Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de isten ments h vitat kezdjek errol(HEROES3 RULEZ!<#ravasz1>#ravasz1>)
de most komolyan inkabb hagyjuk igazad van..
(relleg lenne kedved majd multiplayerkedni valamikor a jovoben?)
Azért hetente vki csak megpedzi, nem akarom elõvenni a tövig rágott témát, úgy hogy csak annyit hogy teljesen más véleményem van. Egyszer kigyûjtön felrakom linkre oldalnak, hogy milyen különbségek voltak.
sõt meg is csinálom.
Egyébként jut eszembe, sajna a teleport nem müxik az ellenséges egységen 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Note: Saves made in game v.1.0 are not fully compatible with game v.1.1. It is recommended to restart the map to continue playing a saved campaign game.
To continue playing saved multiplayer or single scenario games, you may need to restart the programme at the end of the mission.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PC DVD, magyar nyelven
Várható: június 12-i héten,
ezen belül kedd-szerda?
Ára: 11 990 Ft
Én mindkettõ hössel elmászkáltam Gordic-cal persze csak a vár környékén, hogy támadás esetén hamar haza tudjak érni. Isabellel viszonzt hatalmas túrákat tettem, hiszen a bányákra nagyon nagy szükség van, illetve az obeliszkeket is illik hamar megkeresni.
Tudom nem mindenki profi játlékos, de Heroic-on sem volt nagy kihívás a pálya. S csak tanácsként mondom, hogy a ládákból inkább a pénzt gyûjtsétek, mert az az XP mennyiség ami belõlük jön sokkal kisebb elõny, mint a dinamikus fejlesztés (szintlépések távolsága eléggé progresszív). Fejlesztésénél meg ugye elsõdleges, hogy a mani jöjjön, illetve jó dolog, ha már az elején elkészül a resource silo, s persze mellette épitsük a lény fészkeket is. Upgradelni õket viszont már csak a végén kell, ha már mind populálódik. Kivásárólni meg majd ráérünk akkor amikor már bõven lesz rá pénzünk.
Szóval egy lehtséges stratégia (nekem ez a nyerõ) figyelni kell az építkezésre és erõtlejesen nyomulni, s minden erõforrást a gyors építkezésre kell áldozni... 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A scriptelt játék menet jegyei is felismerhetõek voltak, csak a H3 idején ez még nagyobb újdonság volt.
Mielõtt bárki megtámadna, hogy leugatom a 3. részt ajánlom nekik a #8617-ben irt soraimat.
Egy gond van, hogy sokaknál az idõ nagyon megszépíti emlékeket. A H3 szerintem még ma is szuper jó játék, de ne illesük a H5-t sem igaztalan vádakkal, illetve ne vétsünk erõs csúsztatásokat, ha pl. a két részt összehasonlítjuk.
ez tuti nem fog elveszni, leallni, stb.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
elõzõ kérdésem tárgytalan:csak 4db van<#lama>#lama>
sry
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasgattam itt a FAQ-t (Haven 5-ös pálya). Eléldegélek a váramban minden héten egy nálam 2x erõsebb sereget kell lenyomnom és ez kezdett az agyamra menni. Tehát lenne egy kérdés (mert még nyersanyagért sem merek kimenni a várból nehogy bevegyék): Godricot nem támadják semmilyen körülmények között? Vele nyugodtan lófrálhatok nem vesznek róla tudomást?
de mondjuk a 4hez kepest meg mindig fejlodes, azt meg kell hagyni😊
(amúgy sztem mindjárt jönnek páran bebizonyítani az állításod ellenkezõjét 😉 )
Heroes of Might & Magic V térképek
Remélem innen nem törlik...
Talán a F.A.Q.-ba fel is lehetne venni a régi link helyett.
milyen játék ez, hogy nem bírnak egy legalább olyan AI-t csinálni hozzá, mint a h3-hoz? Úgy köbö ugyanolyan a két játék, igazán nagy módosítások nem kellettek volna hozzá.. (már úgy értem ugyanazok a nyersanyagok, a pályaszerkezet is négyzetekbõl áll, maximum a lények értékeit kellett volna hozzá finomhangolni, hogy mit támadjon meg, stb..)
És akkor még a custom mapokhoz is külön scriptek kellenek?!
Lehet hogy egy team mapen a gép simán elfoglalná a szövetségese bányáját a példának okáért.. no mindegy..
reménykedhetünk még sok-sok patchben, kiegészítõben, és ingyenes kiegészítésekben..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
amit ThugEdge belinkelt, az egyfajta segítség a kampányhoz.
Viszont a datafileokban van pár pálya, ami egyszerûen el van zárva a játékosok elõl. Persze pár szemfüles kihalászta és megmodolta ezeket, úh mennek szépen jól😊
Alapvetõen kétfajta "új" map van:
-az eddig mapek team-változatai (2v2, 4v4, 2v2v2v2)
-teljesen új mapek (ezeknek is ott vannak a csapatos verziói)
Önmagam paródiája vagyok.
ha jól olvasom ráadásul nekik 1.1-el kompatibilis
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!