Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
én látom a képeket -.-
dr Kotász
<#eljen><#vigyor3>
b-type
Na igen a békák neutral lények, überkemények, soha nem állnak be sehová.<#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Angyalok jól megkapták a puppet master spellt és levertek mindenkit :-P. A probléma az volt, hogy a végén kb az összes megmaradt és utána nekem kellett befejezni addigra kb zéró sereggel...(az volt, hogy az angyalok áldogáltak és meg raise deadeltem 3-4 whraitet, majd godrick levert 1-2-t és ez sokáig 😊, amíg nem voltam elég erõs, hogy megüssem az angyalt)
uniu
en nem is tapoltam fel Godrick-ot, asszem olyan 6-os szintig jutott el. Remelem ilyen is marad😊

tredor: A bekak miota inferno lenyek ?😊)<#idiota>

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

TreDoR
Nem minden inferno lény csatlakozik hozzám:

Godric végigkövet az alvilágon:

A heteknek van magyar leírásuk, mint minden másnak:

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

b-type
nagyjából, nekem 17 angyal volt, lovag vmivel kevesebb, a többire nem emlékszem.
De már kezdtem õszülni abban a csatában, minden lénye állandó morállal jött, és alapból is jobb kezdeményezése volt..egyébként még Godrick-nak is, pedig törjön le a kezem ha ennyire tápoltam volna...hiszen én fejlesztgettem vagy miszösz...tudnom kellett volna ha ennyire atom <#zavart1>.
Mindegy, de azért nagy csúnyaság volt hogy állandóan morált dobtak és körbevertek mire sorrakerültem...de legalább törtek a luck-ok 😊)) azért dobta magát az én skill-m is.
Szal nagyot néztem, Godrick vmi gyorstalpalón kigyurhatta magát varázslónak, mert mikor magára hagytam fingja nem volt ilyenekhez, úgy támasztott mint gép, nyomta a mass támogató mágiákat mintha értene hozzá..ehh
De egy a lényeg börtönben van...megjegyzem sosem csíptem 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az nálatok is úgy volt a necro utolsó kampányán, hogy miután megverted Godrick Academy seregét-!EGYBÕL!- megjelent nála 50 angyal meg a hozzá tartozó haven kíséret és õket is le kellett gyõzni. Eléggé meglepett 😊

Multizni szokott valaki? hamchival sztem egész jól megy. az egyensúly elég érdekes kérdés, minden frakciónak van valami tápja, aminek használhatósága viszont erõsen függ a szituációtól/térképtõl.
pl. múltkor nagyon elsöpörtem a warlockommal a haver havenes seregét (empowered meteor showderrel egy csapással leszedtem a serege harmadát...azután a maradékot.😊 persze 10* ekkora seregnél már kevésbé számított volna, 6-7. héten volt a döntõ csata)
j0nNyKa
szia ha uj vagy, bizonyara kiszurta a szemed a F.A.Q.-GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK link a bannerben
tovabb is van, mondjam meeeeeeg?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

XeeN
Én speciel értékelném. (poént félretéve) <#taps>

b-type
Hát a Necro utcsó az tényleg elég sirályos, valszeg elbsztam, mert éppen megusztam 200-300csontival a végén, már arra kellett figyelni hogy ne azt üssék vzze, mert az élesztett lényektõl még bukhatom a csatát..
Két tippem van hogy miért lett ilyen kemény, nem rámoltam be az elején az ore bányát, és mindent levertem és mindent Markal-l...ennek ellenére sem tudtam elérni a 30-as szintet. 😞
két héttel az idõ lejárta elõtt néztem be Godrick-hoz, és elég nagy kûzdelem volt (hoztartozik elsõre kikaptam), második nekifutásra, már kicsit felöltöztem,...mivel a 30-as szint miatt vettem egy köppenyt a +20% xp tulajdonsága miatt.
Na az ilyen csicsákat le kellett venni és felöltözni tiszteségesen.
amikor megöltem éppen akartam menni elszívni egy cigit..ni bzze hát megjelent még pár lovag-angyal..meg töltelék..
Egész jó csata volt. <#eljen>

xsásztok én még uj vagyok itt. Mindegy szoval megvan a heroes felraktam de nem tok sehonnan egy normaális cracket leszedni, meg nem tom kell e még valami hozzá! Kérlek titeket irjatok megfelelõ cimeket ahonnan le tom tölteni a progikat ! elõre is kösz <#duma><#duma><#nemtudom>
Holy75
A felszinen a feladat annyiból ál hogy csak FUSS. akor csatáz ha muszáj vagy ha gyengék és le tudod gyõzni, a lényeg hogy ne érjenek utól.A földalatt meg vegyél ki minden egységet amit tudsz és ha tudsz csatázz is. Ha felérsz a felszinre várni fog a "haverod" õt is le kell gyõzni, itt az lenne a lényeg hogy anyira legyél erõs hogy elbirj vele.De szerintem ez egyszerü feladat.A inf/3 - hoz kéépest ez vicc.

