Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
"Shelten. Hányan is kérdezték meg ma, hogy mit kell csinálni a Haven köldetés 5. pályáján? De Te még mindig nem teszed be a FAQ-ba, miért? "

Lehet azért mert nem egész nap a fórum elõtt ülök mint pl te.
Akik elakadnak és rögtön fél perc után "sírnak" a fórumon nem gondoltak még rá, hogy mialatt begépelik talán rá is jönnének a megoldásra?

F.A.Q -ba beleírtam a Haven 5öst(thx Johnnyka) de a f.a.q nem lesz walkthrough.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MaverickSXT
vki help a necromancer utolso palyajan hogy tom elkapni gordicot?bent van a falak kozott es nem tok bemenni hozza vki help pls

Agamemnon
Shelten. Hányan is kérdezték meg ma, hogy mit kell csinálni a Haven köldetés 5. pályáján? De Te még mindig nem teszed be a FAQ-ba, miért? Most azt olvasgassa midenki, hogy minden 20. ember, aki idejön, leírja ugyanazt a problémát?
Valaki már le is írta, csak Ctrl+c Ctrl+v. Szerintem.

Amúgy a játék jó, el lehet vele szórakozni. És ahogy KandurEx is mondja, nem lehet olyan játékot csinálni, ami mindenkinek bejön. Szóval ha fikázós üzeneteket akartok írni, akkor természetesen azt is megteheteitek, csak olvassatok vissza, hogy ne azt írjátok le, amit már olyan sokan...

lipovics
Nem jatszottam a regiekkel, akkor ez volt a gond.
Hat, tizszer vegigolvastam a questet es a introkat, de erre sehol nem talalok utalast.
Lehet, hogy a kezikonyvben benne lesz ...
Koszi a segitseget, majd holnap megcsinalom, msot mar keso van.
Rettenthető
Nah, szal higgadtan nyugodtan.
Amikor odaértél, akkor átadod a kört és csak másnap, teljes lépéspontszámmal tudod kiásni, aztán ugrás a várba felépí³t, a többit már tudod.
Ha korábbi részekkel játszottál, akkor csodálkozom, hogy ezt nem tudod (az ásás menete); ha nem, akkor semmi.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

lipovics
Hu, dejofej tudok en is lenni.
Tok erdekes, hogy forumon megsertodtok, ha az ember kerdez.
Visszaolvastam a kuldetest, de ettol fuggetlenul nem megy.
Nem tudom kiasni, akarmelyik karit kuldom oda, tok8.
Tippeket varok, nem fleozast, azt tartsatok meg magatoknak vagy ne jarjatok forumra.
Lynx_TWL
annyit az egész homm5 vs többi részek témához, hogy a 3hoz képest a négy szerintem óriási visszafejlõdés volt, mégsem írtam tele a 4 topicját, hogy ez de szar az de szar.
hangulat téma megintcsak hülyeség:
persze, hogy hangulatosabbnak érzed a 3at vagy akármelyik részt, mert élményeid fûzõdnek hozzá (hosszú csaták, táp herok emlékei több órás hot seat partyk a haverokkal stb)
a homm hangulatot nem a 3d grafika, vagy a béna fröccsöntött render kinézet adja szvsz (nem csak) hanem a heroes alap pillérei:
hõsök, várak, tipikus heroesos nyersanyagok, varázslatok, harcrendszer stb.

๏̯͡๏﴿

Kandurex
<#vigyor1><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lynx_TWL
start > all programs > ubisoft > homm5 > uninstall

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SP szan
Olvasgatom itt a hozzászólások, van amelyiket megmosolygom, van amelyik komolyan gondolkodóba ejt. Nos, én ma tudtam csak felrakni a H5-öt, nagyon kíváncsi voltam rá, évekig játszottam a H2,H3-mal, a H4-et egy hét után uninstalláltam...na mind1, szal a lényeg, hogy vártam az eredményt. És hát nah, szerintem nem lehet lehúzni egy olyan játékot, aminek egyszerre három feladatot is teljesítenie kell:
1: Hasonlítson a H3ra
2: Javítsa a H4 hibáit
3: Adjon valami újat
Szóval szerintem ez nem a "H3 vs H4" Forum, hanem a Heroes V-rõl kéne beszélnetek, nem??? Aki ki mégis ki akarja tárgyalni a két game közötti különbséget, az nyomja privátban, vagy csináljon egy új fórumot, ennyi. Nincs szükségünk sárdobálásra!!<#boxer><#gun><#ejnye1>

lipovics
Visszaneztem a cuccot, ki kene valamit asnom.
Megvan a puzzle elvileg, jeloli a helyet, odamegyek, de nem lehet asni, sotet az ikon.
Mi a teendo?
lipovics
Na, bementem a Godriccal, ott se tortent semmi.
Ilyenkor mi van?
NeoMaN
cserélj VGA drivert

Rettenthető
Komolyan néha felmerül bennem, hogy egy külön topic kellene a "Heroes V, elakadtam a hídnál/Haven 5. pályáján" és minden ilyet átszórni oda.

