Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Shift. Faq.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kérdés plz: Hogy tudom lényeimet megosztani? Mondjuk avn 200 gremlinem egyben és 100-100ra akarom osztani

Helló!
Hogy kell az Inferno 3. pályáján a Source of Druid varázslatot megsemmisíteni??

Egyébként emgtaláltam amit kerestem ^^ Multiba volt a Hot-Seat 😄

Agamemnon
Ha valaki már végigvitte, akkor légyszi tegyétek be a FAQ-ba a szükséges file-okat, útmutatással együtt, mert attól tartok még sokáig kell a "légyszi küldj egy mentést" üzeneteket olvasgatnunk....

Szaruman
Amúgy engem csak zavartak a + hõsök. A warlocknál is kaptam egy extra puncit, és áld beraktam egy zárdába. Leírtottam mindent, és utána mozdultam meg vele. Púp a háton😊

NeoMaN
Egyként Godrick most 20-as vagy 21-es.
😊

NeoMaN
Nemjól állítottad be a kamerát...

NeoMaN
Tudom és nembaj. Annál jobb a géééém!
Mais: ISTENI EZ A GAME!
😊

Vanek
vki küldjön save-t,mert akad a haven 4ik küldetése,túl nagy a pálya.... thx

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Szaruman
Mer ha nem az uccsó, akkor késõbb ciki lesz a godric miatt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Godricot majd ki kell nyirni, nekem 10-es volt, de ha pl 30-as, akkor már lehet kellemetlen😊

NeoMaN
Nem, a második Nekrós, az Attack nevû. 😊)

Szaruman
Ez melyik pálya? nem az uccsó nekrós?

NeoMaN
Aha, csakhogy úgy nem tudod kimaxolni a híródat, aztán akésöbb baxhatod. 😊

NeoMaN
Ja, mivel Godrick és a Nekróm is MAX-on volt, Godrickkal mentem nekik. Nekroval HERO-val simán buktam a csatát...
(nemtom miért) 😞

Szaruman
Jesszus😄 Az 1-2. héten be kell támadni, és lóf*sz sem lesz neki😛

NeoMaN
Brutális csata. DE NYERTEM! 😊)

Szaruman
Avoid enemy guards/patrols, asszem ez van megadva az objective-k között...

Agamemnon
csináld újra azt a küldit, más ötletem nincs...

áh nem régen toltam heroes3al lehetetem úgy 9-10 éves , vayg több nem emléxem 😄DD
Tegnap 20 percet toltam vele csak ^^ most izzítom

NeoMaN
blódréjnezz inkább 😊))))

NeoMaN
flash player vagy böngészõ

Szaruman
Böngészõvel.

bigapó
ezt az swf fájlt otthon mivel lehet "megnézni"? (nincs netem, de ami kell megszerzem😊)

The Matrix has you...

PiszkosFred
Közben pedig Gadrickkel vagy kivel érdemes összeszedni a potya aranyakat és erõforrásokat a környéken. Mehet a dolog Isabellel is, csak kábé 7-8 kör után érdemes villámgyorsan visszatérni a vár mellé, mert akkor jön az elsõ hullám, amit ki kell védeni.

De le is támadhatod õket, a közeledõ hõsöket levadászhatod ;] (elsõ nekifutásra nem foglaltam egy hét alatt a várat, hanem elkaptam a fõsereget délen - véletlenül - erre jött a gyõzelem kapcsán elõkerülõ anim, benne Isabel és Gadrick tervei a jövõt illetõen. Aztán anim vissza a játékba, majd jött a "you lose", hiszen Isabel még a börtönben, és váram sem volt... ;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez hihetetlen!!!!!!!!!!!!!Egyszerüen nem tudom megcsinálni a inf3-as pályát valaki segítsen!!!!

Talán add át a sereget a nõnek és menj be vele a városba védekezni. Vegyél neki a városi kovácstól lõszeres kocsit, meg gyógyító sátrat és ballisztát. Azután meg taktikázz a harcban. Ne áldozd fel az egységeidet. Baromi könnyû a dolog, csak oda kell egy picit figyelni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mhosah Myth
Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot de nem indul el. Felraktam a legújabb nvidia drivert, SP2-m van, Directx 9.0c is fent van. Mi lehet a probléma?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

NeoMaN
lol
unistall ide is
😊

Szaruman
Uninstall.

ÜDV! Lenne egy problémám...A heaven vár 5. küldetésében megakadtam akárhányszor probáltam meg mindig az elsõ támadásnál annyira legyengülök hogy már nem élem túl a következõt és nincs semmi ötletem. Plz valaki adjon valami tippet vagy mentést adjon vagy valami...<#help><#rinya><#szomoru1>
Hát de megcsináltam és semmi...

j0nNyKa
bemasolni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

van egy problemam: a nekromanta 1 missionje vegen beragad a jatek.
megolom a narancs hirot, azutan beszelek Isabel-lel, majd nem tortenik semmi, maszkalhatok szabadon a mapon. objective-ek elfogytak

Bakker nem megy mit kell avval a mentéssel csinálni?

Agamemnon
Köszönöm az infót, akkor marad az email-ben való küldözgetés.

Nincs mit. Remélem segíthettem vele.

Mellesleg nagyon szépen kössz a Mentést!!

Agamemmnom én megcsináltam ..az összes kampányt lehet választani de viszont az összes küldetész nem szal csak az 1.-t<#nyes>

jazzy
Csak az elso palyat engedi minden kampanybol.
Agamemnon
Elküldve. Mármint email-ben.

Amúgy Sheltem, a FAQ-ban található leírás, amivel a Campaign-ok feloldhatóak, az lehetõvé teszi azt is, hogy minden pályán külön játszon az ember, vagy csak az elsõt teszi elérhetõvé mindegyikbõl? Mert ha feloldja az összes pályát, akkor a továbbiakban odairányítom az embereket...

Agamemnon
Campaign-t a campaign-ra kattintva tudsz játszani... szerintem <#vigyor2>

A custom game-ben pedig vannak pályák, amiken valóban nem lehet fajt változtatni, mert gondolom úgy van megcsinálva a pálya, csak azzal a fajjal játszva adja azt, amit a fejlesztõk szerettek akartak.

Ha még sosem játszottál Heroes-al, akkor kezd el a Campaign-t és olvass el mindent (amennyiben tudsz angolul, ha nem, akkor már kapható a magyar változat is), mert ez nem egy megyek-ütök játék. Illetve ajánlom a bannerban (fent a kép alatt) található linkeket.

Köszi szépen!
Télleg nincs valakinek inf4 küldetésérõl mentés ha valakinek van akkor pls küldje el MSN-em:[email protected]
Nagyon kéne!!!

j0nNyKa
boltban megvett jatek nem produkal ilyet. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nem hiszem el mégis van, van itt olyan ember aki normális is tud lenni és még válaszolni is tud gratula.
amúgy köszönöm a segítségedet,de nem tudom mitörtént a játékkal egyszer csak továbbb engedett és ne mdobott ki a játék exe hibára hivatkozva.
tehát már tovább jutottam,de ha el akadnék Agamé akkor majd kereslek és még egyszer köszi,hogy válaszoltál.<#alien>
tegnap tettem fela gémet és 1-2 kérdés FAQban nincs ! 😄
HOgy tudod campaignt játszani? Van 5-6 DB amikor rámek h create nem engedi se pályát , se játékosok számát se fajt beállítani !? Ezt hol is kéne ?!

Szaruman
Sztem mehetne konstans a banner alá😊

Jaj segítsetek, az inf3-ason, meg a hevön 5ösön. 😊

Ezt a képet mindenképp meg kell tartani, attól félek, kb 40 hozzászólásonként be kell majd lineklni... 😄
Kandurex
Végre, én is eljutottam a New Game -ig 😊 Felnyomtam hard -ra, hideg élelmet bekészítettem, ajtót bezártam, telefon kilõve, na csókolom, majd gyüvök :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szaruman
Gonosz😄