Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izsook
Én nem érzem magam májernak, de annyit észre vettem, hogy mikor sebzek valakivel néha kiírja, hogy sebez még + air vagy + earth stb damagét pl így +51 air damege nagyobb betûkkel.

reinstall
aki májernek érzi magát,kifejtené nekem mi is és hogyan mûködik az elemental chain a dungeonnál?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

SP szan
nekem az inferno 3.pályáján van egy pici problémám, mégpedig, hogy a két elf vár helyén csak két tök üres tisztás van, a várak sehol...
Az elfeknek annyi nyoma van, hogy ott áll egy nyamvadt hõs a váram fölötti kapuban, azt kinyírom könnyedén már az elsõ nap, aztán sehol máshol nincs zöld szín...a pályán elfoglaltam mindent, abszolút az enyém minden,de persze nincs vége a pályának...újrakezdtem, de megint ugyanaz a helyzet, elf várak sehol...Valakinek tipp, hogy mit csináljak??

izsook
Szerintem elég jó ki lett balanszírozva. Pl Én szívesebben harcolok unikornok ellen, mint archmagék ellen, akik szarrá tûzlabdáznak

[Jakuza]
Nekem nem is, de hidd el lesz par arc akinek meg ez is bonyolult lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Cápafogxy
Nem kell hozzá semilyen nyelvû tudás csak rámész hogy join és kész, amúgyis van benne tutorial.

[Jakuza]
Amugy itt van a Hamachi beallitasa, ha valakinek nem menne elsore.
Remelem a kepek segitseget nyujtanak azoknak is akik nem vagjak az angolt.
Hamachi beallitas FAQ

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Cápafogxy
Mi haverral kipróbáltuk már a kiadás napján írtam is ide, de látom csak most esett le.

Botond
De azt is írjátok bele,amit Lynx ír már napok óta,hogy ugyanezzel a cuccal szépen megy meg minden,de nincs szinkron.
NeoMaN
hamachi mindennel mûködik....

Köszi!
ezt én is akartam javasolni...

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Sheltem
J0nNyKa a F.A.Q -t légyszíves bõvítsd ki a hamachi virtuális lan/netes játék cumóval #5719 alapján.
Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Magic Boy
Srácok a Sylvan nemlett túl erõs?
Csak azért zavar, mert õk a kedvenceim.
Ha ellenfélnek választanám még örülnék is neki, hogy erõsek, de így, hogy velük vagyok nincs ellenfelem szinte!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

jól van na nem lehet minden mindig tökéletes
amúgy tényleg LOL vagyok

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kandurex
😄DDDDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
<#hehe><#hehe>

Sheltem
Peace légyszíves. J0nNyKa legyél picit türelmesebb. Látod még a nevedet is sikerült leírnom rendesen <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
bocsesz
ezek a japán nevek😊

NeoMaN
hamachi lesz az, nem hitacsi

üdv emberek
gallikkal elõbb teszteltük a NETes játékot
nem tévedés netes
akit érdekel mindössze annyi a teendõ,hogy eltölti a hitachi nevezetû programot,amely LAN-t hoz létre interneten,és máris jáccható a dolog
10 perc tesztelés alatt mi nem találkoztunk hibával
sza lakit érdekel töltse le (kb 1 M😎 és lépjen be abba a szobába,amit gallik már leírt

[Jakuza]
Ne varj tobbet egy sihedertol, akinek a szocializacioja meg az oviban sem tortent meg.
Majd talan 20 ev mulva rajon, hogy nem o az istencsaszar, aki a vilag legokosabb embere.
Bar igaz, akkor is 20 evvel el lesz maradva a felnottek vilagatol. <#hehe>

Pari
Tegnap atolvastam a hivatalos tech help topicot, es a nep java resze sir mint a furdos...1,hogy meg kozvelteln betoltesnel osszefossa magat...arra azt irjak,hogy telepits SP2-t...a masik,hogy map toltes kozbe kivag a desktopra...az biz vga problema...ugyanis nem csak a 128Mb a szuk parameter,de a vga-nak rendelkeznie kell hardwares(nem emus) T&L-el...ami a laptopok integralt vgainak 90%ba nincs!!!...Valamint rossz hir a Gf4MX tulajoknak,hogy a tetu game szinten nem tamogatja ezt a tipust...szal laptoposok Gf4MX esek T&L nelkuliek varhatnak a peccsre ha lesz egyaltalan!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

j0nNyKa
van meg idom fejlodni. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Cobra.
Megértem Jonnyka-t, de még neki is van mit fejlõdnie. Én már eljutottam arra szintre, ahol már figyelembe se veszem ezeket a postokat és nem is reagálok rá <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cápafogxy
Nem értem most mit akarsz.

Annyit nem tudtam a pályáról hogy ott kell maradni jobb alul 2 körig.
Gondoltam hogy azt az izombrutál sereget nem lehet legyõzni.

maggi
hat sajnos valsz a windoz van megkergulve, nem ritka jelenseg, ez akkor kezd jeletnkezni(tapasztalatom szerint) ha egyre tobb program/codec installalodik a gepre...ha netalan van egy ures hdd-d probalj meg egy uj windozt installalni(30 perc) es ugy probald meg..ha megy akkor megvan a valasz:reinstall
b-type
hej ember..kicsit kõkemény vagy.
értem én meg minden, de inkább ne írjál sztem, te sem õszülsz, meg azért a fórumozás lényege nem az hogy az aki magas szinten müvel valamit az elvárja hogy csak olyan kérdezzen aki hasonlóan ért hozzá...akkor jó nagy kuss lenne 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jelentem a Skill Wheel hibás a demon lordnál. Death Magicnál a Master of Mind és Weakening Strike után nem ír semmit, pedig ezekbõl jön a Dark Renewal. Illetve a lentebb belinkelt Wizardnál is vannak eltérések. Persze, tudom még meg sem jelent, csak pontosítás miatt írom

Hamachin létrehoztam egy szobát.Aki akar multizni másokkal jelentkezzen fel.
név: heroes5hun
passw: heroes5hun

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Nekem megy 1024en Radeon 9600 Mobilityn, az is 64 MB.

Cápafogxy
Minimum requirements:
DirectX 9.0c compatible video card with 64 MB of RAM

Ha DX9-es a kártyád akkor mennie kell.
Mond a videókártya pontos nevét.

Botond
Ki kell próbálni. 128at írnak,de az nem feltétlen akadály. Wowhoz is azt írják 64es kell,mégis elszaladgál egy 32megás gf2gtsen is.
bigfoot
64megás vidikártyás laptopon menne a gáme?

Cápafogxy
Ott írja hogy védejm meg a várat meg hogy szerezzem meg azt a cuccot hát én ott álltam és védtem a támadásokat. De mindegy ...

Botond
Azért megdöbbentõ mennyire butul a társadalom. Amikor én voltam fiatal még szénné szótaraztuk magunkat, hogy megtudjuk mi a szart kell csinálni. Így is tanultunk meg angolul. Ma meg benyögsz a netre,hogy "helló, szellemi fogyatékos vagyok,tudna vki segíteni?",és ha az a válasz,hogy "nem, menthetetlen vagy öreg" akkor még nekik áll feljebb... <#wilting>

Na de ez off.

2es hadjárat 1es pályáján merre van az a vár?<#idiota>

(nehogy spoilerezzen itten vki,akkor este nem lesz mit kiderítenem :-P)
j0nNyKa
es a scenario informationban sem latod, mi a feladat ? ne tetozt azt, amit mar igyis faszan megcsinaltal. huzd meg magad, orulj h segitettunk meg igy is.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Cápafogxy
Bocs hogy megkérdeztem csak mint írtam is nem láttam kiírva hogy frissült a faq.

Azért a fene se gondolná hogy a tök könnyû tutorial kampányban azért akadnak el emberek mert nem tudnak olvasni. Szegény j0nNyKa-t a stressz viszi el, még páran ezt leírjátok és komolyan aggódni kezdek. Javasolnám a faq és a megjelenés közé nagy vörös betûkkel kiírni: "Haven kampányos kérdések törlésre kerülnek, tanulj meg olvasni" vagy hasonló. Kicsit már engem is irritál. Viszont ez azért jó mert nem jutnak el az infernóig és tovább, beépített hülyeségszûrõ

Cápafogxy
Ja!!! Én már olvastam a faq-t de frissítették én már voltam ott jobb alul csak nem vártam 2 kört. 😊

Cápafogxy
Nem akarok visszaolvasni pár 100 hsz-t. De hogy lehet megcsinálni azt a 1-es kampány 5-ös pályát ahol csítes a gép?

Tényleg már én is látom...hmm akkor lehet újta kellene vívnom egy elég necces csatát, hátha mást ad. Szeretném kipróbálni extra abilityt, ha már eddig eljutott.

Lynx_TWL
jaa, hogy ability. rangernek van ez szóval itt valami bug lesz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

De elvileg ilyen ability nincs is leírásokban 😞
Meg akartam próbálni összehozni tápot, remélem ez is jó lesz hozzá.

Lynx_TWL
igen

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ilyet láttatok már?

Rettenthető
Igazán senkinek nem akarok a hóvirágos lelkébe taposni a hegymászóbakancsommal, de néha kicsit többet árultok el egy-egy pályáról, mint szeretném...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Agamemnon
Nem õ az egyetlen, aki ilyen könnyen megúszta azt a pályát. Én is elég korán felmentem a jobb oldali várhoz, majd látom a kicsivel nagyobb seregét, erre el a vártól, õ meg üldöz. Még egy nap rohanás, még mindig üldöz. Visszafordultam, lehagytam, be a várába, szerencse elsõ nap volt, megvettem mindent, és megvártam a várban. Még nem volt több nála mint 4 sárkány... szóval ahhoz képest, hogy Ti milyen csatákat vívtatok, elég könnyen megvertem. S a következõ pálya sem volt olyan vészes. Viszont az ötödiken már azt hittem befonom a hajam, mire körbeutaztam a Karib tenger kismillió szigetét...

Kandurex
Emlékszem volt ilyen a háromba is 😄

Na ne, ez a röhelyes teteje. Úgy tûnik a véletlen megkímélt, én az õ seregéért 148.000 xp-t kaptam, szal el tudod képzelni, mint a sáskák. Egyébként ha néha átadta az egységet és a közelébe mentem nyomta a town portalt aktívan, az tetszett

hát ja
hogy azt lenyomjam 3 vár seregét kellett egyesítenem a végén,és még szerencse hogy volt manakút a vára elõtt a summon creaturehöz😊