Pókok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis story is az esetrõl. A csávó megúszta, 7-8 hét alatt múlt el a seb nagyjából. De az elsõ-második képen elég cudarul néz ki a keze. Brrrr.
shit happens
shit happens
Azért ez komolyabb oldalnak tûnik annál, mint hogy photoshoppolt képet rakjanak fel. nem?
De a discovery-n láttam egy ilyen mûsort, abban is a nõt megharapta egy kis szar pók, és nekrózisa lett tõle a jobb alkarján, tehát elkezdett neki rohadni 😄 Nem tudom kikezelték-e már, akkor még keszonkamrában kezelték.
De tudni kell hogy ez egy igen ritka tünet/betegség anyámkínnya.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nekem volt a legnagyobb is a theraphosa leblondi annak kb.
30 cm a lábfesztávolsága,és ha jól van lakva akkora a potroha mint egy teniszlabda 😊
felnött egeret simán megkajálja 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyébként hogy megnyugtassalak soha nem tudsz úgy lenni ,hogy két méternél közelebb ne legyen töled egy pók 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!
War. War never changes.
Nem, miért mi vann benne és hol?😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ami még magyarországon elég veszélyes, az a scolopendra nevû százlábúféle. A Vértesben fordul elõ.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
shit happens
de legalább szép nagy és olyan aranyos nagy feje van .)
shit happens
magyarországon nincs mérges pók,még a legdurvább a szongáriai cselõpók ,az elég nagyot tud harapni,de abba sem halsz bele 😊
shit happens
egyébként én is így emlékeztem, hogy a madárpók meg a tarantula marása sem halálos 😊
shit happens
madárpókok között összvissz 1 faj van aminek halálos lehet a marása