Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A heroes of might and magic 5 nincs telepítve. A frissítés nem alkalmazható"
Okoskodsz itt, pedig ezt tényleg csak a magyar alapra lehet feltenni.
Ugyanúgy nem lehet felrakni ezt az EU verzióra, mint pl. az US patchet.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amugy az inferno: The Ship palyajan, a sarkanyos kuldinel irtatok, hogy nem ad semit... Dehogynem😊 Elosszor is azt irja, h. 100 Huntert ha kap akkor SZABADDA TESZI AZ UTAT. Valoban igy is volt, es kozben fincsi 70k XP-t is kaptam.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Abban én már megtaláltam ezt a patchet, azért is akadtam ki annyira.
(és annak a napján volt, mikor az EU és US 1.1-ek is kijöttek, ott volt a nival-os linkek között)
Mellesleg a rendes patch 50 mega körül van szintén, hol a gond a mérettel?
Meg a magyar patch leírásában máshogy is szerepelnek az egyes pályák nevei (pl. a Gilraen-e map nem The Conquest, hanem Elfs néven szerepel😊)
bár lehet hogy jó, francsetudja.
istenem.
hunpecsbazdmeg
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
csak én gondolom úgy, hogy olcsó poén a vége? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
War. War never changes.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azért nem kell hogy támogasd a további magyaritásokat!
Szerintem<#awink>#awink>
Legalábbis 2m betûmérettel raklak a topik fejlécébe egy halom <#worship>#worship> smiley -val!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként tiszteségesebb megoldás lett volna, ha úgy jött volna ki, hogy a nyelv választható lett volna angol/magyar/...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
megcsináltam, sikerült csináltam 25 sárkányt és már a következõ küldin vok.
<#wave>#wave>
Tudom ez már elvakultáság, dehát rajtam már nem lehet segíteni a Heroes kapcsán.
Csak még egy apróság. Több más szoftvert is azért veszek meg eredetibe, mert jön lokalizálva, pl. ilyen lesz a Gothic 3, vagy a hányadtatott sorsú The Fall: Last Day of Gaia.
ps. Mielõtt valaki megvádolna, hogy biztos könnyen megengedhetem magamnak rögtön jelezném, hogy nagyon távol áll az sajna a valóságtól. Pl. a konfigom is már 5 éves és azóta csak 1 VGA upgrade volt, s ezek mellett is így döntök.
máskülönben meg:amíg a magyarításokat végzõ arcok totál ingyen,sõt még õk basszák el az idejüket,tán még pénzüket is,hogy lefordítsanak egy-egy gémet-és aszem nem akármilyen fordítások születtek már-hol nem szarják le szted az arcok,hogy egy kiadó mit fektet be,na hagyad má
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ha a lokalizált termékek esetén is ilyen kiugró marad a warez, akkor szép lassan el fognak hallni az ilyen jellegû kezdeményezések, mert hát ez is üzlet...
Írom mindezt úgy, hogy a CE verziót már a megjelenés napján megvettem.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
ha igen akkor gondolom ott kell felépiteni a sárkéánycuccost és megvenni öket.!
ha nem ez a pálya az akkor sory
[email protected]<#wow1>#wow1>
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
IGEN! 😄
A magyar verzió eltér valamiben az angoltol?
Nem minden arany ami hörcsög.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP