Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemhogy heti egy, de összesen 1 sem kell az egész pályán. Mondtuk, hogy hagyd a fenébe, sylvianra kell gyúrni.
Ja és baszódjon meg aki ilyennek tervezte ezt a pályát, halál felidegeltem magam! <#bdead>#bdead>
<#ide most az a beintõs szmájli jönne amit kivettek az sg-sek>#ide most az a beintõs szmájli jönne amit kivettek az sg-sek>
Szal a fejlesztõk izomból elkúrták az inf 3-at, remélem a maradék kampányok azért valamennyire kárpótolni fognak.
Könyörgom mer érdekelne a sztori.Ja és játszani szeretnék nem szenvedni!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
én úgy csináltam, hogy elsõ héten bevenni a déli sylvan várat, az infernoval nem foglalkozva minél hamarabb felmenni az északnyugatihoz. ha az megvan (harmadik hét közepe), akkor már csak gyûjtögetés kérdése, és így Gilraennek is csak egy várnyi szapurolata lesz hetenként, ergo nálad a túlerõ.
amúgy szerintem az utána következõ két pálya szerintem nagyon könnyû (fõleg a hajózós), ahhoz képest hogy elvileg nehezedõnek kellene lennie a campaignnek.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ja és volt olyan pálya ami elõször nehéz volt nekem de amikor másodszorra álltam neki akkor sokkal könnyebb volt és rögtön sikerült. ez is gáz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
pedig tetszett.
de nem szenvedni akarok ha jáccok. elég sok szenvedés van az életben is 😊
Ja az elf egységek csak azért vannak nálam mert a buzi druidák kihírdették a kefélés hónapját szal 5 méterenként elf csapatokkal van tele minden út és ha én nem gyûjtöm be õket akkor az elfek teszik ezt.
Ha meg visszavitted a Könnyet a fõ városodba és kivédted az ezután érkezõ utolsó támadást, majd megnézted a videót amiben a kiránynõt lebeszéli Godric a kimászkálásról, na ezután kell Godricnak odaadni egy erõs sereget és bemenni vele ezen az ominózus kapun ami messze lenn, délkeleti szegletében található a térképnek. Ha megvédted a várost és elindulhat Godric, akkor a városodat már nem fogják megtámadni!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
volna egy kérdésem, kiástam azt micsodát bevittem a várba és elmentem a lenti ördögi kastélyba ,persze a gyengébbikbe és el is foglaltam vártam volna két napot de nem tudok mivel van egy nagy ördögi horda aki utánam rohangál és ha elkap akkor nekem végem,mert nagyon nagy sereggel rendelkezik,szóval a kérdésem mit csináljak hova bújjak?
thx
heroes gaméja
aki igazi kihivast keres, es/vagy regi heroesos ugyis heroicon tolja
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/