j0nNyKa
hehe, nem is baj, 1.1 angolban a semleges hetek (pl. weak of the goat, weak of the lion) egesz poenos kis leirasokkal lettek teletuzdelve
a weak of the lion pl. valami olyasmi, hogy "you don't want to be a goat in this week" 😄D

ja, ha már itt vagyok, én is csalással akartam a nehéz pályákat, javaslom ne tegye senki, inkább fusson neki többször. mindegyiknek megvan a maga taktikája, okosnak kell lenni. jól meg van szerkesztve a játék. stratégiai döntések meghozatala elõtt érdemes kimeteni (pl fõhös hajóba rakása stb.), hogy elég legyen onnan folytatni újra ha esetle nem jól alakulnak 5-6 kör után a dolgok,mert autosave csak három körre visszamenõleg van.egyedül az inferno utolsó elõtti pályán csíteltem be magamnak sárkányokat ahol a szigetvilágot kell felderíteni, mert nem volt kedven mégegyszer végigmenni idõ hiányában és a végén 60 emerald dragon védte a hidat

Észrevettétek, hogy a magyar verzióban nem fordították le a heteket?

Nem minden arany ami hörcsög.

mindenki nyugodjon meg, természetesen nem golndoltam komolyan a bekopizást, csak a hatás kedvéért írtam. 😊 úgy látom lelkedre vetted. priviben válaszoltam. csak rosszul esett hogy beírok a topicba 2 / 3 db kérdést, és ilyen választ kapok rá. egyébként honnan tudhattam volna hogy a "hiányos szövegek" címû dolog az erre utal ? illetve még nem próbáltam ki a letöltött fájlt, de gondolom az hiányos feliratú tárgyakat orvosolja ha már ez volt a válazs a kérdésemre.

egyébként elég lett volna annyi hogy a "kattints a leírások linkjére" - sztem

dr Kotász
Cerberusokra menj. Több csoport is beáll. Olyan neutral stacket pedig ne támadj meg, amit nem tudsz veszteség nélkül leszedni (kivéve a kulcsfontosságú átjárókat persze).
uniu
Olvasd el ujbol ezt a hozzaszolasodat... es ha nincs 5leted, akkor javaslom az uninstallt.

Kis segitseg:
-A tuz elementalok NEM inferno lenyek! (Ha meg nem birsz veluk, minek mesz nekik?)
-Nincs time limit a palyan, es az arulo inferno hos serege nem novekszik.
-Godrick nem uldoz vegig az alvilagban.
-Ha szerencsed van, az alvilagban tudsz venni egy endless bag of gold-ot, es igy tudod novelni a sereget idovel.
-ujbol elmondom: Minden a palyan elhelyezett inferno leny CSATLAKOZIK Agraelhez!

Hardcore arcoknak:
(A lepesszamod nagyobb mint Godric-ke igy lehet vele fogocskazni, es korbejarni a felvilagot, a palya elejen fel kell venni azt a csizmat.)

Cobra.
A week of plague miatt csak a restart segít, egyébként meg lehet csinálni (bár nekem a demoban épp hogy maradt néhány egységem a csata végére).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TreDoR
18 boccsss! Néhány lény valóban csatlakozott hozzám a felszínen, amit aztán az alvilágban a tûzelementálok vissza is küldtek a pokolba... Egyébként sztem nem úgy tervezték a pályát, hogy csak cheattel lehessen végigvinni. Hanem gondolom az alvilágban található toborzó épületekre alapozták a sereg feltápolhatóságát. Csakhogy mire leértem hozzájuk, bekaptam a Week of Plague / A pestis hetét. Vagyis 0 sereg. Ezért kérdeztem, hogy van-e a pályán olyan sereg amit mindentõl függetlenül magam mellé tudok állitani?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

uniu
ehh... miert van olyan erzesem, hogy az ilyen kerdesek iroi max 16 evesek ?😊)
gyengebbek kedveert: azt mar nem is mondom, hogy figyelj a szovegre a palya elejen, mert tuti, hogy csak a szep magyar nyelvet "beszeled". Emlekeim szerint Agrael es a Biara arrol beszeltek, hogy fregmentalt inferno csoportok vannak szerte szet... akik biztosan csatlakoznanak a hos Agaelhez... ill. venni is lehet oket.

(amugy telleg hulye a kerdesed, szted direkt ugy csinaltak meg a palyat, h csak cheat-el lehessen vegigvinni ?)

TreDoR
Hi! Hogy kell megcsinálni az inferno hadjárat 1. pályályát? Örülök, hogy túléltem az alvilágot meg le tudtam rázni az ellent, erre feljövök és egy 3× nagyobb sereggel találom szembe magam, mérnem raktak be ellen mindjárt 1000 arkördögöt? Fel lehet szedni a pályán valami normálisabb sereget v. beállitsak magam mellé 49995 arkangyalt?

izsook
Én próbáltam úgy alakítani, hogy legalább kétfajta mágiát tudjak Masteren, de már rájöttem, hogy tényleg a defensre kellett volna alapozni, mert így úszik a Logisztik, mondjuk ha odaérek valami csatába, akkor azoknak jajj!

j0nNyKa
skirmishben en is, de mondom, kampanyban kenytelen voltam szeretni a hydrat a meg a minot a high defense miatt.

Cuchulainn
Vedd fel a Master of Wrath abilityt. (Lásd még skillwheel)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Nekem a Blood Furyból sohasem sikerült eleget összeszednem, mivel ha van belõle a seregben, akkor egybõl mindenki rászáll és kinyírja... Én speciel vittem magammal a teljes sereget(Az assasin tényleg nagyon hasznos, hidrából meg böszme sokat össze lehet szedni és ugye a shadow witch sem rossz)

wesker24:
Én is csak a harmadik pályán tartok benne, de eddig nem volt vészes. Csatlakozva az elõttem szólókhoz: destruction magic, elemental chains és logistics mindenképpen, emellett van ugye defensed, és ami mindenképp kell még szerintem az a luck->soldiders luck->warlocks luck kombó, nagyon durva. Jól jön még a scorcery, mert azzal a hõsöd gyakrabban sorra kerül a varázslás után, valamint az egyik skill csökkenti a varázslataid manaköltségét.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Hy
Lehet hogy hülyeséget kérdek, de mivel érhetem el hogy pl a haste varázslatból mass haste legyen?<#fejvakaras>
izsook
Nekem más a taktikám Én inkább leidézek egy rakás elementált pl második pályán már mindjárt 35 fire elemtált és csak utána kezdek el lõni nagy durva varázslatokat. Persze az a takitika se rossz, amit Te írtál, de Én mint már lentebb jeleztem nem annyira szeretem a minotaurt no meg a hidrát se inkább Blood Fury Assassin meg Rider kombó. Gondolom azért abban egyetértünk, hogy mikor kezdesz egy pályát és egy szál faszba rohangál a hõsöd 5 minoval meg 3 hidrával akkor azért jól tud jönni egy kis summon elementeals

...mondjuk nemcsoda, ha felkapta a vizet mivel elég bunkón reagáltál egy szimpla kérdésre..csak gondoltam elmondom én is a véleményem😉

izsook
Nekem más a taktikám Én inkább leidézek egy rakás elementált pl második pályán már mindjárt 35 fire elemtált és csak utána kezdek el lõni nagy durva varázslatokat. Persze az a takitika se rossz, amit Te írtál, de Én mint már lentebb jeleztem nem annyira szeretem a minotaurt no meg a hidrát se inkább Blood Fury Assassin meg Rider kombó.

uniu
Nem olyan nehez az! Hasznald a Town Portalt varazslatot, sokat segit! Az enemy hosoket meg ugy tudod likvidalni vegervenyesen, hogy elfoglalod a varat.

v.kinek az infernó 4-pályájáról tud adni v.ki egy mentést?(nemtom miért,,de mindenhéten 3-an is nagy sereggel jönnek és nem engednek mászkálni,ha kimegyek a várból..akor másik irányból megtámadnak..)lehetöleg a vége felé legyen..vagy hogy 100 elfet összegyüjtöttél a sárkánynak.privibe szóljon akinek van

j0nNyKa
igen, tehat a defense a 3. legfontosabb skill, foleg a kampanyban
minek 2fele magic ? ugyis csak tamadni fogsz, empowered spelekkel, alapbol elkurtal 1 skillt

egyszeru a taktika (mondom ez leginkabb a kampanyban lesz hasznos, skirmishben azert kicsit mas a helyzet):

3. palyatol felfele kb vegig azt csinaltam, hogy csak minotauruszt es hydrat vettem
a nagy defense miatt nagyon nehezen tudtak oket sebezni (mar aki eljutott addig, hogy lepjen)
a desc magic miatt a vegere a meteor shoverem 3k-t sebzett
az irrestible vagy mien magic miatt ugye altalaban a hirom kezdte a csatat, es eleg hamar jott ujra, meghat lesz*rta a magic resistet
logistics-el egyertertek, az kell
tobbi meg mar rajtad mulik

namost ezzel a taktikaval lehetett pl. ilyen csatakat nyerni:
defense az hasznos ! 😄

