Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Tényleg, én is belefutottam még a demóban. Bár akkor nem esett le, hogy Agrael-t nyomtam le, aki utána fõhõsködni fog...

Lynx_TWL
ehhez inkább 280 kör kell, mivel csak hetente kap 2-3 ördögöt a gép 😊
azért ennyi jön a nikolait leverõ sereggel, mert a demoban szarul volt megcsinálva: 5 ördöggel és pár más egységgel jött, én meg szépen felépítettem mindent az inferno várba, és mielõtt neki ment volna nikolainak, levertem 10+ördöggel meg egy nagy rakás inferno egységgel.... következmény annyi volt, hogy meghalt a hõse de a cut scene ugyanúgy lement.

๏̯͡๏﴿

Agamemnon
Oksi, mielött elharapóznak az indulatok, tényleg nem csal a gép. Csak elõször megijedtem, hogy megint ilyen egynelõtlen játék lesz. Amúgy nem, nem hozta ki a kapuból a sereget, ez azon kívül van neki... Szóval össze se merem számolni, hogy mivel indulhat a gép. És nem mentem neki, csak az útjában voltam...

De igazatok van, tényleg elõre megírt sztori, szóval biztosítani kell a dolgokat, mint most Nicoláj halálát. Csak akkor tennék ezt úgy, hogy ne fussak bele a halálosztagba...

Ja, az alsó hõs Nicoláj, még egyszer utoljára lovon... <#vigyor2>

Kandurex
Ehhez inkább 70 - 90 kör kell,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmm najó, elõzõ hsz-em vissza. Ha te mentél neki, mégis, mit vársz..
Ez nem RPG, hogy te választhass😊 Lineáris és kész. Úgy van megcsinálva h ne is gyõzhess😞

j0nNyKa, tõled meg sry😊

Najó, én uuutálom ha leoltanak valakit így, ráadásul még JOGTALANUL is?!
No figyelj,
ott van az a 240 pitlord. Heti termése kettõ, az úgy 120 hét (!), ha castle, meg esetleg Inferno M. Post is van, akkor felmegy a heti termelés 6-ra mondjuk, az 40 hét. Életben nem játszik ennyit az ember.

De ha ezt ki is bírná-
ott az a "2k" hell hound. és hopp, nem cerberus, nincs upgradelve! Miért nincs? KÉT EZER ilyen hülye kutyát vett volna a gép, és nem fejlesztette, hm, hány kör alatt is?
Heti termés 8, duplázva 16, hozzávéve 4 épületet 20. 2000/20=100 (!!!) kör.
És akkor miért nincs több pitlordja? Pont 240-re tellett?!

Szerintem ott lesz a bug, hogy a vár elõtti garrisonból kihozta szépen a cuccait. Ott ~260 arch devil, 540 pitlord, és ilyesmik vártak engem Hard-on.
Persze nem voltam hülye gyûjtögetni h leverjem õket, nem is oda kellett mennem.
Épp azon gondolkoztam hogy milyen lehet ha kihozza õket..
Na, ilyen.

És igen, "csal" a gép, amikor a 4. huszadik szintû hõsét vágtam le már kezdtem unni😊 Jó, nyílván ez a játék, meg az ostromhelyzte része, amibe csöppenünk, nem is panaszkodom. De hogy nem tisztességesen, 1várral indul és úgy építkezik, az tuti😊

Agamemnon
Szóval ha valaki szeretné megmenteni Nikolájt, annak ezt a sereget kell lenyomnia. Szerintem ez valódi kihívás azoknak, akik öld meg magad fokozaton szokták nyomni... majd szóljatok, hogy sikerült-e vagy nem.

Agamemnon
Képzeld a térképet még csak fel sem fedeztem (még egyetlen hónap sem telt el...), annyira nem vagyok kezdõ.

Az össz probléma, hogy ott álltam a csajsziva a kapuban, ahol Godric átment. És utána ott jön vissza Nicolaj. És ez az a sereg, ami lenyomja, ha nem állsz az útjába, akkor téged nem bánt, lenyomja Nicolájt, és nyertél. Persze, hogy utána a Démon kampányban miért egy szál p*csben kell menekülni arra nem kapunk valódi magyarázatot.

Az inferno kampány 3. részét az istenért nemtudom beadni... akkora hadseregek jönnek ellenem h nemtudok lépést tartani... Aki megcsinalta adjon már pár tippet. Ok thx bye.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ahoz hogy igy feltápoljon a gép legalább 40-50 körnek le kell mennie..(ha nem többnek)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

j0nNyKa
te figyelj mar, van veled 1-2 apro gond

1) probalj mar meg ne 2938293*2382382es kepet berakni, koszi
2) nem, nem vicc
3) gondolom tul sokaig huztad a palyat (ami nem, NEM A JATEK HIBAJA), ezert tudott igy feltapolni az inferno
4) csal a gep? masnal igazabol nem... nem lehet, hogy benned van a baj ?
5) el !!!4

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Okéé...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Agamemnon
Nem akadtam ki! ÁÁÁ Ez ugye most csak vicc?? Haven kampány 5. pálya. Találkoznom kellene Nicolájjal, erre nekem jön ez a csöpp kis sereg...

Megint ilyen f@szán sikerült megoldani az MI-t?

Ezért hagytam abba a 4-et is, mert ilyeneket csalt be a gép.

Elmennek ám a pi****a.

z0ty
de mennyi pitlord?!?!!?

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

j0nNyKa
50en :] es en mondjuk pitlordra emlexem

ezt kb 5-en kérdezték meg eddig: város mellett nem sokkal ott egy börtön,devil védi

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Cápafogxy
Valaki helpeljen az 5. mapot nem tudom megcsinálni, egybõl a várhoz megyek legyõzöm és utána? Hogy szabadítom ki, vagy mit kell csinálni?

j0nNyKa
amit a hid mellett levo dungeonbol szedtel ki a cryptbol.

Cápafogxy
Én felvettem a vizenjáró csizmát.

Hy
Légyszí mondjátok meg elsõ campaign 4 pályán mit csináljak? meg van már az egész térkép és a híd le van rombolva. Már a föld alatt is minden megvan

PSN: Feka420

ja és miaz az elemental chain?mire való a dungeon super abilityje?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

j0nNyKa
azert a 4 mashogy volt "szar".. jobb kifejezest nem tudok..

a 4ben 1-2 alapveto otlet volt elbaszva, itt az otletekkel nincs gond, nagyon helyen van minden, csak hianyos, es bugos.. tehat var a kiegre

a 4ben hiaba jott volna ki kieg -ahogy ki is jott-, sokaknak maga az alapkoncepcio nem tetszett (ultrabrutal overpowered hiro, stb.)

Miért, mit gondoltál, miért nyavalygok a 7+5 custom pályja miatt?
Igen, ez a végleges változat, nincs mapeditor, kevés a játszható pályja, viszont annált több a bug. Ez valóban nem a megszokott heroes minõség. (bár arról már a negyedik rész óta nemigen beszélhetünk)

nézegetem itt a skilltáblázatot és lenne egy kérdésem:azt értem hogy a suberabilityt hogy lehet megszerezni,de unique skilleket hogyan lehet ultimatere fejleszteni?
alapból felajánlja vagy kell is hozzá valami?

j0nNyKa
nem igazan kell halisten

Black krisz
Valaki meg tudná mondai hogy hogyan tudok a necro kampány elsõ pályáján túljutni?... mivel a feladat az hogy ugy jussak el a célpontig, hogy a varázslók ne vegyenek észre/támadjanak meg... Eleinte mozogtak, de most már megálltak, és az istenért nem hajlandók elmozdulni. Ráadásul pont ugy álltak be hogy nem tudok továbbmenni a pályán (szívás)... ha megtámadom akkor vége a játéknak... valaki tud rá megoldást, vagy marad az újrakezdés? 😊

splintercellmsk.uw.hu

ez a 3. infernos map tényleg durva
hardon levertek mint atom
asszem most jött el az ideje visszavenni normalra😊
mi lesz majd akkor ha késõbbi kampányokban kell sylvan ellen harcolni?

j0nNyKa
koszi de en meg tudom csinalni :]]

egyebkent meg demopalya is volt, onnan lehetne tudni

Meglett.<#vigyor2>
A váram fölött volt a börtön.<#smile>
Én hülye!<#banplz>
Agamemnon
A pasi hõsöddel át kell menni a kapun (jobb alsó sarok)...

j0nNyKa
azt, hogy mit kell csinalni? hm.

Én nem láttam a leírasban (küldetés).
j0nNyKa
kuldetes leirasa konyorgom

Hi all!

A Haven Campaignban az 5-ik palyán(uccsó)hol a fenébe van az elllenséges vár??
Vagy mit kell csinalni?
lol

j0nNyKa
most erre mit lehet irni? csinald jol. <#gonosz1>

MaverickSXT
Hi all vki tudna segiteni mert vmit nagyon rosszul csinalok,a masodik kuldetes harmadik reszenel jarok es hiaba van nagy seregem rendszeressen levernek,mar ott tartok hogy repul az eger a monitorba,ket serege van az ellenek es en meg egyedul a damonal vki help pls

dr Kotász
DirectX reinstall többeknél segített.
UltimateGamR
örök hálám <#worship><#worship><#eljen><#eljen>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Kmarha
látom a demoval nem játszottál 😊

ott a vár felett (a jobb sarkától kicsit feljebb és jobbra) álló torony (ha jól emlékszem), melyet valami ördögfajzat véd, az a börtön. Fõhösnõnk oda van bezárva. (viccesebb lenne, ha sárkány örizné 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

UltimateGamR
lenne egy kis problémám egyszerû gyors választ várok , az elsõ hadjáratban az utolsó misszión vagyok ( Fallen king vagy ilyesmi ) egyik küldetésem hogy szereznem kell egy várat meg kikell menteni a fõhõsnõt akivel az elõzõ küldetésekben kellet mászkáálni. A várat elfoglalom de mindig kiírja egy hét múlva hogy mission failed , egyszerûen nemtalálom hol kell kimenteni a csajt , PLZ PLZ PLZ segítség!

Voltan
Van Zoltan is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

UltimateGamR
találkoztam a játékben egy László nevû hõssel...

b-type
valszeg azért mert a Windows hibát észlelt.. 😊)
(sry 😊 )

Asszem volt szó vmi ilyesmi problémáról a topikban nem is olyan régen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

narazzino
Sziasztok!

az miért van hogy miután indítani akarom egybõl kidob az asztalra és azt írja hogy a windows hibát észlelt és leállt?

GothiK Aesh
nem nem rontja semmi se tárgy se undead se az adott jétre vonatkozo áldás

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

NeoMaN
Valami rontja a morálod (idegen egység vagy mittomén)...

GothiK Aesh

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Kmarha
<#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

NeoMaN
Elõveszel egy szótárat és lefordítod, bepötyögöd, az angol nyelvi fájlokat lecseréled.
😊