14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#8124 undorito magyarul, dehat izlesek es pofonok :P -
sleepwalker77 #8123 Ja, ehhez meg csak annyit, hogy erdekes lehetett akkor neki a heroes 2 ota ugy jatszani hogy nem ertette mit is csinal, vagy hogy mi a jatek tortenete. :) -
#8122 megszerzel minden bányát, aztán 300 körön át end turn-özöl és jól bevásárolsz? :) -
sleepwalker77 #8121 Jo kis video.
Egyedul az egyik "os" heroes-os jatekos szovege utott, mikor is ezt mondta a magyar verzio megjelenesere: "A heroes 4-nek pont ez volt a varazsa, hogy meg is ertettuk azokat a quest-eket amiket vegre is szerettunk volna hajtani. Mert engem nagyon sokaig az idegesitett, hogy nem ertettem hogy mit kell csinalni, aztan egyszercsak meghalt a karakterem"...
En szemely szerint csak azert rendeltem CE-t, hogy ne a magyar verziot kapjam.
A heroes 4-nel miutan megvettem lattam csak, hogy magyar nyelvu.
Hat mar az elso palyan vigyorogtam nehany szovegen, aztan tovabb nem is birtam.
Annyira megszoktam az angolt hogy mar hulyen hangzik a jatekban ugyanaz magyarul. :) -
deathstarh #8120 Na skacok ezt nevezik a vámpir-lord utolsó vacsorájának!!!
PERSZE CSALÁS NÉLKÜL ÉS NEM A HŐSSEL!!!
-
#8119 texts.pak -
Cassell #8118 Én egyáltalán nem rohangáltam körbe-körbe annyi a titok ,hogy ahogy valamennyire is erős sereged van tépjél balra felfelé a főnixeket verd le tovább az úton és vedd be a várát. De tényleg sárkányt meg entet még meg se várd már menjél és akkor 2-1 lesz az elf várak száma onnantól meg annyira könnyű volt mire ki akart volna jönni a várából már agyon is vertem.
-
Sam87 #8117 cső!
Ha tudtok monjátok már meg hogy a menü szövegét hogy kell átirni magyarra.
köszi!
-
#8116 Rohangálj előle körbe-körbe, közben foglald el a várakat és fejleszd a sereged. Nem fogja visszafoglalni. Amikor elég erős vagy, várd be az egyik várban (jobb felső). -
Owned #8115 Najó most már a f@sz kivan az inferno 3. pályájával!!! A FAQ se segített..
Bárhogy csinálom nem sikerül!!
A legutóbb 100%-osan az elf várra koncentráltam,már maxra volt fejlesztve(egyedül emerald dragonom nem volt hanem csak green)és erre jön az a k0csög elf a seregével ami majdnem 2x akkora mint az enyém!!
Ekkor LOAD egy előbbi állást és most ugy csináltam hogy fogtam azt a sereget amit az előző játéknál megvert majd körbementem a váramnál ugy hogy engem kövessen én pedig pont el tudjam foglalni hét elejére az ő fullra fejlesztett várát és megtudjam venni belőle az egységeket...sikerült is(hajszálon mulott)de hiába próbáltam a vára falai mögül megverni még így is mindig ő győz(pedig általában már csak kb. 50 sprite-ja,50 blade dancer-je és pár db. entje marad amiket meg tudnék verni csak addigra a hülye sprite meg emerald dragon a területre ható támadásáival már kinyírja a seregem nagy részét(druidokról nem is beszélek...)és így mindig elvesztem....pedig ha lenne summon crature-om akkor talán...nade ahhoz megin ujra kéne kezdeni neee..
Egyébként megéri kinyírni a druidákat abba a hülye körbe ott a nagy fánál,lehet hogy emiatt vesztek mindig,hogy nem nyírom ki őket nade rohadt erős creature-ök vdik őket és mire oda beérnék már felőrölnék a seregemet...
Tudom hogy már le voltak írva taktikák de valahogy soha sem sikerül vki plz írjon már vmi részletes leírást mert már 2 napja ezzel szenvedek és már baromira unom ezt a pályát!!!!!!
