Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki májernek érzi magát,kifejtené nekem mi is és hogyan mûködik az elemental chain a dungeonnál?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Az elfeknek annyi nyoma van, hogy ott áll egy nyamvadt hõs a váram fölötti kapuban, azt kinyírom könnyedén már az elsõ nap, aztán sehol máshol nincs zöld szín...a pályán elfoglaltam mindent, abszolút az enyém minden,de persze nincs vége a pályának...újrakezdtem, de megint ugyanaz a helyzet, elf várak sehol...Valakinek tipp, hogy mit csináljak??
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Remelem a kepek segitseget nyujtanak azoknak is akik nem vagjak az angolt.
Hamachi beallitas FAQ
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ezt én is akartam javasolni...
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak azért zavar, mert õk a kedvenceim.
Ha ellenfélnek választanám még örülnék is neki, hogy erõsek, de így, hogy velük vagyok nincs ellenfelem szinte!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy tényleg LOL vagyok
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
bocsesz
ezek a japán nevek😊
gallikkal elõbb teszteltük a NETes játékot
nem tévedés netes
akit érdekel mindössze annyi a teendõ,hogy eltölti a hitachi nevezetû programot,amely LAN-t hoz létre interneten,és máris jáccható a dolog
10 perc tesztelés alatt mi nem találkoztunk hibával
sza lakit érdekel töltse le (kb 1 M😎 és lépjen be abba a szobába,amit gallik már leírt
Majd talan 20 ev mulva rajon, hogy nem o az istencsaszar, aki a vilag legokosabb embere.
Bar igaz, akkor is 20 evvel el lesz maradva a felnottek vilagatol. <#hehe>#hehe>
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Annyit nem tudtam a pályáról hogy ott kell maradni jobb alul 2 körig.
Gondoltam hogy azt az izombrutál sereget nem lehet legyõzni.
értem én meg minden, de inkább ne írjál sztem, te sem õszülsz, meg azért a fórumozás lényege nem az hogy az aki magas szinten müvel valamit az elvárja hogy csak olyan kérdezzen aki hasonlóan ért hozzá...akkor jó nagy kuss lenne 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
név: heroes5hun
passw: heroes5hun
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
DirectX 9.0c compatible video card with 64 MB of RAM
Ha DX9-es a kártyád akkor mennie kell.
Mond a videókártya pontos nevét.
Na de ez off.
2es hadjárat 1es pályáján merre van az a vár?<#idiota>#idiota>
(nehogy spoilerezzen itten vki,akkor este nem lesz mit kiderítenem :-P)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
๏̯͡๏﴿
Meg akartam próbálni összehozni tápot, remélem ez is jó lesz hozzá.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
hogy azt lenyomjam 3 vár seregét kellett egyesítenem a végén,és még szerencse hogy volt manakút a vára elõtt a summon creaturehöz😊