14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#9857 ja, elég szerencse...meg rutin.
Igazából nem észből nyomod el a dolgokat szvsz, hanem rutinból...a stratégiák nem dinamikusak, megvan a rutin és azt nyomod, ami dinamikus az a szerencse (azért szerencse ).
Ami eddig tetszik..talán a legjobban az a Warlock, az Academy-t még nem nyomtam, de eddig talán ez a vártipus az amivel jókat lehet taktikázni, jók a varázslatai (bár szvsz némelyik kicsit táp), de itt van a beáldozás, a gyíkharapás, és az 'elemi láncolatok' amivel brutter jókat lehet taktikázni...olyan mint egy minijáték, légelemű lényt földelemű lénnyel támadni, föld varázslattal csapni, illetve gyengíteni...
Tök élvezem :) -
mzprox #9856 ezért is írtam valahol, hogy nem random bonusszal, hanem rnd nyersanyaggal kell kezdeni. Az is sokat számít. (úgy láttam h5-ben lehet dúrva artifactot is kapni az elején) -
#9855 nem szerencsejatek?
neked mind1, hogy assasin, vagy peasant vedi a fabanyad ? mind1, hogy mennyi archert kapsz kezdesbol? a 3ban mind1 volt, hogy volt-e lvl2 creature generatorod kezdesbol? mind1, hogy a random artifacted 1 fos, valami allatjo artifact?
de. szerencsejatek. -
#9854 Naggyából én ku*va koca HOMM-os vagyok. De szeretem. És sosem a számok alapján játszom, hanem megérzésre... -
#9853 tudom azért mondtgam hogy nembvízom el magam :D meg naggyából nemszerencse játék hanem az észjátéka! :) -
IceTom #9852 Nagyjából erre a versenyre azok jelentkeztek akik úgyérzik hogy eséjük van a nyerésre..szal nem biztos hogy te nyersz:D -
mzprox #9851 Egyébként 7 év alatt még nem jöttél rá, hogy a heroes szerencsejáték? (ha netalántán jól szerepelnék persze megváltozna a véleményem.. :-P ) -
#9850 illly geci az én csoportomnak vége lesz mint a botnak esélyük se lesz:P -
#9849 innentol eselyunk nincs !!!! :[[ -
mzprox #9848 Hú, még jó, hogy nem vagyok veled egy csoportban. Így legalább az első 8 közé juthatok (/álmodik/) :) -
#9847 6 hónap vip jogom lesz :) nemtudom de sztem énnyerek azért nembízom el magam de 7 év tapasztalat fojamatos heroes 3-4-5 :D -
mzprox #9846 ezt benézted.. :) -
#9845 Elég lett volna egy igen vagy egy nem is, nem kell ez a lenézö stilus -
#9844 Bár az ultimate skill az csak az elsődlegesből lehet, az amiről meg én irok az meg ability:). -
#9843 Igen arra gondolok. -
#9842 arra gondol
-
#9841 marmint eljutni az ultimate skillig? erre gondolsz ? -
#9840 nem, valaki gyorsan lefordította pár nap alatt... -
#9839 Leht , hogy hűlyén fogalmaztam.:) Pld: a necronál a Howl of teror ability. Igy gondoltam az előbb, azt hittem érthetőbb. SRY. -
#9838 mi az hogy vegig kirakni a skillfat ? :] -
#9837 A skill fát rakta már ki valaki végig valamilyen hősnek???? -
Ádesz #9836 hát egy Very Big map-et kétszer végigjátszani ugy hogy nem ér meglepetés sztem nem annyira érdekes -
#9835 Ez a magyarosítás ami FAQ-ban van , a hivatalos bolti magyar verzioból származik? -
#9834 Hát pedig pont az a jó benne. Elsőre felfedezed körülnézel, másodjára veszteség nélkül megcsinálod.
Mariózzál..
:F -
V1P3R #9833 Tom, csak sajátra jobb, mert ott a cél is közös
Minél tovább élsz, annál több mana, Animate Dead-del könnyű egy vámpírcsapatnak majdnem örök életet adni.
Ha meg ellenségre nyomod, előbb-utóbb meghal, és castolhatod újra, más lényre. -
Ted Beneky #9832 Az ellenfél egységeire is rárakhatod a Spirit Link/Mark of the Necromancer-t. Akkor ütheted Te is, kapod a manát ... -
Ádesz #9831 Ahogy gondolod, télleg nagyon idegesítő, főleg 2-szer megcsinálni ugyanazt a nagy pályát... -
mzprox #9830 úgy is kevés vagyok... 140 mannája van és meteor showdereket nyomat. van nála 6 archdevil, 11 pit lord 19 nightmare stb... mindez az 4v 5. héten, és pont a hetedik napon... -
Forton #9829 Hali, miko elindítom a játékot, akkor elsötétül a kép, és ezt írja ki:
"A(z) Heroes of Might and Magic V hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Olvastam a FAQ-t, de ott csak patchet emleget. Nem tudtok vmi megoldást esetleg? -
#9828 Ha nem számolja akkor miért irjátok hogy már csak 1-2-3- négy napom van hátra és restart kell ha nincs meg??? -
#9827 biaranal az a lenyeg, hogy akkor is megtamad, ha varban allsz
hasznald ki :P -
mzprox #9826 Engem a ranger első pályáján vertek meg. Nem szoktam visszatölteni, de itt még az sem segített... Nem is értem, csak arra tudok gondolni, hogy túl korán trigereltem valamit és jött biara egy 5-10x akkora sereggel, mint ami nekem volt és bármit csináltam nem lehetett legyőzni. (pedig a hősöm nagyon erős volt, összeszedett mindent és az összes skill hut használható volt számára.. ha újrakezdem ez már tuti nem így lesz :( ) -
Waynebacsi #9825 Köszi a választ. Sejtettem, hogy ilyesmi lesz :( Inkább felrakok valami szutykot, amivel engélyezem az összes küldit... -
veri5 #9824 Nem is számolja!
-
#9823 A necro/5 - tön honnantól kezdi el számolni az 1 hónapot?? -
#9822 Hááát...
Nekrót mosolyogva vittem végig, de dungeonban a 3.-nak már negyedszer ugrom neki... -
izem #9821 Sziasztok
Az erdöjáro küldi 1. részénél mit kell csinálni?
Azt irja védjem meg a határokat és 4 helyörség legyen a felügyeletem alatt...
És?mikor van vége? -
Ádesz #9820 Ugyanugy ahogy én, kifogtál egy bugot, az Invasion pályát kezd újra, de előtte tedd fel a patch-et. -
Fairy Elf #9819 a necro kampány amúgy nagyon jó pörgős volt és könnyen végig lehetett vinni, a dungeon kamp. is ilyen baráti??? vagy itt már lesz szenvedés???? -
Fairy Elf #9818 hali!
jaja leütöd az angyalokat, kapsz szárnyat, berepülsz a sziklákon át és már ütheted Godric buci fejét:) de mindenképp necro sereggel mert az hatékonyabb szerintem:)