Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menj csak be a portálba és kész a map

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

nem tud valaki olyan modról ami a town portal spellnél választhatóvá teszi a cálvárost?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Szijasztok.

Van egy nagy probléma lécci aki tud az segítsen: A necropolis 3. küldijénél vok amikor is össze kell gyûjteni 3 ilyen varázstárgyat. Már az összes mellék és fõ küldetés megvan kivéve az hogy össze kell gyûjteni 20 Bone Dragont. Nekem már 39 van de mégse csinál semmit...Mi lehet a probléma?

A választ elõre is köszönöm
háth nemtom...kimentettem egy másik heroval mindd a 2 valakit akit megkellett menteni ottvan a findan is meg aza 2 is a föváramban/ekött de a gép az csak jön egyfolytában és nincs vége a pályának 😞
mi lehet a baja???😞
üvd!
Acidlich
ha valakinek lenne kedve multiplayerkedni kicsit, az jojjon a heroes5hun2 hamachi csatira

Nem idõre megy. CSak maradj benn a fõhõssel végig a városban, indíts egy másik lótifutit, ami majd kimenti az egyik megmentendõ hõst és ezzel a megmentett személlyel szedd ki a másik megmentendõt a börtönébõl. Aztán go vissza a fõvárosodhoz, majd ott be ezzel a két mókussal és vége is a pályának.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dr Kotász
Már emlékszem. Csak a nekrót fejleszd. Az elfoglalt várakat változtasd Necropolis-szá. Így egyre több lesz az utánpótlásod. A ranger hõst kapd el a hajóján. Foglald el a kis szigeteken levõ bányákat. Az academy várak magic guildjében rengeteg jó varázslat van, ezeket tanuld meg és használd. A pálya végére a sereg fõ ereje a több ezer skeleton archer. Sok sikert 😊
Van két várad egy necromata + egy heven.Egy szigeten vagyok a tékép alján.Lehet menni felfelé jobbra ott van két vár eymás fölött + egy áttjáro éz az átjáró a másik szigetrõl ami a térkép bal oldálán van.Ott egy vár van ezek voltak a naracssárgák+ van még egy zöld akinek nincs vára csak egy hõse ami egy idõ után megtámadja a váradat.
koosadam
Köszönöm a választ esetleg ha tudnál mondani egy nevet erre a jelenségre örömmel meghalgatlak ha már kritizálsz legalább támaszd is alá...Na pá

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

hello!

most meg olyan kérdésem lenne hogy a sylvan 3dik pályám(the defense)ott mddig kell védekezni a purple player ellen??
a másik ellent kinyirtam kiszabaditottam a 2 höst meg megvannak a cuccok a várban is ami kell,de már hetek ota folyamatosan csak jön a lila hös és enm fohgy el??
valamit nemcsináltam meg vagy idöre megy?
köszi!
üdv!
Nenrandil
Gyerekek... ez a Treant így már kinéz valahogy... sõt... a járása is sokkal "entesebb" 😊)

\"A book is a book\" Clive Barker

3P
Július-augusztus? Mikor csúszott így el? A CD Galaxis-nál még június virít. A Seven M honlapján meg ezáll egy június 2.-i hírben:
"A magyar verzió reményeink szerint június 12-én megjelenik."

Szerintem nem csúszik az annyit, hogy akár augusztus legyen.
Mondjuk én így is örülök, mert az angol CE változatból szerencsére még jutott nekem is... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Cuchulainn
Pedig de.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

dr Kotász
Hát ez eléggé bugszagú... Várd meg a patch-et.
Hi!
A Haven kampány utolsó pályájánál elfogyott a tudomány! Legyaktam mindent, minden bánya az enyém, már csak a piros garrison és a vár áll!! Erre van vagy 7000 embere a garrisonban, nekem 20 év alatt se lesz annyi!!!!!!!
Pls help!! Lent is elfoglaltam mindent!
Köszi a segítséget
dr Kotász
Én megcsináltam a kampányt hardon, de nem emlékszem melyik a 3-as pálya. Adj még egy kis infót pls.
NE ADD FEL!! <#nyes>

bld
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
moddal kapcs.ban lenen egy kérdésem, nekm a data mappámban 3 pak file van és hát oda így nem sok értelme van bemásolni, vmi tipp vagy okosság? nem vágom h lehetne megcsinálni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sziasztok!

Vagy nem jól csinálok valamit vagy találtam még egy bug-ot.

INF 3 as pálya: mindenkit megöltem már, összes vár az enyém stb. bemegyek a druidákhoz, kijön a videó aztán lenyomom õket idáig rendben is volna

Na de amikor mennék ki a helyszinrõl újra eljátszódik ugyanez, sõt ha ki be járkálok akkor mindig kijön, már 12 szer vertem le oket😊

Valaki valami 5let?

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Valaki megcsinálta már a necromata kamány 3.pályáját.Én kb 10x kedztem el már a zöldet is kinyitam meg elfoglaltam +2 várat is de aztán irreálisan erös sereg jön ellenem.Merre induljak nem tud valaki valami jó módszert?LEGYSZI<#rinya><#rinya>
SLICK
htx -.-

jazzy
Ugy ertsd hogy o tamadjon teged amikor varban allsz.
SLICK
hi!

a faqban olvastam az infernó kampány 3 pályáján h érdemes várból öln iaz elfet... ezt úyg értsem h a várát támadjam? :o

pedig ez viszont színtiszta bug
nekem eddig egyetlen egyszer jött elõ egy sima vérvédésnél,de igen idegesítõ volt
mit lehet erre mondani?várjuk a patchet

Agamemnon
Nem mintha a gép annyit gondolkodna... vagy legalábbis nem olyan sokáig.

Cuchulainn
A gép úgysem tétovázik soha, szal nem lenne értelme...
Multiban meg meg lehetne úgy oldani, hogy mindkét fél beleegyezése kell a váltáshoz.

j0nNyKa
jo mondjuk gondolj bele, az csalas lenne, amikor te lepsz, kikapcsolod, amikor az enemy, akkor meg be..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Cuchulainn
pedig én is arra gondoltam 😊
És harc közben kikapcsolni se lehet😞

j0nNyKa
jahm ertem
van 1 sejtesem hogy miert, de nem akarok mindent arra fogni, hogy bug bug bug :]

Akárhol bekapcsolható, mind single, mint multi játékoknál.

De én is figyeltem, hogy egyes campaign csatákat így _kell_ lejátszani, nem tudom miért.

j0nNyKa
ez az un. dynamic battle system, ez elmeletileg csak netes duelben van azert, hogy ne tartson 1 lepes 10 percig, merthat az unalmas..

Agamemnon
Ezzel én is találkoztam, nem tudom miért volt. Néhány csatában ezt csinálta, utána meg nem...

Cuchulainn
A hõsöd túl sokáig állt egy lávató mellett, és meggyulladt a lovának a farka. Késõbb emiatt lehet, hogy piros is lesz, és nem tud bemenni a kriptákba.<#idiota>
(sry de ezt muszáj volt)

Amúgy az mi miatt van, hogy elf hõsök ellen harcolva néha idõre mennek a körök? A lény és a hõsök ikonján mikor sorra kerülnek megjelenik egy visszaszámláló, és ha nem lépek amíg lejár akkor az illetõ nemes egyszerûséggel kimarad. Nem láttam ilyen skillt-meg elég hülyeség is lenne- valami artifact, vagy mi lehet?

Kandurex
Csak el ne akadj a játékban Matkovec, mert ha te ide beírsz, a jó isten nem igazodik ki rajtad 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

koszi szepen
Kandurex
A játék egyelõre csak angolul kapható, várható magyar megjelenés: valamikor július - augusztus!

j0nNyKa

sziasztok hogy szerezhetnek a games ba magyaritast? mert nalunk slovakul jelent meg es nekem a angol verziom van meg es nemnagyon tudok angolul elore is koszi
j0nNyKa
fu nekem nagyon nem, utaltam hogy amint elindultam tamadni, mehettem vissza, mer 1 geci helyen mindig kikotott, akar 1 napi jarasra is a fo varamtol... broaf :]

ha van igeny aranykopesekre, eskuszom berakom 😄

es ezuton kernek meg mindenkit, hogy ne kuldozgessen privat uzeneteket vegigjatszasert, nem vagyok se telefonkozpont, se lexikon... faqban van link, ahol lehet olvasni 1-1 palya vegigjatszasat angolul, faradjanak oda azok, akikre ez vonatkozik.

Acidlich
jo ez a faqban ajanlott hamachi csatorna, csak kar h mindig tele van😊

Lammer
lesz uj patch? es miket fognak belerakni az uj patchbe? =)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ize a 4re nem emlexem, de a 3ban tutibiztos, hogy minden helyen ki lehet szallni a hajobol... ez nekem hianyzik az 5ben 😞

Lammer
LOAL! 😄DDDDDDDD ilyen "bash.hu" styleban nekunk is kene csinalni ilyen "aranykopesek" aloldalt, szerintem j0nNyKa betehetne a FAQhoz poenbol...
ezeken olyan jot derulok enis mindig <#idiota>

j0nNyKa
jaigen, hajo, lehet, h az undergroundbol lehet csak megkozeliteni azt a szigetet, ha nincs rajta semmi, akkor meg sem lehet, vagy pedig hajoval a megadott kikotohelyeken (ezeket ugy ismered fel, hogy a fold igy belemelyed egy kis reszen a vizbe)

j0nNyKa
ha mar eros vagy, a fajhoz illo "fustos csikot" fogja huzni a hirod
ha jol sejtem, te inferno voltal, mert annak van egyfajta fustje, a sylvannak pl. ilyen kis lepkekkel teli csikja van :]

Yan
nem számít, mert ma hárman ugyis rákérdeznek. 😊

&#165; xfire: kistekila

b-type
😊)))) <#zavart1><#eljen>
Jók ezek a dumák..ki kellene gyûjteni 😄
"
- Piros a lovam mi lehet a baj?
- A hõsöm egy idõ után mintha füstös csíkot húzna maga után, mi lehet a baj?
"
😄
Egyébként sry, de nem tudok érdemben segíteni, csak jót vigyorogtam, a 'füst' az sztem gyári fícsõr, semmi gáz nincs. Multi-t még nem néztem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

koosadam
Sziasztok,
végre meglett a tekljes játék 😊)) Kezdtem egy multit az egyik haverommal de lenne 2 kérdésem:
1. A pálya két sarkából indultunk és a kettõnk között van egy sziget amire hajóval lehet eljutni. Viszont hajóval nem lehet sehol sem leszállni. Eddig csak ott tudtam ahol vettem a hajót és kész. Mi lehet a gond?
2. A hõsöm egy idõ utrán mintha füstös csíkot húzna maga után. Ez miért van?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kandurex
Jahogyvótmá? Sorry,

McW
Próbálta már valaki a Black Knight modot, mert nekem nem mûködik. A Treant tiszta sor, de ez nem megy. Írja le legyen szíves, hogy mi a trükkje aki tudja...

Mess with the best, and die like the rest...