Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyobb, 5-6 szereplõs játéknál az End Turnözés akár két percig is eltart, és közeben szaggat, beállításoktól függetlenül. Ez elfogatdhatatlan.
Sajnos nekem nagyon nem jön be az a program. A második és harmadik részt imádtam, a Shadows of Death-et a mai napig játszom notebookon, de ez nem jött be, ahogy a négy sem.
Csilivili, meg minden, de szaggat és bugos mint az állat. Ráadásul ez a dizájn. Csar rá kell nézni az angyal/arkangyal ábrázolására és az ember elhányja magát.
Meg a sok változatás, négyzetalapú harc. Reméltem, hogy nem fogják elrontani a játékot, de ennél még a negyedik résszel is többet játszottam.
Egyedül a Sylvan vár tetszett, azt leszámítva semmi.
Sajnálom, hogy végül is csak ennyi lett.
Nem tetszenek
tehat volt 39 sarkanyod, megkaptad a kuldit, dismisseld a 39 sarkanyt, szerezz 20 ujat, es vidd be azt, hatha
ha ez sem segit.. scriptbug, es restart :[
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
campaigne
campiogne
campagne
campigne
... stb.
miert nem tudja ezt a szot senki leirni? a kuldetes angolul campaign... :]
Össze kell szedni a pályáról a 20 dragont, nem venni. Azt, hogy pontosan mire allergiás a script, nem tudom, de elvileg, ha van 19ed, és rámész egyre a térképen - ami term. automata joinol, akkor objective completed. Elvileg nem kellene elõfordulnia, hogy 20at gyorsabban legyártassz, mint hogy annyi joinol, ha normálisan játszol.
Végre az utolsó fázisba értem a Haven 5-nél 😊 Megszereztem az Obeliskeket meg a gral-t és megöltem a sereget. A kérdés csak az, hogy nem igazán értettem mire utal az új quest Godriccal és Isabellel mentem a várnak...ez most nagy gond? Isabellel elfoglalva nyerhetem még meg? Addig nem csinálom tovább nehogy elvesszek valamit vagy ilyesmi...
Én anno Findannal szabadítottam ki a fent lévõt, azzal pedig a lentit.
2. Csak Sylvan egységgel egy másik hõssel
- 1.0 alatt
- 1.1 alatt
- Easy-Heroicon
- Nyugati vár korai elfoglalásával, vagy anélkül
- Gilraennel fogócskázással, Logistics miatt nem nagy kunszt
- Fõnix felé, vagy a Hill Fort felé menet
- Bevárva Gilraent
- stb. stb. stb.
3 dolog kell hozzá
- okos Gating, ha inffel vagy
- okos phantom image használat
- csata kezdetén megfelelõ helyezkedés
ezeket megtanulni a játékban lehet, nem itt kérdezõsködve
ha nem megy, uninstall 😄
egy brutál pálya van heroicon, a dungeon 3, de hál istennek már azt is sikeresen újrajátszottam
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
Abba meg mi volt az élvezet nemtom. De élvezte 😊))
Én erre csak annyit mondok: lol
meg hogy:
ON! 😊
Mostanában már, amikor mindenhol van mindenrõl fórum, totál lusták lettek az emberek. Épp ez a jó, hogy felfedezi, megtanulja. Ha elolvassa a kulcsot, abban mi a jó?
Diablo2 forumokon is, kérdezgetik hogy melyik felépítés jó, meg mi? meg hogy ez jó e? Ki kell próbálni, az a játék.. 😄
Persze ha nincs más, jól jön a segítség, de tökre lol, hogy van pl. egy tök jó még el is gondolkodtató játék (pl. H5), és akkor valaki egy már elõre leírt terve alapján csinálja, akkor mi benne az élvezet? 😄 Hogy nyer?😛
Na mind1, ez OFF volt. 😄
Csak már kikivánkozott belõlem, sry, hogy pont ezen a fórumon 😄DD
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
ne várd be és akkor nem ér meglepetés. Gyûjts egy kis sereget, verd le a fõnixeket és legkésõbb a 3. hétre foglald el a nyugati várost a fõnixeken túl. Nem szabad várakozni, de ezt már többen is leírták elõttem. Menni kell elõre, elfoglalni minden bányát, felhúzni az alap lénytermelõ helyeket, hagyni a francba a fejlett épületeiket. Kell sok pénzt gyûjteni és akkor nem lesz probléma.
Vagy ugye ott a patch, ami drasztikusan legyengíti az amúgy sem legyõzhetetlen Gilraent és seregét. Meg az easy módban sétagalopp a játék.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
tippet légyszives adjatok már hozzá !
Mert asr.exe-vel nem indul, pedig újratelepítettem,cracket hanyagoltam, ráraktam a patchet és asr.exe-vel(securom loader) próbáltam indítani.
Ez már a sokadik eset mostanában, hogy a reloaded verzióra nem lehet patchet tenni, a hitman:Blood Moneyval is ugyanez volt a helyzet, reloadedék meg b*sznak 1.1-es cracket készíteni. Csak a BM-et életre lehet kelteni asr.exe-vel.
Egyrészt van easy mode, másrészt gyengítettek Gilraenen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki tudna valami jó tippet a 2. küldetés sorozat 3. pálya a conquer (ha jól emlékszem). Mi a trükk? Mert iszonyat tápos az ellenfél...
ezen most jot derultem 😄D
meg a faq nem ir olyat, hogy "nem map editor", a faq olyat ir, hogy nincs mapeditor 😄D
igen nekem volt...már ez bizony restart level! 😞
nem saját tapasztalat!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Bocs a kérdésért, de csak két oldalt tudtam visszaolvasni, és ott nem volt válasz erre, a FAQ-ban pedig valamilyen érthetetlen okból nincs benne.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
végül is megvertem Godrick-l az orange tápos gecó sereget, de az egésznek a kulcsa a nyílvetõ volt, annélkül nem ment volna, és ehez elég sokat kellett variálni, mivel a várba már nem tudott Godrick menni, ezért elcsaltam lépésszámra egy olyan területre ahol ki tudtam kerülni, ahogy lejárt a köre kikerültem, vettem egy hõst nyílvetõvel, a maradék 22aranyon keményen bevásároltam..odaadtam Godrick-nak a nyílvetõt és aztán betámadott az Orange táp.
jó csata volt. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A fõhõs eközben mindvégig benn volt a városban.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
sajnállak,én szerencsére megúsztam ezt a bugot,de a hajamat téptem volna ha elölrõl kellett volna kezdenem...
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
mi a helyzet a magyar verzióval? kijött már? a szövegét le lehet tölteni valahonnan?
Nekem kampányban és multiban is elõjött már, kicsit érdekes, vajon mitõl lehet?
ez normális vagy belefutottam egy "kezdd újra a pályát"-bugba?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"