-
#8114 loool tenyleg
en is ott tartok egyebkent, nemsokara befejezem, tenyleg nagyon fasza palya
bar az elejen megszenvedtem rendesen amig ki nem irtottam a tap hoseit az ellennek(mar majdnem feladtam, es visszavettem normalra de szerencsere kitartottam a legnehezebb fokozat mellett, nagyon kemeny volt, de igy joval nagyobb a sikererzet is. mondjuk nagy makom volt h a masodik hetre beadta a week of goldot, ami ugye dupla income aranybanyakbol es varakbol, mindent meg tudtam venni, na ez nagyban hozzajarult h visszaverjem a hordanyi lenyeit, amik azt hittem soha nem fogynak el...) -
Dant0r #8113 #7757
ott a shot:) -
#8112 Egy kicsit muszáj voltam tisztogatni. Béke emberek. -
#8111 vki esetleg? -
#8110 szentseges atya ur isten h ez nem tunt eddig fel :DDD
igy mar ertheto a tovabbi viselkedese...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont akkor felmerul bennem egy ujabb kerdes, hogy kerult eppen a dungeon egysegekhez? miert pont dungeon egysegek vezetesevel probalta folyton megmenteni isabellt? -
#8109 most végeztem a dungeon 3. pályájával, szerintem eddig ez a legélvezetesebb campaign.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Raelag igazából Agrael "megtisztulva", ugye? most esett le, pedig a hátasa és a neve betűi alapján gondolhattam volna :D -
serfi84 #8108 Hi!
lenne egy kis problémám:
a haverommal hamachin keresztül játszunk. Sima körök után semmi gáz
csak amikor megtámadnánk egymást a csapatot még felállíthatjuk, de a csata már nem kezdődik el.
De ez csak akkor van,
ha a játék elején kiválaztott hősökkel harcolnánk egymás ellen.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj? -
#8107 jajaja, de o a varban levo + lehetosegeket kerdezte -
Dant0r #8106 Van 1-3. tierig minden várnak lénycsináló épülete, felette pedig az ún. Military Post-okban találhatóak. Azokban -én úgy vettem észre- hogy random szerepel 1-3 féle lény a 4-5-6-7. tierből. -
Ted Beneky #8105 A druidákat először sima szarvasnak néztem, a szellemek viszont nagyon ötletesen néznek ki azokkal a kalodákkal és láncokkal . -
#8104 jah mongyuk igaz talán , lehet nekem is inkább azért nem tecett mert eléggé fura a kinézete is meg a mozgása is. -
Ted Beneky #8103 -
#8102 Szerintem mindent nagyon kőhatásúan csinál :D (pl. repülés) -
Ted Beneky #8101 A kinézete olyan amilyen, viszont ha ütöd nagyon kőhatásúan billeg ... -
#8100 Szerintem jól illik az Academyhez a gargoyle (Mint afféle mágikus oltalmazó teremtmény), nekem csak a kinézezével van bajom...
OFF:Nem tudom miért kell verni a mellünket a hejje-sírással, ez a topik egy játékról szól tudtommal... Jó persze szebb esztétikusabb meg minden ha valaki hibák nélkül ír, de attól még ez nem emeli semmivel a hozzászólásának az értékét, szóval felesleges emiatt személyeskedni. Szerintem. -
Ted Beneky #8099 Én mindig jobbat játszottam, ha volt kihívás ! Gondolom Ti is ! -
Lord Mike #8098 Thanx Ted ;) -
Ted Beneky #8097 Jól hangzik ! -
Ted Beneky #8096 Úgy emlékszem, hogy a jövő héten, de nem 100 %. Ha kinéztél egy boltot ahol meg akarod venni, biztosan megmondják . -
#8095 Bone dragon, treant, nightmare, peasant, demon, pixie, skeleton, djinn. Kb ennyi. Plusz Dungeonnal ha aldozol egyseget akkor minotaur, blood maiden. -
Lord Mike #8094 Szevasztok!Lehet hogy már egy páran elmondták de én még sehol sem láttam,de mikor fog megjelenni a magyar verzió?Amúgy jó lett a játék,igaz egy kicsit nehézkesre sikeredett,de kell egy kis kihívás :D -
Ted Beneky #8093 De legalább olcsó volt és tudtad még épülettel pluszban szaporítani. Most nem jut eszembe, de hogy van itt a H5-ben ? Itt milyen lény számát lehet a saját épületén kívűl plusz épülettel növelni ? -
#8092 bezony ám -
#8091 kentaurnak nem allt jol az ij.. :| -
Ted Beneky #8090 Warlock volt régen, úgy emlékszem . Vízköpő - " ( meztelencsiga ) Hydra - Fekete Sárkány . De szép is volt ! -
Ted Beneky #8087 Nekem is ! Egyszer se csinált olyat mint neked. ( Forceware 84.21 )
A gargoyle meg vízköpő -
Tutilevi #8085 használj meteor showert:) -
#8084 nalam nem
technofiu: meg lettel kerve szepen ugy ~5x, csunyan is ugy ~5x, megprobalnad felfogni hogy nem valo neked a forum? menjel emberek koze. -
#8083 amugy már ha igy leparasztozol , magyarázd már el enek a hozászolásod értelmét -
#8082 gef 6600GT, friss driverrel.