Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akár 1.1-re, akár 1.0-ra rakom:
"A heroes of might and magic 5 nincs telepítve. A frissítés nem alkalmazható"

Okoskodsz itt, pedig ezt tényleg csak a magyar alapra lehet feltenni.
Ugyanúgy nem lehet felrakni ezt az EU verzióra, mint pl. az US patchet.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

uniu
Minden patch 50 megas... (1.0 -> 1.1)
Amugy az inferno: The Ship palyajan, a sarkanyos kuldinel irtatok, hogy nem ad semit... Dehogynem😊 Elosszor is azt irja, h. 100 Huntert ha kap akkor SZABADDA TESZI AZ UTAT. Valoban igy is volt, es kozben fincsi 70k XP-t is kaptam.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Ha fölrakod a Hun Patchet az angolra akkor is angolul fognak megjelenni a szövegek,vagyis abban nincs semmi magyarosítva még.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Elvileg ma vagy holnap kapjuk meg ai megrendelte H5-t magyarul...háát kíváncsi vok😊 remélem nem olyan szar lesz a hang mint a H4-ben.

j0nNyKa
lol :d

Ok, akkor mondok olyat, h #8446.
Abban én már megtaláltam ezt a patchet, azért is akadtam ki annyira.
(és annak a napján volt, mikor az EU és US 1.1-ek is kijöttek, ott volt a nival-os linkek között)

Mellesleg a rendes patch 50 mega körül van szintén, hol a gond a mérettel?

Meg a magyar patch leírásában máshogy is szerepelnek az egyes pályák nevei (pl. a Gilraen-e map nem The Conquest, hanem Elfs néven szerepel😊)

j0nNyKa
1.0bol... :]

j0nNyKa
48 mega, tehat sztem 1.1bol csinal 1.1 magyart

Demost ez a magyar 1.0-hoz való 1.1-es patch, nem pedig az EU 1.1-eshez való magyarító 1.1 patch😊
bár lehet hogy jó, francsetudja.

j0nNyKa

j0nNyKa
ahelyett hogy mindenki konyorog mint valami szar misen, nem lehetne beirni googleba, hogy heroes V hun patch ?
istenem.
hunpecsbazdmeg

TreDoR
Pls, akinek megvan a magyar text.pak az küldje el! Nagyon megköszönném! [email protected]

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Lacee
nos befejeztem a campaignt, a második fele kimondottan élvezetes volt (dungeon vége, sylvan, academy).
csak én gondolom úgy, hogy olcsó poén a vége? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Botond
SGn miért az amcsi patch van fent,miért nem az EUs? :S
Ez jó... újraraktam az egész gépet, mert már ráfért, új drivereket beszereztem, indítom a játékot, és menet közben kilépeget szabálytalan mûvelettel... <#idiota>

War. War never changes.

uv
sound felesleges, nem szinkronos a hun.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Lacee
ha úgyis két példányod lesz, 5k-ért megveszem az angol verziót 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ThugEdge
nekem elég lenne a text is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Cobra.
Majd azt kellene kipróbálnia annak ,aki megvette a magyar kiadást, hogy a Reloaded-es verzió texts/sound.pak-jával megy-e rendesen.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Ez provokatív... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

djatb
Én úgy gondolom hogy a magyar verzsön csak azoknak érdemse megvenni akik nem tudnak/kevésbé tudnak angolul<#wilting>

Azért nem kell hogy támogasd a további magyaritásokat!

Szerintem<#awink>

Acidlich
antiheroes tabletta segit<#idiota>

van reloadedes pecsXD ha vkit erdekel a tobbinek meg tilos..
Kandurex
Egyébként szvsz itt a fele topik letérdel és szeretni fog, ha holnap belinkeled valahova a text.pak -file -t <#ravasz1><#vigyor><#vigyor>

Legalábbis 2m betûmérettel raklak a topik fejlécébe egy halom <#worship> smiley -val!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
Bízzunk benne, hogy te még menthetõ vagy... 😉

Egyébként tiszteségesebb megoldás lett volna, ha úgy jött volna ki, hogy a nyelv választható lett volna angol/magyar/...

Kandurex
De had ne vegyem már meg 2x pls 😊

thx.
megcsináltam, sikerült csináltam 25 sárkányt és már a következõ küldin vok.

<#wave>
3P
Ez így ebbe a formában nem igaz. holnap veszem meg magyarul is...

Tudom ez már elvakultáság, dehát rajtam már nem lehet segíteni a Heroes kapcsán.

Csak még egy apróság. Több más szoftvert is azért veszek meg eredetibe, mert jön lokalizálva, pl. ilyen lesz a Gothic 3, vagy a hányadtatott sorsú The Fall: Last Day of Gaia.

ps. Mielõtt valaki megvádolna, hogy biztos könnyen megengedhetem magamnak rögtön jelezném, hogy nagyon távol áll az sajna a valóságtól. Pl. a konfigom is már 5 éves és azóta csak 1 VGA upgrade volt, s ezek mellett is így döntök.

ThugEdge
sõt ez még jobb,megvette vki az angol verzsün-t,me má qrvára akarta tolni,de nem bizti,hogy meg akarja venni ezért a magyart is
máskülönben meg:amíg a magyarításokat végzõ arcok totál ingyen,sõt még õk basszák el az idejüket,tán még pénzüket is,hogy lefordítsanak egy-egy gémet-és aszem nem akármilyen fordítások születtek már-hol nem szarják le szted az arcok,hogy egy kiadó mit fektet be,na hagyad má

ThugEdge
mondjuk ez is igaz

Kandurex
Azért azt tegyük hozzá, hogy téged abszolúte nem érdekel a magyar verzió. Viszont vannak hasonlóan hozzád akik megvették, és õket viszont érdekli a magyar verzió.

3P
Lehet, hogy nem lesz szimpatikus amit írok, de hivatalosan honosított játékkal elvbõl nem warezelek, sõt erre biztatok másokat is. Ha a magyar kiadó felvállalja azt a kockázatot, hogy valami pluszt ad a pénzünkért a játékhoz, jelen esetben magyar nyelvû kiadást (vagy feliratot), akkor azzal tisztelem meg, hogy, ha így kell a termék akkor fizatek érte..
Ha a lokalizált termékek esetén is ilyen kiugró marad a warez, akkor szép lassan el fognak hallni az ilyen jellegû kezdeményezések, mert hát ez is üzlet...

Írom mindezt úgy, hogy a CE verziót már a megjelenés napján megvettem.

ThugEdge
szerintem,ha tényleg megvan vkinek a magyar,akkor az egyáltalán nem jófejség,hogy össze-vissza pofázik,ha meg van tegye fel vhova,ha nincs mondja meg, vagy mondja,hogy nem akarja.kurva érdekes,hogy a lengyel file egyenesen felment a gamecopyworld-re,azok az arcok lehet segítõkészebbek egymással

uv
nem küldöm el, mert genya vagyok, megtartom magamnak.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

nem az van hogy a mage várakat kell átváltoztatni nekropolisszá?
ha igen akkor gondolom ott kell felépiteni a sárkéánycuccost és megvenni öket.!
ha nem ez a pálya az akkor sory
j0nNyKa
nekem is, nekem is 😞(

Nekem is küldjetek magyaritást!!!!!Légyszi
[email protected]<#wow1>
nekem például elküldhetnéd😊 ( [email protected] ) jó volna magyarul játszani...
Kandurex
Ne oltogasd már az embereket <#vigyor><#ravasz1>

j0nNyKa
es hova kuldjuk?

kinek van meg a magyarosítás??? please küldje el!!! 😞😞😞😞
z0ty
nah, ez a necro campaign is csodás volt. általában (fõleg a Godric elleni uccsó csatában) a lightning boltot, mass decayt, meg a raise dead-et használtam (mindezt egy kis mass slow-val is fûszerezve az elején). amúgy ebben az említett utolsó csatában a végére kb 800 csontiíjászom maradt, és ammo cart nélkül kb az utolsó 10 körben csak menekültem velük végig a csatamezõn 😄 szerencsére a jó spellpoweremnek köszönhetõen simán tudtam nyerni.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Smuge
köszi

c:/documents and settings/.../dokumentumok/my games
Smuge
Mentéseket hol tartja játék?

Mondjuk nyelvben?
IGEN! 😄

Sziasztok!

A magyar verzió eltér valamiben az angoltol?

Nem minden arany ami hörcsög.

scorpeeon
Mármint az artifactekre gondolsz? Hát, nincs meg sablonban, hogy melyiknek milyet szoktam adni, függ attól is, hogy mibõl mennyi van éppen. Általában úgy adom nekik, hogy a gyengéjük (ha van) általa kiegyenlítõdjenek, vagy ha nincs nagy gyengéjük, még brutálabbá teszem õket 😄 Én amúgy fõleg az egységek miatt nyomom Academyvel, a Titán, Rakhasa, Archmage a kedvenceim, de a többi sem rossz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP