Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ezzel teljesen egyetertek, de megoldhato, hogy megveszed a magyar valtozatot, es egy 4 megas file cserejevel "angolositod"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mayday
AZ a baj inkabb, hogy ha mar kiadjak magyarul, miert nincs benne az eredeti nyelv is? Olyan nagy melo lehet hogy az elejen valasszak, hogy milyen nyelven telepiten? Ha ilyen picike meretu ez a szovegallomany, akkor meg plane, elfert volna.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

magyarhoz is fel kell tenni. Es sok mindent. A lista benne van a patch-ben.
Cuchulainn
Õszintén szólva, ha a Collectors Edition elfogyott volna mire megyek, akkor én sem veszem meg. Sajnálom, de nem igazán szeretem a magyar nyelvû játékokat, a fordítások-még ha pontosak is- gyakran esetlennek és erõltetettnek érzõdnek. Persze aki nem tud angolul annak nyilván nagy öröm, hogy végre egy játék ami már megjelenésekor teljesen magyar, de ettõl függetlenül szvsz nagy baklövés volt, hogy nem adták ki angolul is kis hazánkban (CE kivételével)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Mit javít a pach?
A magyarhoz is fel kell tenni?
Most jött meg a játék azért kérdem...

Nem minden arany ami hörcsög.

Mayday
Kulon peccs van a CE verziohoz!!! (EU_CE)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem hogy megvennétek a játékot. Már lehet kapni magyar nyelven is. Ennyit nem ér nektek?

Nem minden arany ami hörcsög.

GothiK Aesh
akkor engedelmetekkel a crack a peccshez
...

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Cuchulainn
Lol, közben megtaláltam, hülye vok, sry 😄

Van EU CE és US CE patch is😊

NeoMaN
warezolni kell
😊))))

Cuchulainn
Nekem az us patch és az eu patch is azt írja ki, hogy nincs telepítve a game.
Eredeti CE-m van. Van valami másik fajta patch is? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni?

Sehogy..vannak olyan külön pályák,ahol alapból úgy kezdesz hogy van egy szövetségesed,vagy több

Hali mindenki!
Lenne egy kérdésem, hogyan lehet szövetséget kötni a játékban?
j0nNyKa
😄😄😄

z0ty
Dungeon campaign 2. pályáján értelmes, amikor az egyik narancssárga hõs kimegy a pályából erõsítésért, és visszajön egy citromsárga hõs egy sokkal gyengébb sereggel -.-

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

3P
Ezek szerint sikerült közben megoldanod. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Warezbe itthon az EU-s terjedt el.
A patch meg "rájön", hogy hova telepítetted, mert pl. én sem a C-re telepítettem, mintahogy semmilyen játékot sem rakok a C-re.

Shiwo
hmm..úgy tûnik eu-som van <#lama>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ill. uk helyett eu-s ..

Akkor mégsem derítetted fel az egész pályát. :-)

A középsõ szigettõl Keletre van egy kis sziget egy lejárattal a föld alá. Ha oda eljutsz, az vezet át a központi szigetre. Hogy ezt megleld, körbe kell járni szépen az egész szigetvilágot. Nyugaton lesz egy kis sziget, ahol meglelhetõ az ominózus helyet megmutató Hut of Magi.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shiwo
hol tom megnézni, hogy milyen H5-öm van ? (usa -e vagy uk)

mert az usa patch azt írja ki, hogy nincs telepítve a gém..(pedig maga a gém angol nyelvü)

vagy 1szerüen olyan hülye a patch, hogy nem jön rá, ha nem a C-re telepítettem ? o.O

már nem kell a válasz,rájöttem.
<#mf1>
Ott vok hogy Inferno 5. pálya és felderítettem az egész pályát csak a közepére nem tudok eljutni.Plz help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

de hogyan és hol?
j0nNyKa
sztem .ru patch volt, nem ?
egyebkent szedd le az angol texts.pak-ot (ha nem tudod sehonnan, en elkuldom neked), es jo lesz

scorpeeon
nah, patch fennvan crackel együtt, minden oké, belépek egy játékba, majd ki a fõmenübe, erre a bal sarokban ez látható:

és mielött játszottam, még biztosan jó volt. volt vkinek hasonló? Nem olyan zavaró, mert csak a verziószámot és a karakterek neveit írja így ki de azért kicsit idegesítõ..

