Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
2. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
3. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
4. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
5. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
tok egyszeru nem ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Én még egyet sem tapasztaltam.Vagy nem vettem észre?!
mivel hardon elkenõdtem az inferno 3. mapján,ezért gondoltam visszaveszem normálra a nehézséget
miután ezt megtettem és újrakezdtem a mpaot,azt vettem észre hogy ugyanannyi nyersanyaggal indulok,mint hardon, és az ellenekbõl sincs kevesebb
kérdésem:ezek normalon is ugyanannyik és csak az AI bénább,vagy bug miatt nem vesszi vissza a szintet?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Hogyne.
Ha megírod én biztosítok neki tárhelyet és kilinkelem a faq-ba.
De(bár de vel nem kezdünk mondatot), hogy én végigjátszást írjak egy Heroesról, hát lóf*szt már bocs.
Akinek ehhez végigjátszás kell már megbocsá de menjen inkább mariozni vagy tetrisezni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha figyelmesebben elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy egyáltalán nem állítottam hogy "full benyelhetõ" a sok bug, a térképek és a barbár vár hiánya, hanem hogy jóval könnyebben orvosolható (patch/kiegészítõ képében), mint a H4 hibái, amik a játék alapvetõ rendszerének szerves részét képezték, és mint ilyenek, nem voltak orvosolhatóak.
Az, hogy a negyedik rész szar volt, azért nem írtam szvsz-el, mert nem magánvélemény, hanem tény. A H4 megjelenésekor a H2-õn és H3on nevelkedett rajongók egy emberként hördültek fel a "nagysikerû" új koncepció ellen.
Mivel a régi heroes-rajongók 75%-ának nem jött be(kb ilyen arányban oszlottak meg a szidó/dícsérõ hozzászólások annó a jelentõsebb H4 topicokban), nyugodtan kijelenthetjük, hogy a H4 bukás volt, és ez tény.
A hozzászólásomban (amit teljesen félreértelmeztél) arra utaltam, hogy a H5 sokkal jobb helyzetbõl indul a tökéletesedés útján mint anno a H4, aminek a hibái jó része javíthatatlan volt. A H5 hibái ezzel szemben (bugok, kevés térkép,barbár vár és térképszerkesztõ hiánya) könnyedén javíthatók, valószínûleg nemsokára megérkeznek az elsõ patchek, amik a bugokat szép számban kigyomlálják majd. Aztán néhány hónap múlva pedig kijön a kiegészítõ, ami meghozza majd a várva várt barbár várat, térképszerkesztõt és egy rakat új custom mapot is.
Én még ugyan nem estem neki - csak megnéztem fut-e -, de azért ez akkor is meredek hogy minden 2. kérdés a Leviathan cipõrõl és a börtönös pályáról szól...
A játék sajna tényleg elég bugos ahogy olvasom. Szerencsére én eddig csak olyannal találkoztam, hogy felkapok egy artifact-t és elfelejti kiírni a tulajdonságait..., valamint a csatánál nem mindig írja át a lények számát a mittomén milyen bar-ban alul, ahol még azt mutatja, hogy az ellennek van 6 ördöge, de valójában már csak 1 van... nyah mind1.
A játék csal...? Melyik nem?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ezzel a cipovel mar attudsz kelni a vizen, na persze csak akkor ha fel is veteted a hosoddel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezeket mind megtalálod itt, az SG letöltéseknél.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Legnépszerûbb témák
1. Heroes of Might & Magic V.<#worship>#worship>
2. SilkRoad Online
3. Football Manager
4. FORMA1
5. GTA: San Andreas
6. Battlefield 2
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Tekken6
10. Pc tuning
http://gaborszantai.co.uk/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
tehát mégegyszer a problémám:
miután indítani akarom egybõl kidob az asztalra és azt írja hogy a windows hibát észlelt és leállt.
na szerintetek mit lehet csinálni?
No shoot es nincs visszautes tamadas eseten.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehat akkor jol allok. Latom elore, hogy van meg halvanyi remeny a gyozelemre.<#hehe>#hehe>
Mit gondolsz?
2 kör alatt win 😊
/bár, ha van egy master puppet, akkor elhúzódik a csata... kb. további 4. körrel!/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
zoty: 😄DDD
😄
Mint latod nekem nincsen hero a kepen, tehat mint mondtam nem az enemy hose jon, hanem a kapuban vannak, ahol Nikoert kellene menni.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
En tudom merre kellene menni, hiszen en irtam meg neked. 😛
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Mert kikellene verni a vedoket a kapubol, hogy attudjak jutni Nikolajert.
Na mindegy megprobalom ujrakezdeni, hatha ugy jo lesz.
Igaza van, szal....
Menj ár Godrick-al az alsó kapun, és szaladj ki vele a térképrõl. 2 nap múlva jön nyikoláj. Hagyd, hogy megtámadják és megöljék. A csajjal ne támadj senkit! MAGÁTÓL TÖRTÉNNEK az események.
😛