Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ez a banner alatti magyarítás olyan verziót csinál a játékból, mint amilyen a hamarosan a boltokban kapható magyar verzió?
-a magyar patch-et milyen verzióra lehet feltenni (ill. ez ugyanolyan, mintha feltenném az US patch-et, majd a fent említett magyarítást?)
Amúgy meg az egész Heroest már eléggé megszoktam angolul, nemhinném h felteszem a magyarítást, fõleg a patch érdekel, de arra még nincs crack ugyebár, milyen loaderrel mûködik a dolog jelen állapotban?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Holi
Nem minden arany ami hörcsög.
amúgy meg el kell rabolni godric leányát
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Ráadásul még csak nem is kacatok, hanem eredeti játékok. <#eljen>#eljen>
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
nem igy latszik a dolog, meg amugyis... van eselyed ra, hogy ne te huzd a rovidebbet? van 1 csomo hely, ahol eladhatod a kacatod, go there
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
És honnam letölthetõ ez(ek) a file(k)?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
kérdés,4.pálya "necro" utolsó fejezete, nogy tudom elérni godricot?
szaladgálok össze-vissza markallal és nem tudok eljutni az elzárt területre, akkor hova kell menni v. esetleg izabellel kell valamit csinálni?
thx
Vagyis 4-el, de ebbõl 2 -õt visszavont 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
ha ertelmesen, normalisan megkerdezned, hogy neme erdekel valakit elado h5, es erzekeltetned, hogy nem akarod telehanyni ezzel a topicot (pl. beirod, hogy akit erdekel, keressen meg priviben), hidd el, hogy a fejesek is mashogy allnanak hozzad.
Persze a konzolos témákban van Eladás topik kettõ is. Ki érti ezt?
Es ahol hirdetni akarsz, ott illik elfogadni a szabalyokat...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
hm :]]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Have nice day!
The requested URL /kandurex/text.zip was not found on this server.
<#nemtudom>#nemtudom>nemûkszik.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ha jol lattam a patch-ekben, ha kitomorited, van egy konyvtar vmi txt szeru fajlal amiben egy sor van. Nos, ez a string alapjan keres a registeryben az install, hogy melyik heroes van fennt a gepen. Ezt sztem tetszes szerint at lehet irni a jelenlegi telepitett path-ra, es utana el kene indulnia az installnak.
Olvasgattam en, de nem teljesen ertem mar most, hogy mi az abra ezzel a magyar nyelvu dologgal. Arra van-e mar valasz, hogy az eredeti angol CE verzioba mukodokepesen bemasolhatoak-e a magyar nyelvu fajlok? Es valaki volt-e mar olyan nagylelku, hogy megosztotta a magyar verziobol a szukseges file-okat?
(Nem teljesen ertem itt a peccsel kapcsolatos irasaitokat, hogy angol 1.1-et lehet magyar 1.1-re peccselni, vagy mivan? 😊 )