Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ha madártávlatba viszem a kamerát néha irtózatosan beszaggat ez miért van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wowww MAGYAROSÍTÁS THX
v.kinek van mentése az inferno 4-pályájáról?lehetöleg a vége fele..nagyon kéne plz

j0nNyKa
dehat a balfaszok ugysem olvassak el :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Cuchulainn
j0NyKa majd ezt is pls tedd bele a F.A.Q-ba 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Ha CE-d van akkor CE-peccset tegyél fel, én is ezzel szenvedtem.

Hellosztok!! csak az lene a kérdésem hogy mikor telepiteni szertném a pachet akkor mindig azt írja hogy nincs telepitve pedig már mind a hármat megprobáltam mi lehet a gond ????????
Az elsõben menekülsz. A másodikban a nyakékért mész. A harmadikban már városod is lesz, de sok hasznát nem látod majd. :-)
A nagyedikben nincs városod kezdéskor, de lazán beszerezhetsz akár kettõt is 2 hét alatt.
Az ötödikben megincsak nem lesz városod, de szükség sincs rá. Itt nem kerget senki, nem megy idõre a dolog.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Angolban igen, de a magyarított változatban nem mûködik sajna. :-(

De a "kör vége gomb"-ra jobb-klikk nem ugyanezt a célt szolgálná elvileg?
TreDoR
Az inferno hadjáratban van olyan pálya ahol várat is látok v. ez nem nagyon fordul elõ benne? Jah, és minden küldetés arról fog szólni, hogy gussam végig az egész pályát? Pláne úgy, hogy ki se írja és ezért szopok a végén mert kifutottam az idõbõl

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Gyönyörûen kiírja a szöveget a patchelt változat is (tudom, azzal játszom). Mikor megtörténik a hétváltás, nyomj jobb klikket a felül megjelenõ képre ami a hetet írja ki. Tartsd lenyomva és ott lesz a szöveg is. De ha bemész egy városba, és ott a kilépés ikonra jobb klikket nyomsz, ugyanúgy kiírja a szöveget és elolvashatod.

A Jégpajzs viszont tényleg gázos. :-)

Építõ jellegû volt.
Holy75
Szerintem nem kellene anyit panaszkodni a magyaritásra, még nem volt addig mindenki itt sirt most meg........
Van benne hiba de el kell ugy fogadni.

Az lehet, hogy le vannak fordítva a hetek magyarázószövegei, de az 1000% , hogy ezt az 1.1-re patchelt játék nem írja ki.
S néhány szöveg angol maradt.

De a legjobb bug az, amikor a Jégpajzs (vagy vmi. hasonló nevû artifact) leírására egy videó feliratát írja ki. 😊
Looserke
thx a lot...én csak a sima FAQot néztem át...

uniu
Most mar ertem sok embernek miert voros poszo egy ujreg😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Holy75
Nézd a F.A.Q-t......

Looserke
A reloaded féle (nem a CE verzió) biztonsági másolathoz melyik patch kell? Az EU vagy az US mert hiába kerestem vissza, egyértelmû választ nem kaptam...

Nem tudtam hogy már mindenki tudja elvieg ebben van a pálya szerkesztõ!

Holy75
Sikerûlt már kiraknia az ability-ket full ra valakinek a kampányban??? Ha igen akkor érezhetõ e valami nagyobb változás??

b-type
Ember, fel ne találd a kereket is újra...
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Többféle patch is van ám. A megfelelõt kell letölteni (van magyar, amerikai, eu, meg még pár). Nem lehet crackelt a progi és akkor menni fog a patch is.

VAN A JATEKHOZ PATCH!!! TUDJÁTOK AZ 1.1 ES!!!

Ja. Warlockkal addig kell gyõzni, amíg "csak" néhány tucat sárkánya van mindnekinek. (nekem a dungeon a kedvenc váram-bár az academy-t még nem próbáltam, de a pipázó elefántriderek eddig enm jönnek be 😊 )
Kandurex
Vazze, ez a destrukt magic warlock kézben hatalmas powwa, amikor 1400 dmg sebez a chainlight -ing (2k körül az implosion, gyk. 12 fekete dragon fekszik tõle) és közbe még kábító hatása is van...behhh.... gyakorlatilag a lényeim a csaták alatt unatkozva rágóztak <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja és ha nem jön be akkor regisztrálnod kell mert azt hiszem hogy gamestar oldal és akkor tuti hogy be fog jönni!

Menny rá olvasd el a szöveget! Ott felsorolja a választásokat hogy angol patch vagy magyar kell-e! Rámaész hogy ide! Bejön egy oldal:3Dgamers ott az utosót az ausztrált választod! PErsze csak ha az angol verzió kell neked!

A bannerben fellelhetõ magyarítás tartalmazza a kísérõszövegeket is a hetekhez. Le vannak fordítva azok is.

igen kösz az jó lenne , ha pontosan megmondanád honnan hogy kell letölteni, és hogy melyiket... Tod kicsit lassú a felfogásom😛
De kösz elõre is !!!!<#eljen><#eljen>
Hi mindenki, lenne 1 olyan problémám h. amikor elindítom a patchet akkor kiírja h. heroes V nincs installálva. gondoltam mivel nekem sem jogtiszta, letörlöm és crackelés helyett patchelem és csak utánna használom a patch crackjét de sajna megint nem találja a gémet mielõtt crackeltem volna... szóval lehet h. csak jogtiszta gémnél mûxik, oder valamit rosszul csinálok? 1ébként collectors editionom van ha ez számít valamit...

Gilraen 1ébként 1 szemét, én csináltam 3 hõst és elkezdtem bújócskázni a pályán és addig taktikáztam amíg be tudtam foglalni a várakat nagyobb ütközet nélkül😊
Megjelent a patch 1.1 A google-ben keressetek rá! Heroes V patch néven!
A második az! ÉS kiválaszthatod azt a változatot ami neked kell!

j0nNyKa
az egyebkent Gilraen, es treant-je maradt

TreDoR
ÓÓÓÓ, igy simán ki lehetett nyirni az ellent, hogy volt sereg <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Holy75
Én éppen Gilared-et öltem tegnap este, és ugy kaptam ki hogy neki 1 Entje , vgay mije nekem meg 1 Unikornisom maradt.A köcsög nem lenyilazta😊<#violent><#falbav>

Kodlovag
Utálom a gépet, ahogy csal magának (vagy bug?). Warlock 3 pályán járok. Éppen eltelt az elsõ hónap, és 5 vára már az enyém. Az eset akkor történt, mikor a negyediket elfoglaltam. Benéztem a várba, na mit is foglaltam. Betévedtem a kocsmába is. Ott aztán látom, hogy már megint itt lehet egy démon sereg, mert látszik egy démon hõs is. Nézem a pontjait: 2 0 1 2, na ez egy level1 alap hõs. Méretes serege van, ahhoz képest, hogy még csak a negyedik hét van, majd kétszer akkora, mint ami nekem hirtelenjében rendelkezésemre áll védekezni, de ilyen gyenge hõs ellen ez nem lehet gond. Összekapartam a még ki nem vásárolt egységeket. Mivel Raelag éppen a pálya másik sarkában hódítgatta a várakat (egy még kisebb sereggel), szépen be is vetettem a démonsereg ellen a második számú hõsömet. Mivel õ nem támadott, én meg magabiztos voltam, ezért én támadtam. A meglepetés akkor ért, amikor a csata elején is reflexbõl megnéztem, mit tud a hõse: level 18. Az enyém meg lvl16, és nincs neki enpowered spell, se elemental chain, se területre ható ütõ varázslatok. (Nem én fejlesztettem ilyenre, az egyik legyõzött hõst vettem fel a kocsmában) Ott buktam a seregem felét.<#duma>
Na nem mintha sokat tehettem volna a dolog ellen, ha egyszer level 18 hõs van a scriptben, de legalább óvatosabb lettem volna.

😄DD

j0nNyKa
te mirol beszelsz ? 😄DDDDD

TreDoR
Ahogy így elnézem, semmilyen linkelés nincs engedélyezve, nem csak a közvetlen...

hát röviden csak annyi, hogy ide hiába rakja be max 1-2 percig mûködhet, mert a hotlink nincs engedélyezve.. dióhéjban ennyi lenne ;P

TreDoR
Látom sg.hu-ra sehonnan se lehet linkelni... Alap!

j0nNyKa
de megoldast jelent LOL !
szakertsd mar meg nekem az imageshack mukodeset, terj ki jol a sutikre, koszi szepen.

Kodlovag
Engem Godrick végig üldözött az alvilágban is. Az is igaz viszont, hogy tényleg sokkal gyorsabb vagy Godricknál. Logistic + csizma. Szinte mindenhova betértem, ahova érdemes volt, az alvilában a lényfelvevõ helyekre is vissza tudtam térni egy második körre, és még így is maradt kb 2 nap lépéselõnyöm, mikor újra felmentem a felszínre.

semmi köze a böngészõhöz LOL

Magic Boy
Próbáltam, de a Mozilla Firefox és az Internet Explorer se tudja megjeleníten i más böngészõm meg nincs!<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

én is heroicon játszok 😊
Heroicon én 100 angyalra emlékszem, de lehet hülyeséget mondok.
Elsõ nekifutásra meg is szoptam, utána reload, mindent kinyírtam, kivéve a golemet, azzal elbalfaszkodtam míg a seregemet kb. 100%-ra feltámasztottam, utána nem jelentett problémát a haven +sereg 😄

j0nNyKa
masold be masik bongeszobe

Magic Boy
Hogy csináltad, hogy látod(én se látom)?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Cuchulainn
Jah, Zsolti a béka fõleg 😛