Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
" Black és Dead Knight" ez allat!!!! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Mondjuk a black knight mód faszintos lenne, de félek, hogy übertáp speckója miatt** kiborul a bili, vagyis a "nemlétezõ" balance <#ravasz1>

**
(% sansza van, hogy megütött lények FELÉT!!!! megöli, egész kellemetlen, ha megüt 1db knight 100 arkangyalt és marad 50 -en)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
"Mára rengeteg Heroes V-ös mod összegyûlt. Így például találhatunk olyat, amely a Necropolis Wightját és Wraithjét Black és Dead Knightokra cseréli, olyat, amelyik az Ancient Treantbõl a bétában szereplõ szuperóriást hozza elõ. Van még új kezelõfelület is, no és olyan pakk is akad, amelynek hála az AI nem jut különféle bónusz juttatásokhoz. A listát linkekkel együtt itt találhatják az érdeklõdõk."

by gamestar

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Acidlich
azert mert amennyi segitseget, tampontot, infot kapott az aki itt elakadt, azok alapjan sztem siman meg lehet csinalni. ezt fokepp olyanokra ertem akik mar legalabb a 3. resszel nyomtak, aki most kezdte az mas kerdes, nekik nem konnyu megoldani ezt a palyat az biztos. nekik - mint ahogy azt mar elottem is tanacsoltak - erdemes a single scenariokon alaposabban kitapasztalni a jatek menetet

Csak azt nem értem, hogy számotokra (itt azokra gondolok, akik heroic szinten játszanak - tehát a topic törzse) miért olyan felfoghatatlan, hogy van akinek ez nehézséget okoz?

Lehet, hogy az, de nekem nem ment. Nem vagyok vérprofi stratéga, de azért nem szoktak kifogni rajtam az ilyenek... Ráadásul én is normal fokozaton próbálkoztam.

Acidlich
azt tenyleg viccbol irtam😊
de szamomra hihetetlennek tunik h aki "nem most kezdte" , ennyi info utan amit ebben a forumban leadott mindenki errol az "elatkozott terkeprol" , ne lehetne normalon megcsinalni max 2-3 probalkozason belul. #8223--> melyen egyetertek

Acidlich
es ez meg csak a kezdet a durva csitek soraban amit a gep kovet el a kampanyok folyaman(mondjuk azt azert nehezen hiszem el h egy kor alatt bejarja az egesz "páját"<#nezze>). Az eddigi legdurvabb csit amit lattam tole, vagyis pontosabban egyik havernal tortent, megpedig a nekro kampany utso palyajan: a vegso, nagy utkozet soran az ellen hiroja undorito, szemunket kivero modon csal. Szegenykem nem volt valami nagy spellcaster(knight letere), volt vagy 30 manaja, de valami hihetetlen, egesz varazslonemzedekeket megszegyenito modon hasznalta a magiat, mindezt ugy h a csata vegere tobb manaja lett mint amennyivel elkezdte, minden spellt 1 manaért nyomott el, vagyis nem, minden spellert meg manat kapott vissza😊 na ez az igazi unique skill. Volt olyan verzio is(persze mindez amit irtam heroic fokozaton torpent) h a masfel ezer footman ertekeit tolta fel olyan 60 korulire...lol ezt az osszes lvl7es leny megirigyelhetne.
nagyon ugy tunik h a H4 ai-ja koszon vissza rank megspekelve nemi csalassal, egyszeruen hihetetlen h minden szart ott hagy a foldon a gepi jatekos, megis mindene megvan az epitkezeshez, ez annyira kiabrandito( nem ugy mint a 3ban, ott tok csupasz volt a terep mindenhol amerre jart az ai hiro, ugy laccik ott meg normalisan meg volt csinalva ez a resze is az ai-nak)...asszem nem fogok annyit nyomulni a gep ellen mint a 3mal, marad a multi, de ahhoz meg jo lenne randommapgenerator ugye, ami a legujabb infok szerint amit elobb irtak itt, nyar vege utan jon... hat az meg nem most lesz sajnos, orulok ha karacsonyra kiadjak

Köszönjük a tippeket!!!

j0nNyKa
off
tessek heroes 2
on

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hali!

