Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
lenne 1-2 kérdésem, sry ha hülyeségeket kérdezek:
-ez a banner alatti magyarítás olyan verziót csinál a játékból, mint amilyen a hamarosan a boltokban kapható magyar verzió?
-a magyar patch-et milyen verzióra lehet feltenni (ill. ez ugyanolyan, mintha feltenném az US patch-et, majd a fent említett magyarítást?)

Amúgy meg az egész Heroest már eléggé megszoktam angolul, nemhinném h felteszem a magyarítást, fõleg a patch érdekel, de arra még nincs crack ugyebár, milyen loaderrel mûködik a dolog jelen állapotban?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Holy75
Nálad az lehet a gond, hogy neked az EU-s változat van meg, és ugye arra akartad telepiteni a magyar pach-et.Mert ha a magyar lenne akkor minek kellene magyarositani?😊Ha meg (reloadeded van azt körulményesebb lessz megcsinálni de megoldható. Olvas visza pár lapot.

Holi

mármint a pach...az a baj h a havi 500mb-s netemböl most elbasztam hiaba 47-et...mind 1....
basszus...nem jo a magyarositas...azt irja h nincs telepitve a game...de fennvan a gepen...mi a baja?
j0nNyKa
nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hello! Köszönöm a magyarosytást!!! most töltöm...remélem jó lessz!!!<#worship><#wave>
A magyar verziónál jó már helyi lan-ban a ghost mod?

Nem minden arany ami hörcsög.

quest logot olvasgasd
amúgy meg el kell rabolni godric leányát

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

De befejeztem. Az apróhírdetésben hírdetek. Itt csak figyelemfelkeltés történik<#mf1>
Ráadásul még csak nem is kacatok, hanem eredeti játékok. <#eljen>

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

értem, akkor sorry nem akartalak inzultálni😊

j0nNyKa
en erre azt mondom, hogy "(az elõzõ 3 pontot visszavontam, Sanyi150 ígéretet tett, hogy befejezi)"

nem igy latszik a dolog, meg amugyis... van eselyed ra, hogy ne te huzd a rovidebbet? van 1 csomo hely, ahol eladhatod a kacatod, go there

Az adminisztrátoroknak mindig igazuk van. :-D Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem mindig a tiltással lehet elérni a kívánt célt. Egy kis kompromisszumot érdemes (lenne) hozni az oldal üzemeltetõinek is potenciális a hírdetõk érdekében, de ez már adminisztrátori hatáskörön kívül esõ kérdés. <#banplz>

Magic Boy
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy az 1.1-es patch felrakása után nekérje a CD-t?
És honnam letölthetõ ez(ek) a file(k)?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hi,
kérdés,4.pálya "necro" utolsó fejezete, nogy tudom elérni godricot?
szaladgálok össze-vissza markallal és nem tudok eljutni az elzárt területre, akkor hova kell menni v. esetleg izabellel kell valamit csinálni?

thx
Kandurex
Ami lassan letellik. Egyébkén ez van, a fórum nem igazán reklámra való, minimális elfogadott, de a Te szemszögedbõl néve a helyezetet: valóságos árú eladási hadjáratot folytattál, gyk. minden játék topikban hirdettél ami alapvetõen azonnali BAN -ással járna, de hát ugye az a vajszívû, jó képû, kedves moderátor (<#vigyor>) aki téged figyelmeztettett, csak fárnya két ponttal jutalmazta a mutatványt.

Vagyis 4-el, de ebbõl 2 -õt visszavont 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A tisztelt adminisztrátorok nem engedélyezik a direkt hírdetést. Ezért van büntipontom. Akkor marad a hivatkozás. A kérdés az, hogy ez kinek jó? Mert nekem sem tetszik, de ahogy mondtam(írtam), nem sok választást hagynak az embernek.

Egysoros, diszkrét hírdetésnél kevésbé feltûnõbbet nem tudok elképzelni. Az apróhírdetés gyengéit most nem ecsetelném (max. 4 sortörés, nincs módosítási lehetõség, a hozzátartozó "fórum" mintha nem is lenne); sajnos nincs hatékony eszköz a kezemben. Gondoltam még jól is jöhet valakinek a hírdetés ha éppen meg karja venni a játékot. Ráadásul a topik, amelyben hírdetek, nem süllyed el megtalálhatatlanul a túl régi hozzászólások miatt.

Én csak tippeltem, hogy lehet azért kaptad .. 😊) a "LOL" megjegyzésre visszatérve remélem tudod mit jelent ... szerintem hangosan felnevetek amikor már a 3. topicba belépve éppen az aktuális játékot árulod úgy, hogy mennyenek egy 4. topicba😄D ha ez nem lol akkor semmi😄

Rosszul gondolod.

uniu
Gondolom Te hoztad letre... 😊) Ne sirj itt amugyu! ugyanis az vegkepp nem megoldas, hogy telefloodolod a topic-okat!!!!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

j0nNyKa
nem ugy allsz a dologhoz, ahogy kene
ha ertelmesen, normalisan megkerdezned, hogy neme erdekel valakit elado h5, es erzekeltetned, hogy nem akarod telehanyni ezzel a topicot (pl. beirod, hogy akit erdekel, keressen meg priviben), hidd el, hogy a fejesek is mashogy allnanak hozzad.

Igazad van. Csak valaminick "lol" megjegyzése keltett zavart bennem. Én is tudom hogy a topik nem errõl szól de eredményes marketing munkát csak szemeteléssel tudok az sg-n megoldani. Nem akarok másik web-oldallal példálózni, de itt egyszerûen még Eladás topik sincs a PC-s játékokhoz. Illetve volt, de amint elkezdtem bele írogatni, szó nélkül azonnal törölték! :-(
Persze a konzolos témákban van Eladás topik kettõ is. Ki érti ezt?

uniu
pls, torolje vki a hirdeteseket es az ehhez tartozo hozzaszolasokat is! thx

Mayday
Ez mindenhol szabalyozva van, mas forumokon is.

Es ahol hirdetni akarsz, ott illik elfogadni a szabalyokat...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Vajon miért van az hogy más fórumokon értelmesen lehet hírdetni, itt meg csak büntipont jár lrte, okoska?

lol mindent árül minden topicba vajon miért van 2 figyelmeztetése? 😛

Bontatlan Heroes of Might and Magic V(angol) eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékprogramok között.

EU-s patchel sem ersz semmit. Speci magyar patch kell (a magyar verziohoz persze). A jatek honlapjan ott vannak a linkek, melyiket honann lehet letolteni.
Hm. Valaki anno azt mondta, hogy a DVD-n rajta lesz az osszes nyelv, merthogy igy meg ugy. Ehhez kepes itt sir mindenki a magyaritasert. Meg patchbol is van vagy 10 fajta, minden nyelvhez. 😊 Ez mondjuk eleg vicces, hogy egyseges patch-et nem lehetett csinalni.
Kandurex
nemtom, most dolgozok, csak információt gyûjtök

j0nNyKa
pl. ?

Kandurex
Pár leírási rész hiányzik, szvsz azok nem a texts.pak találhatók

j0nNyKa
endless sack of gold leírása magyarul: ???????? - ??? ??, ??? ???? ???????.

hm :]]

j0nNyKa
tenyleg igenyes, eddig hibat sem talaltam benne, pedig nagyon agresszivan kerestem

uniu
Beleolvastam a magyaritasba..igenyesen forditott.. teccik!😊) pedig en angol parti vagyok.

TreDoR
10000000 köszönet a magyarításért!!!!! Istenkirályok vagytok!<#worship><#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mayday
<#taps>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
MAGYARÍTÁS IMMÁRON TÖLTHETÕ!

Have nice day!

Kandurex
Azonnal kész van, csak még teszteltem, kitûnõen mûködik!

mukika
<#puszis><#eljen>

a türelem, magyarítást terem<#smile>

Not Found
The requested URL /kandurex/text.zip was not found on this server.

<#nemtudom>nemûkszik.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kandurex
Még nem raktam fel az FTP -re 😊 pillanat!

Petruska
Éljen😊

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Thank You !!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kandurex
Nah, magyarítás lassan elérhetõ. A köszöneteket dobjátok Icetom -nak!

uniu
Jonnyka, jo nagy hevvel indultal neki, de neha azert az ilyen beszolasokat "hunpecsbazdmeg" melloz7ned... meg akkor is, ha netan igazad lenne.

Ha jol lattam a patch-ekben, ha kitomorited, van egy konyvtar vmi txt szeru fajlal amiben egy sor van. Nos, ez a string alapjan keres a registeryben az install, hogy melyik heroes van fennt a gepen. Ezt sztem tetszes szerint at lehet irni a jelenlegi telepitett path-ra, es utana el kene indulnia az installnak.

Mayday
Sziasztok,

Olvasgattam en, de nem teljesen ertem mar most, hogy mi az abra ezzel a magyar nyelvu dologgal. Arra van-e mar valasz, hogy az eredeti angol CE verzioba mukodokepesen bemasolhatoak-e a magyar nyelvu fajlok? Es valaki volt-e mar olyan nagylelku, hogy megosztotta a magyar verziobol a szukseges file-okat?

(Nem teljesen ertem itt a peccsel kapcsolatos irasaitokat, hogy angol 1.1-et lehet magyar 1.1-re peccselni, vagy mivan? 😊 )

nekem is ezt irja ki mindegy miylen verziora teszem!

j0nNyKa
nekem mer rakja fel englishre ? :[