j0nNyKa
nem, szinkron semmilyen formaban nem letezik

izsook
Szerintem érdemes odafigyelni, hogy milyen skilleket válogatsz össze a hõsnek, mert nem tudom ki találta ki, de Defendse skillel kezd, ami egy Warlocknak hogy is mondjam nem kifejezetten a leghasznosabb skill. Ajánlom a summoning magicet meg destruction magicet, valamint nagyon hasznos lehet még a logisztik én elkúrtam és nem tanultam meg most meg a második pályán elég nagyokat szopikálok. Az elsõpályán a lényeg az aranybánya, ha nem lövõs sereg örzi, akkor gyakorlatilag már a második hét elején érdemes elfoglalni egy assassin + Blood Fury sereggel esetleg némi minotaurral megspékelve, bár szerintem a minotaurok nagyon sokat gyengültek régen nem voltak ennyira gagyik.

wesker24
na meg köszönhetem a Raise Dead nevû varázlatnak is enélkül 1000 % hogy nem sikerült volna !!!!
wesker24
na meg annak is Godric elöbb kifogyott a manából !!!!<#nyes><#nyes>[#nyes
Mert neki volt 100 nekem meg 180 manám de azért az a 20 titán nem volt könnyû dolog !!!!
wesker24
El sem hiszem <#wow1><#wow1><#wow1> !!!!!!

De sikerült megcsinálnom a nekrok utolsó pályáját is !!!! <#taps><#taps>
Nem volt könnyû de még épp idõben voltam amint megküzdöttem az angyalokkal megkaptam a szárnyakat és pont az utolsó napon sikerült beérnem Godricot !!!
Nem volt könnyü csata de sikerült !!! Hála az 1200 csonti ijásznak és a Phantom Forcenak !!!!

kösz szépen a segitséget cuchulain és zsolt 11 !!!!<#worship><#worship><#worship>

Egy kérdés Dungeon kampánynál mire számitsak ??? Nehezebb könnyebb vagy ugyanaz mint a nekro kampány !!!
izsook
Az ilyennek biztos beleszarnék a torkába!

Bocs a hülye kérdésért, de most magyar felirattal jelent meg vagy teljesen szinkronosan, mert a cdgalaxison azt írják magyar nyelven, a borító ami meg be van mellé linkelve magyar felirat, szóval a kérdésem ami a faq alatt letölthetõ magyarosítás az teljes? Egyébként nem érdekel a szinkron csak kérdezem...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

NeoMaN
fasszopó vagy me csináltál faq-ot
😊

Lammer
remenytelen <#sniffles>

(<#gonosz1>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
gondoltam egy olyanra, hogy a vakok, es lataskarosultak reszere csinalok 1 flasht, amiben csak a kerdesek vannak 72-es betumerettel, es ha rakattint, akkor egy hang elmondja a valaszt

sztetek lenne ra kereslet ? ........

j0nNyKa
"Feladó: steweee
Elküldve: 2006. 06. 14. 23:52
Tárgy: h5

szia !

végigolvastam ISMÉT, nem találtam a kérdésemre a választ. megteszed hogy bekopizod nekem a kérdésre a választ ha ott van, mert én vagy béna vaksi vagyok vagy nincs ott.

ja, és megelõlegezem neked:

FASSZOPÓ !"

akkor most en, a fasszopo, bemasolnam az emlitett faq-bol a kerdesedre a valaszt:

"12. Vannak hiányos szövegek a játékban, van megoldás?

Van, kHares kijavította õket, innen letölthetitek

Ezután bemásoljátok a /data/ mappába, felülírva a régit, és kész is

(Megjegyzem ez angol, tehát magyar verzióra, vagy magyarosításra ne tegyétek rá)"

mielott ebbe is belekotnel a magad nagyon, nagyon okos modjan, a faqban az 'innen' szocska 1 linkre mutat

koszonom hogy tudsz olvasni, szia

scorpeeon
oks, gí már csak összejött... erre nem is gondoltam, hogy felülírással nem lesz jó... Mind1, most müxik. Csak a hotseatben nem látja a régebbi mentéseimet, az normális? (nem nagy baj mert már egy lejátszott játék mentései lennének ott de akkor is) Na mind1, nem kérdezek több hülyeséget.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

izsook

Én anno direkt nem szabadítottam ki a csajt elõször, hanem bejártam a pályát, mindent megöltem, mindent felszedtem, és csak utána szabadítottam ki, így csak utána adta be a 4 hét countdown-t. Nem tudom bug volt e, vagy ilyen a script, de ha így csináljátok, és nem futtok be egybõl Freydához, akkor így könnyû végigvinni ezt az egy nagy csatából álló pályát.

jazzy
Csak azzal erdemes arra menni az empowered spellek miatt nagyon eros.
Kandurex
A dungeon warlockkal érdemes a destrukt mágiára menni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