Hát igen. Szerintem átestetek a (piros<#wink>)ló másik felére. Lasan már senki nem semmilyen segítséget, mindig csak a FAQos szöveg...
Az inf3 küldetést nekem sem sikerült megcsinálnom, pedig nem ma kezdtem(9-ik próbálkozás után inkább elkértem a haver save-jét).
Aki ideírta(vicces? hangnemben), hogy kéne róla egy videót készíteni, annak - szerintem - igaza volt!

hello
nem tudja valaki megmondani az elözö kérdésemre van e valami megoldás
a választ elöre is köszönöm
j0nNyKa
ha mutatsz nekem errol screenshotot, elhiszem. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Botond
Tehát multi javítás a második patchben? Hm,akkor addig meg sem veszem.
Cuchulainn
Ügyesen és okosan...ne haragudj de senki nem fog tudni jobbat mondani. Ha normalon nem megy, akkor vagy várd meg a patcet az easy móddal, vagy játsz jobban. Más megoldás nincs. Nem olyan nehéz az...Pár tipp:
-A várban elõször a lények lakhelyét, és a capitolt építsd meg. A fejlesztések ráérnek, fontosabb, hogy meglegyen a lény, mert akkor gyûlni fognak, még ha nem is tudod õket megvenni.
-Minnél elõbb foglald el a két közelli aranybányát
-Bátran támadj meg akár nálad nagyobb és magasabb szintû neutral seregeket is. Ha ügyes vagy, minimális veszteségekkel gyõzni fogsz, és így fejlõdik a hõsöd, ráadásul kincsekhez is jutsz.
-A hellfire ability nagyon jó, érdemes felvenni, csak aztán figyelj a manádra.
-Már többen mondták, hogy minnél elõbb nyírd ki a fõnixeket, és foglald el a második várát a gépnek. Ez már csak azért is fontos, mert az elsõben nem tudsz kastélyt felhúzni, és emiatt kevesebb lényt kapsz.

Ha nagyon nem megy az egész akkor hagyd abba, és próbálj meg lejátszani pár custom mapot, hátha ráérzel az ízére. Jobb tanácssokat nem tudok adni...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Szaruman
Te nem heroicon tolod véletlen?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ha el indulok akkor máris a nyakamon van elf hero alegerõsebb és a következö körbe már nekem is jön akkor hogy lehet fel jutni a várakhoz?

Heroes V patch közeleg - itt vannak a válaszok!

A Nival Interactive végre megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyek a megjelenés óta foglalkoztatják a rajongókat. Nézzük hát:

# Az elsõ javítás a következõ pár héten belül megjelenik.
# A pályaszerkesztõ legkésõbb augusztusban lesz kiadva.
# A véletlenszerû pályagenerátor a pályaszerkesztõ után érkezik.
# Elképzelhetõ, hogy kombinált artifactokkal is találkozhatunk majd.
# A harcközbeni betöltés/kilépés lehetõség is belekerül a játékba.
# Egy részletezõ kézikönyv hamarosan megjelenik, amelyben mindenrõl extrarészletes infót kaphatunk. A pakk ingyenesen letölthetõ lesz.
# Új pályákkal a második javításban találkozhatunk.
# Különféle multis továbbfejlesztésekkel is találkozunk majd, azonban a direkt IP alapján történõ többjátékos módban való csatázás csak akkor lesz elérhetõ, ha arra kellõ igény van.

Azért remélem optimalizálás is lesz a játékban, mert nekem egész jó gépem van és még így is szaggat....
neki a duplája van adigra
jo jo gilaren de akoris durva hogy pl: 2400pixi,500ijász,160druida ,22sárkány van adigra neki duplája van és akor nyerjem meg a páját ,ja és arrol nem beszélve hogy ö szinte egy kör alatt be tudja járni az egész páját és egységet kap ugy hogy nem is megy a várba hanem az én váramnál van .akor hogy lehet megcsinálni?
öregharcsa - VIP 2005. 08. 28. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 08:54 | Privát | Válasz | #8204
pl: hypersnap dx5
Válasz 'gomba001' üzenetére (#8203)

http://gaborszantai.co.uk/

Szaruman
Fognak egy digit fényképezõgépet, lefényképezik a monitort... Folytassam?^^ (Prt Sc - nem egy sportclub)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

öregharcsa
#8204....!!!!

http://pspfilez.extra.hu/

Ha hó mivel csináljátok a képeket a JÁTÉKBAN???

Mondom h NEM SZAGGAT!!! <#gunyos1>

a gef4 ti miatt szaggathat... vedd le minimumra

Nekem P4 2,4 Ghz Gef4Ti4200 128 mb 1,5 giga ram és mégse szaggat a Heroes 5... Talán az Op renszereddel volt baj nem?

nem tudja valaki hogy direct ipn keresztül, lehet e hamachival nyomni heroes v-t?

na, ez szép történet...

Volt nekem egy asztali gépem (most is itt van mellettem, de már dobozban, szerencsére elviszik...), ami egy P4-3GHz, Radeon 9800Pro 128Mbyte, 2GByte ram, stb. hardverekbõl állt...
Ezen nekem minimál settingsben szépen szaggatott a HOMM5...

Most egy HP-Compaq nx9420 notebookon játszom, amiben szintén 2GByte rammal van szerelve, de egy x1600 256Mbyte-os videókártya van benne - ezzel mindent fullra húzva tudok rezzeéstelenül játszani...

Egyedül azt nem értem, hogy a játékban is választható 1680×1050 felbontás mellett miért torzít ennyire...

Egyszóval álom-notebook, nagyon megy rajta minden, stabil, gyors, és a teljesítményéhez (vagy egy Vaio-hoz hasonlítva) nem is drága😊

R10
nincs meg valakinek a heroes 2?

tudom h ez itt heroes 5 topic de ide sokan járnak heroes fanok és gondoltam hátha sikerrel járok

!!!Hajrá Brazília!!!

oké rendben köszönöm szépen....én mindig csak realaggal mentem át a kapun 😞
köszi!
üdv!
Cobra.
Van egy texts.pak file, lehet elég azt lecserélni.
Milyen gépen játszol most ArchAngel?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mayday
Ez engem is fog erdekelni 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

öregharcsa
pl: hypersnap dx5

http://pspfilez.extra.hu/

Jó jó elnézést mindenért de mondjátokmár meg legyszives hogy mivel csináljátok a heroes képeket!?

hello
nekem egy olyan problémám van hogy egy idõ után mindig lefagy töle a gépem
olvastam a faq ot felraktam az új directx felraktam az új vga drivert
van xp sp2 mi lehet még a baj a gép: 2.8 d celeron gforce 5700 vga 1 giga ddr ram
a választ elöre is köszönöm
<#lama>kérdés: ha nekem megvan az eredeti HOMM5 CE, és letöltök mellé egy magyar változatot, akkor bizonyos fileok kicserélésevel elérhetõ a magyar CE, vagy csak a reinstallhoz kerülök közelebb?😊

Cobra.
Vagy csak nézzen rá az image tartalmára 😊

Találtam egy érdekes "bugot" (gondolom nem szándékos): a vámpír egy undead mob megölésekor is szív életerõt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lacee
rákerestem neked a FAQban linkelt angol fórumban 😊

"Both Raeleg and Shadya have to go past the garrison."
vagyis ha mindketten átmentek a bal alsó sarokban levõ kapun, megjeleneik az ellenfél heroja, akit le kell csapni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok!
meg tudná valaki mondani hogy mi a szöszt kell csinálni a dungeon 5dik pályáján??
lerombolta az összes várat,elfoglaltam az összes kaput meg bejártam mindenfelé a térképet de nincs vége a pályának és nemtom mitcsináljak!jah és nemvan gyikban ugyhogy nemkell leüvölteni... 😊
köszi a helpet!
üdv!
szerintem jó a játék, csak lehetne valami magyarosítás.
ha valaki tud szoljon!

😊
Thx, thx😊

Kövesd az utasítását és tedd be az EREDETI lemezt.
Ha nem akkor használd a Net-et......

ElekAdam
Hellósztok
Letöltötem a collector edition versiót és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.
Please insert the original "HOMM5" CD/DVD
Mit kellene csinálnom ????
Ja amúgy nincs benne a F.A.Q.-ban

Létrehozol te egy szobát, haverok meg abba belépnek szintén hamachin keresztül. Aztán meg go Local Area Networközni és látnotok kell egymást😊

I love Techno
add át egy másik hõsben a lényeket , vhol a pálya közepén az elf wár felett van egy kocsma , miután elfoglatad kb ugy a 2 . nap az elf várat egybõl spuri megkeresni a hõs vevõ helyet (és mivel azt nem tudom hogy csak a fõhéróból vagy az összes démoni hõsbõl vesznek-e a lények az a legbiztosabb ha elf hérót veszel , átpakolod bele a lényeket és azal foglalgatod a bányákat meg avval harcolsz addig míg megnem csinálod a másodlagos küldetést (amugy a másodlagos küldetés nélkül is végiglehet vinni csak kicsit hoszadalmasabb , én is kb mikor már ilyen 50 emeráld dragonok tüntek el , akkor kapcsoltam <#buck>)

kérek egy mentet állást a játék legvégérõl, vagy az 5. kampány 5. küldijétõl. becsíteltem az értékeit az elfnek, aki most visszatérvén legyõzhetetlen, de így meg nem jó játszani. 😊

nagyon köszi!
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy Hamachi-val hogy lehet neten játszani?

Addig eljutottam, hogy a Hamachiban beállítottam egy új network-öt.

Ezután? Végig kell csinálni azt, ami a FAQ-ban a 12-es pontnál van belinkelve???

Vagy lehet egyszerûbben is? Ha igen, akkor valaki pm-ben válaszolna nekem, ha szépen kérem? Köszönöm, tisztelettel: Reyes

Jah és a heroes5hun network-höz nem tudtam csatlakozni, mert be van telve a 16 hely:-/

dr Kotász
Sheltemet kérném, hogy lépjen akcióba...
ja és nem mondtam hogy közben 2* egymás után beállt a pestis <#gonosz2><#falbav><#bdead>