Pókok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha mégsem fekete özvegy.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
még 2 faja van. az egyik az amit már betettem, Amerikában él, meg van még 1 ami Délnyugat-Ázsiától Ausztráliáig található
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Help !
Ellepték a lakótelepi házunk falát a pókok.
Ami nem is lenne meglepõ ha nem valami furcsa pókról lenne szó.
Piros a potrohája kettõskereszt van rajta fehér szinnel kb mit egy nyagyobb cseresznye , a lábai feketék kb 5cm-sek. Nagyon veszélyesnek néz ki.. nincs valaki aki szakértõje ezeknek ? esküszöm hogy nem vicc!! eddig mindenki aki látta azt mondta hogy még életében nem látott ilyet.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
pff bazz még mindig ezen röhögök

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
milyen névre hallgatott?
vörös dagadt teste és vékony sötétbarna lábai voltak, és lassan mászott, mint a filmekben...
nyáron a közeli focipályán rengeteg szokott lenni..
azok is nagyok, de ez a vörös pók hihetetlen nagy volt...
megnéztem egy hazai pókokkal foglalkozó katalógusban, de nem láttam benne hasonlót...
aztán a lábtörlõvel felkanalaztam és kivittem a kertbe
akkora, mint egy ember tenyere. (a kép csalóka) teljesen ártalmatlan jószág. nincs semmilyen mérge és nem rágja le az újjakat. valójában nem is pókok, hanem csak rokonságban vannak velük (solpugid-ok).

olvastátok azt a cikket tegnap a hirek között????
hogy van vmi Camel pók ami kurva nagy és 16km/h-val tud futni, meghogy az árnyákodta kergeti és ha megharap akkor nococaine-t fecskendez beléd és totál megbénulsz
alvás közben észre sem veszed hogy megharap és ha felébredsz akkor csak azt veszed észre hogy lerágták a kezed stb
irakban az amcsi katonák fogtak egyet.. stb
(bár sokan azt mondják, csalódás)- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
posse t.w.d.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni