Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet azért mert nem egész nap a fórum elõtt ülök mint pl te.
Akik elakadnak és rögtön fél perc után "sírnak" a fórumon nem gondoltak még rá, hogy mialatt begépelik talán rá is jönnének a megoldásra?
F.A.Q -ba beleírtam a Haven 5öst(thx Johnnyka) de a f.a.q nem lesz walkthrough.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Valaki már le is írta, csak Ctrl+c Ctrl+v. Szerintem.
Amúgy a játék jó, el lehet vele szórakozni. És ahogy KandurEx is mondja, nem lehet olyan játékot csinálni, ami mindenkinek bejön. Szóval ha fikázós üzeneteket akartok írni, akkor természetesen azt is megteheteitek, csak olvassatok vissza, hogy ne azt írjátok le, amit már olyan sokan...
Hat, tizszer vegigolvastam a questet es a introkat, de erre sehol nem talalok utalast.
Lehet, hogy a kezikonyvben benne lesz ...
Koszi a segitseget, majd holnap megcsinalom, msot mar keso van.
Amikor odaértél, akkor átadod a kört és csak másnap, teljes lépéspontszámmal tudod kiásni, aztán ugrás a várba felépí³t, a többit már tudod.
Ha korábbi részekkel játszottál, akkor csodálkozom, hogy ezt nem tudod (az ásás menete); ha nem, akkor semmi.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Tok erdekes, hogy forumon megsertodtok, ha az ember kerdez.
Visszaolvastam a kuldetest, de ettol fuggetlenul nem megy.
Nem tudom kiasni, akarmelyik karit kuldom oda, tok8.
Tippeket varok, nem fleozast, azt tartsatok meg magatoknak vagy ne jarjatok forumra.
hangulat téma megintcsak hülyeség:
persze, hogy hangulatosabbnak érzed a 3at vagy akármelyik részt, mert élményeid fûzõdnek hozzá (hosszú csaták, táp herok emlékei több órás hot seat partyk a haverokkal stb)
a homm hangulatot nem a 3d grafika, vagy a béna fröccsöntött render kinézet adja szvsz (nem csak) hanem a heroes alap pillérei:
hõsök, várak, tipikus heroesos nyersanyagok, varázslatok, harcrendszer stb.
๏̯͡๏﴿
1: Hasonlítson a H3ra
2: Javítsa a H4 hibáit
3: Adjon valami újat
Szóval szerintem ez nem a "H3 vs H4" Forum, hanem a Heroes V-rõl kéne beszélnetek, nem??? Aki ki mégis ki akarja tárgyalni a két game közötti különbséget, az nyomja privátban, vagy csináljon egy új fórumot, ennyi. Nincs szükségünk sárdobálásra!!<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#ejnye1>#ejnye1>
Megvan a puzzle elvileg, jeloli a helyet, odamegyek, de nem lehet asni, sotet az ikon.
Mi a teendo?
A Heroes V-höz még annyit, hogy tudtommal nem sokan vannak akik az eredeti H1-H3 fejlesztõ gárdájából részt vettek volna a mostani prog fejlesztésében. Nos ennek tükrében: Egy teljesen másik játékfejlesztõ gárda design és egyéb stílusát átvenni, sztm nem egyszerû feladat. Ahhoz képest nem lett akkora szar. (Vö C&C vs. Generals)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
/pls, pls, ne erõszakoljuk már az 1024X feletti képeket, a fórum 800X van optimalizálva/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lehet, hogy az angolom keves, vagy szimplan fogyatekos vagyok, de nem jovok ra.
Katonam es penzem, mint a tenger, de nem tudom az ellenfel varat megostromolni, mert iszonyat hadsereg vedi, azaz nem ezt kell tennem, hanem mast. Kerdes, mi mast?
http://etnies.muskatli.hu/kepek/sh5.jpg
Az ötödik rész, amennyire eddig látom, sok dologban hasonlít a negyedikre. Ez is egy újfajta értelmezése a sorozatnak, akárcsak a negyedik volt. Hiába mondják, hogy a H3 harcrendszerén alapul, ez az átalakított skillrendszer, az újfajta csatarendszer miatt nyilvánvalóan nem igaz. Amit ebben a játékban láthatunk, az megint csak egy új koncepció, akárcsak a H4-ben volt. Sok dologtól én is a falra mászom (pl:egyes egységek kinézete, pl:angyal,ördög,titán stb), de ez így volt a negyedik esetében is. Viszont vannak újdonságok, amik elnyerték a tetszésemet,a Tower(academy) vár keleties designja, a Sylvan vár is remekül el lett találva.
Persze, iszonyat bugos, de majd jön rá patch. Azért a program, akárcsak anno a H4, megérdemli, hogy az ember méyebben beleássa magát. Valóban nem egy H3, de lehetett volna sokkal rosszabb is.
Szerintem meg minden szép és minden jó. Punktum! <#vigyor>#vigyor>
persze nem hibátlan de jelentkezzen aki az
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
\"A book is a book\" Clive Barker
Sztm annak is örülni lehetne, hogy valakik megpróbáltak egy ilyen nagy nevet továbbvinni. Vagy jobb lett volna, ha a H IV után végleg lehúzzák a rolót, ez annyira megbecsmérli a Heroes nevet?
Jó, lehet nem 100%, még lehet nem is 80, de megpróbálták. Annyira azért nem lett megreformálva a HV.
Kétségtelen vannak benne fájó pontok - amik nem bug eredetûek -, de azért annyira nem rossz.
Azt a hangulatot, amit neked (nekem is meg, talán még sokaknak) a H2 nyújtott, azt hiába kergeted, mert azt nem fogja semmi visszahozni, mint ahogy nekem se legyen szó akár H2-rõl, a Dio1-rõl vagy a C&C-rõl... Ez van.
mivel term. kihagyhatatlan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha túltekintesz azon hogy nem vagy velem egy véleményen, vagy talán nem is tetszik a véleményem, mindegy,..szal ehez hozzátartozik, hogy a mostani H5 nem lett volna ilyen neked tetszõ, hogyha nem hallgatják meg a H4-re panaszkodókat arra hivatkozva hogy 'ha nem tetszik ne játsz vele'.
Ami persze akár be is következhet..szvsz senki nem lesz tõle boldogabb ha nem veszek meg egy játékot.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A 3. campaign(necromata) 2. pályáján vagyok. Hajóval kéne átjutni a másik szigetre de addig nincs értelme elindulni amíg nem szedtem össze egy ütõképes sereget.Szép lassan fejlesztgetem a haven várat,de aztán jön az ellen és mindenképp a hõsömet kinyírja akármerre menekülnék.Természetesen többszörös túlerõbe van.Aki ezt a pályát végigtolta valami tippet adhatna.
Köszöntem elõre is
de remélem valami kiegészitöbe lessz hozzá.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Makes target enemy stack take fewer actions in combat.
Javaslom az "olvasás fejlesztése" varázslat sokszori elsütését. Mert mit is ír a varázslatnál? "kevesebbszer támadnak", tehát az initiationra van hatással, késõbb jönnek de nem lassabbak.
Nem tudja valaki, hogy miért vibrál a játék amikor belépek. Nem lehet látni semmit.
Az initiative vagy milyen képességet csökkenti, ergo késõbb lépnek, de ugyanannyit.
Fasza
😊)
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Így elég könnyû lenne magyarítani, sokaknak szüksége van rá ahogy látom bár az olvasást nem helyettesíti
Mindenkinek aki már a tutorial kampányban elakadt:
Javaslok alapfokú angoltudást ha már egy angol nyelvû játékkal szórakozol.
Javaslok alapfokú agyat minimális értelemmel(ez születésnél default, csak a nagyon negatív luck módosítóval rendelkezõk kaphatnak rosszabbat)
Javaslok angol-magyar szótárat ha ennyire nem lehet megérteni a szöveget. Amennyiben nincs bizonyára van interneted ha már ide írkálgatsz, online szótár keresése, kész.
Javaslom ha ezek után sem megy, kerül el a stratégiákat, fõleg a körökre osztottakat. Igaz hogy lightos, igaz hogy nem kell nagyon erõltetve gondolkodni, de neked ez nem való. Ezek után az infernós kampánnyal semmit nem fogsz tudni kezdeni.