Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába van akár 15-ös , ha nem én kezdek, akkor mire jöhetne már legyilkolták.
Mondjuk már régen játszottam a H3-mal ill. H4-el, de ott a speed alapján volt a kezdeményezés, nem nagyon tûnt fel, hogy random is lett volna.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Multiban sokszor egy csata dönt , nagyon nem mindegy, hogy pl. ki varázsol elõször, vagy kinek a lényei lépnek elõbb,ki üti meg elõbb a másikat.
Nem hiszem, hogy a készítõk erre nem gondoltak! Egy stratégiai játéknál minimálisra kell szorítani a random lehetõségeket, vagy legalább úgy, hogy döntõ módon ne befolyásolja a játék végkimenetelét.
De a lényeg: Találtam egy olyan taktikát, ami exploitnak tûnik és nem is igazán lehet kikerülni. Arról van szó, hogyan lehet minimális veszteséggel, varázslat nélkül legyõzni egy adag large lényt valami gyenge small egységekkel pl. parasztokkal. Egyszerûen be kell állni a sarokba és védekezni kell, így mindig csak egy adag fér hozzá (a gép általában szétszedi kisebb packokra a csapatait. közben a hõsünkkel szépen körönként fel lehet aprítani az ellenséget. Így gyõztem le kb 20 paraszt veszteséggel 8db valami dragont (akik az aranyat védték). Gyanítom, ha viszem a teljes sereget sokkal nagyobbak lettek volna a veszteségeim.
A wizardnak van 3 hajozo hose meg egy vara amibol nem mozdul ki, mivel nem tud.
En speciel megvartam amig a legkemenyebb hose megerkezik (1-2 het), majd miutan rajottem hogy nem tamadja meg a varam, hanem elindul keletre a titanok fele akik az ex golden bow-t orzik, elkezdtem kovetni.
Szepen lenyomta a titanokat, igy elszalltak az egy csatara kapott bonuszai amiket elotte szedett fel, majd nekimentem, utana pedig felvettem az ijat.
A masik 2 hos hozza kepest gyenge, szoval az o likvidalasuk utan mar nem volt semmi nehezseg a palyan.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A nekro fohos skillje pedig csak az undead varban beveheto eloholtakra vonatkozik.
Vmi szabálynak csak kell lennie! Ha valaki tud errõl infot, azt ossza már meg!
Köszi!

a régebbi link nem mûxik
[email protected]
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én is így gondoltam, de elõfordult, ha ritkán is, hogy én kezdtem, amikor nem nekem volt a legnagyobb init, sõt volt olyan amikor a hõssel kezdtem, amikor a seregben volt sprite is aminek 14-es az initje.
Bug lenne, vagy van vmi szabály erre ?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nem fugg attol h ki tamad
hosnek ugy vettem eszre, hogy stabil initje van (kb 10, ezt varazslohironal novelheti a sorcery)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ki kezdi a csatában a harcot ? Mert nem mindig az, akinek a csapatában a legnagyobb kezdeményezõ képességû egység van.
Függ-e attól, hogy én támadok vagy engem támadnak ? A hõs mikor jön ? Neki mennyi a kezdeményezõ képessége ?
Köszi!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
1. Godrikkal meg Márklárral fent kolbászolok academí területen erre a rohadék benidzsázott a kikötõmbe és elfoglalta a városom!
Vagy 20x elhajózott mellette de most el is foglalta, éppen benne voltam az egy hétbe hogy visszaszerezzem.
2. És ezért fõleg kurva dühös vagyok, egyik szigeten Godrickal kiszúrtam egy csapat Death Knightot! HURRRÁ!
Na majd jól jövök Márklárral és jól összeszedem õket mert 100% hogy minden kóbor undead csatlakozik hozzá!
2 azzaz kettõ napon múlt hogy elõttem ért oda egy academy és lezúzta õket 😞
Mondom szarok bele, csak abbahagyja a buzija de olyan 15 körül kezdtem gyanakodni hogy ez nála egy free ability, hát bassza meg persze hogy nem a lightningvédõ cuccaim vannak rajtam! <#duma>#duma>
Persze én vagyok a hülye mert már rájöhettem volna hogy a városnézés nem kifizetõdõ, naná hogy elharapództak a dolgok a necro 2 utolsó kiejthetetlen nevõ academy városába, az a kék szardarab valahol beszerzett egy klónüzemet mert NEM HISZEM EL HOGY EGYETLEN NYOMORULT VÁROSBAN ENNYI LÉNYT LEHET GYÁRTANI!!!!
De nem érdekel elpicsázom mint a szaros elfeket! <#gun>#gun>
az egészben az a legnagyobb fles hogy mivel a nekro város megvan (ÉS PERSZE LIMIT VAN HOGY MIT GYÁRTHATOK ÉS MIT NEM ÁÁÁÁÁÁ) így az lett a legközelebbi város szal a B tervem hogy Godric majd meszummonol egy nagy rakás Palidin alap bukta, a necro über seregem meg itt már nem annyira ûber 😞
Gyártani nincs értelme mert az academí adott idõ alatt úgy is többet legyárt mint én, valszeg egy korábbi mentéstõl kezdem az ostromot mert pár hét elment azzal amíg próbálgattam hogy mire jö a necro város (az össz hasznom belõle 40 íjjász meg egy tucat vámpír WEHEHEHEHE <#idiota>#idiota> közben az a szar még legyártott legalább 5 titánt) szal korábbról ahogy megvan a város berongyolok a sivatagba mivel a seregem már akkor is kb ugyanaz volt...
Ja meg elsõre a Spirit Linkkel indítok asszem az acélgólemeken, most azért szoptam mert késõbb egyszerûen nincs már idõ az ellövésére mert minden körben élesztgetek és a végén kifogytam a manából, kb 160 manám van amúgy szal ez a csata extra-maraton lesz remélem a végén bead egy animációt ahol a seregem kibelezi a helyi lakosságot vagy ilyesmi, az megfelelõ elégtétel lesz ezért a szopásért! <#hehe>#hehe>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyesével szépen kiiktattam a hõseit, nem volt gondom abszolút.. Megvártam míg elsõ hõse eljut a szigetig, aztán visszaüldöztem a hajójáig ahol meg is öltem.
Majd a 3. pálya lesz szivatós.
Ha kell help akkor 1 szó: RUSH =D
én pl csak az összegyûjtött nekrokkal aláztam mindenkit
Ha jól sejtem a heaven egységekbõl kellene csapatot szerveznem mielõtt áthajózom?
Ámbátor a varázslók egységei közül csak a magasabb szintûek tudnak leelõzni. A gólemek, a sima gremlinek, a gargoyleok nem gyorsabbak, sõt egyenrangúak vagy még lasabbak is mint a nekro egységek.
Ezért jó, hogy a játék elején még ott vannak veled Godric egységei is.
Az ne zavarjon, hogy az elsõ kikötõ wizard hõs leveri a fél seregedet, mert a többiek valamivel gyengébbek. Ha teheted húzd fel a városban a védelmet és ezzel nyersz egy kis többlet erõt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL