Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A magyarhoz is fel kell tenni?
Most jött meg a játék azért kérdem...
Nem minden arany ami hörcsög.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem minden arany ami hörcsög.
...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Eredeti CE-m van. Van valami másik fajta patch is? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Lenne egy kérdésem, hogyan lehet szövetséget kötni a játékban?
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
A patch meg "rájön", hogy hova telepítetted, mert pl. én sem a C-re telepítettem, mintahogy semmilyen játékot sem rakok a C-re.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A középsõ szigettõl Keletre van egy kis sziget egy lejárattal a föld alá. Ha oda eljutsz, az vezet át a központi szigetre. Hogy ezt megleld, körbe kell járni szépen az egész szigetvilágot. Nyugaton lesz egy kis sziget, ahol meglelhetõ az ominózus helyet megmutató Hut of Magi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mert az usa patch azt írja ki, hogy nincs telepítve a gém..(pedig maga a gém angol nyelvü)
vagy 1szerüen olyan hülye a patch, hogy nem jön rá, ha nem a C-re telepítettem ? o.O
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
<#mf1>#mf1>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
egyebkent szedd le az angol texts.pak-ot (ha nem tudod sehonnan, en elkuldom neked), es jo lesz
és mielött játszottam, még biztosan jó volt. volt vkinek hasonló? Nem olyan zavaró, mert csak a verziószámot és a karakterek neveit írja így ki de azért kicsit idegesítõ..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kérdés,4.pálya "necro" utolsó fejezete, nogy tudom elérni godricot?
szaladgálok össze-vissza markallal és nem tudok eljutni az elzárt területre, akkor hova kell menni v. esetleg izabellel kell valamit csinálni?
ja és a lányát a börtönbe tettem és az alvilágba nem tudok lemenni,mert godric tönkre tette a lejárót és van egy hajó ott lent ,de azzal nem tudok sehova se menni és van még két napom és utána you lost.
help!!!!!!!
thx<#nemtudom>#nemtudom>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
"Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it."
lol, sokan szenvedtek rohadtsokat érte, hogy megszerezzék, erre kiderül, hogy lehetetlen volt elérni 😊
és itt van még ez: "- Shadow Witches have new model" - teljesen máshogy néz ki?
elég hosszú a lista 😄
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Mi lehet a gond?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
folytassam ?
mondjuk még soha nem játszottam magyar nyelvû játékkal....
global: muse elf lvl 160+
amúgy nagyon jók a leírások (persze amirõl van..)
bár kicsit hiányolom, hogy csak pár küldetés van leírva.....
én személy szerint szeretek szenvedni inkább mint leírás alapján megcsinálni, mert ugye pont úgy élvezetes, ha te jössz rá mit, hol és miért<#vigyor3>#vigyor3>
ráadásul nekem szerencsére még soha nem volt olyan, hogy vmit nem bírtam megcsinálni, max jó sok idõ kellett hozzá😊
global: muse elf lvl 160+