Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktad-É azt a texts.pak-ot, ami itt a FAQ-ban található a hiányos artifact-leírások orvoslására?
Mert a varázslatok csak abban vannak benne (pl. ez a 45+15*power is például),
legalábbis én abban találkoztam vele elõször.
Azt meg nem hiszem hogy a magyarítás készítõi abból a fileból dolgoztak volna, valamint ha mégis, nem hiszem h kihagyták volna ezt.
Szal tanácstalan vagyok <#conf>#conf>
Nemhiszem, hogy fenthagyom a magyarítást, de azért ez idegesítõ, és kérdezném, hogy ez annak is így van, aki megvette magyarul, vagy az a bizonyos texts file mégsem tartalmaz minden nyelvi információt?
Egy másik: A collectors editionban mik vannak szép háttérképeken stb. kívül, amik a játék szempontjából fontosak (tehát nem a hozzáadott térképre gondolok itt vagy bónusz dvd-re, amin ugyebár a Heroes 3-4 van rajta, hanem pl. plusz pályákra, hasonlókra. Ha vannak benne ilyenek, hol találom õket? (Vagy szedjem le az egész collectors editiont?)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Szvsz-hacsak nem fut bele bugokba az ember a campagin pályáit egy minimális taktikai érzékkel némi gyakorlás után normal módban bárki meg tudja csinálni.
Ami meg az angoltudást illeti: Ha nem tud valaki a egyáltalán angolul akkor
a, Méirt nem teszi fel a magyarítást
b, Miért játszik campaginnel? Mi értelme van, mikor a sztorit nem érti? Akkor miért nem custom mappal játszik?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A matekban is igy van annak könnyû a sokk ismeretlenes egyenlet aki érti és tudja.
Azért mert én elakadtam vagy nem értem jól az angolt, még nem kell lehurogni.
1.:Ha akarnám se tudnám, mert kitöröltem a mentéseimet, hogy gyorsítsam a játékot.
2.:És annak meg mi értelme lenne? Az utána következõ pályák csak nehezebbek lesznek, ezentúl meg minden pálya után mentést kérsz valakitõl? Próbálkozz inkább újra, megéri.
Más: Amúgy nekem pl. a 4ben is a nekrók kampánya tetszett legjobban. Emlékszik rá vki? Egy ilyen elátkozott (fél-élõholt)csaávó volt a fõhõsöd. A sztori úgy indult, hogy elûzték a falujából a másmilyensége miatt, és ebbõl emelkedtél egy hatalmas csontváz légiókat uraló nekromatává. Nekem nagyon bejött.
<#integet2>#integet2>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyreszt nem kalandjatek-kategoriaju feladvanyok vannak benne
masreszt elakadast maximum az jelenthet, hogy valaki "benan" jatszik, erre pedig nem lehet vegigjatszast irni, gyakorolni kell
harmadreszt itt az 5. reszben esetleg bug miatt el lehet akadni, viszont azok meg mar le vannak irva 42842x, csak ra kell keresni
Én mivel uj tag vagyok és kb 1 hete olvasgattam elõször ezt a fórumot, de elég szinvonalas, és átekinthetõ.
Ui: ha valaki tudna 1 magyar nyelvu oldalt ahol megvan minden végigjátszás "magyarul" és feltené a linket megköszöném.
Holi
kérdés,4.pálya "necro" utolsó fejezete, elértem godricot és nem lehet automatikusan lejátszani a csatát,miért?
így állandóan kikapok,mert nem tudom használni pl, a gyógyító sátrat és a nyíllövõt se hogyan kell ezt az utolsó csatát megvívni?
jó lenne ha valaki adna egy kis technikai információt.
üdv.
<#circling>#circling>
Esetleg a FAQ -t kellene még kibõvíteni,... fene tudja, de én már jobban szeretném, ha csak a játékról menne a téma 😊
Holi
Gyakorlati kérdés a topik lakókhoz:
LEGYEN E BÜNTETVE A WAREZ?
A játékot rég kiadták, aki akarta töltötte, illetve megvette stb.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Már olvasgattam itt visszafele de alig van akinek ez gondot okozott, vagy lehet hogy csak velem van a baj.😊😞
Holi
Tényleg, csak ez a kis szövegfájl a magyarítás? Nincs alászinkronizálva mint a 4? Mert akkor meg azt sem értem, mi a túrót késlekedtek eddig a magyar verzióval, amennyi szöveg van a játékban egy délután le lehet fordítani...(Az elõzõekkel szemben)
Amúgy nektek nem hiányoznak azok a jópofa kis szövegek amik az artifactfelszedésnél meg a pályán található épületeknél voltak? Én nagyon bírtam õket, bár nem sok minden változott rajtuk a részeken keresztül, most viszont abszolút eltûntek. Pedig még csak nem is kellett volna sokat veszõdni velük, egy sima kopipészttel meg lett volna-esetleg néhány újat kitalálni.
Lehet, hogy pont a könnyebb fordítás kedvéért tûntek el?
Nem minden arany ami hörcsög.