Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
Vegigjatszas a FAQ-ba :

1. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
2. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
3. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
4. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
5. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT

tok egyszeru nem ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
***** ****d az te **** ***** kezdjel el visszaolvasni.

GothiK Aesh
nem veszed észre mert egyenlöre lenyügöz a játék vagy nem taktikázol...

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

ez nem is olyan kemény..., na végre én is megycsináltam, elfoglaltam az öszes várat és a béna meg 7 napig nem tudott elfoglalni egyet sem így kipusztult, nem volt egyszerû pálya, de jó volt, a következõ viszont nagyon tuti, nekem naygon bejönnek ezek a nagy mamutfenyõk amiktõl semmit sem lehet látni. bugok meg tényleg vannak, dehát miben nicsenek? tök sok cucc, (egység, artifact) van amin nics engedélyezve a jobbklikk, ilyen azért egy H3-ban nem volt, volt olyan artifact amire cska nevét arta ki, azt hogy mit csinál, azt nem, ez gáz

Tertovan
Hello

A 3./?/ palyan /the trap/-nal hogy tudok atjutni a tuloldalra?

Nektek melyik vár jön be legjobban??
Mindenki bugokról beszél!
Én még egyet sem tapasztaltam.Vagy nem vettem észre?!
j0nNyKa
en is ezt tapasztaltam.. bug sztem

hi all
mivel hardon elkenõdtem az inferno 3. mapján,ezért gondoltam visszaveszem normálra a nehézséget
miután ezt megtettem és újrakezdtem a mpaot,azt vettem észre hogy ugyanannyi nyersanyaggal indulok,mint hardon, és az ellenekbõl sincs kevesebb
kérdésem:ezek normalon is ugyanannyik és csak az AI bénább,vagy bug miatt nem vesszi vissza a szintet?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Sheltem
"Sheltem, szerintem lassan elkezdhetnéd betenni a FAQ-ba a végigjátszást is."

Hogyne.

Ha megírod én biztosítok neki tárhelyet és kilinkelem a faq-ba.
De(bár de vel nem kezdünk mondatot), hogy én végigjátszást írjak egy Heroesról, hát lóf*szt már bocs.

Akinek ehhez végigjátszás kell már megbocsá de menjen inkább mariozni vagy tetrisezni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
na itt van a nagyon kemeny elf hiro

Furcsa dolgokat írsz.
Ha figyelmesebben elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy egyáltalán nem állítottam hogy "full benyelhetõ" a sok bug, a térképek és a barbár vár hiánya, hanem hogy jóval könnyebben orvosolható (patch/kiegészítõ képében), mint a H4 hibái, amik a játék alapvetõ rendszerének szerves részét képezték, és mint ilyenek, nem voltak orvosolhatóak.

Az, hogy a negyedik rész szar volt, azért nem írtam szvsz-el, mert nem magánvélemény, hanem tény. A H4 megjelenésekor a H2-õn és H3on nevelkedett rajongók egy emberként hördültek fel a "nagysikerû" új koncepció ellen.
Mivel a régi heroes-rajongók 75%-ának nem jött be(kb ilyen arányban oszlottak meg a szidó/dícsérõ hozzászólások annó a jelentõsebb H4 topicokban), nyugodtan kijelenthetjük, hogy a H4 bukás volt, és ez tény.

A hozzászólásomban (amit teljesen félreértelmeztél) arra utaltam, hogy a H5 sokkal jobb helyzetbõl indul a tökéletesedés útján mint anno a H4, aminek a hibái jó része javíthatatlan volt. A H5 hibái ezzel szemben (bugok, kevés térkép,barbár vár és térképszerkesztõ hiánya) könnyedén javíthatók, valószínûleg nemsokára megérkeznek az elsõ patchek, amik a bugokat szép számban kigyomlálják majd. Aztán néhány hónap múlva pedig kijön a kiegészítõ, ami meghozza majd a várva várt barbár várat, térképszerkesztõt és egy rakat új custom mapot is.

Rettenthető
Félreértés ne essék, de néha az az érzésem, hogy az emberek nem a Heroes-zal felejtettek el játszani, hanem játszani felejtettek el, mint olyan.
Én még ugyan nem estem neki - csak megnéztem fut-e -, de azért ez akkor is meredek hogy minden 2. kérdés a Leviathan cipõrõl és a börtönös pályáról szól...

A játék sajna tényleg elég bugos ahogy olvasom. Szerencsére én eddig csak olyannal találkoztam, hogy felkapok egy artifact-t és elfelejti kiírni a tulajdonságait..., valamint a csatánál nem mindig írja át a lények számát a mittomén milyen bar-ban alul, ahol még azt mutatja, hogy az ellennek van 6 ördöge, de valójában már csak 1 van... nyah mind1.

A játék csal...? Melyik nem?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kmarha
Jakuza megválaszolta, de egyébbként egyértelmüen le van irva a küldetéshez: keresd meg a sneeakármicsoda házat. 😊 ehez még angol tudás sem kell igazán 😄 <#email>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

[Jakuza]
A hid mellett van egy kis haziko oda latogass el, s ezutan kapni fogsz egy tippet, hogy talald meg a Boots of leviatan cipot.
Ezzel a cipovel mar attudsz kelni a vizen, na persze csak akkor ha fel is veteted a hosoddel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

narazzino
de a többi codec sem segített, továbbra is ez a probléma. ötletetek van?