A Heroes V-höz még annyit, hogy tudtommal nem sokan vannak akik az eredeti H1-H3 fejlesztõ gárdájából részt vettek volna a mostani prog fejlesztésében. Nos ennek tükrében: Egy teljesen másik játékfejlesztõ gárda design és egyéb stílusát átvenni, sztm nem egyszerû feladat. Ahhoz képest nem lett akkora szar. (Vö C&C vs. Generals)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

#5433ra tud valaki mondani valamit?
lipovics
GRAAAA. ok
a Godric nevüvel kell
lipovics
5-s palya, bementem mar a lenti kapun, nem tortent semmi.
Mind a ket karival oda kell menni?
meg tudná valaki mondani hogy a Skillwheel-t honnan lejóhet leszedni?
HI
Kandurex
Ez nem a demó pálya? (már csak azért mert ott egyszerûen meg kell várni Nikolájt (be kell érte menni a inferno vár alatti kapun)

/pls, pls, ne erõszakoljuk már az 1024X feletti képeket, a fórum 800X van optimalizálva/

lipovics
Megtudna valaki mondani, hogyan lehet megynerni ezt a palyat?
Lehet, hogy az angolom keves, vagy szimplan fogyatekos vagyok, de nem jovok ra.
Katonam es penzem, mint a tenger, de nem tudom az ellenfel varat megostromolni, mert iszonyat hadsereg vedi, azaz nem ezt kell tennem, hanem mast. Kerdes, mi mast?
http://etnies.muskatli.hu/kepek/sh5.jpg
Hát, sokkal több dologban egyetértünk, mint gondolod. Én is a H2-õt és H3at tartom etalonnak. A H4 elég rossz volt, rengeteg változás volt benne, amitõl gyengébb lett, mint az elõdei. De, ennek ellenére én is sokat játszottam vele.
Az ötödik rész, amennyire eddig látom, sok dologban hasonlít a negyedikre. Ez is egy újfajta értelmezése a sorozatnak, akárcsak a negyedik volt. Hiába mondják, hogy a H3 harcrendszerén alapul, ez az átalakított skillrendszer, az újfajta csatarendszer miatt nyilvánvalóan nem igaz. Amit ebben a játékban láthatunk, az megint csak egy új koncepció, akárcsak a H4-ben volt. Sok dologtól én is a falra mászom (pl:egyes egységek kinézete, pl:angyal,ördög,titán stb), de ez így volt a negyedik esetében is. Viszont vannak újdonságok, amik elnyerték a tetszésemet,a Tower(academy) vár keleties designja, a Sylvan vár is remekül el lett találva.
Persze, iszonyat bugos, de majd jön rá patch. Azért a program, akárcsak anno a H4, megérdemli, hogy az ember méyebben beleássa magát. Valóban nem egy H3, de lehetett volna sokkal rosszabb is.

Kandurex
Ha túl lett volna bonyolítva az a baj. Ha túl egyszerû az a baj. Ha nem szép a grafika az a baj. Ha túl szép a grafika az a baj. Ha nincs jó zene az a baj. Ha túl jó a zene az a baj. Ha túl nehéz az a baj..... baj, baj, baj....

Szerintem meg minden szép és minden jó. Punktum! <#vigyor>

sztem nem kell sírni a régi hangulat miatt,egyszerûen el kell fogadni hogy manapság a grafika a fontosabb és ha az elõnyöket tartod szem elõtt rájössz hogy überjó lett a game
persze nem hibátlan de jelentkezzen aki az

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nenrandil
ezzel egyetértek... én sem úgy tekintek a HoMM V-re mint a nagy legendák újjá élesztésére hanem egy teljesen új világra...és bár a négy nem tudott úgy lekötni és elvarázsolni(habár a zenéjét imádtam annak is) ez most egy oylan résznek tûnik ami jóóóó... én mostanában nem játszottam gépen de most megint ide tud szögezni valami...és bugok... hát mit várunk egy tört verziótól...Ez szerintem kb oylan mint Divx-es filmet nézni otthon a mozi helyett... én angyon remélem hoyg a végsõ verzió ami a boltokban megjelenik az nagyon ott lesz...de én már csak ilyen naív vagyok és remélõ szívû...

\"A book is a book\" Clive Barker

Rettenthető
Semmi bajom veled, és bár vannak igazak a hozzászólásaidban, sztm azért kicsit túlzásba vitted a sírást.
Sztm annak is örülni lehetne, hogy valakik megpróbáltak egy ilyen nagy nevet továbbvinni. Vagy jobb lett volna, ha a H IV után végleg lehúzzák a rolót, ez annyira megbecsmérli a Heroes nevet?
Jó, lehet nem 100%, még lehet nem is 80, de megpróbálták. Annyira azért nem lett megreformálva a HV.
Kétségtelen vannak benne fájó pontok - amik nem bug eredetûek -, de azért annyira nem rossz.
Azt a hangulatot, amit neked (nekem is meg, talán még sokaknak) a H2 nyújtott, azt hiába kergeted, mert azt nem fogja semmi visszahozni, mint ahogy nekem se legyen szó akár H2-rõl, a Dio1-rõl vagy a C&C-rõl... Ez van.

Nenrandil
😊))) "Jó a szó tesó"

\"A book is a book\" Clive Barker

b-type
pozitívum: mindenképpen megveszem 😊
mivel term. kihagyhatatlan.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Írj pozitívumot is néha <#kacsint>

b-type
Nemt tudom, kb. napi egyet ha írok ide, azok viszont valszeg valóban arról szólnak hogy csalódtam mivel tom hogy így van.

Ha túltekintesz azon hogy nem vagy velem egy véleményen, vagy talán nem is tetszik a véleményem, mindegy,..szal ehez hozzátartozik, hogy a mostani H5 nem lett volna ilyen neked tetszõ, hogyha nem hallgatják meg a H4-re panaszkodókat arra hivatkozva hogy 'ha nem tetszik ne játsz vele'.
Ami persze akár be is következhet..szvsz senki nem lesz tõle boldogabb ha nem veszek meg egy játékot.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

😊 ez a jó megoldas

j0nNyKa
erre nem lehet mit irni... legyel ugyesebb.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AtiRadish
Hi!!!
A 3. campaign(necromata) 2. pályáján vagyok. Hajóval kéne átjutni a másik szigetre de addig nincs értelme elindulni amíg nem szedtem össze egy ütõképes sereget.Szép lassan fejlesztgetem a haven várat,de aztán jön az ellen és mindenképp a hõsömet kinyírja akármerre menekülnék.Természetesen többszörös túlerõbe van.Aki ezt a pályát végigtolta valami tippet adhatna.
Köszöntem elõre is

mert a random map akármillen stratégiai játékot megunhatatlanná tesz

ebbe a játékba és a négy be nekem legnagyobb problémám a random map hiánya.
de remélem valami kiegészitöbe lessz hozzá.

Kandurex
remélem csak viccel a srác :p

j0nNyKa
uristen es ezek az emberek teszik ki a homm comunityt. :]]]]]]]]]]]]]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

dr Kotász
El kéne olvasni a slow varázslat leírását ugyebár:

Makes target enemy stack take fewer actions in combat.
Spammelek mint állat iiiiiiiggggggggeeeeeeeeennnnnnnnnnn!!

Javaslom az "olvasás fejlesztése" varázslat sokszori elsütését. Mert mit is ír a varázslatnál? "kevesebbszer támadnak", tehát az initiationra van hatással, késõbb jönnek de nem lassabbak.

Helló!
Nem tudja valaki, hogy miért vibrál a játék amikor belépek. Nem lehet látni semmit.
Ja, azt én is néztem, de megoldottam a rejtályt. Vagy vmi ilyesmi.
Az initiative vagy milyen képességet csökkenti, ergo késõbb lépnek, de ugyanannyit.

Te pici aranyos édes kis ebihal, ha csak 2(kettõ azaz kettõ darab) hozzászólással néznél föntebb(#5411 + 2 = na vajon?) látnád a megoldást. De ma nagyon aktívnak érzem magam: "Increases hero's knowledge by +3, but decreases his defense by -1."

NeoMaN
Nálam a slow varázslat nem mûxik a démon 3. pályán. 600 zombie ugyanolyan sebességgel jön felém mint slow nélkül...
Fasza
😊)

reger
Bocs ,Ténleg láma voltam

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Kösz a cuccot, valóban ezeknél az artifactoknál lefelejtették a description.txt-t.
Így elég könnyû lenne magyarítani, sokaknak szüksége van rá ahogy látom bár az olvasást nem helyettesíti

Senki sem profi itt a játékból? 😊
Voltan
Loál!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ha nem kezdõpénzben akkor miben különbözik? Nem olyan aktív? Kevesebb egysége van? Most hogy a hírhedt démonos 3. pályára értem elkezdett érdekelni 😊

Ja, még mindig vicces olvasgatni a mindig visszatérõ problémákat amit vagy józan paraszti ésszel vagy egyszerûen a küldetés leírásának elolvasásával nem kéne mindig megkérdezni.

Mindenkinek aki már a tutorial kampányban elakadt:

Javaslok alapfokú angoltudást ha már egy angol nyelvû játékkal szórakozol.
Javaslok alapfokú agyat minimális értelemmel(ez születésnél default, csak a nagyon negatív luck módosítóval rendelkezõk kaphatnak rosszabbat)
Javaslok angol-magyar szótárat ha ennyire nem lehet megérteni a szöveget. Amennyiben nincs bizonyára van interneted ha már ide írkálgatsz, online szótár keresése, kész.
Javaslom ha ezek után sem megy, kerül el a stratégiákat, fõleg a körökre osztottakat. Igaz hogy lightos, igaz hogy nem kell nagyon erõltetve gondolkodni, de neked ez nem való. Ezek után az infernós kampánnyal semmit nem fogsz tudni kezdeni.