkor... necc!!

\"A book is a book\" Clive Barker

nekem is furcsa volt, de csak ezek a lányek voltak a pálya közepén - viszonylag sokat lehet ölni, mert a Dungeon-ban felfejlesztheted a destruktív mágiát maxra, plusz elementális sebzése, plusz még van vmi, ami 150%-ra visz, dupla manapontésrt a sebzésedet...

de, mint mondottam angyal vs. angyal, treeant vs treeant csatákból is mindig én jöttek ki rosszabul...

http://gaborszantai.co.uk/

Nem egyedi hiba. Nekem is elö szokott fordulni idönként. Keresgettem kicsit, találtam is sokan panaszoltak hasonlo tünetet, és hivatalos forumon azt irták hogy elöfordulhat ilyen pl ha ntfs particion van a játék, vagy nem támogatott hardware van a gépben stb.. Azt irták az elsö patch majd megoldja ami megjelenés után pár nappal lessz...
Egyébként nekem általában egy restart után el szokott indulni ha ilyen error ugrik ki.

McW
Anyám, ez a skillwheel nem semmi, elég elvetemült módon van összerittyentve, már csak forognia meg villognia kéne, azt hadd szóljon... aki ezen kiigazodik...<#wow3><#guluszem1>

Mess with the best, and die like the rest...

Agamemnon
Ha már bug, akkor itt egy újabb. Ez csak az egyik fûrészüzemem. Azt hiszem 3 van belõle összesen. Ezzel szemben néhány napja nem nõtt a bevételem, mondom ránézek... és mit látok, hogy nem kapok egyetlen egy fát sem (pedig oda 6-ot kellene írnia) mentés-töltés, és megoldódott. Azért erre figyeljetek, hogy ha valami kiélezett pályán vagytok, akkor ez a kiesés is sokat jelenthet.

Lynx_TWL
ha sárkánnyal támadsz lehet azért ír 11-13at mert a sárkánya mögött/mellett van valaki. 14 sárkény nem képes megölni 13at egy ütéssel semmiféleképp

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
mert jelenleg rengeteg bug van

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

precision
lehet artifact(ek) felstuffolták a defenst, vagy vmi speckó tulajdonság talán

Bazinga!

vmit nem értek...

nekem 14 feketesárkányom van, neki 16...
én támadok elõször (attack 8, neki 6) kiírja, hogy 11-13 fog meghalni...

erre megölök hármat, a maradék visszatámad és meghal az összes sárkányom...

nem csak ezzel forul elõ, hanem más unique lényekkel: hiába van nekem több, az enyémek meghalnak, a gépé pár egységet elveszít, holott alacsonyabb szintû a hõse......

http://gaborszantai.co.uk/

GothiK Aesh
akkor nekem miért nem mükdödött az imbue arrow? 😞 nemértem 😞

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

bigapó
valahogy nagyon megdobogtatta a szívemet az a kép, ami a bannerban van. nagyon állatul néz ki😊) ennyit megérne szerintem, de valszeg még erre is sajnálni fogom a manit. mindegy, hátha nyerek a lottón😊) (vagy megyek egy kicsit túlórázni😊))

The Matrix has you...

Szerintem az is eléggé undorító a játékban hogy akármelyik hõst választjuk egy "fajon" belül ugyan úgy nézz ki legalábbis nálam, kivéve az Infernonál. Nekem az elõzõ részek jobban bejöttek. Végülis ez se lenne rossz csak eléggé elbaszták 😄

z0ty
"...hat választható frakció..." - "...interneten keresztül is játszható multiplayer móduszok várják..." <#wilting>

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

HunnernesKonge
14.990.- CDgalaxis A Collectors csak angolul jön
bigapó
és mennyi lesz a collector's edition?

The Matrix has you...

ha valakit érdekel

hun
Felrakod a csizmát (lehet, hogy más van a helyén!), aztán meg go át a folyón. A szétrombolt híd mindkét oldalán van kis rész, ami a folyóba levezet.

reaper4
fraps? 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit