Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm. A link szerint valóban lehet még CE-t kapni.
Bár én normál angol verziót szeretnék, ezért azt kerestem, és azt nem találtam.
Egyébként "irtó" vicces ez a "nem nagyon találod fel magad" dolog, de még mindig jobb, mint az elõzõ "leugatós" válaszod. Részemrõl téma lezárva. Mégegyszer köszi.

mucsácsó
lol, biztos 😄DD
mucsácsó
hát ilyen felfogással nemtudom ki a geci...baz...hát most nem találta, Istenem...régebben jogos volt még, mikor napi 500hsz volt, hogy: "jajj, elakadtam bazd, segíccsetek má" -az ilyenekre a FAQ...
de most már viszonylag úgy látom, hogy lenyugszik a topic, mostmár azért lehet ennek az egy-két szerencsétlennek segíteni, ha nagyon nem találja...
j0nNyKa
de most hiaba martirkodsz, tenyleg nem tudsz olvasni... ok tudnak, te nem
it's simple

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zzozzo
THX!
Ja és tényleg nem tudok olvasni ezt is a nagyim olvasta fel nekem

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

j0nNyKa
de akkora gecik vagytok, azt vartam h magatol ratalaljon, vagy tovabb pattogjon h nincs benne.. :[

jazzy
ne legyel mar gyorsabb:\
jazzy
2. Haven kampány ötödik pálya / The Fall of the King / (eleje; puzzle map; vége)

Elindulsz felfelé, elfoglalod a fenti várat

Vár felett jobbra van 1 csapat pitlord, megölöd, mögüle kiszabadítod Isabellt

Isabellnek odaadod a seregedet, bemész vele a várba, véded a támadasok ellen

Godrickkal eközben felfedezel, vagy amit akarsz

Ezután ki kell ásnod a Tear of Asha-t

A pályán van 3 obelisk, kb átlósan jobb fentrõl balra lefelé (a default nézetben)

Ezekbe belemész, mikor mind3 megvan, kiad 1 térképet, hogy hol a Tear of Asha

Megkeresed, kiásod (kör elején, max lépést igényel), elviszed a váradba, ezután jön még 1 támadás, kivéded Isabellel

Ezután nem kell tovább védekezned, elindulsz a pálya jobbalsó sarkába

Lesz ott 2 kapu, az egyik -a fentebbi, ami mögött a vár van- KURVAERÕS, a másik, a lentebbi egy gyenge kapu

A fentivel NEM KELL FOGLALKOZNI (és nem csalás, direkt olyan erõs...)

A lentit elfoglalod, Godrick-kal bemész rajta, majd odébbállsz a hiróiddal

Vársz 2 napot, és nyertél is

Megtalaltam a valaszt a FAQban. Nagyon bonyolult volt, 2 kattintas.
Cuchulainn
2. Haven kampány ötödik pálya / The Fall of the King / (eleje; puzzle map; vége)

Elindulsz felfelé, elfoglalod a fenti várat

Vár felett jobbra van 1 csapat pitlord, megölöd, mögüle kiszabadítod Isabellt

Isabellnek odaadod a seregedet, bemész vele a várba, véded a támadasok ellen

Godrickkal eközben felfedezel, vagy amit akarsz

Ezután ki kell ásnod a Tear of Asha-t

A pályán van 3 obelisk, kb átlósan jobb fentrõl balra lefelé (a default nézetben)

Ezekbe belemész, mikor mind3 megvan, kiad 1 térképet, hogy hol a Tear of Asha

Megkeresed, kiásod (kör elején, max lépést igényel), elviszed a váradba, ezután jön még 1 támadás, kivéded Isabellel

Ezután nem kell tovább védekezned, elindulsz a pálya jobbalsó sarkába

Lesz ott 2 kapu, az egyik -a fentebbi, ami mögött a vár van- KURVAERÕS, a másik, a lentebbi egy gyenge kapu

A fentivel NEM KELL FOGLALKOZNI (és nem csalás, direkt olyan erõs...)

A lentit elfoglalod, Godrick-kal bemész rajta, majd odébbállsz a hiróiddal

Vársz 2 napot, és nyertél is

Tessék, kimásoltam neked (Igen, a F.A.Q-ból). Persze nyílván most írtuk bele és eddig nem volt ott...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

j0nNyKa
jolvan zozo, semmi gond, nem bant senki
bizonyara hianyoztal az isibol, amikor az olvasast tanitottak
nem, nem gond :]]]]]]
tanulmanyozgasd meg a faqt baratom, azt ajanlom.

mucsácsó
amúgy énis osztom a véleményt...
nem szoktam írni, mielõtt leugatnátok (akinek nem inge...), inkább csak olvasok...
habár az utóbbi idõben nagyobb a "harmónia"...
Zzozzo
Most Én nem vitatkozni jöttem hanem segítséget kérni mert erre való a fórum. De Te meg mondod hogy a FAQ-ot olvassam el. De ezek szerint neked kéne elolvasni mert nincs benne a válasz amit keresek.

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

j0nNyKa
<#banplz>

jazzy
Ha nem talaltal a faqban valaszt, az nem a mi bajunk. Le van irva szorol szora.
Acidlich
vauvau

j0nNyKa
jolvan latom nem nagyon talalod fel magad
legyen
heroes V angol - pcdome
heroes V angol - 576 shop

Cuchulainn
Akkor meg még vak is vagy. Szegény...

Acidlich
es a rangere h jott ki mikor alapbol tactics be van neki allitva, ami mar kizarja az attakbol szukseges masik 3 skill felvetelet?

A válaszom nem volt leugatás, a tiéd viszont igen. ennyit Rólad...

Zzozzo
A FAQ-AL KEZDTEM DE MIVEL NEM TALÁLTAM BENNE VÁLASZT A PROBLÉMÁRA EZÉRT KÉRTEM ITT SEGÍTSÉGET DE LÁTOM IDE AZ EMBEREK UGATNI JÖNNEK NEM PEDIG SEGÍTENI

Tudtommal a CE elfogyott. A másik három cég csak magyar verziót ír.
Az sehol sincs leírva, hogy itthon csak magyar verzió lesz.
Szóval akkor hol lehet kapni?

j0nNyKa
szia!
most ugattal le 1 sracot, hogy nem kepes elolvasni a faq-t
a te kerdesedre a valasz a faq 1. pontja
van meg kerdes ?

jazzy
j0nNyKa
miutan 3an felvilagositottak, hogy nincs agyad, en csak ennyit irnek: csezdmeghogyenelkeszitemafaqttemegelolvasnisemvagykepes

Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy Magyarországon hol vehetnék angol nyelvû verziót?
Köszi.

jazzy
Cuchulainn
Vegyél elõ egy papírt, és írd le ötszázszor, hogy "Legközelebb elolvasom a F.A.Q-t mielõtt baromságokat kérdezek."

lásd fent: FAQ

Zzozzo
Hello!
Kellen egy kis segítség!
Az Elsõ küldetésszorozat 5. küldetésénél elakadtam.
Egy héten belül meg kellett szereznem a kastélyt de utána ha letellik a hét veszítek.
Mit kell csinálnom?
Elõre is köszönöm!

Kandurex
Gondolom van róla mentésed, készítenél egy képet? Htxvm!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megoldottam!

Letöltöttem egy metés filet és azzal most megy.

Ha valakinek kellene: http://rapidshare.de/files/21583842/Campaign.sav.html
Sziasztok!

Valaki találtozott már olyannal, hogy a campaign-ból nemlátszik semmi?
Tegnap megcsináltam a necro campaignt, utána elmentem aludni és ma, amikor folytatánm a campaign menüpont alatt, csak a back gomb látszik.

Olvastam a fórumon, hogy van új patch, feltettem azt is, azzal se jó :-(

Másnak is volt már ilyen ?
j0nNyKa
en szinte mindet kihagytam, kihasznalva a key tenteket, meg az alvilagot

Na a Dungeon utolsó pályája elég kis necces lett nem spoilerezek de mire az összes kapun átmentem- illetve 1et ki tudtam hagyni ,hogy ne kelljen legyilkolni -na még a "meglepetés vendéget" mire levágtam maradt 1 sárkányom meg vagy 7 hydrám.
j0nNyKa
mar faqban is kintvan a patch readme

ráböksz a linkre és elolvasod mit írnak a patch readme részében.
patch readme

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

NNa, kipróbáltam a patchet- és mondhatom, hogy nálam gyorsult a játék jól😊
A konfigom: 3200+, 1280mega ram (eh?😄), 6600gt.
Eddig csatáknál, egy-egy nagyobb varázslatnál (bár inkább kedvfüggõ volt, lehetett egy sima ice boltnál is) pl. armageddon, meteor shower, mindig belassult a játék, fps csökkent.
Na, most megy minden tökéletesen sooksok fps-sel😄

A térkép közepén van a kis szigetén. Oda átjutni a föld alatt tudsz. Ha ott vagy a szigeten, akkor már csak lefelé kell menni egy hídhoz és leverni pár barátságtalan dragont.

Nekem már sikerült az Urgash call, a nekró maxi skillje és a ranger skillje is maximálisra.
De nem fogod összeszedni 20. szintre. Örülsz ha 27-28, vagy 30. szintre begyûjtöd a szükséges skillt. Nem fogna kegyszerûen a megfelelõ sorrendben jönni a választható skilljeid. Ha egy witch hut a megfelelõ skillt adja, az segíthet, de ez ritka. A pálya elején eldõl, hogy melyik hut mit ad, szóval ha nem tetszik, akkor nem sima save, hanem restart kell.

j0nNyKa
- Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it.

azer ezek kemeny dolgok 😄

scorpeeon
ja, és a patchbõl nekem melyiket kell leszednem, ha reloaded-em van, gondolom az us-t és nem az Europe verziót, ugye? És ha felteszem akkor még ugye csak miniimageel lehet nyomni, szal javít annyit a patch, hogy megérje feltenni? Miket is javít?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Hát, én nem vagyok egy profi játékos, összesen max 5 játszmát játszottam eddig a Heroes 5-el, (a Heroes III-at is toltam valamennyire még anno) de nekem messze az Academy jön be a legjobban! Ott van az egyetlen olyan 7es szintû egység, aki messzetámadó (titán - ISTENI!! 😄), alatta egyel a Raksaha Raja vagy h hívják, - elég ütõképes egység, és ha sok van belõle, az is tud pusztítani eléggé, a Dzsin jön be még a legkevésbé, elég drága, és ahhoz képest nem tud sokat, hamar megölik, ha jól is sebez. Az Archmage szintén nagyon ott van, aki eleve sokat sebez + ha "jól" áll be az ellenség, akár 3 egységén is átlõ (vagy többön, bár ilyen még nemnagyon volt). A maradék 3 (gólem, Gargoyle "mózesköve😄", Gremlin) nem érnek sokat, csak tömegével, mint a többi fajnál, de ezek sem rosszak. Nekem ez a faj jön be a legjobban 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Najó, ez már nem tûr nyomdafestéket amit gondolok...
Hogy hamarabb kijön a patch a HONOSÍTOTT, hungarian változathoz, mint ahogy az eredeti magyar megjelenjen?!

Baaazzz, hogy mi hogy lehetünk _ennyire_ bénák, hogy egy ilyen kaliberû program fordítása sem tud idõben elkészülni...

Kandurex
<#help>#8433<#help>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Elolvasgattam az említett fórumon a "melyik a leggyengébb" ill. " melyik a legeõsebb frakció" topicokat és azon a véleményen vagyok, hogy a címre legesélyesebb 3 közül az nyer, akinek az ijjászai elõbb lõnek. Akár parastokból ugradelt ezernyi marksman, akár a létezés egy más formájának örvendõ feltámasztott skeleton archerek, akár a kettõt lövõ és szintjéhez képest brutálisan sokat sebzõ master hunterrõl van szó: az nyer, aki elõbb jön... imho 😊
Na én vok tegnapról a Necropolis 3. küldijénél bug miatt elakadt emberke, ugy néz ki nem ment meg a régi mentés mert így is bugos és nem létja a 20 sárkányomat.. ugyhogy patch, merhogy nem kezdem újra az ziher
nekem nem igazán ment a loaderrel. igazad van, jobb lenne megvenni, ez a gáma télleg megérdemli. meg is veszem, ha valaki kifizeti helyettem a kocsim mûszakiját :-D de ez off volt :-)
ProGabe
Ja igen,ugyebár ehez még nincs crack,és megelõzve a kérdéseket van miniimage meg securom loader.
Tehát aki nem tudná hogyan:-patch feltesz(csak eredeti exere megy rá gondolom)
-miniimage bemountol a rendes image helyett
-asr.exe elindít,és kiválasztani a H5_Game.exe-t
Így sem biztos hogy mindenkinek jó lesz,szal a legjobb ha MEGVESZED AZ EREDETIT.<#nyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi. remélem, hamar megtörik ;-)
ProGabe
Na igen.
Ennek:-EASY mode
meg ennek:-Campaign map 'The Conquest' Main Sylvan hero Gilraen weakened, his script fixed meg mégtöbben fognak.Talán ezzel megszünik a noob áradat.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.