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lacee
kaptál egy artifactot az angyalok támadása után, azt kell használni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hi,
kérdés,4.pálya "necro" utolsó fejezete, nogy tudom elérni godricot?
szaladgálok össze-vissza markallal és nem tudok eljutni az elzárt területre, akkor hova kell menni v. esetleg izabellel kell valamit csinálni?
ja és a lányát a börtönbe tettem és az alvilágba nem tudok lemenni,mert godric tönkre tette a lejárót és van egy hajó ott lent ,de azzal nem tudok sehova se menni és van még két napom és utána you lost.

help!!!!!!!
thx<#nemtudom>
scorpeeon
ok, eussal mûködik, thx!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kandurex
Írjad csak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee
GCW, mint mindig...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GothiK Aesh
ha valakinek kell az 1.1 es crack az privi ide mert nem akarom beirni publikba

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Acidlich
azt csak te tudod h milyen verzioju a jatekod, de gondolom EU-s😊

scorpeeon
hm, leszedtem az US patchet (reloedem van) és azt írja ki h nincs fenn a játék, ez most a már eleve crackelt exe miatt van avagy rossz féle patchet szedtem le, és nem az us-t kellett volna?

Acidlich
ime egy gyongyszem a gepi iq mozdulataibol:

Wraith harmfully touch sprite

scorpeeon
ohh, köszi, hogy én eddig nem vettem észre... Nah, akkor nyugodt szívvel felteszem azt az 1.1et 😄

scorpeeon
olvasom, hogy miket javít a patch, erre ezen ilyenen megakad a szemem:
"Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it."
lol, sokan szenvedtek rohadtsokat érte, hogy megszerezzék, erre kiderül, hogy lehetetlen volt elérni 😊
és itt van még ez: "- Shadow Witches have new model" - teljesen máshogy néz ki?
elég hosszú a lista 😄

j0nNyKa
van 1.1 crack, bye

scorpeeon
nah, answer plz! Szóval a kérdésem továbbra is az, hogy a patch után milyen loaderrel fog menni a játék, illetve mennyivel körülményesebb így a játék elindítása, javít annyit a patch, hogy megérje feltenni? Mik a tapasztalatok vele?

Acidlich
hehe<#ravasz1>

koosadam
Sejtettem de reménykedni lehet 😞 Azért köszi

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

3P
Az hogy az EU-s változatú játékra akarsz magyar Patch-et tenni. EU-s patch-et próbálj meg feltenni...

koosadam
Tenném fel a patchet (magyart) és a kövi üzenetet dobja ki még a telepítés közben:

Mi lehet a gond?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Lacee
pálya közepén bazi nagy fák között áll egy rakás druida egy druidakör körül. a feladat az, hogy a druida-mágiát kell megállítani. a kreativitásodra bízom 😄

Help!Ott vok az inferno 3.mapnál hogy elfoglaltam az összes várost és vmi druida vmit kell elpusztítani.Help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

j0nNyKa
figyelj mar, hianyolod, hogy csak par kuldi van leirva, de valojaban te soha nem hasznalsz leirast........
folytassam ?

ja a magyarítás..... ha valaki egy nagyon keveset beszél angolul akkor megérti az egészet szerintem......
mondjuk még soha nem játszottam magyar nyelvû játékkal....

global: muse elf lvl 160+

van itt egyáltalán olyan ember aki nem fizetett a Hirózért??????
amúgy nagyon jók a leírások (persze amirõl van..)
bár kicsit hiányolom, hogy csak pár küldetés van leírva.....
én személy szerint szeretek szenvedni inkább mint leírás alapján megcsinálni, mert ugye pont úgy élvezetes, ha te jössz rá mit, hol és miért<#vigyor3>

ráadásul nekem szerencsére még soha nem volt olyan, hogy vmit nem bírtam megcsinálni, max jó sok idõ kellett hozzá😊

global: muse elf lvl 160+

Kodlovag
Látogasd meg Markallal a börtönt.