Pókok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Teljesen piros volt az egész és a fejrészénél fehér kereszt van...
hátha mégsem fekete özvegy.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Aquir
ez a Földközi tenger partján él Fekete özvegy / L. tredecimguttatus

még 2 faja van. az egyik az amit már betettem, Amerikában él, meg van még 1 ami Délnyugat-Ázsiától Ausztráliáig található

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Fekete özvegy / Latrodectus mactans

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

LSSAHPAUL
Egyébként mi a neve ennek a jószágnak ?

LSSAHPAUL
Hasonlít, de az egész potroha olyan magenta színü.. de a felépítése absolute hasonló.

Aquir

LSSAHPAUL
Ja és szeretném kihangsúlyozni hogy a pók gömb alakú, nem a megszokott keresztes pók. szétnéztem a neten és magyar pókok között nincs ilyen bammme 😞

LSSAHPAUL
Hi all!
Help !
Ellepték a lakótelepi házunk falát a pókok.
Ami nem is lenne meglepõ ha nem valami furcsa pókról lenne szó.
Piros a potrohája kettõskereszt van rajta fehér szinnel kb mit egy nyagyobb cseresznye , a lábai feketék kb 5cm-sek. Nagyon veszélyesnek néz ki.. nincs valaki aki szakértõje ezeknek ? esküszöm hogy nem vicc!! eddig mindenki aki látta azt mondta hogy még életében nem látott ilyet.

RelakS
Attól függetlenül én csak úgy bezézném, hogy BAZZEG FUTÁS!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

shaba23
úgy hívták, hogy Janó
shaba23
nem jutott jobb eszembe 😊
The Garrett
"Tyrannospiderus Poisonis"

pff bazz még mindig ezen röhögök

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

itt mászik melletem, minnyár rálépek ok?

[Walaki]D`Lair
Jáj basszus pont egy ilyen topik nyílt a szülinapomon? FAK!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

The Garrett
lol.

hm... gyanus...
milyen névre hallgatott?
shaba23
Bazz...képzeljétek el, pár éve artottam terráriumban egy Tyrannospiderus Poisonis-t (kb fél tenyérnyi) és mexökött. Nemtom hogy csinálta, mert bazi nagy vörös potroha van es rohadt lassan mászik a vékony sötétbarna lábaival. Különös ismertetõjele, hogy tök csupasz...nem látta valaki???
Lacc
Vá ne mondd tovább 😄 Egyébként tényleg lehet hogy megszökött valahonnan.
The Garrett
hmmm mondtam már hogy súlyos arachnofóbiám van? 😄

FtranX
ne is mondd, mert mindjárt rosszul leszek! 😄D

én arra gondoltam hogy valami mutáns lehetett, vagy egy vemhes nõstény...
vörös dagadt teste és vékony sötétbarna lábai voltak, és lassan mászott, mint a filmekben...
FtranX
igen.

a vörös pók nem lehet, hogy valami terráriumból szökött meg?

a cselõpók az a barna, amelyik kis lyukakban él a föld alatt ugye?
nyáron a közeli focipályán rengeteg szokott lenni..
azok is nagyok, de ez a vörös pók hihetetlen nagy volt...
FtranX
nálunk általánosban a suliudvaron voltak rohadt nagy cselõpókok. némelyik tényleg megközelítette a tenyérméretet. az elvetemültebb kölykök kézzel összefogdosták és befõttesüvegben gyûjtötték õket. brr!!

*folyosóján
huhh én pár éve láttam a házunk folyosólyán mászni egy hatalmas példányt, óriási volt (nem 1-2 centis hanem fél tenyérnyi) sötétvörös potroha volt és sötétbarna lábai, nem volt rajta szõr, de csupaszon még ijesztõbb volt, és azzal paráztatott, hogy nagyon lassan mászott (alig bírta a hatalmas testét vonszolni) brrr
megnéztem egy hazai pókokkal foglalkozó katalógusban, de nem láttam benne hasonlót...
aztán a lábtörlõvel felkanalaztam és kivittem a kertbe
FtranX
lehet 😊

cSuwwi
nem is, mert elrágná a botot, amivel piszkálnád 😄

shit happens

cSuwwi
tõlem mehet...

shit happens

FtranX
az biztos! én még a házipókoktól is rosszul vagyok. egy ilyet még bottal sem piszkálnék meg. 😄

de azért nézd meg közelebbröl hogy milyen undoritóóó.. 😄D

ok, akkor nem kell tartanom attol hogy egy ilyen befut hozzám egy kis "bulira" 😄DDDD

FtranX
egy kis Donkey Kong? 😊

FtranX
csak szeretek utána olvasni a dolgoknak 😄

cSuwwi
nagyon okosnak akarsz tûnni, a sok tudományos szöveggel... 😄

shit happens

FtranX
ezek nem igazak. már két topicban is ki lettek tárgyalva.

akkora, mint egy ember tenyere. (a kép csalóka) teljesen ártalmatlan jószág. nincs semmilyen mérge és nem rágja le az újjakat. valójában nem is pókok, hanem csak rokonságban vannak velük (solpugid-ok).

itt is erröl van szó camel pók

ja, én is azon gondolkoztam hogy hogy a francba lehet ekkora pók? még életemben nem is hallottam róla, a faszi meg ott lógatta a kezében.

shaba23
Ezt ismerem, és képet is csatoltak hozzá...valami felnagyított 5 mm-es féregrõl van szó...kacsamagazin rulez
hoppá, tul gyorsan irtam ahogy elnézem 😊

UP

olvastátok azt a cikket tegnap a hirek között????
hogy van vmi Camel pók ami kurva nagy és 16km/h-val tud futni, meghogy az árnyákodta kergeti és ha megharap akkor nococaine-t fecskendez beléd és totál megbénulsz
alvás közben észre sem veszed hogy megharap és ha felébredsz akkor csak azt veszed észre hogy lerágták a kezed stb
irakban az amcsi katonák fogtak egyet.. stb

Buddy
még nem, de tervbe van véve (bár sokan azt mondják, csalódás)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Kume
barna hegedû póknak is híjják. a 10 legveszélyesebb pókfajtába tartozik. Spektrumon néztem egy mûsort ami errõl a pókrol szólt. A manusznak a hátát csípte meg és nem vette észre és késön ment el a dokihoz. Nos a faszi háta 3 év után is gyennyes volt és nem egy foltban hanem szinte az egész háta olyan volt. Szörnyü. Ennek ellenére a pók hasznos lény.

posse t.w.d.

FtranX
Láttad a Freddie vs. Jason-t?

Buddy
ezekhez képest egy tigrisharapás kultúrált.....ott legalább tudod, miért vagy szétszórt....de egy ilyen kis szar csípéstõl...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Jason rulezebb 😊)

FtranX
milyen durva lenne, ha kapnál 10 csípést az arcodra. 😊Freddy Krueger RULEZ! 😄