Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell az Inferno 3. pályáján a Source of Druid varázslatot megsemmisíteni??
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nemtom miért) 😞
Tegnap 20 percet toltam vele csak ^^ most izzítom
The Matrix has you...
De le is támadhatod õket, a közeledõ hõsöket levadászhatod ;] (elsõ nekifutásra nem foglaltam egy hét alatt a várat, hanem elkaptam a fõsereget délen - véletlenül - erre jött a gyõzelem kapcsán elõkerülõ anim, benne Isabel és Gadrick tervei a jövõt illetõen. Aztán anim vissza a játékba, majd jött a "you lose", hiszen Isabel még a börtönben, és váram sem volt... ;])
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Feltelepítettem a játékot de nem indul el. Felraktam a legújabb nvidia drivert, SP2-m van, Directx 9.0c is fent van. Mi lehet a probléma?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
megolom a narancs hirot, azutan beszelek Isabel-lel, majd nem tortenik semmi, maszkalhatok szabadon a mapon. objective-ek elfogytak
Nincs mit. Remélem segíthettem vele.
Amúgy Sheltem, a FAQ-ban található leírás, amivel a Campaign-ok feloldhatóak, az lehetõvé teszi azt is, hogy minden pályán külön játszon az ember, vagy csak az elsõt teszi elérhetõvé mindegyikbõl? Mert ha feloldja az összes pályát, akkor a továbbiakban odairányítom az embereket...
A custom game-ben pedig vannak pályák, amiken valóban nem lehet fajt változtatni, mert gondolom úgy van megcsinálva a pálya, csak azzal a fajjal játszva adja azt, amit a fejlesztõk szerettek akartak.
Ha még sosem játszottál Heroes-al, akkor kezd el a Campaign-t és olvass el mindent (amennyiben tudsz angolul, ha nem, akkor már kapható a magyar változat is), mert ez nem egy megyek-ütök játék. Illetve ajánlom a bannerban (fent a kép alatt) található linkeket.
Nagyon kéne!!!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
amúgy köszönöm a segítségedet,de nem tudom mitörtént a játékkal egyszer csak továbbb engedett és ne mdobott ki a játék exe hibára hivatkozva.
tehát már tovább jutottam,de ha el akadnék Agamé akkor majd kereslek és még egyszer köszi,hogy válaszoltál.<#alien>#alien>
HOgy tudod campaignt játszani? Van 5-6 DB amikor rámek h create nem engedi se pályát , se játékosok számát se fajt beállítani !? Ezt hol is kéne ?!
Jaj segítsetek, az inf3-ason, meg a hevön 5ösön. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