14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
valaminick #7594 hehe köszi már közbe visszamentem és azt lehet mondani, hogy itt igaz volt a mondás: "Nem láttam a fáktól az erdőt" :DDD
-
#7593 Ne személyeskedj. -
Dant0r #7592 Én azt nem értem, hogy az aki frankón ki tudja nyírni Gilraent, az hogy nem tudja a pálya kellős közepét megtalálni?!
JJAAA kérem, hogy trainerrel? ... -
#7591 Körülbelül térkép közepén van. Druidák álnak bazi magas fák alatt, ha jól emléxem vmi kőoltár körül. Van egy hut of the magi is a pályán ami megmutatja hogy hol. -
valaminick #7590 nemtom, de tudnál segiteni kicsit?:D :P -
#7589 Szerintetek, ha ezt a smiylet berakom a banner -ba...elég figyelem felkeltő lenne? :D -
valaminick #7588 Hali amikor az infernoval vagyok es a 3 druida varost kellett elfogalalni utana hol talalom a druidák erejét amit el kell pusztítani?
mar minden megvan a térképen:) -
#7587 Mentéseket hol tárolja a játék? Vagy csak Profils mappa kell? -
#7585 bagoly mondja. -
#7583 the same as the warez version
:[ -
#7582 CEs multi tapasztalatok? ilyen 6 órás meccsekre vagyok kiváncsi, hogy utána is szuperjó szinkronnal megy-e a multi? -
#7581 ezt már kérdezték párszor , addig támadnak míg megnem csinálod az öszes feladatot. -
SaGa Jr #7580 FAQ -
globalsidius #7579 A haven kampány 5. pályáján , hányxor támadják meg a váramat? -
#7578 Úgy látszik nem vetted észre az ironíát a hozzászólásomban, írhattam volna azt is, hogy Én meg inpossible fokozatba játszom ;) -
#7577 Mivel pályaszerkesztő csak a patchel együtt fog érkezni(remélhetőleg) így sehonnan. Kénytelen vagy beérni azzal a néhánnyal ami alapból benne van. -
Palaevil #7576 Hy all
Új pályákat hol tudok letölteni hogy hot-seatben is legyen?
-
#7575 "Villámgépelős, oda nem tekintős" -
#7574 driver, valamilyen VGA buheráló progi? -
Gecco21 #7573 Játék közben fagy?
Mert nekem az elején szépen ment, majd az autosave-knél kezdett megborulni. De ezt egyértelműen csak a mentésnél tapasztaltam.
A megoldás az lett, hogy kb. 10 mentést tartok, mert a túl sok+n-edik save-nél üzembiztosan produkál egy resetet. -
#7572 Szipptyaúzós? -
#7571 Nem meglepő, szipptyaúzós az tuti! -
#7570 Ja, akard nagyon.
:P -
#7569 Segíthetünk? :) -
#7568 LOL inf 3 nem megy hardon... :))))
Faxomat. -
#7567 Igazad van. Bocsánat.
Nekem is csak artifacttal ment föl ultimate-re a counterstrike Isabellel, szóval 3 kampány alatt egyszer sem voltak tanulhatóak. -
#7566 A skill wheelen nincsenek rajta-csak a sorozat(basic advanced expert ultimate) Szerintem te a "középső" képességre gondolsz,ő meg az adott vár ultimate szintű képességére (ami engem is érdekelne mert nekem custom mapon sem ajánlotta fel) -
SaGa Jr #7565 Úgy néz ki sehogy nem tanulható. Van olyan artifact ami megdobja 1 szinttel a hős elsődleges skilljét. Így lehet csak elérni ha már experten van a kérdéses skill. -
#7564 Meg lehet, a skill wheelen lecsekkolhatod az előfeltételeket. -
#7563 Persze... :)))
Alapból természetesen nincs gond vele, de ha megdöntöd a kamerát madártávlatban amikor már egy nagy területet felfedeztél, és 16AF 8AA van, akkor még egy 7900GTX-en is berángat. -
#7562 Minden VGA-n be tud akadni. Ez van :) -
kHares #7561 Nekem 6600 GT és perfekt maxon. Driver verziója: 84.56, mellé updatelt win xp sp2-vel. -
kHares #7560 Nos a játék lényege a taktikázás amit ugye nem kell említenem, lehet rossz helyre rakod az egységeid rosszkor lépsz stb. M0inél több egységet gyűjts. Illetve a hős fejleszthető meglepően sok irányba, lehet egyszerű izomagy, de lehet dark magicos mass confusion/slow puppet masteres esetleg erős destruction magicos villámra meg jégre gyúrva és sok egyéb. Nagyon sok függ a hero-tól.
Mégvalami: kedves gyerekek tiszteljétek már meg a játékot annyira hogy jól írjátok le az első kampányban szereplő oldal nevét.
AMI TERMÉSZETESEN HAVEN, NEM HEAVEN ÉS TÁRSAI. Köszönöm -
#7559 Hali!
Akik geforce-al játszanak milyen driver van feltéve? Csak mert nekem Geforce 6800Ultrán akad a game full grafon... :( Mi lehet a baj? Mit tegyek fel? -
Dant0r #7558 Az ULTIMATE képességeket (gating, avenger, counterstrike, stb) hogyan lehet megtanulni?
Csak campaign-ek alatt nem lehet, vagy valami feltétel kell hozzá? -
Lysandus #7557 Hali!
Megvettem a CE-t, anélkül, hogy kipróbáltam volna a játékot. Ha nem jön be, rajtatok fogom leverni! :-) Egyébként akit érdekel CE-t az 576-ban is árulnak, én a nyugati végeken vettem Pesten. -
#7556 a demoban én is így jártam -
#7555 Nálam nem ugyanott volt, mint a demóban. A demóban fent volt a vár melletti egységtermelő hely közelében, míg a játékban inkább a pálya közepén... -
#7554 A demo Heaven palyan nekem 2. jara mar mashova tette a "gralt", amit raadasul az ellenseges hos asott ki(es biztos h nem nezte vegig az obeliszkeket)! Es amikor lenyomtam akkor lattam, hogy nala van az a vacak. Mondjuk a palyat ugy kezdtem, hogy ott astam ahol korabban volt, a legelso 7en. Lehet, hogy megbugosodott ?... -
#7553 ugynaottvan mindig
Nekem újra kellett kezdeni a gamet mert elveszett a mentésem, de itt picit "becsíteltem" mert kiástam anélkül, hogy akár 1 obeliszket is megnéztem volna. :))