Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szal sztem az igazi h3 feeling az lenne,ha statok visszakapnák a dögök,de raklap különleges képesség elveszne
kivéve persze az alapok:golem spell immunity,titan ranged attack,elf 2*lõ

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kandurex
Az archangel -nek meg 250. Jó az a III. rendszer, sok - sok patch után alakult ki a balance!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

b-type
A H3 sincs teljesen kiegyensúlyozva.
Igazából sztem lenne rá igény, de szvsz kicsit korai.
A legtöbben nem is ismerik még a játékot..fõleg végleges verzióban.
Vhogyúgy érzem több esélyt kellene hogy kapjon a játék.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jó de ha minden statot átírsz az életek is növekednek,pl a titán 190-bõl egybõl 300 lesz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kandurex
JESSSZ!!! OKÉ!

Át tudom variálni a lények varázstudó képességét. Azaz mondjuk elveszem az archangel -tõl a ressurection -t és oda adom mondjuk a csontváznak...lál...ez mondjuk erõs példa, de úgy tûnik semmi nem áll az utamba!

NeoMaN
A kezdeti nyafogásom, hogy a nekro gyenge megvááltozott. Ha megfelelõ a hõs, kiba*tt erõs tud lenni.

Kandurex
Persze a mostani 4 - 7 sebzését felemelni 12 - 20 amit még ráadásként duplán verné rá <#ejnye1>

Kapna mondjuk 6 - 10...ez így tökéletes. De nem is ezzel van baj, hanem,.... na mindjárt

Lacee
az lenne nagyon jó, ha a pályaszerkesztõvel lehetne custom várakat is kreálni.. vissza az összes factiont 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

érdekesség:az adott tp-k tekintetében a 3 legerõsebb fõdög
1:black dragon:353
2:archangel:332
3:arch devil:307

j0nNyKa
vagy mondjuk a minotaurusz visszakapja a regi erejet, es raadaskent 2t ut.. nyamm 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
hmm

ezzel csak arra akarok utalni,hogy amit itt a statokban elvettek,azt különleges abiltykkel ellensúlyozták
szal ha ezek mellé még visszaadod a statokat is.....
necro atomerõs lesz pl.,asszem így a tower-academy is megállíthatatlan,sylvan talán visszacsúszik..
hmm érdekes lenne
én biztos kipróbálnám

Köszönöüm!

Nem minden arany ami hörcsög.

Kandurex
Nem, azt hagyom, a lényeg, hogy az ott megszokott balance -ot használjuk. Tehát a necro erõsebb lesz. pl.

ja és amúgy ez hülyeség a sebzés szintjével,én úgy vettem észre hogy hõs szintje*3

j0nNyKa
probald meg atirni a creaturesize-ot 3ra :]]]]]

Kandurex
Van amúgy igény rá? Úgy értem a III. konverziónak?

most komolyan megcsinálod h3 mintára?
és pl mit csinálsz a varázsolni tudó kreatúrákkal?elveszed mindegyiktõl a manpontját?
amúgy jó ötlet,ha kész lesz szóljál😊

Kandurex
"A hõs a természet erejét hívja segítségül az ellenséges közelharci lények ellen. Amikor a lény elmozdul helyérõl, elemi tûzsebzést szenved. A sebzés mértéke egyenlõ a hõs szintjével."

by hardwired

j0nNyKa
meg az is benne van, h lehet-e week of the 'adott szorny'
cost.. minden

<TimeToCommand>10</TimeToCommand> ez mi lehet ?

Rendesek vagytok😊)))
Mint skillre gondoltam, hogy mit jelent.... Mondjuk az sem hátrány ha tudom maga a mondat mit jelent😊

Kandurex
THX!

Botond
soil az föld,talaj :-)
Lacee
megtaláltam, data.pak/GameMechanics/Creatures lesz az.. attack, defense, spell points, milyen spelleket ismer az egység, mennyi termelõdik egy héten, minden ott van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Ja nem, a soil az talaj. Tehát megrontott talaj

/soul -nak olvastam hirtelen/

Kandurex
Megrontott lelkek

Ezek is hasznos információk voltak.
Én konmkrétan arra gondoltam, hogy mikor custom mapon játszok kiválaszthatom, hogy melyik hössel legyek. Minden hõsnek valami más spec skillje vagy abilitije van. Nem tudom pontossan melyik is ez. Azoknak gondoltam az értelmét, hogy tudjam melyiket érdemes választani.

Lacee
meg az is jópofa hogy az egységek, épületek, írtifactok stb belsõ neve a H3-ból megmaradt, de a játékban meg ki kellett találni vmi mást 😊
(pl hunter-elf, sylvan-rampart stb)

A Corrupted Soil az pontosan mit jelent?

j0nNyKa
ja nezegetem, minden szar van, csak tulajdonsagok nincsenek
azt mar felfedeztem, hogy az animaciokat Maya-val csinaltak

Kandurex
Ott csak a karakterek kinézetérõl és elhelyezésérõl vannak infók.

j0nNyKa
data/characters/creatures-be sztem lesz, ott nezz szet

Az okos biztonsági másolatot használók emu-s verziót használnak, amihez az égvilágon semmilyen crack nem kell. 😊
Kandurex
Tudja valaki, melyik file -ba tárolja a játék az egységek adatait? Sebzés, invite stb. stb.

pl,

data.pak/maps/secnarios/valami

Neki állnék egy totál konverziónak ami a 3. részt veszi alapul 😊)

I love Techno
én is tapasztaltam egy két idegesítõ dolgot de max restartolom azt a pályát az kész , sztem egy két bug nem rontya a játék szépségét , és nagyon jó kis játék sztem nagyon tecik <#worship>

Mit értesz nekromanta hõsök spec képességei alatt? Ha szó szerint a spec képességeket kérded, azok nem választhatóak, hanm fixek minden karakternél. Nincs két egyforma.

A nekró fõhõsnek (a kampányban) a spec képessége, hogy minden semleges élõhalott beáll hozzá, de az átállók létszáma a nekró szintjétõl függ. Alapból 50% és ehhez minden szinten +2% jön ha jól emlékszem.

Ha spec képesség alatt a tanulható skilleket érted, azokhoz elég egy szótár. De a necromantic basic annyit ad, hogy a levert lények 5%-a felkel mint csonti. Az advanced 10%, az expert 15%, míg az ultimate 20%-ot állít talpra (csak élõlények holttesteibõl lehetnek csontik).
Banshee howl: -10% kezdemény, -1 morál és szerencse az ellenség minden lényének
Eternal servitude: az elhullott élõholtak bizonyos részét feltámasztja a hõs a csata után.
Skeleton archers: sima skeletonok helyett íjász csontik kelnek fel a levágott ellenségtõl.
Howl of terror: további -5 morál az ellenfélnek a banshee howl módosítói mellé

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lacee
a többi itt fórumozó pártucat (párszáz) embernek meg semmi gondja nem volt vele, szóval lehet hogy nem egy játszhatatlan bugtenger. nekem eddig egyszer fagyott le, de akkor torrentet is töltöttem közben meg alt-taboltam..

az ára meg tényleg magas, de gondold el hogy hány órát játszol vele, és mennyibe kerül egy másfél órás programot adó mozijegy... lehet számolni 😊

igenám, csak míg Te egy kattintással rendberakod a hivatalos honlapról, addig a "biztonsági másolatot" használók imádkozhatnak új tört patch/crack párosért...

http://gaborszantai.co.uk/

kHares, majd megveszem ha nem 10K lesz az ára, pofátlanság ennyit elkérni egy ilyen bugos játékért...
nem bugmentes játékot várok el, mert olyan nincs...
de ilyet, hogy az AI nem mozdul?

http://emulehelp.uw.hu

Valaki aki perfekt angol leírná a nekromata hõsöknek a spec képességeit?
Nagyon megköszönném...

NeoMaN
akkor kezdem elõlrõl hardon

I love Techno
az ecerüen attól függ a gép mit rakot oda magyarul a szerencsétõl , elvileg fügetlen hõstõl hajótól ha nem ez is vmi bug neked.

j0nNyKa
sztem ha nem jaccottal veluk akkor valoszinu 1esek

NeoMaN
1 kérdés.
Ha "becsítelek", hogy azonnal tudjam nyomni a nekró pályákat, akkor a régi hõsök (Godrick, izabel), milyen szintûek lesznek??

Semmi különbséget nem láttam a hajók között, azt hogy a roncsok mit adnak már a pálya kezdetén eldönti a játék

dr Kotász
Nálam 22-en voltak és sikerült megverni õket. Hardon.
dr Kotász
Necro kettes pályáról kérdeznék.

* Van különbség a ship/galleon/galley hajótípusok között?

* 3 különbözõ hõssel hajózva csak Godric esetében adnak cuccokat a víz tetején úszkáló roncsok. Ez nálatok is így volt? Vagy a hajó típusától függne?
Emerald dragonok és úgy tudod megölni õket hogy hamar odaérsz, kb 10-rõl indul a számuk de idõvel folyamatosan gyarapodnak, elsõre én is beszoptam mert kb 110-en lettek mire odaértem.

Ha gyors vagy max 10-en lesznek, az már könnyen megoldható

Te megvetted? Szerintem akkor panaszkodj ha fizettél érte. Patch jön mi meg fogcsikorgatva hozzászokunk hogy ma már nem adnak ki bugmentes játékot.

úristen lol, ekkora bugot
nekem NEM mozogtak a wizard hõsök!!
csak álltak egy helyben...
az 1ik amerre menni kellett volna pont ott...
mostmár hogy restartoltam újra megy

hogy lehet így kiadni egy játékot??

http://emulehelp.uw.hu