Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy nem tudná valaki leíni vagy nem tudom hogy lehetne a Cultis küldetésben (Dámonok:Agrael)a3. küldtést a The Conquest asszem amikor a Elf várakat kell elfoglalni egyszerüen nem tudom megcsinálni és nem tudok tovább jutni nagyon fontoss lenne!!<#wink><#wow3><#schmoll2><#rinya>

jazzy
50*60 az 3000 es annyit nem sebez tehat valami koztes ertek, nem ertem mi szerint no de egy ido utan sokkal jobban megeri loni mint castolni.
Csak a Medieval 2-ig ütöm el az idõmet szal a régi részeket inkább kihagyom, egyedül a Fallout volt ahol a második rész után beszereztem az elsõt is 😊

Nem az ütése hanem a varázslata csak példaként ha egy pit fiend tûzgolyólya 60-at sebez akkor 50 fiend tûzgolyója mennyit?
60-at vagy 300-at?
Vagy vmi köztes érték?
Na erre vagyok kíváncsi <#buck>

reaper4
sõt ultra heroicon.
nem mindenki jáccik úgy nem gondolod?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Acidlich
heroic fokozaton?😊

Jah, amúgy az inferno 3-mas pályához... én lenyomtam Gilraent csak inferno egységgel 😊 Úgyhogy megoldható. Csak orrba-szájba gatingelni kell.
NeoMaN
Hát egen. Emlékeim szerint 99-es a game. Vagy még öregebb.
:F

Kandurex
Pár hónapja az a mostanában 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
Te is mostanában toltad a 3-at nem?

NeoMaN
Na ja, csak rengeteg XP veszendõbe megy, és fel kell gyúrni maxig minden pályán a hírót!

Kandurex
Amúgy irigyellek, hogy csak most ismerkedsz a Heroes szériával, számodra még sok faszányos idõ jön, Heroes 3 - 4 +kiegészítõk! Nyamm! <#finom> Már, ha nem okoz gondot a kicsit idejét múlt grafika, de hasonlóképpen zseniális játékmenet.

Kandurex
Az általános sebzése nem nõ, az marad, de az szummázva már igen. Ez kb. olyan, mintha 1 angyalt nekiugrasztunk 1000 Arch-devilnek és assziszük nyer az angyal, mert az ördög ütési is ugyanennyi... vagy én értem félre, hogy mirõl beszéltek <#zavart2>

heroesofmightandmagic.com-on azt írják hogy

"Spellpower depends on the number of creatures"

Bár mostmár fogalmam sincs, asszem csinálok egy 40-es meg egy 20-as druidacsoportot és elkezdem tesztelgetni <#fejvakaras>

Nono az pont jó lesz nekem akkor irány a földalatti barlangrendszer úgyis hullanak ezen a pályán az elf unitok körönként dezertálnak így se sok marad majd mire a várához érek.
NeoMaN
Igen körbe is lehet menni (a föld alatt), de úgy túúúúl könnyûûû...
😄

Nem fog növekedni számottevõen a varázsolni tudó egységek varázslata által okozott sebzés. Ez akkor növekedne, ha az adott hõs valami ilyen speciális képességgel rendelkezne. Létszámtól függõ varázslat sebzés ha jól emlékszem csak a titánoknál van. Ott minden titán után 30 pontnyi sebzést zúz be a villám varázslatuk (nem amit kilõnek, hanem amit varázsolniuk kell hogy létrejöjjön). A többieknél a létszám nem befolyásolja a dolgot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Szaruman
Hm, jó lett az elrendezés😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Nekem ezzel védte, és ezzel támadtam:

Én megfogtam volna monitort meg minden egyebet és a gyerek fején vertem volna szét!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hát a várában elvileg pack dragonja throng master hunter meg tündibündi horda druida meg sok treant ami figyel de mire ezeket a garrisonokat leverem el is hiszem lesz ott is neki horda sárkánya...
Szaruman
Nem arra kell menni, vmerre vannak teleportkapuk😊

NeoMaN
Csakghogy közben a várban is nõ a védõ sereg... 😊))

NeoMaN
Az alsó csapat védte a várat, és adj még hozzá 94 Treantet mert az nem látszik. 😊)))

NeoMaN
LOL az semmi! Majd a várat nézd meg!
😄DDDDDDDD

Na ez az Inferno 4es pálya se piskóta. Ezek az agyontápolt garrisonok az úton ami a leverendõ város fele vezetnek levertem az elsõt vagy 8 ArcDevilem ottmaradt na mondom oké mostmár csak lehet menni a vára felé aztán következõ kanyarban meg egy 25 sárkányos kapu oh királyság akkor most majd tenyereljek rá az end turn gombra és várjam amíg populálnak az egységek rém szórakoztatónak ígérkezik...
Törölt felhasználó
Üdv
Multiban játszottam, de a ghost mód nálam sem mûködött tökéletesen!
Van aki játszott már LAN-on és ment normálisan ?
Mert, ha ez nem jó, akkor valamit nagyon elrontottak a készítõk!
Ez egyike volt a fontos újításoknak, amit már nagyon vártam.
Köszi!
b-type
OFF:
😊
én ezen nem filóztam, annyira nem érint meg, ..de van egy olyan véleményem hogy nem ritka az ilyen/ennyire beteg arc.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NeoMaN
ez kamu sztem és ráadásul nagyon rosszul rájátszik

