Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
**
(% sansza van, hogy megütött lények FELÉT!!!! megöli, egész kellemetlen, ha megüt 1db knight 100 arkangyalt és marad 50 -en)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
by gamestar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de szamomra hihetetlennek tunik h aki "nem most kezdte" , ennyi info utan amit ebben a forumban leadott mindenki errol az "elatkozott terkeprol" , ne lehetne normalon megcsinalni max 2-3 probalkozason belul. #8223--> melyen egyetertek
nagyon ugy tunik h a H4 ai-ja koszon vissza rank megspekelve nemi csalassal, egyszeruen hihetetlen h minden szart ott hagy a foldon a gepi jatekos, megis mindene megvan az epitkezeshez, ez annyira kiabrandito( nem ugy mint a 3ban, ott tok csupasz volt a terep mindenhol amerre jart az ai hiro, ugy laccik ott meg normalisan meg volt csinalva ez a resze is az ai-nak)...asszem nem fogok annyit nyomulni a gep ellen mint a 3mal, marad a multi, de ahhoz meg jo lenne randommapgenerator ugye, ami a legujabb infok szerint amit elobb irtak itt, nyar vege utan jon... hat az meg nem most lesz sajnos, orulok ha karacsonyra kiadjak
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Hát igen. Szerintem átestetek a (piros<#wink>#wink>)ló másik felére. Lasan már senki nem semmilyen segítséget, mindig csak a FAQos szöveg...
Az inf3 küldetést nekem sem sikerült megcsinálnom, pedig nem ma kezdtem(9-ik próbálkozás után inkább elkértem a haver save-jét).
Aki ideírta(vicces? hangnemben), hogy kéne róla egy videót készíteni, annak - szerintem - igaza volt!
nem tudja valaki megmondani az elözö kérdésemre van e valami megoldás
a választ elöre is köszönöm
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
-A várban elõször a lények lakhelyét, és a capitolt építsd meg. A fejlesztések ráérnek, fontosabb, hogy meglegyen a lény, mert akkor gyûlni fognak, még ha nem is tudod õket megvenni.
-Minnél elõbb foglald el a két közelli aranybányát
-Bátran támadj meg akár nálad nagyobb és magasabb szintû neutral seregeket is. Ha ügyes vagy, minimális veszteségekkel gyõzni fogsz, és így fejlõdik a hõsöd, ráadásul kincsekhez is jutsz.
-A hellfire ability nagyon jó, érdemes felvenni, csak aztán figyelj a manádra.
-Már többen mondták, hogy minnél elõbb nyírd ki a fõnixeket, és foglald el a második várát a gépnek. Ez már csak azért is fontos, mert az elsõben nem tudsz kastélyt felhúzni, és emiatt kevesebb lényt kapsz.
Ha nagyon nem megy az egész akkor hagyd abba, és próbálj meg lejátszani pár custom mapot, hátha ráérzel az ízére. Jobb tanácssokat nem tudok adni...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Heroes V patch közeleg - itt vannak a válaszok!
A Nival Interactive végre megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyek a megjelenés óta foglalkoztatják a rajongókat. Nézzük hát:
# Az elsõ javítás a következõ pár héten belül megjelenik.
# A pályaszerkesztõ legkésõbb augusztusban lesz kiadva.
# A véletlenszerû pályagenerátor a pályaszerkesztõ után érkezik.
# Elképzelhetõ, hogy kombinált artifactokkal is találkozhatunk majd.
# A harcközbeni betöltés/kilépés lehetõség is belekerül a játékba.
# Egy részletezõ kézikönyv hamarosan megjelenik, amelyben mindenrõl extrarészletes infót kaphatunk. A pakk ingyenesen letölthetõ lesz.
# Új pályákkal a második javításban találkozhatunk.
# Különféle multis továbbfejlesztésekkel is találkozunk majd, azonban a direkt IP alapján történõ többjátékos módban való csatázás csak akkor lesz elérhetõ, ha arra kellõ igény van.
Azért remélem optimalizálás is lesz a játékban, mert nekem egész jó gépem van és még így is szaggat....
ma 08:54 | Privát | Válasz | #8204
pl: hypersnap dx5
Válasz 'gomba001' üzenetére (#8203)
http://gaborszantai.co.uk/
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Volt nekem egy asztali gépem (most is itt van mellettem, de már dobozban, szerencsére elviszik...), ami egy P4-3GHz, Radeon 9800Pro 128Mbyte, 2GByte ram, stb. hardverekbõl állt...
Ezen nekem minimál settingsben szépen szaggatott a HOMM5...
Most egy HP-Compaq nx9420 notebookon játszom, amiben szintén 2GByte rammal van szerelve, de egy x1600 256Mbyte-os videókártya van benne - ezzel mindent fullra húzva tudok rezzeéstelenül játszani...
Egyedül azt nem értem, hogy a játékban is választható 1680×1050 felbontás mellett miért torzít ennyire...
Egyszóval álom-notebook, nagyon megy rajta minden, stabil, gyors, és a teljesítményéhez (vagy egy Vaio-hoz hasonlítva) nem is drága😊
tudom h ez itt heroes 5 topic de ide sokan járnak heroes fanok és gondoltam hátha sikerrel járok
!!!Hajrá Brazília!!!
köszi!
üdv!
Milyen gépen játszol most ArchAngel?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nekem egy olyan problémám van hogy egy idõ után mindig lefagy töle a gépem
olvastam a faq ot felraktam az új directx felraktam az új vga drivert
van xp sp2 mi lehet még a baj a gép: 2.8 d celeron gforce 5700 vga 1 giga ddr ram
a választ elöre is köszönöm
Találtam egy érdekes "bugot" (gondolom nem szándékos): a vámpír egy undead mob megölésekor is szív életerõt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Both Raeleg and Shadya have to go past the garrison."
vagyis ha mindketten átmentek a bal alsó sarokban levõ kapun, megjeleneik az ellenfél heroja, akit le kell csapni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
meg tudná valaki mondani hogy mi a szöszt kell csinálni a dungeon 5dik pályáján??
lerombolta az összes várat,elfoglaltam az összes kaput meg bejártam mindenfelé a térképet de nincs vége a pályának és nemtom mitcsináljak!jah és nemvan gyikban ugyhogy nemkell leüvölteni... 😊
köszi a helpet!
üdv!
ha valaki tud szoljon!
😊
Ha nem akkor használd a Net-et......
Letöltötem a collector edition versiót és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.
Please insert the original "HOMM5" CD/DVD
Mit kellene csinálnom ????
Ja amúgy nincs benne a F.A.Q.-ban
nagyon köszi!
Addig eljutottam, hogy a Hamachiban beállítottam egy új network-öt.
Ezután? Végig kell csinálni azt, ami a FAQ-ban a 12-es pontnál van belinkelve???
Vagy lehet egyszerûbben is? Ha igen, akkor valaki pm-ben válaszolna nekem, ha szépen kérem? Köszönöm, tisztelettel: Reyes
Jah és a heroes5hun network-höz nem tudtam csatlakozni, mert be van telve a 16 hely:-/