UltimateGamR
hello! kellene egy gyors egyszerû válasz. A legelsõ kampányban az utolsó elõtti küldetésnél van olyan hogy leszakadt a híd és találkozni kell valakivel aki a hid másik felénél van , de az a problémám hogy sehol se tudok a hídnál továbbmenni. mi a teendõ ??

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

narazzino
nekem ettõl nem lett jobb ,bár én nem custom installt csináltam...

j0nNyKa
nem ertem, az miert jo, h ez a legnepszerubb tema ? soha nem ertettem

Cobra.
A 6-os DivX kezeli az Xvidet is (és már van 6.2.2-es DivX), szóval nem kell mellé még az is, Vobsub-ból meg van újabb verzió VSFilter 2.37 néven. Egyébként még elkellhet egy ogg codec is CoreVorbis néven.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lammer
mondjuk igaz encodolashoz jol gyon 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NeoMaN
XviD mellé nem kell divx.

Lammer
nekem EZ van fonn, es egy deka jatekkal sincs problemam(jo igaz, custom installt csinalok, node... 😄DD)

Kandurex
Szedd le az összes filmezéshez felrakott videó codec -et, helyette, csak az alap: Divx 6.1, Xvid 1.03, AC3 filter, VobSub 2.23 rakd fel.

Ezeket mind megtalálod itt, az SG letöltéseknél.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Legnépszerûbb témák
1. Heroes of Might & Magic V.<#worship>
2. SilkRoad Online
3. Football Manager
4. FORMA1
5. GTA: San Andreas
6. Battlefield 2
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Tekken6
10. Pc tuning

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem az volt fura, hogy az Inferno kampány 2. pályája végén a csatát elvesztettem a másik infernós ellen, mégsem lose. Mondjuk nem baj 😉

Kmarha
nincs

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Valaki mondja meg van random map?

narazzino
és mit javasolsz, mit tegyek?

Lammer
loool 😄DDDDDDDD

Kandurex
Szerintem codec hiba

narazzino
talán gyenge a gépem?

narazzino
nálam nem segített

tehát mégegyszer a problémám:

miután indítani akarom egybõl kidob az asztalra és azt írja hogy a windows hibát észlelt és leállt.

na szerintetek mit lehet csinálni?

[Jakuza]
Jo kis spell az.
No shoot es nincs visszautes tamadas eseten.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kandurex
<#ravasz1> ravasz!

[Jakuza]
Majdnem, de megsem, mert a Mass Confusiontol elkezd elore lepegetni, minden egysege meg a Sucubbus is. 😛
Tehat akkor jol allok. Latom elore, hogy van meg halvanyi remeny a gyozelemre.<#hehe>

Agamemnon
Sheltem, szerintem lassan elkezdhetnéd betenni a FAQ-ba a végigjátszást is. Sokan vannak, akik nem tudnak olyan jól angolul, vagy csak figyelmetlenül olvastak, így nekik nagy segítség lenne, és nem kellene minden századik kérdésre ugyanazt a választ adni.

Mit gondolsz?

Kandurex
Közben kielemeztem a csatát.<#vigyor0> Az elsõ chain lövés a Succubus Mistress -tõl megöl mindenkit, kivéve az angyalt. A 2. ütés a Arch-Devil -é, ahol az angyalnak is leröppen a bugyija <#idiota>.

2 kör alatt win 😊

/bár, ha van egy master puppet, akkor elhúzódik a csata... kb. további 4. körrel!/

[Jakuza]
Jo akkor kamu. LOL

j0nNyKa
neki az van, NA . :]]

zoty: 😄DDD

NeoMaN
Neked ez van az alsó kapuban? Ezeknek a vár elötti kapuban kell lennie, alsó kapu szinte üres. Ne kamuzz...
😄

[Jakuza]
Nos akkor nekem az a kep a tobb ezres sereggel csak illuzio. 😛
Mint latod nekem nincsen hero a kepen, tehat mint mondtam nem az enemy hose jon, hanem a kapuban vannak, ahol Nikoert kellene menni.

z0ty
alsó kapuban alig volt néhány succubus, meg nemtommi... a lényeg, hogy ott kevés lénynek kéne lennie.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

[Jakuza]
Ott vannak eennyien nekem te.
En tudom merre kellene menni, hiszen en irtam meg neked. 😛

z0ty
jadetélleg bocs, Agrael serege durva, csakhogy azt nem kell megtámadni.

NeoMaN
Az alsó kapuban alig van pár védõ.

[Jakuza]
Legdurvabb az, hoghy at sem tudok menni igy Nikolajert, Godriccal. 😛 LOAL.
Mert kikellene verni a vedoket a kapubol, hogy attudjak jutni Nikolajert.
Na mindegy megprobalom ujrakezdeni, hatha ugy jo lesz.

NeoMaN
Nem BUG!
lámák voltunk, kérj bocsánatot!
😊

NeoMaN
JAKU!
Igaza van, szal....
Menj ár Godrick-al az alsó kapun, és szaladj ki vele a térképrõl. 2 nap múlva jön nyikoláj. Hagyd, hogy megtámadják és megöljék. A csajjal ne támadj senkit! MAGÁTÓL TÖRTÉNNEK az események.
😛

z0ty
"ekkora a serege is annak aki jon es ekkora a kaputvedo masik serege is"
hátizé, nekem a legdurvább enemy nagyjából az 1/30-át érte az inf elõtti kapunak 😄