NeoMaN
igen, ezért írtam... 😊

b-type
csak aztán nem idegeskedni a fagyások miatt 😊))
(egyébként pffffff)

nem tom nálad miért fagyhat, de remélem majd megoldódik. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mayday
Annyi hozzafuznivalo, hogy (allitolag) 300 darab jon magyarorszagra CE, ami valszeg 3 terjesztonel fog landolni. (CDGalaxis, PCDome, es megvalami)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

z0ty
nem ugortam át, csak sajnos mentálisan kevés vagyok ahhoz, hogy felfogjam 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

NeoMaN
Na mégegyszer: Jövõ héttõl csak az angol CE lesz, amibõl qva kevés jön, és aki nem rendelte meg elõre, az valószinûleg nem kap.
A magyar verzsön majd júniusban...

3P
Szívem szerint a CE-t venném, fõleg ha választható lenne benne, hogy magyar/angol verziójú legyen. Nem értem, hogy miért nem lett ilyen...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

NeoMaN
Nemtom. z itthoni terjesztõ a magyar kiadára megy rá, bból kell sokat eladniuk...

b-type
te jó ég, kiégett a szemem...kék háttér és piros betû...😊))
Mondjuk még nem tudom melyiket veszem, de azért jó tudni hogy jövõ héttõl lesz.

3P
Szomorúan hallom. 😞 Azért gondolom lesz késöbb újabb adag is az olyan késõn ébredõknek, mint én ugye?

NeoMaN
simán!

NeoMaN
Belsõ infóra.

Sziasztok!

Az szeretném kérdezni, h élvezhetõen futna-e a játék ezen a gépen:
2600+ Athlon, 1 giga RAM, Sapphire Radeon 9600XT 128mb VGA.

Köszönettel,

Dave
Majd megnézem hogy a létszám növelésével a spell mennyire erõsödik, azért merült fel bennem a kérdés mert belefutottam 2x25 mágusba vmi kincsnél, az egyik csapatát leütöttem 3 fõre de amikor õk jöttek azzal az ököl_az_égbõl spellel a 25-ös és a 3-as is mintha ugyanannyit sebzett volna <#confused>

Ha nem nõ számottevõen a spell ereje akkor talán jobban megéri a druidákat kettébontani hogy dupla annyit castolhassanak <#fejvakaras>

3P
Ezt mire alapozod?

Mayday
En is eppen nemregen beszeltem veluk, es jovo het. 😊
Etttol pontosabb datumot is mondtak esetleg valakinek? 😛

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

izsook
Csak blöfföltem 😊

NeoMaN
Ha nem rendelted elõre meg, akkor nem tudsz CE-t venni.

NeoMaN
Jó a banner, és valszinû télleg kapnak. Viszont aki nem rendelte meg az nem fog kapni....

Rettenthető
Öööö. Kicsit gondban vagyok a Heroes vásárlással.

Szal nem tom, hogy a magyar verziót vegyem, ha már voltak olyan rendesek, hogy igen hivatalosan is megjelenik magyarul és fáradoznak vele itthon, s ezzel ismerjem el a munkájukat... és persze a játék történetét is jobban megérteném - bár lennének benne pontok, amik pillanatnyi problémát okoznának (pl. sev., pack, horde az magyarul nem esne le kb. mennyit lényt takar).
Vagy vegyem meg a CE-t, ami tartalmaz pár bónuszt, ami tök jó lenne, meg efelé hajlok, de attól meg kicsit olyan érzésem lenne, mintha le sem szarnám az itthoniak fáradozását...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Nem tudsz 100 pit lorddal sem többször varázsolni, mint eggyel, nézd csak meg!
Ugyanúgy 13 manája van, FB 6 manába kerül, vagyis 2x tudsz vele. Meteor Shover meg 8 mana, amellé meg egy vulnerabilytit is tudsz.
És annyi.

Druidával hasonló😊

Jogos. Ezt már totál elfelejtettem. Pedig azzal is indít a manus meg a pálya, hogy kéne itt lennie egy inferno városnak. Sorry, romlik a mamóriám. :-)
Tehát az inferno 4. pályáján van az alsó szinten egy befoglalható, elég gyéren óvott inferno város. Azonnal oda kell startolni és azt elfoglalni. Bár el lehet foglalni mindjárt kezdésnek a Sylvan várost is. Akkor legalább késõbb érnek majd csak el hozzánk a osszarcú elfek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL