Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Uraim, a játék kezd ott lenni ahol a helye van:

"A Nival Interactive a mai napon jelentette be, hogy az Európában május 19-én megjelent Heroes of Might & Magic V azóta döntögeti az eladási rekordokat. A briteknél a toplista legtetejére ugrott, és csúcstartó lett. Hamarosan befutnak majd a részletes toplisták, meglátjuk, hogy hol miként teljesít a legújabb epizód. "

a toppon... <#eljen> Ez azért nagyon jó hír, hisz az UBI csak ígty bólint rá a további küldetéslemezekre! <#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ennél a 20 éves 21"-os Sony CRT-nél már bármi jobb...

meló miatt rendeltem, nem a játék alá😊

amúgy 1 Gbyte helyett 2 GByte ramot kértem bele, ezért közel 3 hete várok rá...

http://gaborszantai.co.uk/

Mayday
Igazi jellem! <#eljen>
(Mint a nyul; ott ul a fuben, de megsem szivja) 😊)))

Fel meg mi sem telepitettuk, csak gyonyorkodtunk a felesegemmel a kulcsinyben, nagyon dogos lett! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

izsook
Ja HP? Szerinted mennyi lesz a kijelzõ frissítése 17 vagy 27 ms?

nem akarom megszentségteleníteni, jön alá új hardver, majd arra telepítem fel😊

Azért csak ki kellene próbálni milyen az a saját CE-d <#vigyor0>. Csak egy negyed órát ( csak egy felet (( csak egy órácskát ... )) )

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

b-type
Ezt honnan gondolod? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azt hiszem kissé pontatlanul fogalmaztam. Nyomassad a luckot(már a skillt) és vedd fel a soldier's luck skillt. Na majd akkor lesz nagyobb esély.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Én egyiket már leadtam, másik még egy hét, de nem voltam ám ilyen erõs, mint Te 😉
Az inf 3-ról viszont annyit írtatok, hogy abba nem merek belekezdeni elõtte, de addig tuti végigjátszom így is 😊

Sheltem
<#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

megjött a CE - szép doboz
diplomamunkát írok, így fóliában marad...

izsook
A Heroes III-ra történõ konverzióról meg az a véleményem, hogy nagyon bele kellene nyúlni a játékba, ha már csak azt nézzük, hogy ott a Hydra 2 vel magasabb szintû egység volt és nem is Dungeonnál, hanem a Swamp-ba, de rengeteg ilyen példát tudnék még mondani és akkor a skill rendszerrõl a varázslatokról XP osztásról, meg a többirõl nem is beszéltem, meg mondjuk nem tudom mit kezdenétek az initativ speedel???

b-type
Hát eddig nem így vettem észre, és mivel elég H3 így gondolom ez is az, márpedig ez anno a WoG fórumán ki lett vesézve, hogy a H3-ban semmilyen beleszólása nincs a Luck-nak a lények speciális képességeinek a bekövetkezésébe. 😞
Ott volt rá script..ki is próbáltam, de nem tetszett végül.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nyomassad a luckot. Ha magas gyakrabban jönnek be az ilyen apró aranyosságok is.

Nem bug. Az uccsó tárgy az utolsó városban lesz. Ez fenn van a jobb felsõ sarokban. A nagyjából középen lévõ várostól keletre van egy kapu(benne jó sok wizard egységgel), ezen kell átmenni. Majd ha jól emlékszem lesz még egy ilyen kapu mire eléred az északabbra lévõ várost. Itt majd kapsz új feladatot és változni fog a kiírása a feladatnak. Szóval nem kell izgulni, akad még tennivaló a pályán. :-)

Sajnos nincs elég idöm játszani vele... szoval az a mindjárt elterthat napokig is😛

akkor mindjárt odaérsz az elsõ szíváshoz😊
sok szerencsét

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hali!

Gondoltam leírom én is a tapasztalataimat😊
Most végeztem tegnap a Heaven hadjárattal és meg kell, hogy mondjam nekem bejön a játék😊 a 2. hadjárat 2 pályáját kezdtem még el tegnap (asszem inferno) és eddig ez is bejövös...lények varázslatok, történet😊
röviden ennyi😊

Azzal viszont egyetértek, hogy egy stratégiai játéknál a szerencse ne legyen döntõ befolyású!
Ezért kérdeztem meg tegnap, hogy a csatakezdést hogy számolja ki a játék!
Mert, ha random lenne, akkor ez tényleg döntõ befolyással bír

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

NeoMaN
LOÁL

izsook
Nem értem miért szedték ki az öregítést szerintem az maradhatott volna, emlékszem, mikor az ellenfélnek már csak 75 Hp-s Titánjai voltak 😊))
Ez az átkozós támadás még a kettõbe volt, ahol asszem 150 hp-javolt a csont sárkánynak jó nagy gyökér sereg volt sajna 😞((

Ok! Tudom!Rendben van.Csak azért írtam, mert esetleg mások félreérthetik, hogy :"butaságot írtál"
Vannak akik megsértõdnek ezen, de látom "b type free" nem ilyen 😊

Soldier's Luck? 😄

Sheltem
"de tarsuk azért tiszteletben mindenki véleményét!
Nincs nekem semmi gondom "b type free"-vel annyi, hogy én másképp látom a spec. képességek hasznát, de tiszteletben tartom amit ír ettõl még.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

b-type
Ez egyfelõl így igaz, személyeskedni az szokott akinek nincs érve. 😊

A lények speciális képessége nem attól speciális hogy százalékos eséllyel jön be...met hiszen bizonyos lényeknek mindig bejön, vagy mindig varázsolhat.
Az azért az, mert a lényre jellemzõ tulajdonság.
..és az én véleményem szerint..ami lehet akár butaság-hülyeség is 😊))..szal az szerint egy véletlenszerûen bekövetkezõ hatás egy stratégiai játékban problémás..ha a játéktér egésszét érintené..pl. a csatában egyszercsak esni kezdene és mindenki vesztene ezért 1-2attack-ot, vagy spellpower csökkenés lenne az oké, de lények szerint problémás.
Másfelõl hanyagságnak tartom hogy ebbe a százalékos esélybe nincs beleszólása a felszedett, vagy felruházott Luck-nak pl.
és a többi módosítónak..ward, és a hõs ellenállása pl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd legközelebb te is használd a makrót, engem is beidomítottak már😛 amúgy nekem alig jelent meg haven egység, mert szinte összes lényemmel beálltam a várba, úh. nem volt hova spawnolni =D

Sztem se lenne jó, ha állandó képesség lenne, akkor nem lenne speciális, de tarsuk azért tiszteletben mindenki véleményét! Kinek a pap ...

dr Kotász
<#eljen>
b-type
😊
Nem ezzel van a baj, hanem azzal hogyha bejön mindent viszel, ha nem jön be világi nagy szívás.
..és hogy azzal nem lehet taktikázni ami nem biztos hogy bejön.
tehát egyfelõl óriási a különbség a bejön és a nem jön be között, és a véletlen fogja eldönteni a csatádat.

dr Kotász
Ajaj, pontosan ugyanitt tartok. Nekem sem volt benn a várban az utolsó artifact. Aztán elolvastam figyelmesen a scenario leírását. Nézd csak meg, a wizard fõváros neve nem egyezik meg egyik elfoglalt városoddal sem. Lesz még a sarokban egy 4. város szerintem...

Egyébként nem értem, nekem hardon negyedekkora seregem sem volt (a gépnek sem). Sokáig húzhattad az idõt szerintem. Szerintem...
Sheltem
Imho úgy jók a speciális képességek ahogy vannak, ki vannak azok találva faszántosul.

Sheltem
Ez hülyeség, már bocs.

Pont az a jó a speciális képességben, hogy várod, hogy bejöjjön és ha beüt akkor örülsz neki, olyan mint egy ajándék, ha nem meglepetés akkor lófaszt sem ér.

Bocs, de butaságot írtál.

Jók a necrok még így is, hogy legyengítették õket!
Én csak a vámpírokat használom csatában, hogy még a csontik se fogyjanak.
Most van 44 vámpír és normálon custom game-ben már unalmas a játék, nincs igazán ellenfele,(15 sárkány sem állítja meg(ebbõl 10 fekete) persze kell hozzá jó hõs is, Vladimir pl: meg sok spell power, meg mana.ezért utálom a sok impet és familiart, mert egy kör alatt képes elszívni az összes manat.
Gép ellen nem az igazi a játék, nem gondolkodik, remélem a multit (LAN) -t kjavítják, hogy ne legyen aszinkron.Ha vkinek van kedve játszani hamachin, keressen meg!
szoba: heroes5hun jelszó: heroes5hun

b-type
Hát alapvetõen ott van elkeffentve szvsz, hogy van bizonyos százalékos esélye hogy beüt a spec képességével,...na de annélkül a legtöbb lény igen harmat.
Szakaszokra bomlik velük a játék, pl. egy unikornist elvisz az elején az ember a mert jól viseli a csapásokat (az elején!), de késõbb már szinte semmit nem ér ha nem jön be a spec. tulajdonsága.
Ezeket kellene szvsz gatyába rázni, ne legyen az hogy ha levakítja pl. akkor überkirályság és akkor ehh lehet hogy ezt kellett volna szétszedni nem a másik egységet, ha pedig nem akkor szinte kárnak hoztam.
Vhogy úgy hogy a lény spec. tulajdonságai 100%-ban jöjjenek, amit az ellenséges hõs, vagy lény mágiaellenállása, esetlek a ward-ja még befolyásolhat, de ha lehet ne százalékos esélyben, hanem számban, ha egy egyszarvú megcsap és vakítana 5körig, akkor ezt csökkentse 4-3-2 de max. 1körre, felezõ, öregítõ hatásoknál pedig a hatást csökkentse, tehát ne felezzen hanem harmadoljon..a hatás módosuljon,..sebzõ varázsoknál egyértelmõen...vagy az átmérõt vagy a sebzést,..tehát egy tûzlabdát hajígáló egységnél pl. a hõs csökkenti a rádiuszt, a célzott lény ward-ja csökkenti a sebzést.
ilyesmi..

Üdv! SPOILER! A necro utolsó pályája nem olyan bonyolult mint amennyire látszik, csak nagyon oráliára hajadzik. A megoldás a következõ elindulsz markhallal a haven vár felé ott van egy börtön kiszabadítod a bent lévõ foglyot majd visszaindulsz a nekro várba ahol is utadat állja egy falka angyal ha õket is lezúzod kapsz egy varázstárgyat amivel berepülhetsz Godrichoz és hent.Egy yoo tanács miután nagyon nehezen lehet csak legyõzni fõleg ha az elõzõekben nagyon feltápoltad figyelj arra hogy az isabellel ne nagyon mozogj haven egységekkel mert minden héten pár egység átáll Godrichoz, és miután a seregét leküzdötted és úgy gondolod hogy nyertél megjelennek a dezertõr egységek is Godric mellett. SPOILER! vége.

Kedves kis pálya nekem az egész szombat-vasárnapom ráment, de ne csüggedj a warlok campinghez képest ez sétagalopp.
Lammer
#7387 😄DDDDDDDDDDdddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
hmmm na azert a 3ban az aging kepesseg az eleg meleg volt, persze a gep ellenem nagoyn jol nyomta, enmeg... :/ emlexem mentem egy csapat neutral ghost dragon ellen, elosztotta a gep 6 fele a packot, ahogy jottek es tamadtak puff egy aging, megegy, megegy ... esigytovabb... 😄DDDDDDD az uj reszbol hianyolom ezt a skillt 😞

Sheltem
Jó reggelt

**offtopic***
Annyira azért nem volt szar az...Ghost dragon speciális képessége volt, hogy x-% ban ha megütötted vele az ellenfelet öregítette, azaz az összes egységnek a HP-ja kapásból a fele lett, szóval ha jól védted és jól helyezkedtél vele a pályán jó volt az. Ezenkívül ott volt a 6. szintû egység a Death Knight a maga kis Dupla sebzésével és kurva magas HP-jával...A 3 ban a Necro rohadt kemény volt.

koosadam
Hm..Hamarosan összejön nekem is a game ezért kérdem, hogy a Necro az itt is olyan, mint a 3.részben? Vagyis nagyon brutál de a fõ boss a játék legszarabb lénye? 😛 Mert sajna a 3.-ban a szellemsárkány az volt...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

most jutott el a necro harmadik palyahoz, most, hogy lattam az elozo kepet, rajottem, hogy nem is annyira egyszeru ez a kuldetes! 😉
nembaj, egy megvan..a tobbi is meglesz majd 😉

http://teddike.freeblog.hu

Hello, valaki mondja el ,hogy az utolsó (5.ik) Nekrós küldetésnél, hogy jutok el a ! Spoiler ! -> középen lévõ várba , mert alulrol hajóval nem megközelithetõ a sziklák miatt, fennt meg az átjáró nem mûködik <-
bld
ennyire? én mondjuk még nem nyomok campaign-t csak custom map de csak a vezsteséggel eléggé oda lehet rakni😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

j0nNyKa
ugy hogy ott van am 1 kurvaeros varazslohiro is :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bld
ennyivel h a 'csába szedett le 600vámpírt??

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Lacee
na most futottam bele az elsõ komolyabb problémába a játék során.. (lehet, hogy bug 😊)
a harmadik nekró pályán vagyok, amikor a 3 tárgyat kell összeszedni 3 városból. kettõ meg is volna, és végül a legerõsebb, harmadik várat is sikerült bevenni egy laza 15-20 perces csatában, erre NINCS OTT a cucc! lehetséges, hogy valamelyik hõssel kivitte a rohadék? a többinél nem volt ilyen gond, ott rögtön adta a videot h összeszedi az artifactot a hero.

amúgy itt egy kép a végérõl, vicces meccs volt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

j0nNyKa
Ize, a phoenix az igy alapvetoen nem piros ? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lammer
najah az igazi self ownage! 😄DDD

jazzy
A legrosszabb az hogy van amelyik meg csittel sem tudja megcsinalni :|
Lammer
en sosem vagtam mi ertelme van ennek a tréneresdinek <#wilting>
enmeg anno c64 meg amiga idokben a poke kodokkal meg a hexaeditoros okossaggal kieltem magamat(amigan focimanager, penzcsiit) de mar anno rajottem, hogy mi ertelme van egy jateknak, ha deka energiat sem feccolsz a temaba es nyertel is...<#levele> kuzdes? gyozelem igazi ize? stbstb?

Kandurex
Csaló ideges úristenit...! <#levele><#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