Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Tényleg megcsináltam, láma voltam BOCS!
😊))

[Jakuza]
Godric-al kell a masik kapun atmenni, hogy jojjon Nikolaj.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

z0ty
lehet újra kell kezdenem a mapot, mivel én meg csak az infet fejlesztettem eddig... a fabányát meg kb 2 hétig nem vettem észre, hogy ott van 2 méterre a vártól... 15 druidot megöltem 4 fáért egy lószar sereggel 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Aki nem tudd jol angolul az könnyen Ltudd akadni.. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

NeoMaN
A demóban megcsináltam.

j0nNyKa
nem egyszeru az teny :]
infet fejlesztettem townhallig, egyseg nem is kell belole egyaltalan, mer csak az elf egysegek moraljat huzza le, fat meg kovet kell keresni jo hamar, aztan johet a hunter meg a druid

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
nem ertem, hogy lehet elakadni heroesban.. elolvasod, hogy mit kell csinalnod, es megcsinalod

z0ty
nekem az inferno 3. pályája normal-on is elég bonyolultnak tûnik... valszeg én vagyok a béna -.-

z0ty
tök fölösleges elfoglalni a kaput meg a várat, szal.. 😄

NeoMaN
Jobb alsó kaput 1 hónapja elfoglaltam, és nem történik semmi....
😞(((((

NeoMaN
LÁÁÁÁL beszopattam de lehet én is megszoptam. Nem a kapun mentem át, hanem odateleportáltam a várához. Elfoglaltam. Minden az enyém a mapon, kivéve a KAPU-ja!!! Nem jönn ellenség, nem jön nyikoláj. Mostmivan? El kell foglalnom a KAPU-t? Kíváncsi vagyok, hogy most is nõ-e bent a serege....

Engem nem támadott meg Agreal serege!(Furcsa?!)
Csak telitettem a napot és Nicolai megtámadta...Vége.
j0nNyKa
igazabol te is meg neoman is nagyon okosak vagytok, kiveve, hogy annyira nem.. azzal a sereggel nem kell megkuzdeni, az azert olyan eros, hogy elorebb vigye a tortenetet... meg mindig ott tartunk jakuza, hogy probalsz beszologatni, de.. hat szal erted.. az 1 teljesen egyszeru map, elfoglalod a jobbalso kaput, es varsz 2 napot, ehez igazan nem kell sok skill

mester: tear of asha az a puzzle mapon talalhato X-bol kiashato artifact, kiasod, beviszed 1 varba, es kapod a bonuszokat

NeoMaN
Pont most vagyok itt, ki is léptem. Az én seregem jóval erõssebb mint a tied a képen, de nekem is 900 devil meg ilyenek állnak szemben.
Felüvöltöttem és F4.

"tear of asha" ez mi probáltam megcsinálni custom gameban de nem engedte..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

[Jakuza]
Most miert mondod, hogy csal ? 😛
Nem is, csak besegit maganak egy kis erositessel. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

eXequtoR!
ezen a pályán nem iz infernot kell nyomni, hanem az elf várat kell fejleszteni, abból van még 2 a pályán és azok poulációjával valahogy (nagynehezn szenvedve, én is itt tartok ) tudod a gépet megfogni, most ott tartunk, hogy a három tundevárból kettõ az enyém, a harmadikat is el tudom foglalni, de ha jön a fõhõse, akkor még lenyom, eg ykicsin múlik, ugyan de lenyom. Úgyhogy most az a taktika, hogy egy pár hétig kerülgetjük egymást, gyenge hõsõkkel foglalgatom a bányáit, õ meg foglalgatja vissza, meg veszek power artifactokat a jobba alsó sarokban, és utána megek neki, a várának és várom meg míg betámad.

3P
Néhány napig nem tudtam olvasni a topikot, de elképedtem ahogy most utólag végig olvstam.
Nagyjából azt vontam le (s lehet, hogy tévesen), hogy sokak elszoktak az olyan játéktól, amely nem "megyek oszt hent" típusú, hanem meg is kell ismerni, azaz tanulni kell...

