Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pénteken elkezdtem duplaheroic szinten, és tegnap fejeztem be... <#boxer>

úgylácik általánosan a 3. pályákat csinálták a legnehezebbekre
inferno 3-ról ugye említést sem kell tenni,dungeon 3(7vs0),és most a sylvan 3-n is majd behaltam nemegyszer...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

j0nNyKa
az nagyon egyszeru lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Ez akkor kényelmes, ha az ellenfél egységei nem jutnak át az elsõ körben a te térfeledre...ami elég jellemzõ. Nincs valami mód ami nagyobbítja a csata teret?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én a 6. v. 7. napon 😊 (lehet, hogy érdemesebb lett volna várni, hátha jobban felfejlesztik nekem...)
Érdekesség: a phantom force-al idézett lények képesek gating-elni, és az így érkezett lények nem szellemek, hanem valóságosak. A taktikám az, hogy a valódi egységek elbújnak egy sarokba és a terepet megtöltöm fantom force-os és summonált lényekkel azután csak elõbb utúbb gyõzök veszteség nélkül 😊
dr Kotász
Tökugyanígy csináltam. A 3. héten foglaltam el a 3. várat. Szerintem is az említett varázslat a kulcs.
aham köszi, de félek nem fog menni😄 de majd próbálkozom😊

huu bazz... lehet nekem is ez a baj.. csomoszor nyomtam heteket hogy nõljön a seregem😊 akkor lehet életbe nem fog sikerülni....

Tegnapelõtt sikerült megszereznem a heroes-t és tegnap reggeltõl ma hajnalig játszottam 😊, minden küldetést heroic fokozaton. A haven kampány sétagalopp volt, az inferno 3 volt igazán az elsõ, ami komoly kihívást jelentett, de végül sikerült. Kiváncsi is lennék, hogy ki milyen taktikával gyõzött. Elég sokszor újrakezdtem általában valami meglepetés miatt (pl. hogy nem lehet megfelelõen upgradelni a kezdetben kapott várakat.)
Megcsinálta még valaki heroic-on?
a kulcs, amivel én gyõztem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még az elõzõ pályán bonusznak a phantom force-t választottam, és ez itt hozta meg igazán a hasznát.-enélkül talán úgy lehetett volna teljesíteni, hogy láttam van egy artifact valahol a pályán, ami pont ilyen varázslatot ad. A közeli elf vár elfoglalása után idõt nem vesztegetve elindultam észak felé, legyõztem a varázslókat (kb itt volt az elsõ elkerülhetetlen emberveszteség) majd jött a harc a földelementálok ellen- õket veszteség nélkül vertem meg. Innen szabad az út egy normálisabb elf városig. mire az elf ürge megjött nekem már sárkányaim voltak 😊
Acidlich
azert ment ilyen nehezen a csata, mert minel kesobb mesz neki, annal nagyobb sereggel kell vegezned. bizonyos idokozonkent boostolja az ai sereget, mint azt megannyi palyan megteszi.
az inf 5tel nem hiszem h barkinek gondja tamadna, egyszeru var nelkuli lotifuti az egesz...

wesker24
ez is eléggé jó hadsereg lett ezzel is megnéztem hogy el tudom e foglalni az utolsó elf várat és igen sikerült ebbõl is csak 10 emarald sárkány és 14 ent fa maradt !!!

wesker24
Unbeliavable !!! <#wow1><#wow1><#wow1>

Na végre sikerült megcsinálnom nem kevés próbálkozás után az inferno 4 pályáját is már csak egy van hátra és kész van az Inferno is !!!! <#nyes><#nyes>

Az inferno utolsó pályáján mire lehet számitani ?? <#confused><#confused>

Ezzel a hadsereggel indultam az utolsó elf vár ellen a 4. pályán mondanom se kell nem sok maradt belõle !!! Mindössze 6 Succubus Mistress és 8 Pit Lord maradt !!!

phantom force ellen a legjobb védekezés egy területre ható varázslat

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hali valami tipp a necro 2. pálya végére van valakinek? nemsikerul azt a "várat" bevenni sehogyse, bárhogy próbálom... (a teleport után ami van)
folyton fantom force-t meg hasonlókat csinál.. pedig van 2k csonti ijjászom is meg hasonlóan egyéb lények😄

Próbáld újra a pálya elejérõl.
Emellett az egyik kimentett hõssel mentsd ki a másikat. Nea felvett egyéb heroval.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Most látom, hogy nekem kihagyta a necropolis 3-at. 😞 Klassz

^^
hm nekem meg miért küldött kétszer.. biztos szmájlik helyett mehet-re nyomtam😛

Amúgy a sylvan kettes mapja kicsit megfogott.. vááá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szal alapfelállás, hogy 1 sylvan vár, de nincs sárkány- vs 3 inferno.
najó, a földalatti úton felmegyek a legközelebbihez, el is foglalom. én hülye nem veszem észre hogy már lehetne sárkányt építeni, ugyan...
úgyhogy terjeszkedek, építkezek szépen, már megvan a 2. vár is, amikor elindul a 3. vártól hajóval. na akkor most jött a taktikázás😄
a középsõ vár felé tartott, ott bevásároltam, és gondoltam hogy el kéne pucolni valahogy- de neki logisticsos hõse volt, ráadásul pont week of flame, amikor +50% move point mindenkinek.
huhh, mit tegyünk?
fõhõsömet odaküldtem, de még nem tudtam volna leverni (~20 archdevil azért üt), úgyhogy elkezdtem csalogatni szépen😊
lementettem, de ez nagyon jól is jött, mert:
ha a várban maradok, akkor a fõhõssel elfutván visszafordul, amint a hajóba érek.
ha viszont megindulok, akkor visszafordul a hõse, és az inferno-s seregemet csépeli le.
Visszatöltés után csak 5-6 kockányit mentem, ami pont elég volt ahhoz, hogy a hõsömet üldözze, és el tudjak menekülni elõle.
Szóval mindkét hõsöm be a hajóba, és húzás a 2. elfoglalt várhoz (a jobb szélsõ).
Itt meg jól beraktam a két infernós sereget, és nyomás vissza megölni a vörös plájer hõsét.
És lényegében ennyi volt a pálya...😄

j0nNyKa
menuben is van? nem is neztem, ott automatice a single playerre megyek (fuggo vagyok, no) 😄

Neked menübõl nem elérhetõ, vagy mivan?<#nyes>

Neked menübõl nem elérhetõ, vagy mivan?

na kezdek rá jönni hogy is lehet meg csinálni inferno 3 dik pájáját köszi a tanácsokat
j0nNyKa
aki maganak szeretne megtartani a hudeszuper creditskepernyo unlockolasat, annak ez SPOILER

credits kepernyo

j0nNyKa
persze, tok jol kinezo credits kepernyo.

és van valami bonusz?

Igenm már mindennel próbálkozok, de eddig eredménytelenül, viszont most muszály lefeküdnöm mer holnap nehéz nap lesz,
Köszi mindenkinek a segítséget

Hello, jóéjt
I love Techno
ja

I love Techno
én is szoptam hasonló buggal volt egy olyan sylvan feladat szabadíccs ki két hérót kiszabadítom õket fasza minden beaggya filmet meg kipipálódik az objectíva , erre utána elcsesztem load be aztán újra kiszabadítom ugye akkor meg semmi , hát ott elnyomtam pár betöltést és vmejik korábbi mentéssel jó lett , hálistennek nekem kellett teljesen újrakezdeni , szal ha van vmi olyan mentés , ahol még nincs meg de közel vagy a célhoz meg lehet próbálni

Valaki végig-gyûrte már az összes kampányt?

dr Kotász
Vagy várd meg a patch-et.
köszi megpróbálom
Cuchulainn
Sztem próbálj meg kidobni annyit, hogy 19 maradjon, aztán szerezz még párat, hogy megint 20 fölé menjen, hátha akkor elfogadja...
Ha nem akkor restart map sajnos-én legalábbis nem tudok mást ajánlani 😞

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Nem, nincs kipipálva a Raise 20 bone dragonos feladat, a Markal-lal mentem és nála van a 39 sárkányom, meg még egy csomó másik emberke
dr Kotász
És nincs kipipálva a feladat? Nem egy másik hõs seregébe raktad a sárkányokat? Vagy a várban hagytad?
de beleléptem már és még mindig az a baja hogy csináljak 20 sárkányt, pedig van 39
dr Kotász
Lépj be a teleportba.
Acidlich
igaz, es ebben az a vicc h meg igy is qrvajo😊

j0nNyKa
nem akarok egyebirant kukacoskodni, de sheltem nagyon inaktiv, es rengeteg a buta ember.

j0nNyKa
ja hat igen, mert kesik a lenti csik, ez ugymond "alap"

nagyon sajnálatos, mert a kedvencem
ez az átkozott játék tele van buggal
Acidlich
dehogy, hanem arra h az initiative savban az egyszem gyikot mutatja mikozben a black dragonok lepnek

De .urva idegesítõ hallod. valahogy megpróbálom megoldani, Köszi a segítséget
j0nNyKa

Igen, bug, velem is elõferdült.
Végül egy régebbi save-vel oldottam meg, akkor jó lett.

Segítség!!!!))
Heroes5-nél
Map Name: The Fall of the King pályát hogy kell végig vinni?Képtelenség megcsinálni
j0nNyKa
hogyhogy az mi? arra gondolsz h miazaz 1k, 2k?
mert az az, hogy 1k=1000-2000 egyseg, 2k=2000-3000 egyseg, stb.

j0nNyKa
nincs ilyen itt sajnos

Próbáltam, de ezt írja ki: "Markal must recruit twenty bone dragons before he can pursue Cyrus" Nekem már 39 van vagyis sztem bug
Acidlich

ez mi a gyik?😊