Pókok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Itt van mégegy gyöngyszem, ugyanaz a pókfajta marta meg ezt a csávót is, neki a bal karjának a belsõ oldalát. Ez is elég cifra, de nem olyan durva, mint a #29-es: link
Van egy kis story is az esetrõl. A csávó megúszta, 7-8 hét alatt múlt el a seb nagyjából. De az elsõ-második képen elég cudarul néz ki a keze. Brrrr.

shit happens

FtranX
Aki tud angolul, elolvashatja ezt. Leírják, hogy mi történik a pók harapása után.

cSuwwi
Ráadásul egy nemzetközi pókos oldal, a google asszem 2. vagy 3.-ra dobta ki, amikor kerestem valami jó kis pókos történetet...

shit happens

FtranX
Szerintem meg valódi. Azért ez komolyabb oldalnak tûnik annál, mint hogy photoshoppolt képet rakjanak fel. nem?

Lacc
Szvsz ez photoshop 😊

De a discovery-n láttam egy ilyen mûsort, abban is a nõt megharapta egy kis szar pók, és nekrózisa lett tõle a jobb alkarján, tehát elkezdett neki rohadni 😄 Nem tudom kikezelték-e már, akkor még keszonkamrában kezelték.
De tudni kell hogy ez egy igen ritka tünet/betegség anyámkínnya.
Buddy
azt még megkérdezem, hogy ez mennyi idõ alatt "gyógyul" be?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

RelakSfromhome
Nyííhááá!!! Itt a faszpók! 😄DD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a rágcsálokat nem komálom 😊

Shaman
Ezek szerint az egereket viszont nnem szereted:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

én imádom a pókokat ,csodálatos állatok ,nagyon frankó dolog megfigyelni öket,pld hogy zsákmányolnak,és egyáltalán nem olyan félelmetesek ahogy azt sokan elképzelik 😊
nekem volt a legnagyobb is a theraphosa leblondi annak kb.
30 cm a lábfesztávolsága,és ha jól van lakva akkora a potroha mint egy teniszlabda 😊
felnött egeret simán megkajálja 😊

Taranov
Hát a pók azért rosszabb, mint a többi rovar, bár azok közül is sokat nem szívlelek 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Talán ez a szerencséd.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Elég bogaras vagy 😛

ezzel csak az a baj hogyha nem lennének pókok ,annyi rovar lenne hogy felzabálnának minket 😊
egyébként hogy megnyugtassalak soha nem tudsz úgy lenni ,hogy két méternél közelebb ne legyen töled egy pók 😊

ugyanaz a pók másik pózból

batman
Az összes pók részemrõl azonnal elpusztulhat, és akkor sem fogok egyetlen egy könnycseppet sem ejteni. Iszonyatosan rettegek tõlük, és amelyik látoltávolságba, hovatovább ütéstávolságba kerül, annak semmi esélye az életben maradásra. Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de nem tehetek róla, para van ezerrel.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

"A Mosómedve mancsai ügyesek, sok trükköt ismer."

War. War never changes.

Eye-scream
HE?
Nem, miért mi vann benne és hol?😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Azt a mosódmedvés szöveget a másodikos biszkönyvedbõl vetted? 😊

War. War never changes.

Eye-scream
Egyébként a marásuk állítólag egy lódarázs csípésével ér fel, de belehalni nem nagyon lehet...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Pontosan ugyanilyen pókom volt... 4 évet élt nálunk és asszem 3 éves korában kaptam. Sztem a hideg ártott meg neki, egyik télen halt meg...:-/

Loál János
Szongáriai cselõpók, mérges dajkapók, és búvárpók (Vizipók c. rajzfilmben AZ van) csípései nem teszik jobbá a közérzetet, de nehéz belehalni. 😄
Ami még magyarországon elég veszélyes, az a scolopendra nevû százlábúféle. A Vértesben fordul elõ.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

cSuwwi
Szerintem nem. Elég hitelesnek tûnik a képsorozat...

shit happens

Galy
ez nem kamu??
cSuwwi
ja, csak 1x. A pókuszban vagy a Zaktívban láttam a múltkor 😊)

shit happens

Buddy
"és még egy ágyban alszik vele" --> egyszer? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
jóvanna...ennie neki is kell 😊

FtranX
meg szép aranyos fogai. 😊

cSuwwi
van aki azt tart, és még 1 ágyban is alszik vele (persze csak a kamera kedvéért, gondolom) 😊)

shit happens

Buddy
igaz idomítani azt sem lehet 😊
de legalább szép nagy és olyan aranyos nagy feje van .)

Buddy
inkább tigrist tartanék.....az nem tûnik el és legalább szem elõtt van

FtranX
kár, hogy nem lehet úgy beidomítani, mit egy kutyát. 😊

cSuwwi
Jó kis házõrzõ. Elmész otthonról, kiteszel neki egy kis kaját pár hétig biztos elvan, és a betörõktõl sem kell tartani, ha csak az elõszobába zárod. 😊))

shit happens

a nöstények 20 -25 évet élnek,a himek csak 2-3-4 évet max.

elvileg minden pók mérges ,az más dolog hogy az emberre nem veszélyes a mérge
magyarországon nincs mérges pók,még a legdurvább a szongáriai cselõpók ,az elég nagyot tud harapni,de abba sem halsz bele 😊

FtranX
olyan sokáig élnek?

cSuwwi
mennyi az átlagos élettartamuk ezeknek a nyolclábú izéknek? 😊)

shit happens

én már több mint tiz éve tartok pókokat,a barna szinü kb.10 éve van meg, az volt a második pókom,és még mindig megvan 😊

cSuwwi
de ha már ilyen pókász vagy, akkor van magyarországon mérges pók? (Az importon kívûl). Jól tudom, hogy a keresztes pók az az?

shit happens

engem még nem mart meg pók ,csak rávágott a kezemre,de azt hallottam ,hogy maga a marás nem fájdalmas

cSuwwi
látod, én kb. ennyit értek a pókokhoz, de még ez is sok 😊

shit happens

madárpók meg tarantula az ugyanaz,az az angol neve 😊

Pempő
Amit csak elérek, megölöm!!!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

FtranX
jójó, nem halálos a marásuk, de azért biztos fájdalmas lehet, ahogy beléd ereszti a másfél centis csáprágóit. 😊

FtranX
aztakurva!

cSuwwi
amilyen szerencsém lenne, pont azt fognám ki 😊
egyébként én is így emlékeztem, hogy a madárpók meg a tarantula marása sem halálos 😊

shit happens

az nem madárpók hanem barna remetepók volt.
madárpókok között összvissz 1 faj van aminek halálos lehet a marása

cSuwwi
Miért, te mit szólnál hozzá, egy szimpla szívroham után? 😊)

shit happens

cSuwwi
Nézd meg a #29-esen a linket. 😊 Akkorát biztos nem, mert akkor kiírtok minden pókot a 100km-es körzetemben 😊)

shit happens