Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Nos, kedves Kandurex, kész vagyok. Bezsúfoltam egyetlen táblába az összes létezõ skillt és ability-t. Most melóban vagyok, este elküldöm.
Lynx_TWL
#5465ben

๏̯͡๏﴿

wesker24
Jelenleg a Haven 5 küldetésében vagyok má r 3-szor sikerült visszavernem õket de valami Tear of Asha artifactot kell találni ! Hol található ez egyáltalán ??<#conf><#conf>
Kandurex
dr. Kotász, mi a helyzet a skillel? Mert, ha nincs idõd rá, lehet, hogy én neki kezdek. Mondjuk jól jönne egy - két, angol - magyar fordító is 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Irónia, ismerõs?

SP szan
De azt az options-ben ki lehet kapcsolni, hogy "Show Tutorial". Na onnan vedd ki a pipát.

thx nem értem hogy ezt miért nem írták a tutorial üzenetekben, minden bizbaszra felugrik valami <#wilting>

Nenrandil
de a türelem a Jedik legfõbb erénye 😊

\"A book is a book\" Clive Barker

Nenrandil
OKe...tsak már végre csinálhatnám amit a sinfo mond 😊

j0nNyKa
ne varj tul sokat azoktol a palyaktol, jobban fel van fujva, mint kene :] egyszeruen leirja a scenario information h micsinalj, es megcsinalod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nenrandil
😊

SP szan
A tanulásról annyit, hogy nekem eddig két aláíráspótlásom lesz, mert valami miatt nem volt idõm tanulni...gondolom kitaláljátok, hogy mi volt az a valami<#nyes>

Nenrandil
egyébként még én sem játszottam vele...de már alig várom hoyg ott tartsak...
A legendás haven 5öst a demoban végig kínlódtam...nem mondom nekem is eltartott egy ideig míg midnenre rájöttem... de van egy zen mondás: "csak akkor kérdezz ha már azzala kérdéssel kapcsolatban feltettél magadnak legalább ezer másik kérdést" jah meg inf 3.páylára is nagyon kíváncsi vagyok, meg erre a levitáló cipõs pályára is... már egészen tûzbe hoztatok... és persze a tanulásra nagy ívben... hát így jártam...

j0nNyKa
azert van, hogy visszaolvass, mert sacperkb 200 alkalommal lett leirva a megoldas... egyebkent meg a scenario information is a szadba ragja.

Lynx_TWL
nem hiszem, hogy a fórum azért van, hogy 1 nap !ugyanazt! a kérdést legalább 5ször feltegyék.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nem kéne ennyire felháborodni sztem,ha valaki kérdez,nem?
sztem ez fórum azért van , hogy kérdezzenek.
amúgy aki legalább vette a fáradságot,hogy leírja azt a kurva csizmát,annak köszönöm a segítséget.
csak ennyit akartam egy lelkes olvasó.
Lynx_TWL
mindenki másnak megy rendesen hamachival? semmi desync? lejátszátok a meccseket rendesen?
elég idegesítõ, hogy "lejátszottunk" 3-4db 8-9 órás meccset aztán orbitális nagy desync...

Lynx_TWL
Hamachival kipróbáltuk LANon, eredmény:
6órán keresztül jó volt, 9 óra játék után ugyanúgy szar lett.
aztán tegnap Hamachival neten keresztül:
elsõ körben disconnect, ha haverom épített, ha simán lépett ment a játék. aztán úgy 1 óra játék után megint desync.

Kmarha
talán mert ez egy rohadt forum és nem chat. ha 4 percen belül nem válaszolnak már háborogsz? szerinted mindenki ott ül a gép elött egész nap és lessi e forumot hogy ki jön fel kérdéssel?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kandurex
Mer' magadon se vagy képes segíteni. Figyelj rám jól, én még nem is játszottam a játékkal, de nagyjából sejtem, hogy a Te gondod, a vízen járó cipellõ amit az egyik kriptából lehet felvenni...innen találgass magad, hogy mi a megoldás.

Mégegyszer írom, Én még nem játszottam vele,...

SP szan
Ha tényleg bejártál mindent a föld alatt, akkor ha minden igaz, kaptál egy csizmát, amivel át tudsz kelni a vízen, ennyi 😊

Nenrandil
ööö...hát szerintem izééé...ez uygan aza probléma kör amit a repülõs csizmával kéne megodlanod amit valahol egy kripában avyg mágus házban találasz meg...és már a nagyok párszor leírták eztet...és szerintem már nem akarják ezredszer leírni...

miért nem segít senki?
Oké kösz mind ketõttöknek úgylátom a confusion ami nekem kell .

