Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
nekem jon tokeletesen!
btw hasznalj "wget"et vagy valami flancos letolto progit 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csak én nem tom a nival oldalál leszedni a patchet vagy ti sem?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Lammer
hehe ennek sokan fognak orulni! "Water shaders fixed" remelem a sebesegen optimalizaltak 😄

A gatingrõl jut eszembe..: ha megnézitek a skill-listákat minden hõstípusnak van egy ultratáp képessége. ezt kb a 20. szintre tudja elérni, DE ehhez az kell, hogy az elsõ szinttõl kezdve tudatosan arra hajtson valaki és szerencse se árt (hogy azokat a választási lehetõségeket kapd meg) pl egy skill fejlesztõ hut tönkreteheti ez irányú terveidet. (a hat skill-bõl 5 100%-osan kötött, egy hatodikat lehet még tetszõlegesen választani hozzá)
A nekrók ilyen képessége a -6 morál az ellenfél egységeinek, rangeré: minden ütés szerencsés, az infernóé instant gating...
Van valaki,aki elérte ezeket?-mondjuk a kampányokban?
Cuchulainn
Szvsz Academy talán az ami leginkább nehezen játszható. Nem mondanám, hogy gyenge, de tény, hogy döbbenetesen drága (különösen az artifactokkal) és bár a lényei jól támadnak, a lövöldözõs és varázsolós ellenfelek leírtják õket. Ez alól persze kivétel a gólem de az meg kiba**tt lassú...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Kandurex
Az inferno utolsó pályáján hol található az a trium vagy ki? Már unom az egész térképet, bóklászok fel alá 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
Azt tudjátok hogy kijött a PATCH?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
az infernorol jutott eszembe... neztem a celestial foruman volt egy poll, hogy melyik var a leggyengebb az uj reszben... a sok luzer beikszelte az infernot... (talan 1 egyben igazuk van, hogy a devilnek 1el tobb speed kene(ugye modban meg is csinaltak, kivancsi vagyok a hivatalos patchben megadjak-e!...) de most komolyan, ez olyan mint a necros nyavogas... tudni kell vele jatszani... en olyanokat OWNOLTAM a GATINGgel, hogy orom volt nezni... sooot tovabbmegyek, a gating nagyon tap <#vigyor3>

valaki nem tudja, hogyan kell a kiszórni a p1cs@ba a trógereket, akik képtelenek egy faq-t elolvasni????????
DaveMoto
valaki nemtudja hogyan kell cracelt változattal onlinebe játszani

....::::MRT 4 EVER::::.....

I love Techno
nem okosabb a gép csak nagyobb létszámúak az utonállók meg a seregei is.

3P
Igen én is Heroic-on tolom. A takitka nagyon hasonló volt, bár nem volt Phantom Force-om.
Egyébként nem lehetetlen így sem játszani egy a trükk, hogy relative gyorsan kell menni és a ládákból szinte csak lóvéra lehet menni. Ja és a harcos hõs rulz... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

j0nNyKa
mindenkeppen infernos egysegeket keress, ha minden infernos egyseget megoltel a palyan, hidd el, hogy kesz leszel

egyebkent sztem meg nagyon becsulendo, hogy hajlando voltal szotarhoz nyulni, es nem forumban kerdezted, hogy mit jelent az az "attack"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kispimasz
Tudom várom azt is csak addig nem bírom ki XD

Lammer
ahogy erzed, en biztos nem mazoznek 😄... csak azert erzed, hogy -> "ES JELEN ESETUNKBEN LESZ!"
rgo lesz magyarul is... 😉

Ha jol emlekszem az eszakkeleti reszen van egy emelkedon nehany devil, majd utana neked ugrik egy enemy hos is.
Asszem ez volt a 3. palya.

kispimasz
Haha...Igen nem tudok angolul németül többet tudod de attól nem fogom magam eltiltani a játéktól. Angolul több játék van ezt el kellett fogadni de amint látod vannak rendes emberek akik segítenek.

Kodlovag
Hello Mindenki!

Egy ideje már követem a fórumot, de eddig még nem szóltam hozzá. Most a Nekromanta második pályáján járok. A harmadik hét elején vagyok, és már kinyírtam az egyik hajózó hõsét. Szóval haladok.
Nekem az eddigi pályák nem tûntek annyira nehéznek. Inkább csak körülményesek. Csak bámulom az itt bemutatott seregeket: pl #8376-77, ami gondolom egyszerre volt meg az illetõnek. Nekem azon a pályán egyértelmûen kisebb seregem volt (fõleg sárkány meg unikornis volt kevesebb), de azzal is végigmentem a garrisonokon, és a várat is bevettem nem túl nagy veszteséggel. Jó, mondjuk én csak normál fokozaton játszok.

De most itt olvasva ezeket a hard meg heroic fokozatos hozzászólásokat, valaki elárulhatná nekem, mit jelent a Heroes V-ben a nehezebb fokozat? Jobban játszik-e a gép, vagy csak neked nehezebb, mert kevesebb nyersanyaggal kezdesz, a gép nagyobb elõnybõl kezd, csal a gép, erõsebb semleges csapatok, stb szivatások.
Szóval jobban játszik a gép, vagy csak én vagyok extrán szivatva? Mert ez utóbbi esetben nem sok értelme van nehezebb fokozaton játszani.

Lammer
sraczok!
aki ennyire suta az angolhoz, az miert blame-eli magat a jatekkal? en biztos nem kezdenek neki mondjuk egy nemet nyelvu jateknak, hanem turelmesen megvarnam(ha van ES JELEN ESETUNKBEN LESZ!!!44) mig nem jon olyan nyelven amit ertek is... -.-

kispimasz
Íme:

kispimasz
Nah igen csak északon merre? az egész térképet bejártam (mármint 1-2 helyet kivéve) de a fekete részekre nem lehet elmenni hegyek vagy dombok miatt...
Dr. Kotász: a kövi üzenetemben jön a kép

dr Kotász
Haven camping? Zuhanyzó van? <#hehe>

viccet félretéve: másold be ide a kipipálatlan feladatodat, lefordítjuk és akkor menni fog.
Valahol északon van egy adag devil, õket kell megölni.
kispimasz
Vki PLS HELP!<#help> Haven camping elején vagyok a 3. részében. Fel kellett építenem a várban a Paladint de a többi részét nem értem mit kéne tennem! Az egyik hogy öljem meg a "kémeit" az ellenségnek. Ezt csak szótárral fordítottam. Kinírtam minden ellenséges szörnyet a páján (ami nem akart csatlakozni vagy elfutni) de még mindig nincs kész :/ A másikban meg nyers fordításban ennyit tudtam lefordítani: Isabel élje túl a harcokat. Ez gondolom logikus tehát gyanús.
PLS HELP<#help>

j0nNyKa
korlimittel ja, dehat a korlimit meg nem valami fasza dolog :|

j0nNyKa
ha ki van kapcsolva a ghost, vagy ha dueleztek, akkor lehetseges normalisan multizni ja

Acidlich
2 perces korlimittel egy normal nagysagu palya nem tart olyan qrvasokaig, par ora. amig a masik lep, addig gyonyorkodhetsz a grafikaban vagy zenet hallgatsz stb<#vigyor2>

de ti tudtatok már normálisan multizni?(tehát hogy a playerek szinkronban voltak)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

j0nNyKa
az a baj h geciunalmas, a ghost modban meg uberfos a szinkron, bar azzal is unalmas, mer kb nem nagy kaland a ghost mode

Acidlich
egyx rendezhetnenk egy multi-bajnoksagot, ott kiderulne ki mekkorat kamuzott

j0nNyKa
dupla heroicon nem !!!!4

a nekro még sétagalopp pl a sylvanhoz képest

wesker24
Jelentem végeztem az Inferno kampánnyal !!!!<#taps><#taps><#taps><#taps>
Nem is volt olyan nehéz csak 15 emerald sárkányt kellett legyözni hogy átmenjek a hidon nekem megvolt 30 Succubus Mistress-em meg 10 Pit Lordom !!!

Úgy hogy jöhetnek a nekrók ez már nehezebb mint az Infernos- kampány ???
Vagy ennek is a 3 pályája nehéz !!!!
Én újabban normálon játszok, viszont pacifista módban: azaz nem ölhetek meg semmilyen lényt. Ha mégis megtörténik: restart. Még csak az elsõ pályán vagyok, de sztem jók az esélyeim...
(na kinek a ...nagyobb :-P)
uniu
jah😊 Istenem.. milyen emberek vannak. En amugy tripla suicide fokozaton nyomom, kikapcsolt monitorral.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Cuchulainn
Szerintem csak ironikus 😄

hehe😛

dr Kotász
Tegyél egy tükröt a monitor mellé...
He mi van??
Akkor inkább azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a katonák bal kézbe fogják a kardot. thx!
uniu
sztem meg csak szimplan kamuzol.

Biztos cheat-eltem.

Na, felébredtetek? Csak kicsit unalmas volt már egyfolytában azt olvasni, hogy: "Heroic-on végigvittem, és...."

uniu
Aha.. semmi esely, de te mar azt is befejezted...<#nevetes2><#nevetes1><#nyes><#nyes>

Cuchulainn
Persze és ha azon négyszer végigjátszod, akkor megkapod az ultimate heroic szintet, ahol egy darab paraszttal indulsz, nem vehetsz lényeket, a hõs nem tud varázsolni sem támadni, és ha a paraszt megsérül akkor buktad a pályát, sõt az egész kampányt újra kell kezdeni...

Nem tudtátok? Ha végigviszed a játékot 2x heroic szinten, akkor lehet választani egy még durvább fokozatot, ahol abszolút semmi esélyed nincs...

Mi az?

kezdek kiborulni...
custom pályákon vmi hihetelen seregei vannak az ellenfélnek😞
több nap után enyém a pálya 80%-a, pénzem/forrásaim kimeríthetetlenek, de erre Õ a maradék váraiból olyan sereget állít elõ, amivel szétveri az 50 angyalom, 100 championom, 28 lvl hero mellett, míg Õ lvl 14 necro...

http://gaborszantai.co.uk/

Milyen az a dupla heroic???
Acidlich
<#wow1><#ejnye1>

Kandurex
Lények száma mód

Nem a szokásos Several, Few, Lots... szövegeket kapjuk, hanem egy intervellum-értéket, pl 1-4 (az eddigi Few helyett)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