A gép csal/nem csal egy külön örök zöld vita. A Heroes sorozat már az eleje óta manipulált bizonyos méretû "csalással", amely a nehézségi szinttõl is függött. Tulajdonképpen ez felfogható AI pótlónak is. Egyáltalán nem örülök én sem neki, de elfogadom, hogy ezzel növelhetõ a kihívás, így HC játékosok is megizzadnak. Azt azért megjegyzem, hogy nem láttam benne vérlázító csalást, pedig tényleg a legnehezebb fokozaton tolom ezt a részt is.

Ami viszont ténbyleg bosszantó az a bugosság. Sajnos ennek ráadásul szenvedõ alanya is vagyok a sok kifagyással, amin eddig semmivel nem tudtam segíteni. Van néhány ability is amely nem egészen úgy mûködik, ahogy azt várnám, ennek persze lehet az én jelenlegi tudásbeli hiányom is az oka. Reméljük, hogy lesz hozzá hamrosan patch, de ne várjuk, hogyaz a hivatalos megjelenés elõtt ennyivel kint legyen. Ez a játék ugyanis még meg sem jelent!

A H4 vs H3 és most már H5 vita mindig is örök zöld marad a játék kedvelõi között ez ellen nem lehet mit tenni. A gond ott van, ha a kritika alaptalan (nem állítom, hogy mindig az), s inkább csak vádaskodás, vagyis flame.

Én összességében elégedett vagyok a játékkal, s szerintem hozott is újdonságot pl. ability rendszer. Talán lehett volna több is az újdonság, de ne felejtsük el a 4. rész megjelenése után kirobbant vitát, mely a napjainkban is még tart, abban ugye pont a túl sok újjítás váltot sokak szemében a "bûn". Nem tudom, talán ez az a bizonyos sapka este... Sajnos nem lehet a játékot mindenkinek a szája íze szerint elkészíteni, így kifogást (véltet, valósat egyaránt) lehet találni. Én megpróbálom a H5-t így elfogadni ahogy van, s örülni neki, hogy játszhatok vele.

Ja igen, akinek meg a barbár vár hiányzik, az várja meg az elsõ mission disc-et, mert a hírek szerint abban jön a barbár küldi. Persze lehet ezt a módszert kifogásolni, de ne felejtsük el, hogy azért ez üzlezt a kiadó részérõl és maximális profit kisajtolása a cél! Ezzel nem csak az UBI él, sõt a Heroes múltja is bõven híres errõl, pláne a sokak szemében etalonnak számító 3. rész mert ott volt az alap rész + 7 db(!) kiegészítõ lemez...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

j0nNyKa
ez kampany 5. palyajara jott ossze, raadasul Enlightenment-el kezdtem

Lynx_TWL
29 még nem voltam viszont

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

j0nNyKa
ebbol en kb negyed szintet leptem (lvl 29)

Lynx_TWL
volt már 56ks xpm customon, nem léptem belõle szintet

j0nNyKa
TÉK. :[

z0ty
igazából nemtom... ekörül, talán nem is volt több 😄 ~50k

j0nNyKa
mennyi volt ? :]

z0ty
xp szempontjából custom mapon igen. -.-

j0nNyKa

b-type
Tudsz olyan hsz-t írni amiben nem szerepel hogy a 4. rész rossz?
Kezd kicsit sok lenni.
Pláne hogy nem szvsz-t írod, hanem mint tényt.
Ez a játék a H3-ra hajaz, azzal lenne érdemes összehasonlítani.
Nem írni össze-vissza répaságokat mint pl.:

"Ott maga az alapkoncepció volt rossz, ez a játék alapvetõen nem rossz, csak elég hiányos (sok helyen szándékosan, pl:barbár vár hiánya), és roppant bugos.
Ez azért jobb, mintha alapvetõen rossz lenne a dolog. A bugokat patchekkel kijavítják majd néhány hónap alatt. A hiányzó mapokat és várat pedig majd a kiegészítõ hozza majd meg."

Az hogy a 4. rész úgy indult ahogy, az óriási hiba, itt viszont full benyelhetõ hogy nincs barbár vár, meg map, meg van bug..stb. aha.
A 'maga az alapkoncepció' pedig azért tünik neked jónak mert ez H3.

Az én eddigi véleményem szerint bõven lehúzhatnám ezt a mostani H5-öt, mert szvsz egyszerû mint a szög, pláne hogy nem hozott igazán újdonságot, és a világról ne is beszéljünk (nem a történetrõl van szó).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lynx_TWL
bocsesz😊 nem én írtam, ide trógerkedte magát haverom a gép elé

Kmarha
én még csak a 3 kampány közepén vagyok. de nem az volt a célom hogy überbrutál állat nehéz küldetések és seregek képeit tegyem be, hanem hogy hangulatosakat.

Ha bántja a szemed ne nézd!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Lynx_TWL
Komolyan beteszel két képet így a játék elejérõl? Más már a negyedik kampány végén szopódik, és akkor ide jössz egy ilyen képpel?

Ezmi?

Worluk!

Kmarha
Pár kép tõlem (kis veszekedés, tanakodásbeli szünetecske):

Szó szerint hõsi roham a nagy, hatalmas, félelmetes, erõs és brutális imp ellen:

Pillanatnyi csendélet, tájkép, mindennel amivel kell (hullák, katonák, fegyverek. meg egy kis vérpermet):

És a hõs utolsó pillanata, mikor eljõ érte a kaszás. Aztán persze kiderül hogy ez csak egy ellenség a sokból, de az ilyedelem azért megvolt:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Cápafogxy
Nekem proper, neki reloaded volt.

Nah, inferno 2. pálya legvége- és mikor megölöm a másik demont kifagy jól😞
Kilép, semmi hibaüzi, csak kilép.. tiszta szomi vagyok.

Lynx_TWL
RELOADED-el játszottátok? proper crack?

Lynx_TWL
harcoltatok egymás ellen? ghost mode ilyesmi? gépek voltak?
nálunk ha találkoztunk és hero vs hero harcot akartunk szépen kiakadt a játék. aztán haverom által megölt szörnyeket én továbbra is láttam stb..

Cápafogxy
hamachi.cc asszem a címe egy program emi emulálja hogy lanba vagy, szal haverral beléptek hamachira be a game-be multi>local network és tudtok játszani.

Lynx_TWL
hamachi az meg mi?😊

Cápafogxy
Mi hamachival játszottunk és tökéletes volt.

z0ty
az az érdekes, hogy én a kapu mögötti várat a demoban simán elfoglaltam. talán nem is volt kapu. vagy csak üres volt...

Lynx_TWL
továbbra sincs senkinek semmilyen multiplayer tapasztalata?
én már az összes móddal, crackkel próbáltam multit, és mindenhol rossz a szinkron

GothiK Aesh
nem mindig az a afeladat hogy legyakjuk az ellent...

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

GothiK Aesh
apropó ismét egy bugot jeleznék.... nektek feltünt hogy a necromancy skill alapbol 100% ot csinál csontvázzá?

GothiK Aesh
respect

Lynx_TWL
egyébként még nem szólhatunk semmi rosszat a játékról, mivelhogy lopotal játszunk😮 aki megvette elõre, és iylen szar bugosan kapja meg az majd mondhatja a magáét😊

Azért ennél valamivel jobb a helyzet, mint a negyedik rész esetében volt. Ott maga az alapkoncepció volt rossz, ez a játék alapvetõen nem rossz, csak elég hiányos (sok helyen szándékosan, pl:barbár vár hiánya), és roppant bugos.
Ez azért jobb, mintha alapvetõen rossz lenne a dolog. A bugokat patchekkel kijavítják majd néhány hónap alatt. A hiányzó mapokat és várat pedig majd a kiegészítõ hozza majd meg.

A gép 2 hét alatt csinal magának 30 sárkány 300-300 emberes sereget. Ez ismétlödik... nevetséges...

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ezek szerint senkise tart még inferno 3. küldinél? 😞

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

j0nNyKa
valahogy meg mindig ott vagyok kiakadva, hogy ezt heroesnak merik nevezni ekkora hibakkal, hianyossagokkal... nem ertem, hogy hogy hagyhattak ki a map editort ? arra apellalnak, hogy igy majd a kieget is megveszik jo sokan ? nem ertem..

j0nNyKa
egyebkent epp most mentem at arra a palyara, es sikerult megszivatni ugy, hogy elbukjam (pedig ugyes voltam)

lenyeg, hogy nagyon hamar megvolt a tear of asha, valamikor a 3. tamadas elott joval, aztan lementem a lenti kepen lathato kapuhoz, -a 3. tamadas elott jarunk, ismetlem-, megoltem a kapu vedoit, es lose :[