Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60-at vagy 300-at?
Vagy vmi köztes érték?
Na erre vagyok kíváncsi <#buck>#buck>
nem mindenki jáccik úgy nem gondolod?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Spellpower depends on the number of creatures"
Bár mostmár fogalmam sincs, asszem csinálok egy 40-es meg egy 20-as druidacsoportot és elkezdem tesztelgetni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Multiban játszottam, de a ghost mód nálam sem mûködött tökéletesen!
Van aki játszott már LAN-on és ment normálisan ?
Mert, ha ez nem jó, akkor valamit nagyon elrontottak a készítõk!
Ez egyike volt a fontos újításoknak, amit már nagyon vártam.
Köszi!
😊
én ezen nem filóztam, annyira nem érint meg, ..de van egy olyan véleményem hogy nem ritka az ilyen/ennyire beteg arc.
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(egyébként pffffff)
nem tom nálad miért fagyhat, de remélem majd megoldódik. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
A magyar verzsön majd júniusban...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Mondjuk még nem tudom melyiket veszem, de azért jó tudni hogy jövõ héttõl lesz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az szeretném kérdezni, h élvezhetõen futna-e a játék ezen a gépen:
2600+ Athlon, 1 giga RAM, Sapphire Radeon 9600XT 128mb VGA.
Köszönettel,
Dave
Ha nem nõ számottevõen a spell ereje akkor talán jobban megéri a druidákat kettébontani hogy dupla annyit castolhassanak <#fejvakaras>#fejvakaras>
Etttol pontosabb datumot is mondtak esetleg valakinek? 😛
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szal nem tom, hogy a magyar verziót vegyem, ha már voltak olyan rendesek, hogy igen hivatalosan is megjelenik magyarul és fáradoznak vele itthon, s ezzel ismerjem el a munkájukat... és persze a játék történetét is jobban megérteném - bár lennének benne pontok, amik pillanatnyi problémát okoznának (pl. sev., pack, horde az magyarul nem esne le kb. mennyit lényt takar).
Vagy vegyem meg a CE-t, ami tartalmaz pár bónuszt, ami tök jó lenne, meg efelé hajlok, de attól meg kicsit olyan érzésem lenne, mintha le sem szarnám az itthoniak fáradozását...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ugyanúgy 13 manája van, FB 6 manába kerül, vagyis 2x tudsz vele. Meteor Shover meg 8 mana, amellé meg egy vulnerabilytit is tudsz.
És annyi.
Druidával hasonló😊
Tehát az inferno 4. pályáján van az alsó szinten egy befoglalható, elég gyéren óvott inferno város. Azonnal oda kell startolni és azt elfoglalni. Bár el lehet foglalni mindjárt kezdésnek a Sylvan várost is. Akkor legalább késõbb érnek majd csak el hozzánk a osszarcú elfek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL