Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
koszonom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sajna az Inferno 3. pályáján 5000g-vel kezdünk😞((((((((
NeoMaN
Tényleg király a FÁK, valahogy így kell kinéznie. GRAT!

Nenrandil
botsi hogy midnent kétszer mondok! Mindent kétszer mondok!

\"A book is a book\" Clive Barker

Nenrandil
Jóó az új Faq srácok!!!

\"A book is a book\" Clive Barker

mainruler
Jesszus gyerekek. Elsõ és utolsó hozzászólása volt. Ti meg vagytok olyan gügyék, hogy folytatnátok.
Gratulálok. 😊

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

b-type
Ez hibátlan jó! <#eljen>
döbbenet miket tudnak már..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hi!
Hétvégén elkezdtük nyomni haverral és 5-6 órás volt egy menet!Ez a gamma nagyon állar!Kezdek függõ lenni 😄

precision
<#wow2>

Bazinga!

precision
ok, bye

Bazinga!

Kandurex
Bár nem a HOMM világához kapcsolódó videó, de iszonyat hangulat uralkodik és sok tekintetben hasonló hozzá. Must see man! Töltsétek ezerrel, gatyát felkötni, öveket becsatolni, kb. Blizzard minõség! Fantasy forever!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A cinematic kamera kikapcsolható. Egyébként már innen látszik, hogy mennyire felszínesen nézted meg a játékot, ha még az opció menük se ismered. Errõl ennyit. Köszönjük a magas röptû kritikát, nem is kell belõle több. Neked nem HOMMV -re van szükséged, hanem HOMMIII. újabb kiegre.

Ön a leggyengébb láncszem...viszlát! <#vigyor1>

Azt az "automata kameramozgást" ki lehet kapcsolni, csata közben az opcióknál.
Elõször én is kikapcsoltam, de rájöttem, hogy nem olyan zavaró.

<#mf2> Figyelj ha nem szereted ezt a játékot akkor úgyse fog tetszeni ez a stílus... sztem meg a harc nagyon el lett találva fõleg a kamera terén ahol mutatja a közelharcot is. Jah meg azt írtad h alig lehet az egységekbõl látni vmit--> arra valók a görgõk az egeren h zoomolj. Ebbõl is látszik h nem is játszottál vele hanem csak elindítottad és kész.

elsõ és utolsó hozzászólásom. csak észrevétel szintjén.

heroes of mm 5. várom már kb fél éve. hú de jó lesz. install után jó zene és bevezetõ. aztán kampány indít, majd elõbb csodálkozás, aztán undor. mi ez a **ar?

a grafika szép és jó, de már a világtérkép is idióta spellforcos, kifolyik a szemem tõle. a csatatérkép automata kameramozgatása meg borzasztó, de vhogy a csata sem az igazi. hiába szépek az egységek, alig látni belõlük vmit, ráadásul tök vontatott az egész.

a 4 sem jött be, de sztem még az is sokkal jobb volt mint ez.

Jó csak én hotseatbe is tolom meg single-be is azért kellett volna de mind1 egy ideig elleszek ezekkel a pályákkal egy idõ múlva meg úgyis jönnek majd ki csak elõre gondolkoztam.

Fritz Von...
A játék még meg sem jelent. Ergo: pálya sincs.
Másrészt a custom mapoknál ha bejelölöd a multis térképeket is, akkor olyan 15-20 custom mapon lehet játszani. Az nem rossz azért.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sziasztok. A játék grafikailag nagyon sokat fejlõdött az elõzõekhez képest, bár a gépigénye sztem nem szembetûnõ. Nekem Intel P4 2,4 Ghz, Asus V Ti 4200 128 mb, 1,5 giga memóriám van ezen elég szépen elcsordogál a játék 😊. Az viszont feltûnt h nagyon kevés a pálya. Tudtok esetleg olyan oldalt ami a esetleg + pályákat kínál a játékhoz? köszi.

Fritz Von...
Na jó. Lehet, hogy én lettem tök béna, de az inferno3-ast megint újra kéne kezdeni. Anno toltam heroes 1-tõl 4ig mindent (a 4-et nem nagyon), Might&Magic-eket is hozzá a hangulat és sztori miatt. De ez a pálya kifog rajtam.

Próbáltam már az inferno várat tápolni, az nem jött be. Próbáltam azt is, hogy elfoglalom az elsõ elf várat, azt tápolom. Ezzel egy fokkal jobb lett. Igyekeztem minimális veszteséggel csatázni. Van kb 100 K pénzem, amit nem tudok elkölteni, mert nincs annyi lényem a várban, fort fölé meg nem nõhet. Jön a zöld hõs, és kétszer-háromszor annyi lénye van, mint nekem. Szégyenszemre a beállítást is visszavettem normálra. Egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni... 😞

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Agamemnon
Sõt, ha tényleg nagyon sok pénzed van akkor a parasztból csinálod a monkot és a paladint is.

Azért az már nem gyenge...

jazzy
Havennel a marksman egy blessel eszmeletlen nagyot ut ijasz letere, paladin ugye mint mondtad nagyon eros, ehhez kell angyal hogy a paladinokat tamassza. Griffinbol ha sok van ijaszanak egybol bucsut inthet az enemy, Plusz ugye mindenkinek visszaut. Skillben: olcsobban vehetsz egyseget, tudsz trainingelni, ami ha nagyon sok penzed van marhajo, parasztok helyett megtobb marksmaned lehet. Ezenkivul benediction skill ami alapbol mass, tehat mindenkire megy, attackot novel meg initativet novel. Sylvannal a hos spec kepessegebol csak az hasznalhato hogy enchantolja az arrowjat es minden lovesnel egyben varazsol is a tamadott lenyre. Ezenkivul kivalaszthat spec lenyeket akiknek nagyobbat sebez o es a csapata. Viszont pl nagyon hasznos skill naluk a lucknal, Hogy luck eseten 25% more damage.. Meg hat ijasz, druid eszmeletlen eros.
Ams
Azért az executioner se kutya, elég táp.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

j0nNyKa
skillekben nem durvak, inkabb egysegekben, griffin / paladin, illetve hat a master hunter / druid ... ah overpowered mind

Kandurex
Haven, Sylvan...skillekben mit tudnak? Haven -nél pl. egy igazán extra táp mob van, a paladin...a többi felejtõs.

jazzy
Nem gyenge, csak a tobbiek erosebbek nala😄 Mondjuk az is durva hogy a devil tud pit lordot idezni az is eleg kemeny tud lenni, de en meg nem talalkoztam olyan infernoval aki meg tudott szoritani, ellenben haven, sylvan..
Kandurex
Azért annyira nem "gyenge"

jazzy
A gatint ubertap, viszont maga az inferno eleg gyengecskere sikeredett igyhat kb kiegeszitik egymast mintha normalis lenne.
Kandurex
Egyébként én még nem is játszottam a játékkal. Lehúzni, lehúztam, de csak kipróbálás szintjén...várom a collector változatom <#hawaii>

Valódi játék helyett egyelõre csak gondolkozgatok a témán. És rögtön fel is merült (ez inkább a demó alapján), hogy nem e túl "überextratáp" a gating? Mert mondjuk experten, instába ez majd rögtön sereg duplázást jelent...:/ Szal? Mik a vélemények? Van ami ezt az überalles' skillel szembe tud szállni, vagy ne adjisten' túllépi?

Kandurex
csak beleolvastam :p

j0nNyKa
hat igazan nincs mit, a mi hon imadott kozossegunkert tettem <#beka3>

Sheltem
Nincs. Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
elmeletileg mar kiraly, van meg benne valami hiba/hianyossag ?

j0nNyKa
jo atnezem

Sheltem
Tényleg tökéletes, annyi észrevételem van, hogy most van ahol van ékezet van ahol nincs, én még egységesíteném a helyedben de ezt már rád bízom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Bõvítsd te, amíg itt vagy a fórumon nálad lesz, ha valami okból away leszel egy darabig és lesznek kérések átrakom magamhoz.
Én meg pucolom az idióta hozzászólásokat ha lesznek.

j0nNyKa
na most elvileg tokeletes, egyebkent ha gondolod, atkuldom a fileokat, es akkor bovitheted te.. persze bovitem en is szivesen

javitva

Sheltem
Így jó.

Sheltem
Ha a hosszú õ betûre gondolsz direkt rövid 'ö'vel írtam az egész faq-t kompatibilitási gondok miatt.

Kandurex
Biztos, hogy van, csak beleolvastam az elsõ faq -ba rögtön az elsõ mondat:

"május 19.én jelenik meg remélhetöleg"

Sheltem
Kilinkeltem, ha az a tárhely konstans akkor maradhat ott is a faq, viszont így be kell segítened majd bõvíteni, mivel nem férek hozzá az FTP részéhez.
Mind1 majd kitalálod.

Ja és köszönöm szépen a segítséget.

j0nNyKa
volt 1 csomo, na pill nekiesek

Sheltem
Annyi módosítást még kérhetek, hogy a Heroes 5 FAQ kicsit nagyobb fontmérettel legyen ? 1024 ben már alig olvasható, gyanítom sok itt a szemüveges arc is.

Na kb. ennyi ha kész vagy szólj és intézem.

"javitottam a helyesirasi hibakat" <- Nane, volt benne? <#wilting>

Sheltem
"Le is töltheted innen. (jobbk klikk - save as...)"

A jobbk el van írva.

Sheltem
Dehogy bántasz. Jól néz ki. Írd a végére, hogy "by Sheltem & JonNyKa" mert ha így odarakom olyan lenne mintha csak én csináltam volna. Ha kész vagy kirakom + kilinkelem.

j0nNyKa
Sheltem!
Ha nem bantalak meg nagyon, a FAQ-dat egy picit szebb kontosbe ontottem, javitottam a helyesirasi hibakat, meg ilyesmi. Ha gondolod, atkuldom a fileokat, vagy linkelj erre a FAQra.

h5 FAQ v2

Gondolom megérné.Ha gondjaid vannak a teljes verzióval-pl a gépigény u.az,tehát választ kapsz min 1 kérdésedre.
narazzino
azt nem. miért, kéne?

narazzino-Próbáltad a demo verziót is?("gépigény")
Valaki kûzdött már a Tear of Ossir pályával?
Már minden az enyém, csak a grált kéne kiásnom. Obeliszk nincs, csak most térkéspész megmututatta egész térképet és elõkerült egy sziget, azon kell lennie, de oda út nem vezet. Nincs hajóidézõ és dimension door utánzat varázslat sem egész pályán. Ráadásul egy felfedezettlen csík is van a sziget és köztem, pedig van Scoutingom.
No ilyenkor mi a helyzet?

j0nNyKa
szivesen, de j0nNyKa.. :]

mindenesetre en eskuszom neked FELIDEGESITEM magam a sok buta emberen... de jo, h nem en vagyok a hazigazda, minden idiota hszt torolnek, es nem lenne beszelgetes.. argh de hergelnek