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

hi,
segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
Kandurex
ja igen, a confusion is hasonló :p

j0nNyKa
nincs egyiknek se mass-a sajnos... de amugy ja, confusion jo erre

Kandurex
Puppet biztos, hogy nem!
Blindessnek szerintem meg nincs mass változata.

Annyival több a puppet, hogy ott Te irányítasz, a blindess olcsóbb, egyszerûbb és tovább is tart sokkal.

Én mass confusion-t alkalmazok erre a feladatra expert dark magic skillen. Tökéletes 😊

Kandurex
Ressurection csak az ark-angyalnak van, gondolom Te a Raise Dead varázslatra gondolsz ami a csata végéig tart, csak a nercoknál permanens.

THX, és ezek hatnak egyszerre több távolra támadó egységre is??

j0nNyKa
szerintem pont a ressurection miatt lehet, ugyan a csata erejeig feltamasztottad a parasztokat, viszont csata utan a feltamaszott parasztok eltunnek, igy nem maradt sereg - isabell meghalt - end

Kandurex
van:

Blindness
Puppet Master

Sephi
Jelenet :

Azon a palyan vok amikor Izabelt ki kell szabaditani. Kiaszbaditom , megvan a var es van ket herom. Jon az elso hos , leverem majd Iza-t bent hagyom a varba. Oreggel elkezdek jarkalni mire latom hogy ket darabb hos is jon a var fele. oreggel elkezdem uldozni oket de az elso pont beer es nekem tamad. Pontosan 98 sima mezei parasztom volt , full var vedelem ertem ezaltal a tornykat es maga a Iza. Hihetettlen de sikerul levernem oket a Ressurection magia es a nyilas tornyok segitsegevel. Nyerek es boldog vagyok de ahogy kilep terkepre es lepnek a oreggel hogy kapjam el a masodikat abban a szent minutumban MISSIO FAILED vagy mis es vege....

VALAKI MAGYARAZZA MEG NEKEM EZ MIVOLT. Jelzem a Objektiv reszlegnel nem volt semmi olyan ami idore menne!

BAAAH

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

j0nNyKa
faq

Hi!

Ha van a csapatomban pl 100 íjjász akkor hogyan tudom szétbontani õket két 50-es szakaszra? <#help>

Hi, ebben a részben van olyan varázslat mint a 3-ban volt a feledékenység (FORGETFULNESS)hogy a távolra támadókat lebéníthatjuk vele ??

j0nNyKa
de ilyen lesz egy javitasig... es mindenki ezt tapasztalta

Én még mindig reménykedem, hogy ez csak egy arany-elõtti-full verzió..
Vagy egy 0day patchnak is örülnék, de nagyon😊

Cápafogxy : Neked mûködött normálisan? Mert kipróbáltuk, de még egymással sem tudtunk csatázni ghost módban, a szinkron iszonyatosan rossz.A ghostommal olyan egységet is láttam ami már rég nem volt ott. Tele van buggal ez a mód!
Vagy az eredeti nem lesz ilyen ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

hol van a leírás?
Cápafogxy
Már rákeretem és megvan.

izsook
Elovastam ezt a leírást, de ellentmondásba ütköztem Blowing up a Chain 1. résznél.

Cápafogxy
Mondják az 5. küldetésben hogy küldjem gotrig-ot nikoláj-hoz valaki segítsen ebben.

narazzino
kösz, már én is rájöttem, csak balfaszoskodtam egy kicsit 😄

igen mert az exe a fõkönyvtár/bin könyvtárban van

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

narazzino
a crack-kel amúgy melyik fájlt kell felülírni? mert én semelyiket nem tudom, mert nincs a játék fõ könyvtárában, úgyhogy a crackkel csak indítom a játékot. (talán itt is lesz a hiba)

narazzino
volt nekem egy olyan problémám, hogy mikor idnítottam a játékot, akkor mindiig kidobott az asztalra mert a windows hibát észlelt és a program leáltt hibaüzenetet kaptam. tanácsolták hogy nézzem meg a demo-t, az mûködik-e. megnéztem és az mûködik. ezek szerint nem a gépigénnyel lehet baja?

hi,
segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
dr Kotász
Ezen a linken keresd meg a racial abilities résznél az elemental chains leírást. Én elolvastam, de még nem tartok ott a campaignekben, úgyhogy a gyakorlatban még nem próbáltam...